Financieel

Europarlementariër: ‘Koningin Maxima pleit met digitaal geld voor slavernij’

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff verwees in Forum Inside naar een speech van koningin Maxima waarin ze een lans brak voor de digital currency. Volgens de koningin kan digitaal geld via centrale banken veel voordelen hebben.

“Toen dacht ik bij mezelf: ceremoniële praat zeker, of is ze hier nou gewoon keihard Klaus Schwab aan het uitdragen?” aldus De Graaff. “Wat gebeurt hier nou eigenlijk?”

Ze is een soort verkoopster van slavenkettingen

Het Europarlementslid wees erop dat momenteel het hele slavernijverleden wordt opgerakeld. “Wat is nou het typische aan slaven? Dat ze ketenen hebben. De nieuwe ketenen, de moderne slavernij, dat is de digital currency,” benadrukte hij.

“Dan heb je echt geen ene fluit meer te vertellen, want de overheid gaat eigenlijk over jouw geld en hoe je het mag besteden,” lichtte hij toe. “En daar staat [Maxima] voor te pleiten. Ze is een soort verkoopster van slavenkettingen.”

Daar gaat het over

“Hoe kan je dat toestaan?” vroeg De Graaff zich hardop af. Hij merkte op dat het heel makkelijk is om zo’n digital currency te koppelen aan de ‘CO2-waarde’ van het product dat je koopt. “Daar gaat het over. Als je te veel CO2-waarde hebt gekocht – je hebt bijvoorbeeld te vaak getankt deze maand – dan sluit je bankrekening. Punt.”

De Europarlementariër benadrukte dat daarbij het Chinese model niet uitgesloten is. “Dat is door de regering gezegd: wij sluiten niet uit dat we nooit een dergelijk puntensysteem zullen invoeren.”

4.9 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
172 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lest Best
Lest Best
1 maand geleden

Als ik de foto bekijk lonkt Max. naar de spreker, of naar macht.
In beide gevallen staatsgevaarlijk.

dansen met Jan...
dansen met Jan...
1 maand geleden

blijkbaar zijn NAZI s terug aan de macht, dat wilde Hitler ook doen. Ik vraag me openlijk of maxima Argentijns is of van NAZI afkomst,? vergeet niet dat tijdens Huan Paron in Argentinië heel veel Nazis waren rond 30.000 en aanhangers nog meer

King of light
King of light
1 maand geleden

Vroeger, wat veelal wordt verzwegen, behoorden zwarte handelaren tot de grootste slavenhandelaren. Zal het straks ook zo gaan bij de NEW AGE Slavernij voor iedereen?
Dat mogen we niet toelaten. Betaal zoveel mogelijk contant en dan wordt het een stuk moeilijker om het erdoor te drukken.

Avax
Avax
1 maand geleden

Dat klopt dat had ik ook al eens geschreven. Ook kopen ze met hun zng.excuses van de slavernij ,deze o.a Afrikaanse landen nu niet om met kraaltjes en spiegeltjes, maar gewoon met hun digitaal e troep, om eraan mee te doen ,en in hun ‘wederom’ in de blanke man hun val te laten lopen nu! Dat moet die landen zoals ik omschrijf zo op hun “bordje” gelegd worden, en speciaal onder de bevolking.Kijken of ze dan nog zo ‘happy’zijn!Nu geen slavenarmband meer, maar een niets kostend waardeloos digitaal Slaven muntje!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

172
0
We lezen graag je reactie!x