Great ResetBinnenland

2 miljoen flyers om Nederland en Vlaanderen wakker te maken

Help door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Overal in Nederland en Vlaanderen worden flyers van Stop World Control verspreid om mensen de ogen te openen. “Op deze manier kunnen we de plannen van de misdadige tirannen ontmaskeren en verijdelen,” schrijft David Sörensen.

Nadat Stop World Control een miljoen flyers verspreid had, bleven honderden mensen nieuwe flyers aanvragen. Inmiddels zijn er honderdduizenden nieuwe flyers besteld. Het is de bedoeling om nogmaals een miljoen flyers te laten drukken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op de flyers staat onder meer dat de Nederlandse en Belgische regering in dienst staan van het WEF. “Ze zijn van plan om elk detail van je leven te gaan bijhouden: wat je doet, koopt, draagt, eet, wie je ontmoet, waar je bent, enzovoorts.”

Werelddictatuur

“Het WEF bevordert de acceptatie van pedofilie als een natuurlijke seksuele voorkeur. Ze promoten tevens de indoctrinatie van kleine kinderen om hun seksuele identiteit chirurgisch te veranderen,” valt voorts te lezen.

Op de flyer is daarnaast aandacht voor de Wereldgezondheidsorganisatie, die ‘functioneert als een werelddictatuur en wiens wil wet is voor elk land ter wereld, wanneer ze een pandemie afkondigt’.

Er wordt op gewezen dat Bill Gates één van de belangrijkste financiers van de WHO is. Gates heeft geen enkele medische opleiding genoten, maar wordt toch gepromoot als medische autoriteit.

Als ’s werelds grootste handelaar in vaccins is zijn ‘gezondheidsadvies’ om iedereen voortdurend te injecteren, wat hem miljarden dollars oplevert.

Dit zijn geen ‘complottheorieën’

Verder maakt de flyer duidelijk dat alle grote nieuwsagentschappen in handen zijn van een kleine groep investeerders, die bepalen wat er in het nieuws gezegd mag worden.

Miljardairs als Gates en George Soros ‘doneren’ honderden miljoenen aan nieuwsorganisaties over de hele wereld, om te bepalen wat ze uitzenden.

Tot slot vraagt de flyer aandacht voor de miljoenen mensen die zijn overleden na geïnjecteerd te zijn met de experimentele coronavaccins. Duizenden wetenschappers, artsen en medische organisaties hebben inmiddels de noodklok geluid.

“Waarom worden regeringen aangestuurd door private instellingen als het WEF en WHO? Waarom wordt levensbelangrijke informatie verborgen? Dit zijn geen ‘complottheorieën’ zoals men beweert, maar feiten die door elk weldenkend mens geverifieerd kunnen worden.”

Hier vind je meer informatie.

4.8 280 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

141 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
S.w
S.w
8 maanden geleden

Ik ben ook vollop aan het flyeren!!! 💪💪

Helga
Helga
8 maanden geleden

TE LAAT, EN TE WEINIG MENSEN…

koddebeier
koddebeier
8 maanden geleden

We moeten van dat tuig af

roro 237
roro 237
8 maanden geleden

“Het WEF wil ons leven gaan bepalen!”
Maar dat wil Brussel, WHO, Soros en Gates ook natuurlijk…..ze moeten dan netjes in de rij gaan staan!

Back to top button
141
0
We lezen graag je reactie!x