Gezondheid

“Het systeem werkt niet”: ‘Vaccin-rechtbank’ laat mensen in de kou staan

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jeffrey McCord kreeg na een routine-inenting last van stuiptrekkingen. Een vooraanstaande neuroloog zei dat Jeffrey kon aankloppen bij de overheid en recht had op een schadevergoeding. Het duurde liefst 11 jaar voordat het gezin McCord uitbetaald kreeg.

Een speciale rechtbank die door het Amerikaanse Congres in het leven is geroepen om slachtoffers van vaccinatieschade te helpen, blijkt voor duizenden gezinnen alleen maar meer leed te veroorzaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De rechtbank is opgezet om de medische kosten te dekken van mensen die gezondheidsproblemen hebben gekregen na een inenting. Het systeem werkt echter niet zoals bedoeld.

Persbureau AP analyseerde honderden uitspraken, nam meer dan 100 interviews af en bestudeerde meer dan 14.500 rechtszaken. De meest recente zaken dateren van januari 2013. De overheid wilde de database niet bijwerken.

Privé-advocaten blijken tientallen miljoenen aan belastinggeld te krijgen. Het maakt niet uit of ze winnen of verliezen, ze krijgen hoe dan ook uitbetaald. De meest vooraanstaande experts twijfelen openlijk aan de veiligheid van vaccins, waardoor steeds meer mensen sceptisch staan tegenover vaccinatie.

Veel artsen die door de overheid worden inhuurd om de veiligheid van vaccins in de rechtbank te verdedigen, blijken banden te hebben met de farmaceutische industrie. De overheid is bang dat burgers bepaalde inentingen overslaan als wordt toegegeven dat een vaccin schade kan veroorzaken.

Tussen 1988 en eind 2012 hebben 1600 gezinnen meer dan 1,1 miljard dollar schadevergoeding toegekend gekregen. Hoewel zaken binnen 240 dagen afgesloten moeten worden, duurde meer dan 95 procent van de ruim 5640 zaken over autisme langer dan 240 dagen. Ruim 93 procent van de overige zaken duurde langer dan 240 dagen.

“Het systeem werkt niet,” zei Richard Topping, een oud-medewerker van het Amerikaanse ministerie van Justitie die een aantal zaken heeft moeten behandelen. Hij nam ontslag nadat hij tot de ontdekking was gekomen dat zijn bazen geen zin hadden om de problemen op te lossen. “Hulpbehoevende mensen krijgen geen hulp,” aldus Topping.

[AP]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
densie
densie
9 jaren geleden

twijfel niet! laat je kinderen niet vaccineren! Heb de moed en het inzicht! Laat jezelf en je kinderen begeleiden en ondersteunen door een kundig klass. homeopaath! Laat hun spirituele ontwikkeling niet in het geding komen…afgescheiden raken van de bron! of als je je kinderen wél hebt laten vaccineren… laat dat dan uitwerken door middel van middelen die een klass. homeopaath tot zijn beschikking heeft!
Ik ben zelf iemand, die alle, ja alle kinderziekten heeft mogen doormaken, van de mazelen tot de bof, van rode hond tot roodvonk… en nooit en te nimmer een onderdrukkend middel gekregen, wel de liefde van mijn ouders…uitzieken mogen! Heeft tot gevolg gehad, dat ik enorm sterk ben geindividualiseerd en alles wat daarmee samenhangt… creatief…zelfstandig, vrij en er kunnen zijn voor anderen…YES!

de Hunnen
de Hunnen
9 jaren geleden

De Hunnen die geleid door Attila de Hun Italië binnenvallen. … vele rooftochten door Europa, meestal in het West-Romeinse Rijk en ze bedreigden zelfs Rome.
Ligt een endemische loodvergiftiging aan de basis van de ondergang van het … hebben bijgedragen tot de ondergang van het oude Rome: voedsel en wijn van …
+
Het systeem werkt niet”: ‘Vaccin-rechtbank’ laat mensen in de kou staan

frans
frans
9 jaren geleden

Het staat er toch al!
De farmaceutische industrie, met hun connecties met de rechtbanken.
Als wij als burgers zo goed georganiseerd waren, als de regeringen, industrie en rechtbanken ziekenhuizen en al het verdere duistere dat tegen de menselijkheid is, dan hadden wij al lang in een door de burger zelf menselijk gemaakte samenleving geleefd.
Dus kom op mensen en laten we de verdeeldheid onderling stoppen. Verdeeldheid die in stand wordt gehouden door de elite . industrie, en al het andere duister.

Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

Ik krijg rillingen van de term: Routine-inenting.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x