Homepagina » Gezondheid » “Het systeem werkt niet”: ‘Vaccin-rechtbank’ laat mensen in de kou staan
"Het systeem werkt niet": 'Vaccin-rechtbank' laat mensen in de kou staan

“Het systeem werkt niet”: ‘Vaccin-rechtbank’ laat mensen in de kou staan

Jeffrey McCord kreeg na een routine-inenting last van stuiptrekkingen. Een vooraanstaande neuroloog zei dat Jeffrey kon aankloppen bij de overheid en recht had op een schadevergoeding. Het duurde liefst 11 jaar voordat het gezin McCord uitbetaald kreeg.

Een speciale rechtbank die door het Amerikaanse Congres in het leven is geroepen om slachtoffers van vaccinatieschade te helpen, blijkt voor duizenden gezinnen alleen maar meer leed te veroorzaken.

De rechtbank is opgezet om de medische kosten te dekken van mensen die gezondheidsproblemen hebben gekregen na een inenting. Het systeem werkt echter niet zoals bedoeld.

Persbureau AP analyseerde honderden uitspraken, nam meer dan 100 interviews af en bestudeerde meer dan 14.500 rechtszaken. De meest recente zaken dateren van januari 2013. De overheid wilde de database niet bijwerken.

Privé-advocaten blijken tientallen miljoenen aan belastinggeld te krijgen. Het maakt niet uit of ze winnen of verliezen, ze krijgen hoe dan ook uitbetaald. De meest vooraanstaande experts twijfelen openlijk aan de veiligheid van vaccins, waardoor steeds meer mensen sceptisch staan tegenover vaccinatie.

Veel artsen die door de overheid worden inhuurd om de veiligheid van vaccins in de rechtbank te verdedigen, blijken banden te hebben met de farmaceutische industrie. De overheid is bang dat burgers bepaalde inentingen overslaan als wordt toegegeven dat een vaccin schade kan veroorzaken.

Tussen 1988 en eind 2012 hebben 1600 gezinnen meer dan 1,1 miljard dollar schadevergoeding toegekend gekregen. Hoewel zaken binnen 240 dagen afgesloten moeten worden, duurde meer dan 95 procent van de ruim 5640 zaken over autisme langer dan 240 dagen. Ruim 93 procent van de overige zaken duurde langer dan 240 dagen.

“Het systeem werkt niet,” zei Richard Topping, een oud-medewerker van het Amerikaanse ministerie van Justitie die een aantal zaken heeft moeten behandelen. Hij nam ontslag nadat hij tot de ontdekking was gekomen dat zijn bazen geen zin hadden om de problemen op te lossen. “Hulpbehoevende mensen krijgen geen hulp,” aldus Topping.

[AP]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • densie schreef:

  twijfel niet! laat je kinderen niet vaccineren! Heb de moed en het inzicht! Laat jezelf en je kinderen begeleiden en ondersteunen door een kundig klass. homeopaath! Laat hun spirituele ontwikkeling niet in het geding komen…afgescheiden raken van de bron! of als je je kinderen wél hebt laten vaccineren… laat dat dan uitwerken door middel van middelen die een klass. homeopaath tot zijn beschikking heeft!
  Ik ben zelf iemand, die alle, ja alle kinderziekten heeft mogen doormaken, van de mazelen tot de bof, van rode hond tot roodvonk… en nooit en te nimmer een onderdrukkend middel gekregen, wel de liefde van mijn ouders…uitzieken mogen! Heeft tot gevolg gehad, dat ik enorm sterk ben geindividualiseerd en alles wat daarmee samenhangt… creatief…zelfstandig, vrij en er kunnen zijn voor anderen…YES!

  23 likes
  • elene schreef:

   Hai Densie
   Wat is een klass. homeopaath? Wat een homeopaath is weet ik wel maar wat bedoel je met klass? Een geclasificeerde of zo?

   1 likes
   • densie schreef:

    dank je wel voor de vraag…

    de ware klassiek homeopaath is een spiritueel mens…
    heeft een gedegen opleiding en zal nooit stoppen te zoeken, kennis tot zich te nemen..
    kijkt dieper en met liefde… dan alleen naar de stof, het fysieke lichaam…
    neemt alles mee en kijkt naar het geheel… niet de delen!
    Heeft kennis van het minerale rijk, de plantenwereld, het dierenrijk… en de nosoden, middelen gemaakt van menselijke ziekten…
    pfff… kan uren doorgaan…je kunt googlen en op you tube is ook veel te vinden…
    Een arts die ik ken en werkelijk ook veel ervaring heeft, is Dr. H.C. Moolenburgh, die gesprekken met Desiree Röver zijn ook te vinden op you tube, die zeker heel veel duidelijkheid geven zij over de gevaren van vaccinatie e.d. (antibiotica bijv.)
    als je eenmaal de weg hebt gevonden, vind je wel een klassiek homepaath in de buurt, die je aanspreekt…
    ik ken er velen en ook de prachtige werking en genezing die plaats kan vinden bij kinderen en ook volwassenen…
    daarbij, het ondersteunen en begeleiden en uitwerken van verstoringen tijdens knderziekten is ook een heilzame daad in deze, kinderen komen er beter, helderder uit!
    Het immuunsysteem wordt daardoor niet aangetast!
    De homeopathie werkt dus verstoringen uit…en onderdrukt en bestrijdt niet!

    7 likes
   • Sunshine schreef:

    Als ik zo vrij mag zijn te antwoorden: Klassieke homeopaath. Die nemen de hele mens in ogenschouw incl. karaktertrekken e.d.
    Een ‘gewone’ homeopaath gebruikt homeopatische middelen op een meer reguliere manier – dit middel voor die kwaal, ongeacht karakter.

    1 likes
 • Padja schreef:

  Ons jongste had astma. Moest aan de medicijnen en inhalers.
  Vond ie niet fijn.
  Zijn we naar een Chinese kruidenarts gegaan (in NL). Moest hij elke dag vieze kruidenthee drinken. Voelde hij zich wel fijn bij. En is genezen.
  Toen uit de testen bij de longarts bleek dat hoe goed het ging heb ik verteld dat hij nooit hun medicijnen had gebruikt maar Chinese thee. Boos dat ze waren!
  Zijn ze mijn man gaan bellen; dat ik mijn kind de nodige medicijnen onthield. Hij heeft ze schaterend uitgelachen gelukkig.

  6 likes
 • exegese schreef:

  Inenten lijkt hoe langer hoe meer op Russisch roulette. Het lijkt wel of ze er steeds meer rotzooi bij stoppen om eens rustig te kijken hoe ver ze kunnen gaan met het uitmoorden en uitschakelen van mensen zonder dat het opvalt of er nauwelijks een onvertogen woord valt.

  Kritiek op vaccineren is ondanks alle aantoonbaar hieraan gerelateerde misstanden, of liever gezegd diepe ellende nog altijd een taboe. Vaccineren kan nog steeds verkocht worden als onmisbaar voor de gezondheid, terwijl het tegengestelde als een paal boven water staat. Het wordt gebruikt om ons te verzwakken en ziek te maken, niets anders !

  5 likes
 • zatapa schreef:

  Wij zijn na de eerste inenting van onze zoon gestopt, vanwege zijn gedrag vanaf de dag na de eerste inenting. Hij hield niet meer op met huilen en dit was niet slechts de daaropvolgende dag, dit hield enkele maanden aan. Ook heb ik hem sinds de inenting twee maanden niet meer zien lachen. Ik dacht meteen aan de autism-verhalen. Het doet iets met het zenuwstelsel van de baby. Zoveel is me duidelijk geworden.
  Sindsdien heft hij geen vaccinaties meer gekregen. Inmiddels is hij drie en heeft alleen waterpokken gehad, verder nooit koorts. Verkoudheden duren bij hem 1 a 2 dagen, terwijl zijn bijna volledig gevaccineerde grote zus elk kwartaal wel een keer koorts of amandelontsteking heeft.

  4 likes
 • frans schreef:

  Het staat er toch al!
  De farmaceutische industrie, met hun connecties met de rechtbanken.
  Als wij als burgers zo goed georganiseerd waren, als de regeringen, industrie en rechtbanken ziekenhuizen en al het verdere duistere dat tegen de menselijkheid is, dan hadden wij al lang in een door de burger zelf menselijk gemaakte samenleving geleefd.
  Dus kom op mensen en laten we de verdeeldheid onderling stoppen. Verdeeldheid die in stand wordt gehouden door de elite . industrie, en al het andere duister.

  2 likes
 • Arwijn schreef:

  Ik krijg rillingen van de term: Routine-inenting.

  2 likes
 • Sandokan schreef:

  Waarom denken wij toch allemaal dat ZIJ baas zijn over Ons..
  Wij betalen hen…om voor ons te beslissen als dit niet werkt, waarom dan niet zorgen voor een betere regering voor een betere samenleving?

  2 likes
 • de Hunnen schreef:

  De Hunnen die geleid door Attila de Hun Italië binnenvallen. … vele rooftochten door Europa, meestal in het West-Romeinse Rijk en ze bedreigden zelfs Rome.
  Ligt een endemische loodvergiftiging aan de basis van de ondergang van het … hebben bijgedragen tot de ondergang van het oude Rome: voedsel en wijn van …
  +
  Het systeem werkt niet”: ‘Vaccin-rechtbank’ laat mensen in de kou staan

  1 likes
 • maaike schreef:

  vacicinatie is vergif langzaam ga je dood en je wordt uiteindelijk ……

  0 likes
 • x

  Check Also

  lange frans

  Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’

  De media volgen één lijn als het ...

  marokkaanse

  Wanhopige Marokkaanse vrouw: ‘Ze testen coronavaccins op ons. Ze hebben mijn vader vermoord’

  Enkele dagen geleden meldden de media dat ...

  >