BuitenlandCorona

Coronavaccin van Pfizer 95 procent effectief? ‘U wordt bedonderd’

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al wekenlang lezen we jubelberichten in de media over het coronavaccin. Verleden week liet het Amerikaanse farmaciebedrijf Pfizer weten dat zijn vaccin in ruim 90 procent van de gevallen effectief is. “Het is een geweldige dag voor de wetenschap en de mensheid,” citeerde de NOS Pfizer-directeur Albert Bourla. Het bleek vooral een geweldige dag voor hemzelf, want na de aankondiging verkocht hij voor miljoenen aan aandelen.

Deze week bleek het coronavaccin van Pfizer nóg effectiever dan eerder al werd gezegd. Een tweede proef liet zien dat het middel voor 95 procent effectief was. Pfizer is overigens hetzelfde bedrijf dat in 2007 werd aangeklaagd door de Nigeriaanse overheid wegens illegale tests op kinderen. Daarbij kwamen meerdere kinderen om het leven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hoe effectief is het coronavaccin echt? Dat mag u niet weten. Kritiek op de juichberichten is niet toegestaan. Huisarts Martin Voerknecht linkte gisteravond naar een bericht in nota bene The BMJ, een gerenommeerd medisch tijdschrift, waarin een gepensioneerde kinderarts uit de doeken doet hoe effectief het vaccin van Pfizer is. “U wordt bedonderd waar u bij staat,” schreef Voerknecht, waarna het bericht binnen twee uur werd verwijderd door LinkedIn.

Dat betekent dat je 127.500 mensen zou moeten vaccineren om één dode te voorkomen

Het vaccin mag dan voor 90 procent effectief zijn, maar de absolute risicoreductie voor een individu is slechts 0,4 procent, reageert Allan S. Cunningham in The BMJ. “Om één coronageval te voorkomen moeten 256 individuen het vaccin krijgen. De overige 255 individuen hebben er geen baat bij, maar worden wel blootgesteld aan de bijwerkingen,” zegt hij.

Huisarts Voerknecht voegt toe dat de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC de IFR (infection fatality rate) rond 0,2 procent becijfert. “Dat betekent dat je 127.500 mensen zou moeten vaccineren om één dode te voorkomen.”

Cunningham vraagt zich daarnaast af of er squaleen in het vaccin van Pfizer zit. Als dat zo is, hebben mensen die het nemen volgens hem meer kans om auto-immuunziekten te krijgen, zoals het Golfsyndroom en narcolepsie. Squaleen wordt gewonnen uit haaien.

De gepensioneerde arts wijst erop dat de vaccinonderzoeken geen reductie in sterfte laten zien. “Is het een soort griepvaccin, dat ook geen levensredder is en bij ouderen mogelijk zelfs leidt tot hogere sterfte? We hebben veel meer tijd en gegevens nodig.”

4.6 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
linda
linda
3 jaren geleden

mijn huisarts bepaald nog steeds of ik medicijnen nodig heb! en niet een schoolmeester of roeptoeter van de vvd! leugenaar mark rutte!

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
3 jaren geleden

Een gezond lichaam kapot spuiten schijnt tegenwoordig heel normaal gevonden te worden, de massa is dom en arrogant en klaar voor de race van magere Hein.

En wat betreft de inhoudsstoffen van vaccins zal niet alles bekend gemaakt worden door de farmaceuten in verband met octrooibescherming en al dat soort onzin of zoals het niet verplicht zijn te vermelden welke hulpstoffen er in vaccins zitten. Conclusie; een laboratorium rat is beter beschermd en heeft meer rechten dan een doorsnee mens. De bijwerkingen zullen er ongetwijfeld zijn en komen en dan krijg je daarna de zieligheidsfactor van onnozele slachtoffers en hun onverklaarbare kankers en andere ziektes als bijwerkingen.

Wie vrijwillig zich laat vaccineren moet uitgesloten voor verdere medische behandelingen en ook geen schadevergoeding krijgen bij ernstige bijwerkingen.

Het is nu wel meer dan duidelijk dat vaccins gevaarlijk zijn en commerciële troep is van de farma maffia en nu het meer dan duidelijk is dat ze nodig zijn om de wereldbevolking te reguleren en terug te dringen. Vaccineren is een mooier woord voor euthanaseren. De verpakking is mooi, maar de binnenkant een rioolwatertje voor levensbeëindiging.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 jaren geleden

Dit corona vaccin is de gouden griffel, de slagroom op de taart voor diegene die deze moderne genocide in stilte hebben gepland en aan het uitvoeren zijn.

Hydra
Hydra
3 jaren geleden

https://www.youtube.com/watch?v=YvYzf0MqObg&feature=youtu.be

Dr. Roger Hodkinson CEO & Medical Director – MA, MB, FRCPC, FCAP

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x