Buitenland

‘4 bewoners verzorgingstehuis overleden na boosterprik, 7 ziekenhuisopnames’

Help door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Boosterprikken die in een verzorgingstehuis in Canada zijn toegediend tegen corona zijn verantwoordelijk voor vier sterfgevallen en zeven ziekenhuisopnames. Dat zegt althans een anonieme klokkenluider die in het zorgcentrum werkt.

De sterfgevallen hebben zich voorgedaan in het Sunnycrest Nursing Home in de Canadese provincie Ontario, zei ondernemer Steve Kirsch. Bewoners van het verzorgingstehuis, dat 136 bedden telt, kregen de booster, waarna vier van hen stierven en zeven in het ziekenhuis belandden, citeerde Kirsch de anonieme klokkenluider.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Niemand zal er ooit achter komen

De media besteden hier nooit aandacht aan omdat het de vaccinatiebereidheid zou beïnvloeden, benadrukte Kirsch. Hij zei daarnaast dat een klokkenluider uit Hawaï, Abrien Aguirre, is ontslagen nadat hij bij een protest had gezegd dat hij ‘meer mensen heeft zien sterven door het vaccin dan op de corona-units’.

Kirsch zei dat deze informatie zonder Aguirre nooit naar buiten zou zijn gekomen. Men gaat ervan uit dat het toeval is en als je ze opbelt, dan houden ze de kaken stijf op elkaar, zei hij. “Dus niemand zal er ooit achter komen.”

Je wordt bestraft als je de waarheid vertelt

Kirsch zei verder dat de Canadese klokkenluider anoniem wil blijven vanwege het risico op vervolging. “Aguirre is ontslagen omdat hij de waarheid vertelde. Dit is waarom medewerkers van verzorgingstehuizen niets zeggen. Je wordt bestraft als je de waarheid vertelt. Dit is waarom de Sunnycrest-klokkenluider anoniem blijft.”

Op Twitter schreef Kirsch dat de informatie afkomstig is van een medewerker van het verzorgingstehuis. Sunnycrest haalde eerder het nieuws na een grote corona-uitbraak.

[Infowars]

4.8 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Steve Shit
Steve Shit
2 jaren geleden

Hoor net, op terassen, restaurants, cafés, in NL ,heb je vanaf ca midden september een vaccinatie-ausweis nodig voor toegang, horror clown Hugo laat weer eens zijn ware gezicht zien, afschuwelijke vent, scheerapparaat ook nog eens kapot…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Elke Experimentele Opvolg-Booster van Drion mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazi doet precies wat het moet doen:

Het Verlost de “Useless Eaters” uit hun lijden…..hahahaha

Met Vriendelijke Groet uw Führer M.Rüttler

Loire
Loire
2 jaren geleden

Zo blijft “de desinformatie van de “overheid” maar verspreid worden. Verzamelen die klokkenluiders, met een beschermheer die dezelfde mening heeft en een groot eigen bedrijf. Kan heb je kracht.

Edward
Edward
2 jaren geleden

Dit hele gebeuren gaat de geschiedenis boeken in als de grootste misdaad tegen de mensheid ooit.

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x