Gezondheid

Vaccineren: de grote illusie. Gezondheidsonderzoeker onthult gevaren die geneeskunde en farmaceutische industrie proberen te verbergen

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vaccineren: de grote illusie van de gediplomeerde Franse gezondheidsonderzoeker en cartoonist René Bickel is een uniek stripboek over één van de serieuzere medische en veronderstelde preventieve gezondheidszorgmaatregelen van de moderne tijd.

Steeds vaker worden we overspoeld met alarmerende berichten die ons op het belang van vaccinaties wijzen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Moderne psychologische technieken worden gebruikt om ons te manipuleren en onze mening te beïnvloeden.

Mythe

Geregeld jaagt men ons de schrik op het lijf en de roep om een vaccinatieplicht klinkt steeds luider. Het behoud van een vrije vaccinatiekeuze is daardoor in gevaar.

Daarenboven klinkt ook de weerstand tegen vaccinaties telkens vaker. Steeds meer mensen willen hun kinderen niet laten vaccineren.

Als je het onderwerp vaccinatie bestudeert komt er veel informatie naar boven, die voor velen van ons onmogelijk te geloven is. Dit boek nodigt u uit uw ogen te openen voor een mythe die stevig is ingebakken in de maatschappij.

Gevaren

René Bickel illustreert hoe belachelijk en losgeslagen de farmaceutische industrie over vaccinaties eigenlijk is.

Haarscherp beeldt hij uit en beschrijft hij de geschiedenis van vaccins en vaccinaties.

Daarnaast onthult hij de gevaren die de geneeskunde en de farmaceutische industrie proberen te verbergen.

Humor als een wapen

De auteur heeft zijn eigen specifieke manier om de meest serieuze onderwerpen begrijpelijk te maken, helder, eenvoudig en amusant. Hij gebruikt humor als een wapen.

Speciaal geschreven zodat jonge ouders, zonder pressie, een “weloverwogen beslissing” kunnen nemen om hun kinderen wel of niet te laten vaccineren.

Het boek ‘Vaccineren: de grote illusie’ is hier verkrijgbaar.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
4 jaren geleden

Middels verplichte vaccinatie kunnen ze alles met ons doen. De mogelijkheden om ons hiermee te beïnvloeden zijn legio en zeer aanlokkelijk voor de psychopathische machthebbers. Het is aan de massa om hier vrijwillig mee in te stemmen of niet.

m.koningen
m.koningen
4 jaren geleden

Alles in ons en in onze omgeving is verzadigd met een tiental chemicalien die allemaal in kunstmatig vrouwelijk hormoon veranderen en heel lang actief blijven en onnoemelijke schade aanrichten in alle levensvormen[wij ook ] en dan specifiek de mannen kleinere je weetwel en dan weer grotere onvruchtbaarheid en gewoon minder mannen niet eens een gay kikker maar geen een manlijke kikker inmiddels op plekken waar al deze ellende samenkomt in b.v rivier mondingen en moerassen daar. Daar boven op komen nog tienduizenden niet onderzochte chemicalien waar van we geen idee hebben wat zij op lange termijn doen inclusief versnijdings en draagstoffen in de chemische nano wereld van nu.
Bewuste zalige onwetenheid van onze economische de politiek soufflerende elite[de echte].
mvrg,Marcel

Mar
Mar
4 jaren geleden

Het boek is te koop op BOL. Ik heb het daar opgezocht en zag dat er twee reviews onder staan, beide erg negatief. Heel toevallig (of niet..) zijn deze reviews beide geplaatst gisteren, 31 juli –
Dezelfde datum waarop het bericht op Ninefornews is gezet..(Datum van de reviews is te zien als je doorklikt op ‘bekijk alle reviews’.)

gijs meulenmeesters
gijs meulenmeesters
4 jaren geleden

dit is het zelfde als dat je een bekeuring of erger kan krijgen als je het rode lampje negeert op je dachbord.
als de grote zogenaamde denhaag kliek het maar voor het zeggen heeft eerdaags moet je nog toestemming krijgen om te gaan pissen

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x