Mens en Dier

Gideon van Meijeren maakt furore op wereldtoneel met ontmaskering van leugenaar Rutte

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ontmaskering van premier Rutte door Gideon van Meijeren (FVD) werd volledig verzwegen door de Nederlandse mainstream media, maar wel opgepakt door Sky News Australia. Ruggengraatloze politiek leiders die de wereldelites naar de mond praten en doen alsof ze geen idee hebben waar ze hun volk in verzeild doen raken, liegen óf tegen de wereldelites óf tegen ons, aldus Sky News-presentator Rowan Dean.

Van Meijeren confronteerde de premier met diens banden met Klaus Schwab van het World Economic Forum en de Great Reset. Rutte ontkende in eerste instantie dat hij het boek ‘Covid-19: The Great Reset’ van Schwab had gelezen, maar toen haalde Van Meijeren een brief tevoorschijn waarin de premier schreef dat het boek hem had ‘geïnspireerd om beter terug te bouwen.”

Rutte zei vervolgens tegen het FVD-Kamerlid dat hij het boek niet had gelezen en de brief had gestuurd ‘uit beleefdheid’. Dean vond de reactie van Van Meijeren hilarisch: “Dus de premier zegt dat hij niet tegen mij heeft gelogen, maar tegen meneer Schwab.”

Perfecte metafoor

“Wat een perfecte metafoor. Mark Rutte praat net als alle andere ruggengraatloze, centrumrechtse, moderne liberalen de wereldelites naar de mond en doet alsof hij geen idee heeft waar hij ons in verzeild doet raken. Zoals Van Meijeren al opmerkte: deze zwakke politici liegen óf tegen de wereldelites óf tegen ons,” zei Dean.

“Prachtig! Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie verwerft wereldfaam met zijn indrukwekkende ontmaskering van aartsleugenaar Rutte in het Nederlandse parlement,” twittert Percolator.

Van Meijeren zegt zelf:


Sky News Australia mag een week geen video’s plaatsen op YouTube wegens het verspreiden van ‘misinformatie over corona’. Normaal gesproken plaatst de Australische zender tientallen filmpjes per dag op YouTube, maar er is nu al enkele dagen geen enkele video op het kanaal verschenen.

4.9 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jopie
Jopie
10 maanden geleden

Wat heeft FVD een super politicus aan Gideon. Ga zo door Gideon. Mijn stem heb je nu al.

wolfje168
wolfje168
10 maanden geleden

‘Maar er zal toch zeker wel enige aandacht aan besteed zijn door de grootste ‘nieuws’ site van Nederland’ vroeg de reageerder, het antwoord reeds kennende.

exegese
exegese
10 maanden geleden

Je leuk. Maar wat schieten wij er mee op ?
Rutte komt hier zoals gewoonlijk ongestraft mee weg en lacht ons in ons gezicht uit.
Alles in Den Haag moet vertrekken zo ook het corrupte Koningshuis. Dit in en in verdorven systeem moet volledig geruimd en ontsmet worden voor een nieuwe start.

Marcow
Marcow
10 maanden geleden

Het is grote beerput hier maar dat was het al sinds Rutte op de troon zit en PF vermoord is.
Het volk moet dit inzien en in opstand komen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

109
0
We lezen graag je reactie!x