Buitenland

Uitspraak arts doet stof opwaaien: 80% ‘covidsterfgevallen’ niet het gevolg van covid

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meeste coronadoden zijn bezweken aan hun onderliggende aandoeningen of andere oorzaken. Er worden te veel coronadoden gemeld. Dat zegt arts en socioloog Bertram Häussler. In een interview met de krant Die Welt zegt hij dat 80 procent van de door het Robert Koch Institut, het Duitse RIVM, gemelde coronasterfgevallen niet het gevolg is van corona.

De sterftecijfers zijn erg laag en vertekend, benadrukt Häussler. In de meeste gevallen is onduidelijk waaraan de mensen daadwerkelijk zijn overleden. Daarnaast maakt de arts zich geen zorgen over de ‘deltavariant’ of een ‘vierde golf’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Meer dan vijf weken na de besmetting

Häussler heeft vastgesteld dat ruim 80 procent van de officiële coronasterfgevallen die sinds begin juli zijn gemeld, zich meer dan vijf weken na de besmetting voordeed. Waarschijnlijk zijn deze mensen niet gestorven aan corona, benadrukt de arts.

Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat een bejaarde besmet raakt met corona, herstelt en maanden later overlijdt aan hartfalen. Het kan voorkomen dat de overleden patiënt eerder door de GGD is geregistreerd als coronageval en dus als coronadode in de statistieken van het RKI wordt opgenomen. De cijfers geven een vertekend beeld omdat er heel veel van dit soort berichten zijn, aldus Häussler.

Slechts vijf procent

In mei vorig jaar stelde de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC vast dat 95 procent van de coronadoden gemiddeld vier onderliggende ziektes had. Slechts vijf procent van de ‘coronadoden’ had geen onderliggend lijden.


[Wochenblick]

4.9 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
2 jaren geleden

Robert KOCH!!?zie youtube:ILSE koch die HEXE con buchenwald

Annette
Annette
2 jaren geleden

Juist ja, deze arts heeft groot en groot gelijk!
Ik kan mij nog heel goed herinneren, dat vorig jaar OOK iedereen geclassificeerd werd als “coronadode”. Zelfs als hij of zij van de trap gevallen was.
NU gaan er in feite nog méér mensen dood dan vorig jaar. Deze keer komt het door de gentechinjecties, die ervoor zorgen dat je weerstand totaal naar 0 gaat.
Hoeveel duidelijker willen de mensen het nog hebben?
Het nieuws komt nu wel met rasse schreden. Je kunt ook zeggen: de deksel gaat steeds meer van de doofpot af.
Hoe lang kunnen de autoriteiten nog volhouden, dat het allemaal voor ONZE gezondheid is?
Ik zelf denk dat dit niet lang meer zal duren, voordat de spreekwoordelijke bom valt.

Robert
Robert
2 jaren geleden

Dat wisten we al een tijdje of niet? Gaat niets veranderen deze info, de gebrainwashten zijn al gebrainwasht en de opstandelingen worden gecensureerd, verzwegen of erger.

jacob
jacob
2 jaren geleden

Vreemd he, dat die mensen ineens allemaal onderliggende ziektes hadden nadat ze waren “geprikt”. Deze arts liegt dat ie barst, wij weten wel beter.

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x