Homepagina » Mens en Dier » Arts bij grootste vrijheidsdemonstratie ooit in Europa: ‘De geschiedenis herhaalt zich’
arts
Foto: YouTube/QUERDENKEN 711 - Wir für das Grundgesetz

Arts bij grootste vrijheidsdemonstratie ooit in Europa: ‘De geschiedenis herhaalt zich’

Welkom bij de grootste vrijheidsdemonstratie uit de Europese geschiedenis, zei Heiko Schöning tijdens het gigantische protest in Berlijn afgelopen weekend. Deze Duitse arts leidt een beweging waar zich wereldwijd inmiddels vele duizenden artsen bij aangesloten hebben.

Schöning zei tegen het aanwezige publiek dat een criminele organisatie een relatief onschuldig virus gebruikt om paniek te zaaien. “Dit is oplichting. We hebben de wetenschappelijke bewijzen hiervoor aangedragen,” zei hij, terwijl hij het boek ‘Corona Fehlalarm?’ omhoog hield. “Het boek staat bovenaan de bestsellerlijst van Der Spiegel.”

Volgens de arts heeft deze criminele organisatie voor ons in september en oktober een lockdown gepland die vergelijkbaar is met de lockdown die nu van kracht is in Melbourne, waar het leven stilligt, waar de kinderen niet meer naar school gaan en waar je elkaar niet mag bezoeken. “Wij zeggen daar nee tegen! Dit is georganiseerde misdaad.”

Schöning wees erop dat de Duitse gezondheidsminister Spahn, net als zijn collega Hugo de Jonge, 300 miljoen coronavaccins heeft ingekocht bij AstraZeneca. “Dit is een criminele firma.”

De geschiedenis herhaalt zich

De arts waarschuwt dat de geschiedenis zich herhaalt. In 2001 ontstond er in de Verenigde Staten paniek nadat er brieven met miltvuur waren rondgestuurd. 22 mensen raakten besmet en vijf daarvan stierven. Er was één bedrijf dat een vaccin had, Emergent BioSolutions. Datzelfde bedrijf sloot dit jaar een lucratieve deal met AstraZeneca om coronavaccins te verkopen aan de Duitse regering en andere Europese regeringen, aldus Schöning.

“Wat ze nu doen met corona, hebben deze criminelen in 2001 gedaan met miltvuur. Toen zaaiden ze ook eerst paniek. Later bleek bovendien dat het miltvuur afkomstig was van het Amerikaanse leger. Dit is bewezen. Dit zijn de feiten.”

“Wij zeggen nee tegen maffia en nee tegen georganiseerde misdaad. Wij staan op. Volgens mij staan hier vandaag zo’n twee miljoen mensen. Wij hebben de macht. Wij hebben deze georganiseerde misdaad niet nodig.”

[QUERDENKEN 711 – Wir für das Grundgesetz]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Exegese
Exegese
7 maanden geleden

Twee miljoen mensen die opstaan. En dat is nog maar het begin. Ze hebben hun hand overspeeld nu.

ben
ben
7 maanden geleden

waaraan je eigenlijk voor 100% kan herkennen dat cojona een hoax is voor een kwaadaardige agenda is vrij simpel.
wereldwijd worden door alle regeringen alle brandbrieven en oproepen van artsen en andere hoog opgeleide mensen compleet genegeerd.
hoe duidelijk wil jen ook allemaal wappie het hebben ?
mij mag je voor een complotwappie verslijten hoor, geen problemen mee.
maar zijn al die artsen, immunologen, virulogen, etc wereldwijd dan ook allemaal wappie ?
er moet een wereldwijde opstand komen, maar niet zo als dat antifa en blm tuig……
laat de guillotines maar uit het vet gehaald worden, alle schuldigen dezelfde straf……..

Jan V
Jan V
7 maanden geleden

Oeps, weer een arts op non actief! Desalniettemin zijn de artsen DE beroepsgroep die de leugen boven tafel kunnen krijgen. Het wachten is nog op justitie, politie en meer bewustwording bij de slaapkoppen onder de bevolking voordat het kaartenhuis als een plumpudding instort. Het recht viert altijd zege, maar het duurt zo verdomd lang.

salvar
salvar
7 maanden geleden

de laatste 6 maanden zijn de duivels uit hun holen gekropen.
het is toch bezopen dat een handvol idioten dit de mensheid aan kunnen doen.
waarom komen we niet allemaal de straat op om voor en altijd af te rekenen met deze duivels.
wat zij doen is voor hen simpel omdat we te goedgelovig zijn (althans een groot gedeelte).
voor ons kan het ook simpel zijn maar we moeten er wel iets voor doen.

ze houden de mensen rustig met zalvende woorden tot de tijd daar is om ons voorgoed te knevelen.

kijk naar berlijn dat moet toch ook hier kunnen.

Chip
Chip
Reactie op  salvar
7 maanden geleden

Dat zal vanzelf wel komen.
De protesten in Duitsland, zullen komen overwaaien.
Omdat Duitsland het leidende land is van Europa.

Het zou mooi zijn moesten de Duitsers op deze manier de mensheid redden.

Dat zou impliceren dat het schuldgevoel bij de Duitsers sinds WWII nog steeds aanwezig is, en dat ze het ‘symbolisch’ weer willen ‘goed maken.’
(kan deels onbewust, collectief begrepen worden)

Het kan de broodnodige katalysator zijn welke de Duitsers de benodigde wilskracht geeft.

Ironisch genoeg, wil dat zeggen dat de cabal hier zelf verantwoordelijk voor is, daar zij aan het roer stonden van WWII.

Gezegde: What goes around, comes around.

Robert Jonker
Robert Jonker
Reactie op  salvar
7 maanden geleden

Omdat we een half jaar lang ELKE DAG overspoelt zijn met angstpropaganda en dat al het andere geluid gecensureerd is! Veel mensen in Nederland kijken niet verder dan dit, dus geloven ze nog steeds alles. (bij gebrek aan gezond verstand/vermogen om onderzoek te doen).

Fred
Fred
7 maanden geleden

Hele belangrijke gebeurtenis, maar wat iemand eerder opmerkte :er is geen plan hierna. Geen revolutionaire plannen. De moorddadige staat gaat gewoon door en het plan om deze te stoppen mis ik.

salvar
salvar
Reactie op  Fred
7 maanden geleden

@Fred
geen plan.
het is heel moeilijk om een plan te maken als de overgrote meerderheid nog geloofd in de idioten.
ik had meer verwacht van de burger maar schijnbaar kunnen ze niet meer nadenken.

exegese
exegese
Reactie op  Fred
7 maanden geleden

@Fred, de waarheid heeft geen plan nodig die komt toch altijd boven drijven. Dat het wat lang duurt dat klopt, maar het zal niet te stoppen zijn, als de geest eenmaal uit de fles is. En dat punt is nu in zicht. De massa ontwaakt langzaam !

Ron Swart
Ron Swart
7 maanden geleden

Corona is Latijn voor kroon. Eerdere ziektes als de ‘Spaanse griep’, AIDS, SARS, MERS, Ebola, Mexicaanse griep (allerlei nh-variëteiten), allerlei veeziektes en de laatste loot van de stam is de ziekte van Lyme zijn allemaal ontwikkeld in (defensie)labs in opdracht van de cabal/Deep State om de mensheid in staat van parate angst te krijgen en te houden.
Corona moet de kroon op het werk zijn om de mensheid te manoeuvreren in een digitaal concentratiekamp zonder weerga. Steeds meer medici durven zich uit te spreken over de leugens die dag in dag uit tot ons komen via de msm en ze worden vervolgens monddood en/of belachelijk gemaakt via diezelfde msm.
Op internet is een in 2015 genomen foto te vinden met daarop president Obama, Amerikaans coronatsaar Anthony Fauci, Melinda Gates en de directeur van dat beruchte laboratorium in ‘t Chinese Wuhan.

Isabel
Isabel
Reactie op  Ron Swart
7 maanden geleden

Er staan wel meer mensen, met wat later bleek, een idioot op de foto…. Dat wil niet zeggen dat daar toen iets áchter zat… Dit soort opmerkingen veroorzaken Fake News…moet je mee uitkijken!

HeerJan
HeerJan
7 maanden geleden

Wie had durven denken in de jaren zeventig dat wij ooit nog eens door monsters geregeerd zouden gaan worden. Monsters, die het kapitalistisch systeem in stand houden met behulp van criminele methoden, en die geen tegenspraak dulden.Het wordt tijd om Ghostbusters te gaan bellen. Of anders maar een regime change.

Axel M.
Axel M.
7 maanden geleden

Doordat we op school geen of de foute geschiedenis leren kan de geschiedenis zich herhalen doordat we het niet zien wedergebeuren ( allemaal geplanned )
In hoevere de geschiedenis zich herhaald heeft Heiko Schöning niet compleet aangekaart ;
De meeste mensen denken dat een (wereld)oorlog pas is als de bommen vallen,
dit is allerminst waar, dat stelletje tuig wat er aan top staat ( de 1% met hun lappenpoppen in de politiek } hebben ons, de wereldbevolking, de oolog verklaard. De oorlog tegen onze vrijheid en bestaansrecht ( de wereld bevolking mag niet verder groeien dan 500.000.000, wat betekend dat 90% van ons moet sterven ” lees agenda “21-“30 ” er maar op na )

Nu, in hoevere de tweede wereld oorlog geschiedenis zich herhaald met precies de zelfde M.o. ( modus operandi ).

1. De 2de wereld oorlog ( net als alle andere oorlogen trouwens ) begonnen met angstzaaien,leugens en propaganda . Nu met een onzichtbare, NIET bewezen virus is .

2. Blm welke door George Soros tot op heden al met 253.000.000 gefinancieerd wordt.Ze worden gebruikt op onrust te stoken en zo voor een afleiding te zorgen van de echte agenda cq virus onzin .

Precies het zelfde gebeurde in het begin van de 2de wereldoorlog wat de naam Kristallnacht kreeg ( lees de geschiedenis van kristallnacht en Blm er maar eens op na en zie dat het zelfde script word afgespeeld )
De Blm onrust met de gebroken winkelruiten etc. = kristallnacht !

3. De Recessie en depressie van 1938 waarbij het geld steeds minder waard was, de winkels steeds leger werden en 32 % werkeloos was waardoor mensen in hele lange rijen op straat stonden te wachten voor een kom eten .
Dit voedsel tekort zorgde voor de hongerwinter .

DE Recessie en depressie waar we nu door heen gaan met deze viruswaanzin heeft ervoor gezorgt dat op 48 % werkeloosheid zitten waarbij mensen in steeds grotere getalle in lange rijen voor de voedselbank staan te wachten.
Doordat boeren geen export meer mogen maken en hun waar niet meer aan de cafés en restauranten kwijt kunnen doordat deze verplicht gesloten zijn, gaan steeds meer boeren bedrijven bankroet. Dit gaat er zeer binnenkort voor zorgen dat er niet genoeg voedsel zal zijn om de winkels te bevoorraden, wat steeds legere winkels zal veroorzaken.
Met de 2de golf nog strengere coronamaatregelen waarbij we ALLEEN het broodnodig mogen kopen ( teveel ingekocht word dan in beslag genomen bij de controlleposten ) Gaan we een hongerwinter te gemoet .

Zien jullie de overeenkomsten al ?!

4. De isolatie kampen die Nederland wil bouwen ( deze heten in de VS Fema-kampen ) waar ALLEEN het broodnodig aanwezig zal zijn, water, brood een deken en een wc, net als in een gevangeniscel ( en slechter nog ), waar een elk in kan komen als hij,zij zich niet laat testen/vaccineren ( met een onbruikbare test en vaccin ).
Twee weken in isolatie, als je je nog steeds niet laat testen/vaccineren komt daar twee weken bovenop etc etc. waar je met z’n alle in een hele grote barrak gestouwd worden waar iedereen een vierkante ruimte krijgt zonder muren maar met een omheining van 1.6 M hoog ( alsof je daar een virus mee tegen houd )

Waar ben ik dit nog meer in de geschiedenis tegen gekomen ….. oja, in de Duitse concentratie kampen zoals auschwitz.
Het enig wat bij de isolatie-kampen nog mist is ” arbeit macht frei ” bij de ingang.

5. Vergeet de duitse-staatsgreep niet, de zelfde soort staatsgreep die rutte en handlangers NU uitvoerd . Geen referendum meer ( geen inspraak van de bevolking meer waar zij voor werken )
Geen inspraak op de beslissingen die Rutte maakt door andere politieke partijen. Dus een alleen heerser met andere worden een Dictator, we leven NU in een DICTATUUR !!!

Zien jullie de overeenkomsten hoe de geschiedenis zich herhaald ?!

Axel M.

Axel M.
Axel M.
7 maanden geleden

En dan dit nog als toevoeging

Politie rukt met man en macht uit om (kinder)verjaardagsfeestje te stoppen.

Politie vraagt feestjes te melden
Informatie over een mogelijk feest of de organisatie daarvan? Telefoon 0900-8844 of Bel Meld Misdaad Anoniem en help ons dit te stoppen!

Dus een (kinder) feestje is een misdaad geworden.

De politie probeerd dit nu te verdraaien dat ze ermee illigale feesten bedoelen, wat is erdan illigaal aan een kinderverjaardag bij de kinder verjaardagsganger thuis? ( achter gesloten deuren, dus bij jezelf thuis blijft volgens onze grondwet nog steeds PRIVE ruimte )

Een foto van kinderen die in het gelid staan met de rechterhand geheven ( Sieg Heil ), voor hun beëdiging als politiekid, sierde op donderdag 12 mei de voorpagina van Het Parool. Kinderen van zeven tot tien jaar gaan de Amsterdamse politie helpen, meldde de krant.

Kinderen Moeten hun ouders verklikken als deze tegen de coronaregels ingaan, bel de klik telefoon …..

In de 2de wereldoorlog werden dit voor Nederland de NSB en in OostDuitsland
Stasi genoemd .
De Stasi zou NU een nattedroom krijgen over hoever we NU al (en verder) in
hun aloverheersende droom zitten.

Hoever de scholing hieraan mee speeld is oa deze verkeerde info.;

Hitler en zijn rijk was rechts ?! FOUT , Nazi komt af van twee worden
nationaal socialist waarbij het gaat om het socialist , neem nou eens onze eigen politieke partijen ; Om te beginnen de SP ( socialistise partij , Pvda is een socialitice partij en ga zo maar door . Wat betekend dat een ( welke dan ook ) socialitisepartij links is. punt !
Dus dat betekend dat hitlers-socialititiesche partij LINKS was !!!
Dit is OA een bewijs dat ALLES word omgedraaid binnen de scholing en onze wetenschap !

Zie je wederom een zamengang

Karel Nuks
Karel Nuks
7 maanden geleden

Geweldloos verzet? Weiger zaken te doen met welke politicus of leden van zijn familie. Weiger zaken te doen met welke overheidsinstantie dan ook. Weiger medische hulp aan elke politicus of leden van zijn gezin. Maak bezwaar tegen elke belastingheffing, tegen elke boete. Er zijn zoveel manier om het openbaar bestuur te doen vastlopen. Geef je ruimte, neemt de overheid die ruimte je af. Voorgoed. Dus ontzeg ze elke hulp, elke dienst en hou ze bezig binnen de elk denkbaar wettelijk kader dat je kunt verzinnen.

x

Check Also

vrouw

Familie van vrouw die stierf na AstraZeneca-vaccin sleept fabrikant voor de rechter

De familie van een Italiaanse vrouw die ...

bloed

Kans op bloedaandoening PVT door vaccins Pfizer en Moderna 30 keer groter dan door AstraZeneca

Een potentieel dodelijke bloedaandoening komt 30 keer ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x