Homepagina » Buitenland » Coronavaccin van Pfizer 95 procent effectief? ‘U wordt bedonderd’
coronavaccin
Foto: CC0

Coronavaccin van Pfizer 95 procent effectief? ‘U wordt bedonderd’

Al wekenlang lezen we jubelberichten in de media over het coronavaccin. Verleden week liet het Amerikaanse farmaciebedrijf Pfizer weten dat zijn vaccin in ruim 90 procent van de gevallen effectief is. “Het is een geweldige dag voor de wetenschap en de mensheid,” citeerde de NOS Pfizer-directeur Albert Bourla. Het bleek vooral een geweldige dag voor hemzelf, want na de aankondiging verkocht hij voor miljoenen aan aandelen.

Deze week bleek het coronavaccin van Pfizer nóg effectiever dan eerder al werd gezegd. Een tweede proef liet zien dat het middel voor 95 procent effectief was. Pfizer is overigens hetzelfde bedrijf dat in 2007 werd aangeklaagd door de Nigeriaanse overheid wegens illegale tests op kinderen. Daarbij kwamen meerdere kinderen om het leven.

Hoe effectief is het coronavaccin echt? Dat mag u niet weten. Kritiek op de juichberichten is niet toegestaan. Huisarts Martin Voerknecht linkte gisteravond naar een bericht in nota bene The BMJ, een gerenommeerd medisch tijdschrift, waarin een gepensioneerde kinderarts uit de doeken doet hoe effectief het vaccin van Pfizer is. “U wordt bedonderd waar u bij staat,” schreef Voerknecht, waarna het bericht binnen twee uur werd verwijderd door LinkedIn.

Dat betekent dat je 127.500 mensen zou moeten vaccineren om één dode te voorkomen

Het vaccin mag dan voor 90 procent effectief zijn, maar de absolute risicoreductie voor een individu is slechts 0,4 procent, reageert Allan S. Cunningham in The BMJ. “Om één coronageval te voorkomen moeten 256 individuen het vaccin krijgen. De overige 255 individuen hebben er geen baat bij, maar worden wel blootgesteld aan de bijwerkingen,” zegt hij.

Huisarts Voerknecht voegt toe dat de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC de IFR (infection fatality rate) rond 0,2 procent becijfert. “Dat betekent dat je 127.500 mensen zou moeten vaccineren om één dode te voorkomen.”

Cunningham vraagt zich daarnaast af of er squaleen in het vaccin van Pfizer zit. Als dat zo is, hebben mensen die het nemen volgens hem meer kans om auto-immuunziekten te krijgen, zoals het Golfsyndroom en narcolepsie. Squaleen wordt gewonnen uit haaien.

De gepensioneerde arts wijst erop dat de vaccinonderzoeken geen reductie in sterfte laten zien. “Is het een soort griepvaccin, dat ook geen levensredder is en bij ouderen mogelijk zelfs leidt tot hogere sterfte? We hebben veel meer tijd en gegevens nodig.”

4.6 75 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
linda
linda
5 maanden geleden

mijn huisarts bepaald nog steeds of ik medicijnen nodig heb! en niet een schoolmeester of roeptoeter van de vvd! leugenaar mark rutte!

legalize
legalize
Reactie op  linda
5 maanden geleden

Nou Linda blindelings je huisarts vertrouwen is ook niet altijd verstandig, zolang huisartsen financieel beter word van het voorschrijven van bepaalde medicijnen heb ik daar ook mijn twijfels bij.
Gelukkig zijn er genoeg huisartsen die er nog wel voor het welzijn zijn van hun patiënten

Magere Hein
Magere Hein
Reactie op  legalize
5 maanden geleden

Je hebt genoeg meedogenloze huisartsen die het liefst oude mensen een laatste spuitje geven.

Jacob
Jacob
Reactie op  legalize
27 dagen geleden

Ik ben ruim 3 maanden gestopt met mijn medicijnen tegen diabetes 2, gezonder gaan eten en heb totaal geen nevenverschijnselen, het scheelt wel Eur.180 per jaar in mijn portemonnaie.

Rob
Rob
Reactie op  linda
5 maanden geleden

Huisartsen zitten er ook niet voor je gezondheid. Die maken, net als verplegers / verpleegsters, chirurgen etc, ook alleen maar deel uit van ziektezorg systeem. Als het om je gezondheid gaat dan zul je daar zelf de verantwoordelijkheid voor moeten nemen want dat gaat om je eigen leven.

Carolina
Carolina
Reactie op  linda
5 maanden geleden

Misschien heb jij een eerlijke huisarts.
Helaas is 90% van hen belust op geld,want
Big Pharma beloont hen rijkelijk als ze genoeg voorschrijven. Helaas ben ik arm,
wat geld betreft, maar gelukkig dat ik kan helpen met heeeeel weinig middelen.
Vnl goed en gezond eten.

Peter
Peter
Reactie op  Carolina
5 maanden geleden

Belust op geld vind ik wel erg kort door de bocht. Wij, dus ook jij en ik, zijn allemaal financieel afhankelijk geworden van een hogere macht.

Als die huisarts het niet doet kan hij zijn praktijk sluiten. Net zoals ik moet werken om mijn hypotheek te betalen. Als het straks inverplicht is om te vaccineren omdat mijn werkgever het moet gaan controleren van Adolf de Jonge, heb ik wel een uitdaging bijvoorbeeld.

Je principes volgen is in deze tijd haast onmogelijk gemaakt. En dat wordt alleen maar erger..

Phil
Phil
Reactie op  linda
5 maanden geleden

Wist je al Linda dat een huisarts +/- 10 € per griepvaccinatie krijgt ? Dus waarom dan ook geen vaccinatie voor corona geven?
Levert misschien wel meer op ook. Ik beslis voor mijzelf doe ik ook met de griepprik ga ik echt niet nemen.

H de B.
H de B.
Reactie op  linda
4 maanden geleden

👍🏼😀

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Een gezond lichaam kapot spuiten schijnt tegenwoordig heel normaal gevonden te worden, de massa is dom en arrogant en klaar voor de race van magere Hein.

En wat betreft de inhoudsstoffen van vaccins zal niet alles bekend gemaakt worden door de farmaceuten in verband met octrooibescherming en al dat soort onzin of zoals het niet verplicht zijn te vermelden welke hulpstoffen er in vaccins zitten. Conclusie; een laboratorium rat is beter beschermd en heeft meer rechten dan een doorsnee mens. De bijwerkingen zullen er ongetwijfeld zijn en komen en dan krijg je daarna de zieligheidsfactor van onnozele slachtoffers en hun onverklaarbare kankers en andere ziektes als bijwerkingen.

Wie vrijwillig zich laat vaccineren moet uitgesloten voor verdere medische behandelingen en ook geen schadevergoeding krijgen bij ernstige bijwerkingen.

Het is nu wel meer dan duidelijk dat vaccins gevaarlijk zijn en commerciële troep is van de farma maffia en nu het meer dan duidelijk is dat ze nodig zijn om de wereldbevolking te reguleren en terug te dringen. Vaccineren is een mooier woord voor euthanaseren. De verpakking is mooi, maar de binnenkant een rioolwatertje voor levensbeëindiging.

Anita
Anita
Reactie op  Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Wauw, goeie tekst, vooral het afzien van verdere behandeling bij bijwerkingen vind ik heel sterk. 👍🌷

MdeFilosoof
MdeFilosoof
5 maanden geleden

Dit corona vaccin is de gouden griffel, de slagroom op de taart voor diegene die deze moderne genocide in stilte hebben gepland en aan het uitvoeren zijn.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  MdeFilosoof
5 maanden geleden

Die genocide is 1902, door het aan banden leggen van de opleiding tot arts in de USA, al gestart. John D. Rockefeller en Andrew Carnegie hebben de, tot dan toe reguliere wetenschap van medicijnen, die op natuurlijke middelen was gebaseerd, verboden. In 1904 is de AMA opgericht, waardoor de farmaceutische industrie de macht en het alleenrecht kreeg om de meest vreselijke ziektes te bestrijden.

Medisch onderzoek mocht vanaf toen alleen nog maar plaatsvinden op basis van wetenschappelijk onderzoek, dat gebaseerd was op materialisme, medicatie en VACCINATIE. In 1997 kreeg de WHO volledige controle over de medicijnen en de geldigheid van het Flexner report werd wereldwijd uitgebreid. Hierdoor heeft de farmaceutische industrie de gezondheidszorg overgenomen en onder controle, om alleen maar meer geld te verdienen.

Het verstrekken van medicijnen, operaties, radiatie en chemokuren zijn een verdienmodel geworden, waarbij de behandeling met chemo het meeste geld oplevert. Gezondheid van mensen is ondergeschikt geworden aan het verdienmodel. Dan begrijp je meteen dat Bill Gates, die nooit tevreden is met wat hij verdient, heeft ingezet op inentingen. Eerst veel geld verdienen aan inentingen en dan zijn lugubere ideeën, eliminatie van de wereldbevolking, doorzetten.

Chemotherapie bevat dezelfde bestanddelen als het mosterdgas dat in de 1e Wereldoorlog werd gebruikt om soldaten te doden. Het doodt niet alleen de kankercellen, maar alle cellen. Dan weet je meteen wat het doel van chemotherapie is.

Vaccinaties zullen er voor zorgen dat mensen als Bill Gates en CEO’s uit de farmaceutische industrie tot de rijksten der aarde gaan behoren. Dat is o.a. de inzet van deze Covid-19 pandemie, vandaar dat er vele farmaceutische bedrijven als een gek werken om hun serums te verkopen en er alles aan doen om als 1e met een oplossing te komen, die nooit een oplossing zal zijn. Het doel is dan ook om het immuunsysteem van de mensen te ontregelen en aan te tasten.

De toekomstige vaccinaties bevat MICRO-PORATION TECHNOLOGY, waardoor er gaten in de menselijke cellen ontstaan, waardoor mensen een gemodificeerd organisme worden. Het laat dan toe dat er vreemde DNA in de cellen kan komen. Het zou goed kunnen, dat de genomen monsters d.m.v. wattenstaafjes, dit DNA verzameld wordt (persoonlijke gedachte).

De volgende documentaire m.b.t. hiertoe is een must: Spacebusters – HIPPOCRATIC HYPOCRISY.

Hydra
Hydra
5 maanden geleden

https://www.youtube.com/watch?v=YvYzf0MqObg&feature=youtu.be

Dr. Roger Hodkinson CEO & Medical Director – MA, MB, FRCPC, FCAP

Paul Dino
Paul Dino
5 maanden geleden

Dat is juist de bedoeling, oudere emnsen eerst! zijn ze daar vanaf, etc etc.
Het is opgezet spel dat al jaren geleden is ontwikkeld, zodat de Reset kan beginnen.
Fijne dag verder.

Jaap
Jaap
Reactie op  Paul Dino
5 maanden geleden

Heeft iemand enig idee waar ik betrouwbare informatie kan verkrijgen over de bestanddelen van dat vaccin (welke stoffen zitten er in dat vaccin) en wat de eventuele schadelijke gevolgen daarvan kunnen zijn. Dus niet wat de ware agenda daarvan is. Wellicht hebben artsen met een zekere status wetenschappelijke artikelen geschreven (welke nog niet gecensureerd zijn) over de betrouwbaarheid van dat vaccin. Aldus, geschreven stukken van artsen die de betrouwbaarheid van dat vaccin in twijfel trekken, waarbij de lezers wellicht denken dat deze artsen geen complotdenkers zijn.

Wappie
Wappie
Reactie op  Jaap
5 maanden geleden

Het vaccin valt onder staatsgeheim, zelfs artsen krijgen geen inzicht. Een vaccin waar geen jarenlange studie aan is voorafgegaan lijkt mij dan ook zeer dubieus!!!
De farmaceutische industrie verdiend er miljarden aan,alles heeft te maken met macht,onderdrukking en belangenverstrengeling!!!

Ronald
Ronald
Reactie op  Jaap
5 maanden geleden

@ jaap ,hier de giftige bestanddelen en allemaal niet goed voor ons lichaam.

HARMFUL INGREDIENTS EXPOSED!
https://www.youtube.com/watch?v=FAHw_EWETmk

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Jaap
5 maanden geleden

Hallo Jaap kijk eens de video van Dr Carrie Madej. Zij heeft is indertijd zelfs gepolst door de lobbyisten van farma om voor hun te werken. Heeft ongetwijfeld met haar uiterlijk te maken. Zij bedankte oneervol want had al hele lange tijd grote twijfels over het nut van vaccins voor griep. Iets wat na haar onderzoek werd bevestigd. Maar er zijn veel meer artsen die haar inzichten bevestigen.

https://www.bitchute.com/video/MTpHqlmE5llJ/

Magere Hein
Magere Hein
Reactie op  Jaap
5 maanden geleden

Niemand die het weet. Er kan net zo goed poep van Bill Gates in zitten. Het is gewoonweg niet na te gaan.

klaas vaak
klaas vaak
Reactie op  Jaap
5 maanden geleden
Der Stef
Der Stef
5 maanden geleden

95% effectief …?
Ze worden steeds brutaler om ons met dit soort leugens te bedonderen !
Tegen de Griep is de griepprik meestal onder 50% !!! Hoelang zoeken ze al niet een vaccin tegen AIDS ? 35 jaar…?
En nu komen ze met het toverdrankje – in minder dan 9 maanden in elkaar geknutseld . Zonder ernstige bijwerkingen en met 95% effectief ………
We worden echt voor de gek gehouden !!!

Just me
Just me
Reactie op  Der Stef
5 maanden geleden

Van AIDS is nooit een virus vastgesteld/geïsoleerd omdat het geen virus is,dus kun je er ook geen vaccin voor maken dus rommelen ze wat aan,net als nu weer met dit covid’virus’..

vladi
vladi
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

wat aids betreft kun men eens luisteren wat Dr.judy Mikovic te zeggen heeft over fauci de jezuiten hond.

fff

Ana
Ana
Reactie op  Der Stef
5 maanden geleden

Wel opvallend dat Moderna een vaccin maakt, het is geen farmaceutisch bedrijf……checkt u maar eens naar de werkelijke bedrijfsvoering.

Erik
Erik
5 maanden geleden

Ouderen en zieken moete als eerste een vaccinatie krijgen als die sterven is het kennelijk niet erg en komt de regeringsleiders goed uit, de bevolking moet uitgedund worden (40-45) Van mijn lijf blijven ze af

Drachir
Drachir
5 maanden geleden

Tjsa het lijkt mij dat de verantwoordelijken voor de BV Nederland het goede voorbeeld moeten geven en dus als eerste het vaccin toegediend moeten krijgen. Dus ministers, staatssecretarissen, topambtenaren en koningshuis: stroop u mouw alvast maar op!

Just me
Just me
Reactie op  Drachir
5 maanden geleden

Ja wat denk je die krijgen natuurlijk een spuitje met enkele water erin..

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Drachir
5 maanden geleden

Dat zullen ze ook doen en op het nieuws laten zien als ze ermee ingespoten worden, wat ze echter niet laten zien is dat het flesje waar die injectie naald ingestoken wordt gevuld is met gedistilleerd water.

ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Ja maar wij willen onze vrijheid terug!!

Wappie
Wappie
Reactie op  ProAsfalt
5 maanden geleden

Ik zit niet te wachten op vrijheid in een rolstoel, of erger,de dood!!!

Hoge Noorden
Hoge Noorden
5 maanden geleden

De MSM kwam al eerder met het bericht dat zogeheten ‘desinformatie’ over het coronavaccin op social media en alternatieve sites bestreden zou gaan worden. Zie hier het resultaat. Hugo de Jonge is in deze de grootste aanjager ervan, maar dient zelf bestreden te worden omdat het vaccin op schijnwetenschap berust.

x

Check Also

professor

Professor die beweert dat corona in lab is gemaakt wéér opgesloten

Emeritus hoogleraar en apotheker Jean-Bernard Fourtillan is ...

arts

Arts waarschuwt: ‘mRNA-vaccins veroorzaakten bij dieren kanker en auto-immuunziekte’

Een arts deed onlangs opmerkelijke uitspraken over ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

62
0
We lezen graag je reactie!x