Binnenland

18 positieve tests en 1 ziekenhuisopname, risiconiveau ‘zeer ernstig’: ‘Kunnen we deze onzin vandaag nog stoppen?’

Help mee door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (Belang van Nederland) vraagt aandacht voor de absurditeit van het coronabeleid. Volgens het coronadashboard zijn er in de gemeente Delft gisteren 18 mensen positief getest op corona. Daarnaast was er eergisteren één nieuwe ziekenhuisopname. Toch geldt voor de veiligheidsregio van de gemeente het risiconiveau 4: zeer ernstig.

“Kunnen we deze onzin alsjeblieft vandaag nog stoppen? Waarom deze misplaatste bangmakerij?” vraagt Van Haga.

Corona was statistisch gezien in juni 2020 al voorbij

Hij heeft ook gekeken naar de situatie in de gemeente Barendrecht. Daar waren gisteren zeven positief geteste mensen. Dat is lager dan het gemiddelde van de afgelopen week. Eergisteren waren er geen nieuw gemelde ziekenhuisopnames. Het weekgemiddelde ligt op nul. Toch geldt ook in Barendrecht risiconiveau 4.

“De overheid maakt ons onnodig bang. Corona was statistisch gezien in juni 2020 al voorbij. Laten we vandaag nog stoppen met de onzinnige coronamaatregelen die ons allemaal in de greep houden,” stelt zijn partij.

Direct de prullenbak in

“De overheid strooit met misplaatste bangmakerij in plaats van écht eens naar de feiten te kijken. De coronamaatregelen kunnen wat Belang van Nederland betreft direct de prullenbak in. Zo spoedig mogelijk terug naar normaal!” voegt Van Haga toe.

4.9 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pien
pien
1 jaar geleden

Wybren praat tegen een ongelooflijk dikke plaat van ongekende staal

Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Deze onzin en bangmakerij stopt pas als de corrupte en satanistische regering en eerste en tweede kamer op een uitzondering na, opgepakt/verwijderd worden en voor het gerecht gebracht worden.

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Sinds vorige zomer ben ik er al helemaal klaar mee. Dankzij de meelopers blijven ze die bangmakerij volhouden.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Van Haga heeft nog niet door dat het hier bewust beleid betreft. De angst moet erin blijven en de lockdown voortgezet met valse statistieken. Covid is slechts een dekmantel voor massa vaccinatie en de NWO.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

87
0
We lezen graag je reactie!x