Homepagina » Buitenaards » De bijzondere boodschap van de Plejaden (video)

De bijzondere boodschap van de Plejaden (video)

Eduard ‘Billy’ Meier had naar eigen zeggen vanaf 1975 contact met Semjase van de Plejaden of het Zevengesternte.

Billy maakte enkele van de meest duidelijke foto’s van vliegende schotels tot nu toe. Welke belangrijke boodschap hebben deze kosmische bezoekers voor de mensheid?

Komt het nieuwe wereldbeeld op basis van de kwantumfysica overeen met de inzichten die deze ruimtereizigers met ons te delen hebben?

Is hun boodschap een voorbode van een revolutionaire sociale en technologische transformatie van het menselijk ras? Beoordeel zelf het bewijs.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Viriato007 schreef:

  In Lak´Ech:
  Jammer dat de “prent”, gemaakt on 2011, zo´n oude beelden toont. Ik ken hem al een jaar. Jammer dat er geen actueler verfrissingen konden aangeboden woden met sommige participanten, gebruikt in de film.
  Jammer dat “We are them. They are us. We all shared …” zo hard botst met de bittere strijd in mord:dor van nu. Waar ik woon heerst een afschuwelijke, sluipende terreur (Vanwege THEM who are US)die dagdagelijsk de macht tracht over te nemem … in mijn int.nat.park al dagenlang die aluminium chem:trail-laag over gans de regio, Portugal incluido. Voedsel dat je koopt of in restaurants krijgt behandeld of smakeloos. De tomaat is voor mij hét testmiddel. De terreur van een omhoogevallen flik hier teistert de streek. Onverschilligheid en moedeloosheid. Ach ja, de drug van Eurovoetbal is er nog. De bankiers en bilderbergers gaan stil verder.
  Lucas 17:21 moet geüpdated hoor …
  Sterkte.
  Namasté

  1 likes
 • Patricia schreef:

  Met deze man is het voor mij meer dan 30 jaar geleden, allemaal begonnen. Ik las het boek van Gary Kinder “Zij kwamen van 400 lichtjaren ver” waarin hij de verhalen van E.Meier documenteerd. Fascinerend! Mocht je dit boek nog ergens kunnen vinden dan is dat aan te bevelen! Inmiddels zijn er ook genoeg gefilmde docu’s over te vinden.

  0 likes
 • Delfia schreef:

  De naam Semjase lijkt wel heel erg veel op de naam ShemYaza. Leider van de Grigori. By the way haShem betekent ook nog een keer ‘de naam’. Is er een connectie??

  0 likes
 • Sheyan schreef:

  Mooi! Meer hoeven we eigenlijk niet te weten. Als de mensheid is doordrongen van de inhoud van dit half uurtje video kunnen we eindelijk stoppen met dit hachelijke experiment in deze 3e dimensie.

  0 likes
 • Eden schreef:

  [quote name=”Delfia”]De naam Semjase lijkt wel heel erg veel op de naam ShemYaza. Leider van de Grigori. By the way haShem betekent ook nog een keer ‘de naam’. Is er een connectie??[/quote]
  Volgens de geschriften van Meier is Semjasa een titel:
  [quote]According to Billy Meier, the name ‘Semjase’ or ‘Semjasa’ simply means ‘Semi-JHWH’, referring to the JHWH, the highest rank and title in Lyran-descended societies. In both historical cases, Semjasa was said to be of lesser rank than the JHWH, being a ‘Semi-JHWH’, so the name could be associated with the title as well.[/quote]
  http://www.thelivingmoon.com/47john_lear/02files/Billy_Meier_001.html

  Eén van zijn dokumenten verklaart het hier (in het Duits):
  http://www.figu.org/ch/files/downloads/leseproben/talmud_jmmanuel.pdf

  Ik heb de verhalen van Edward Meyer met veel interesse bekeken en gelezen, want er zijn een aantal die er ook over vertellen op YouTube.

  0 likes
 • Red Resonant schreef:

  Grappig… JHWH is ook een van de namen van God zoals uit den Bijbel. De Bijbel een boek dat bij een bepaald “level” hoort. Wil je een level hoger/verder dan zou je op de Bijbel en alle andere religieuze boeken kunnen gaan staan, maar als je zelf goed genoeg bent in klimmen heb je dat niet nodig en bereik je een hoger level op eigen kracht!

  0 likes
 • Jahbulon schreef:

  Well, actually Semjase said;”As long as you drive small cars around on the surface of Mars, and let parts of your world die of hunger and disease. We will not help you out!!. So for me, and my budgies, the message is clear!!

  With all my love, Jahbulon.

  0 likes
 • pietje schreef:

  Het boek van Billy meier heb ik al zeker 20 jaar in mijn boekenkast staan het is toch treffend dat er nu weer over gesproken gaat worden ! Gaan we nu beseffen dat deze man geen leugenaar was ???? OOk gary Kinder had ik allang en dan denk ik weleens misschien dat de jeugd van nu wakkerder is al de mensen van mijn tijd wat als ik ergens over sprak (ik ben uit 1955) dan werd dat afgedaan met die…..is niet goed in het hooffie ! Dus ben eigenlijk wel blij met het ontwaken vn de jeugd.
  Fijn weekend allemaal

  0 likes
 • Audrey schreef:

  Nu weer een bericht van de Plejaden,wie is/zijn het de volgende keer!!!!!E.T… Of Engelen.of God…Want ik weet niet meer wat enof wie ik moet geloven!!!!

  0 likes
 • frans schreef:

  [quote name=”Audrey”]Nu weer een bericht van de Plejaden,wie is/zijn het de volgende keer!!!!!E.T… Of Engelen.of God…Want ik weet niet meer wat enof wie ik moet geloven!!!![/quote]
  geloof in jezelf!! daar is de waarheid.

  0 likes
 • Sipco schreef:

  @ Audrey:Het is maar net hoe u het ziet en bent opgevoed.Maar u zou kunnen beginnen met zelf een onderzoek te starten naar of het één God,engelen of ET,s zijn.Misschien de 5 delen van Bram Vermeulen “in den Beginne” hierbij ook even meenemen,en deze vergelijken met wat de predikant zegt.U zult zelf uw conclusie,s moeten trekken.Ik ben kerkelijk opgevoed, maar luister nog altijd naar de woorden van mijn Opa, die klinken als: Je bent een egoist als je gelooft, dat alleen de aarde leven bevat.Ik heb het geluk twee keer een UFO te mogen zien, dus ik geloof mijn Opa!! Puur omdat het bewijs zich heeft laten zien.En dus is het geen geloven meer!!!Maar zeker weten.

  0 likes
 • vegaatje schreef:

  er zijn al heel wat mensen, die zeggen dat ze van de pleiaden komen.
  ze zijn niet veel beter dan ons denk dan hahahah. want ze gedragen zich net zo als de meeste. sommige blowen, eten vlees, en niks biologisch… misschien zijn het gewoon mensen die het eigenlijk zat zijn en alle ellende van deze wereld niet meer kunnen bol werken.
  ik kom niet van de pleiaden. maar krijg wel eens het gevoel hier ook niet vandaan te komen. maar goed.

  semjase zo noemde mensen die bagwan diende…het is een heel bekent woord.
  we zijn aan het verdwalen. laten we proberen humaan, liefdevol, en met respect handelen naar al het leven hier op aarde…als ik van buiten kwam zou ik deze planeet niet eens willen bezoeken..

  0 likes
 • Sneaky schreef:

  vreemd, dat wat zij vertellen was ik zelf al achter gekomen zonder dat het me ooit is verteld. ik wist altijd al dat god niet beschreven staat in de heilige boeken. is dat nou die gedeelde herinnering van de mensheid? ik weet van mijzelf dat ik niet altijd positief handel maar dat ik in mijn hart altijd het positieve wil doen. en inderdaad komen deze negatieve handelingen voort uit wat ik zie als normen an waarden van onze samenleving. je mag niet stelen maar wanneer je honger hebt moet je toch voor eten zorgen dus ga je stelen als zelfs bedelen niet meer helpt. ondanks dat je jezelf in leven moet houden ga je je dan anders gedragen dan wanneer het geen criminaliteit was geweest om te stelen. je leeft niet maar je wordt geleefd door je normen en waarden, waar ze ook vandaan komen. en dit levert me een negatief gevoel op. waarschijnlijk omdat onze regels teveel paradoxen oplevert zoals het voorbeeld hierboven.

  0 likes
 • Lilian schreef:

  Ook in de video’s blijven mensen zich bezig houden met bewijsvoering.

  Wanneer leggen we ons ongeloof opzij en gaan we over tot de boodschap die we krijgen?

  0 likes
 • c schreef:

  Tuuurlijk bestaan ufo’s ofetwel ifo’s (indentified flying objects)Heb zelf een keer een vlucht meegemaakt in een bol met meerdere personen .(maar kan ook een levensechte droom geweest zijn hi hi ).

  0 likes
 • amanda schreef:

  Ik zou wel eens willen weten hoe men communiceert, want dat onderbouwt het meer. Dus hoe communiceert men en wat is waarheidsgetrouw.

  0 likes
 • c schreef:

  En WEER wordt ik nie geloofd..

  0 likes
 • sus schreef:

  heb gister avond de film van en met shirley maclaine gekeken, “out of a limb”, die in het bovenstaande video langs komt… toch mooi gedaan, vindt ik. zo’n onmogelijke relatie met een man die je al duizenden jaren kent – heb ik ook. liefde en haat. afstoten en aantrekken. vastklampen. uitschelden. t’jonge jonge. het zal wel iets met onze ego’s te maken hebben. die zitten aan het stuur in deze onze relatie, noem het gerust liefde maar dan met afhankelijkheden. dus lekker in de knoop, knellend en krap. en dat gaat al duizend jaar zo of 100duizend. en alweer hebben we ontmoet en mogen de strijd verder uitvechten. ofwel de wapens (onze ego’s) ten slotte neerleggen en elkaar eindelijk écht lief hebben – als mensen – en elkaar loslaten, vrij laten… er is hoop want ik snap het wel maar mijn onverbiddelijke ego ligt steeds weer dwars. zo veel pijn en teleurstelling houden ego-lief erg paraat. en toch moet het me lukken om deze eeuwige strijd tot een einde te brengen. wens me suc6! zucht…

  0 likes
 • cr schreef:

  c niet te veel van aan trekken ik geloof je wel .laat hun maar .

  0 likes
 • Hulle schreef:

  [quote name=”amanda”]Ik zou wel eens willen weten hoe men communiceert, want dat onderbouwt het meer. Dus hoe communiceert men en wat is waarheidsgetrouw.[/quote]

  Zoek eens naar gesprekken met Sgt Clifford Stone. Hij was voor het Amerikaanse leger aangesteld om contact te maken met eventuele inzittenden van gecrashte en neergehaalde UFO’s. En rara zijn interessante interview is van internet verdwenen..
  Contact gaat altijd telepathisch. Woorden (en taal) dus overbodig.
  Een uitspraak van hem: I could feel there (inzittenden) fear, they knew they where never going home again..

  0 likes
 • Vetali schreef:

  Als je echt iets over de Plejaden wilt weten moet je maar Barbara marciniak opzoeken, Billy meier is a scam.

  0 likes
 • hullie schreef:

  [quote name=”Vetali”]Als je echt iets over de Plejaden wilt weten moet je maar Barbara marciniak opzoeken, Billy meier is a scam.[/quote]
  Het een hoeft het ander toch niet uit te sluiten?
  In elk geval helemaal mee eens wat Barbara Marciniak betreft!

  0 likes
 • Viriato007 schreef:

  [quote name=”Vetali”]Als je echt iets over de Plejaden wilt weten moet je maar Barbara marciniak opzoeken, Billy meier is a scam.[/quote]

  In Lak´Ech, geachte Vetali.
  ¿Kan je het waarmaken met feiten dat die B8illy een oplichter is? Dit zomaar stellen is zwak. Ik zeg ook niet dat de h. Meyer de waarheid spreekt.

  Kijk bij mijn favorieten bevindt zich al jaren “De bibliotheek van de Pleyaden” in het Spaans en in het Engels.

  Het eerste boek van Barbara werd … in Barcelona uitgegeven, zeggen zij. Hier is de verwijzing ofte enlace: http://www.bibliotecapleyades.net/pleyades/esp_pleyades_8.htm

  Succes ermee.
  Namasté

  Viriato

  0 likes
 • Jeffrey Sevinga schreef:

  Het is allemaal een scam,
  We zijn gewaarschuwt hoe je het ook noemt annunaki’s Satan en zijn demonen.
  duizende jaren geleden zijn afvalligen van JHWH hier gekomen om ons te beinvloeden. Al deze channelings en dingen zijn rechtstreeks van deze entiteiten met de bedoeling desinformatie te verspreiden.
  Er is maar 1 manier, en dat JHWH(yahweh/jehovah) Doormiddel van Jezus christus (Christus betekend gezalfde door god) Bepaalde bewustzijns niveau die wij nog moeten behalen.
  Pas gewoon op voor de informatie, het lijkt allemaal echt en er zit veeeeel waarheid in maar ook veel onwaarheid en het is moeilijk die van elkaar te scheiden.
  Vraag JHWH om hulp en dan zul je de echt waarheid vinden zonder allemaal theorieen en filosofieen.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Jeffrey Sevinga”]Het is allemaal een scam,
  We zijn gewaarschuwt hoe je het ook
  .[/quote]

  Religie is een scam, Genesis is gestolen van Sumerische mythen, Anunaki zijn mythische figuren van de Sumeriers en hebben niks met buitenaardsen te maken, dat is een verzinsel van Sitchin. De duivel bestaat niet is verzonnen door de kerk zelf. Christus betekend helemaal niet gezalfde door God, je liegt ! Het betekend alleen gezalfde dat deden ze met opvolgers uit priest koning bloodline van David dus ook Jezus die in deze lijn zat. Jezus heeft geen sikkepit met God te maken anders dan hij door de Essene sekte ook hierin is gaan geloven zoals zovelen nu ook door toedoen van andere die handel is wijsgemaakt. De bijbel is op mythe gebaseerd op fraude en onwaarheden en niet gebeurde en onmogelijke zaken en dat is een feit. Als je de feiten niet kent onthoud je dan van commentaar of doe eerst study

  0 likes
 • Radius schreef:

  Indien buitenaardsen bestaan, pas dan maar op voor ze, want zij zijn het dan geweest die de planeet Mars naar de knoppen hebben geholpen. En voor ons hebben ze iets soortgelijks in petto dan.

  0 likes
 • Bernard schreef:

  Dit is allemaal waar, ik kan er tenminste over oordelen Jeffrey, want ik ben er geweest. In de plaats waar Billy Meijer woont. En je pleiadiers kunnen zulke debunker mensen als jou en de persoon daar onder niet uitstaan.
  Je amygdala werkt zeker niet goed?

  Groetjes,

  Bernard

  0 likes
 • Jeffrey Sevinga schreef:

  Religie is inderdaad een scam.
  Maar de bijbel is grotendeels gewoon een historisch boek hoe jij het opvat is een tweede natuurlijk.
  Er zijn genoeg bewijzen archeologies en door historicus bevestigd, uit de bijbel.
  Zoals de val van Babylon en andere grote natien, de namen in de bijbel en bloedlijnen kloppen. Er is archief van een vooroodeelde crimineel zoals ze zeiden genaam Jezus uit nazareth.
  En veel meer feiten zijn er te vinden in de bijbel over bijv, Hygiene en qaurentaine wat men toen nog niet weet en wij pas aantal 100 jaar.
  Versen die te maken hebben met hersen functies en het oog. Hoe die licht opvangen en wat voor invloed dat heeft op je gedachten en daden.
  En het klopt dat er ook veel in de bijbel is wat niet te bewijzen valt met feiten maar een groot deel ook wel.
  Dus het heeft 2 kanten.
  En het deel wat geen feiten is kom omdat dat over Onderwerpen gaat die moeilijk te bewijzen vallen.

  0 likes
 • Jeffrey Sevinga schreef:

  o. Westerman,

  En ik geloof best dat genesis een ander oorsprong kan hebben voor de bijbel.
  En als jij zegt dat dat die tabletten zijn kan ik mij daar prima in vinden.
  Maar ben jij in die tijd geweest? of heb jij die dingen zelf gevonden?
  Vind dat wat jij zegt waarheid in zit, maar vind ook dat er waarheid in de bijbel zit.
  En de manier van leven die de bijbel voorschrijft is grotendeels goed.
  Elk heeft zijn voor en nadelen.
  En inderdaad religie is een corrupte bende.
  Maar de bijbel heeft in 1ste instantie niks temaken met religie.
  Religie buit het uit voor macht.
  Kijk met je hart en dan zul je eruit leren wat jij nodig hebt.
  Meer zal ik niet zeggen
  En ja overal zit onwaarheid in en waarheid.
  Get used to it.
  Wetenschap en feiten is ook niet alles 😉

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Jeffrey Sevinga”]Religie is inderdaad een scam.[/quote]

  Een historisch boek tis alleen jammer dat de history voor 90 procent niet klopt ! Die kleitabletten liggen in musea en daar hebben de Babyloniers en via hun de Joden uit Judea by exile dingen van overgenomen, van mythes dus over adam en noach etc deze mythes hebben niks met God te maken. Ten tweede als je schrijft er staat in over hygeine en quarantine etc dan blijkt dus daaruit dat ze het dus WEL geweten moeten hebben toen anders kan het er niet in staan. (logica toch ?) De mens heeft de bijbel geschreven en is NIET geinspireerd door God dat is een feit. Verzen over oog en hersenfuncties in de bijbel, lijkt me stug ?! Jezus kwam niet uit Nazareth dat bestond nog niet ten tijde van zijn geboorte 7 v chr. Dat is met opzet veranderd uit Jezus van Nazarene of Nazorite dit was een sekte en is verbasterd naar van Nazareth. lees de boeken van Gardner maar eens.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”hullie”][quote name=”Vetali”]Als je echt iets over de Plejaden wilt weten moet je maar Barbara marciniak opzoeken, Billy meier is a scam.[/quote]
  Het een hoeft het ander toch niet uit te sluiten?
  In elk geval helemaal mee eens wat Barbara Marciniak betreft![/quote]

  Juist, Billy Meier heeft zijn verhalen samengesteld uit kennis uit boeken die hij met honderden gekocht heeft bij een plaatselijke boekwinkeltje, die door hem goede zaken deed. Billy Meier heeft veelt gereisd naar midden oosten en India hier heeft hij veel philosophische kennis opgedaan en in combinatie met die boeken en veel fantasie kwam hij tot die berichten. Knap gedaan Billy maar het blijft een hoax afgezien van het feit dat je ideen een positieve invalshoek hebben en dat is beter dan negatief maar het blijven fantasien.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Jeffrey Sevinga”]
  Vraag JHWH om hulp en dan zul je de echt waarheid vinden zonder allemaal theorieen en filosofieen.[/quote]

  Studeer eens de origin of religion en de mythes,concepten en onstaan van bijbel en waaruit de gospels onstaan zijn en wanneer geschreven en het werkelijke verhaal van Jezus ipv dan wat de kerk er van maakt uit een letterlijk genomen evangelie.
  Jezus is niet de zoon van God niet bij maagd geboren, niet dood aan kruis, niet opgestaan (uit coma ) niet naar hemel en niet geboren in het jaar 0 op 25 dec maar in maart 7 bc. leeftijd Jezus 80 jaar. Getrouwd met M Magdalena (princes) (2x annointed bij haar) Jezus was uit Royal bloodline van David en had recht op koningszetel maar niet de priesterschap, hij lapte dit echter aan zijn laars. Was Savior om de mensen van de romeinen te verlossen niet de Mens in het algemeen voor zonden ofzo dat is een fabel van de kerk dit is allemaal al onderzocht. Doe je huiswerk please before commenting.

  0 likes
 • Coeus schreef:

  Meier is helaas een oplichter. Er is een documentaire over hem waarin hij rustig de UFO-modellen laat zien die hij heeft gebruikt voor zijn foto’s. Het heeft hem ook geen windeieren gelegd. Jammer.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Coeus”]Meier is helaas een oplichter. Er is een documentaire over hem waarin hij rustig de UFO-modellen laat zien die hij heeft gebruikt voor zijn foto’s. Het heeft hem ook geen windeieren gelegd. Jammer.[/quote]

  Helaas klopt je verhaal maar gedeeltelijk, hij liet modellen zien omdat hij die kreeg van mensen om aan te tonen dat zijn ufos echt waren. Goed luisteren naar wat hij in de videos zegt. Ik ken die Meier case al meer dan 20 jaar. Heb lang in zijn zaak gelooft maar ben er nu van overtuigd dat hij de boel belazerd heeft, vele dingen zijn niet aannemelijk. Hij heeft zijn verhalen uit boeken van een plaatselijk boekwinkel, dit gegeven schijnt niet algemeen bekend te zijn ik hoorde het ook pas een paar jaar geleden en dit verklaarde voor mij een hoop achteraf terugkijkend.

  0 likes
 • Jeffrey Sevinga schreef:

  O.westerman

  Vind jou argumenten erg sterk, zal hier zeker onderzoek naar doen.
  Ben nu al tijdje bezig met de bijbel te bestuderen maar deze achtergrond kennis zou zeker niet verkeerd zijn.
  bedankt voor de bronnen zal er een kijkje in nemen, vind het erg intressant.
  Als ik vragen mag hoe ben jij zo bij deze kennis gekomen?
  Uit intresse of via een studie.
  Ben wel benieuwd.
  Ik probeer altijd een open mind te houden,
  dus nu ook.
  Groetjes jeffrey

  0 likes
 • Jeffrey Sevinga schreef:

  De lamp van het lichaam is het oog, wanneer dan uw oog zuiver is, zal uw hele lichaam licht zijn, maar wanneer uw oog boos is, zal uw hele lichaam duister zijn. Indien het licht dat in u is, in werkelijkheid duisternis is, hoe groot is dan die duisternis! Mattheus 6:22-23

  Hier kan ik persoonlijk opuit maken dat er toen onbewust of bewust al kennis was van dat licht via het oog in het lichaam gaat, en dat waar jij naar kijkt goed of slecht, licht of duitser. Jou zal vormen.
  Dit is al ondekt dat waar jij naar kijkt opgeslagen word in je hersens, en dus als jij veel naar geweld kijkt zul je hier aan gewend raken of zelfs leuk gaan vinden. Kijk o.a. Films. Dit is natuurlijk mijn idee. Maar vind bijzonder zoals al veel over licht word gesproken. Ook dat god eeuwig in het licht leeft. Je zou kunnen zeggen energy, dat god dus een energy bron is die eeuwig leeft. En we weten nu hoeveel de belang lichtstralen op onze ogen zijn.
  Bijv.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Jeffrey Sevinga”]O.westerman

  Vind jou argumenten erg sterk, zal hier zeker onderzoek naar doen.

  Groetjes jeffrey[/quote]
  Oke Jeffrey apprecieer ik meestal krijg ik weer anti argumenten namelijk vooral van gelovigen die zelf geen onderzoekje hebben gedaan en alles in de bijbel en van het geloof klakkeloos aannemen. Ben half jaar een dikke 15 boeken wezen lezen en voornamelijk alle (e)boeken van Laurence Gardner zijn erg goed en die behandelt echt alles van Adam tot bloedlijn in onze Europese koningshuizen. Gardner is een bijbel onderzoeker, dwz was hij is 2010 overleden en dat is een groot gemis maar heeft gelukkig de meeste van zijn kennis al in de boeken staan. zie voor meer gegevens mijn website http://www.therelihunters.infonow.nl en of stuur via de site een email en ik kan je aan Gardners ebooks helpen. zie updates op site voor veranderingen.

  0 likes
 • Jeffrey Sevinga schreef:

  O westerman.
  Oh jee ik ben niet zo zeer een gelovige.
  Heb altijd al hekel gehad aan religies omdat ze Geloof en god gebruiken voor macht enzovoort.
  Maar ben sinds tijdje de bijbel aan bestuderen, en merk dat er wel veel intressante dingen instaan en ook illustraties.
  Maar hou er wel van alles te onderzoeken om zo een goed beel te schetsen.
  Kijk ben wel van meming dat deze wereld door een soort satanische of slechte macht word bestuurd. Wat onderanderen katholieke en christelijke religies bij zitten en regeringen van wereldmachten.
  Oke sta overal open voor zodra je informatie gaat afslaan dan vind ik persoonlijk dat je niet durft te kijken naar de waarheid.
  Daarom ben ik bijbel gaan studeren zit toch ergens wel waarheid in denk ik.
  Maar als je wil mag jij mij wel alle bronnen mailen, en links naar e-books.
  Als je wil natuurlijk.
  Ik hou ervan teblijven leren.
  Groetjes

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=” “]
  [/quote]

  Jij neemt het te letterlijk, het heeft niks met de fysiologie van het oog of hersens te maken. Heel veel dingen die Jezus zei worden te letterlijk opgevat. Sterker nog daarom worden de Gospels verkeerd begrepen er is in code geschreven. Codes zijn ”het woord van God”= Jezus, Engel = priester status, Ascension = symbolisch, raising the dead = symbolish niet fysiek dus Lazarus was niet dood en dat kun je opmaken uit het verhaal rond hem in de bijbel zelf. Jesus was in coma geraakt door de wijnazijn met gif en na 3 dagen die troep eruit gewerkt te hebben was hij weer ter been, je bent niet dood na 6 uur aan kruis op de manier zoals bij hem. fysieke hemelvaart is niet mogelijk ! Wetten, tien geboden en Ark van Moses waren van Egyptische oorsprong en niet van God, hij kreeg ze via Yethro. Genesis zijn Sumer txt, symbolische mythen. etc etc. tzt komt dit allemaal uitgelegd op de website. lees de boeken en een wereld gaat open en word helder.

  0 likes
 • Jeffrey Sevinga schreef:

  O westerman.

  Weet je dan ook toevallig waar de naam
  JHWH vandaan komt?

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Jeffrey Sevinga”]

  [/quote]
  Ja heel goed om te studeren inderdaad, ben zelf niet zozeer de bijbel zelf aan het lezen maar meer over wat onderzoek over de bijbel heeft uitgewezen en waar concepten en mythes die erin verwerkt zitten vandaan komen en hoe bep.dingen uitgelegd moeten worden. Dit is van groot belang in ieder geval eerste te weten voordat je uberhaupt de bijbel als zodanig zelf gaat lezen want dan kun je er namelijk geen sikkepit van begrijpen omdat er teveel mis is. Wat er mis is is namelijk een heel a4tje vol met text kwa hoofdpunten dan en dan heb ik het over de uitwerking nog niet gehad. Er is zoveel wat de mensen (gelovigen) zich niet realiseren wat met hun geloof te maken heeft en dat is jammer en ze willen meestal ook niet luisteren omdat hun they already made up their mind. De ebooks zijn wel allemaal engels overigens. zie website.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Jeffrey Sevinga”]O westerman.

  Weet je dan ook toevallig waar de naam
  JHWH vandaan komt?[/quote]
  Dat word inderdaad in een boek uitgelegd maar weet ik even niet uit mijn hoofd, heel veel oorsprongen van namen uit die tijd en bep status namen worden ook uitgelegd. Gardner legt echt alles uit wat je maar wil weten. email staat op site neem maar contact op.

  0 likes
 • Jeffrey Sevinga schreef:

  O westerman.

  Zou jij een link naar die Ebooks willen sturen?
  Vind de site wel intressant maar erg kort en bekrompen als ik eerlijk ben.
  Staat weinig uigebreid op.
  En geen verwijzingen dat je zelf verder kan zoeken.

  0 likes
 • Jeffrey Sevinga schreef:

  En je de site waar jij mij heen verwijst zit erg slecht in elkaar.
  Veel links werken niet en staat er helemaal geen text.
  Erg jammer. 🙁
  Nou hoop dat je de moeite neemt mij goeie bronnen te mailen of links naar ebooks.
  Of als je zelf ebooks hebt, zou je ze ook mogen mailen in een bestand hoef ik ze niet te kopen, dat zou helemaal wonderbaarlijk zijn.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Jeffrey Sevinga”]En je de site waar jij mij heen verwijst zit erg slecht in elkaar.
  Veel links werken niet en staat er helemaal geen text.
  Erg jammer. 🙁
  Nou hoop dat je de moeite neemt mij goeie bronnen te mailen of links naar ebooks.
  Of als je zelf ebooks hebt, zou je ze ook mogen mailen in een bestand hoef ik ze niet te kopen, dat zou helemaal wonderbaarlijk zijn.[/quote]

  Nee de site zit niet slecht in elkaar, de site is pas begin dit jaar gestart niet alle categorien zijn al ingevuld. daarom kijk bij updates wat er al opstaat. Alles werkt wat op updates staat. Zie voor ebooks media, dossiers en dan link library ebooks. Verder zie recommended writters met boek info en links. Ik kan je niet emailen heb geen email van je dus dat werkt niet.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Jeffrey Sevinga”]O westerman.

  Zou jij een link naar die Ebooks willen sturen?
  Vind de site wel intressant maar erg kort en bekrompen als ik eerlijk ben.
  Staat weinig uigebreid op.
  En geen verwijzingen dat je zelf verder kan zoeken.[/quote]
  Ja dat klopt maar dat komt allemaal nog. Veel vergt zeer veel tijd. Het Jezus verhaal komt binnenkort op de site te staan met timeline en al. De meeste andere categorien kom ik waarschijnlijk dit jaar nog niet toe. Het belangrijkste komt eerst dan de rest.

  0 likes
 • Jeffrey Sevinga schreef:

  Oke ben zeer benieuwd.
  Mijn mail is [email protected]
  Zie dat alle literatuur wel rond de 20 euro kosten. Dan moet ik toch even sparen.
  haha ben ook maar een persoon van 20 die net rond komt.
  Mocht je nog intressante dingen hebben je mag me altijd mailen.
  En vraag me nu wel af hoe jij tegenover het God principe staat?
  Geloof jij helemaal in evolutie theorie en totaal niet in god.
  Of dat god meer een soort energybron is of liefde of iets dergelijks.
  Vind zelf wel bijzonder dat het hele bestaan waarschijnlijk in 1 atoom van je lichaam zit anders kun je niet bestaan ten opzichte van alle om je heen.
  maar dan beginnen we over quantumfysica enzovoort.
  ben wel benieuwd naar jou overtuigingen.
  Groetjes jeffrey, mag me ze ook mailen of hier plaatsen maakt mij niet uit.

  0 likes
 • ahlowe schreef:

  YHWH zijn hebreewse letters uitgesproken als Jot he vot he. het word gezien als de naam van God en mag niet uitgesproken worden. gregg bradon heeft er veel onderzoek naar gedaan en het wel uitgesproken en er een cd en boek van gemaakt The divine name, Prachtig.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”ahlowe”]YHWH [/quote]
  Waarom mag die niet uitgesproken worden is gewoon door mensen verzonnen. Die zgn God is een concept en onstaan vanuit vroege mythen van ”Goden” tot uiteindelijk 1 God en is puur een concept een archetype en is niet een bestaand wezen. In de bijbel komt God niet voor dat is alleen door de mensen geschreven maar er is geen Figuur die in de bijbel communiceert met de aardse wezens en zich met vuur en donder en bliksem laat zien laat staan dat hij de zondvloed en de plagen en Sodom destructie veroorzaakt heeft. Genesis is een oude Sumer mythe en heeft al helemaal niks met het Joodse geloof te maken laat staan Christelijk die eigenlijk hun ”geloof” bij stukjes en beetjes van andere geloven en mythen en gebruiken etc overgenomen hebben, zelfs de ”feestdagen” Zondag rustdag is niks anders dan een dag om de Zonnegod te aanbidden !

  0 likes
 • Jeffrey sevinga schreef:

  Hee ik spreek persoonlijk de naam YHWH ook uit of jehovah, yahweg, jah. Ken genoeg mensen die dit ook doen. Ook jehovah’s getuigen spreken dit gewoon uit. De mensen die dit niet doen zijn christenen en katholieken, waarom ze die naam uit de bijbel hebben gewist en verplaatst door heer of god dat weet ik ook niet maar ze wouden die naam niet bekend maken :).

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Jeffrey sevinga”]Hee ik spreek persoonlijk de naam YHWH ook uit of jehovah, yahweg, jah.[/quote]
  Dat hele christelijke geloof is zowiezo allemaal op mythen en human made concepts gebaseerd. Jesus was toevallig een door de Essene sekte getrainde ”healer” en had wat ”leuke” filosophische ideeen maar had niks met God te maken. Hij geloofde automatisch in God omdat hij door het ”geloof” en door de Essenen ook gehersenspoeld was net als de Christenen die het weer van hem overgenomen hebben. Sinds wanneer kan een maagd een kind voortbrengen ? Maria was geen maagd het originele woord in de hebrew was Virgo (latijns vertaald)wat jonge vrouw betekend en niet Virgo intacta wat maagd betekend. Het is dus een vertaal fout helaas voor de gelovigen maar dit is een feit. uh uh niet tegenstribbelen ! LOL

  0 likes
 • Jeffrey sevinga schreef:

  Nogmaals, jou mening en het lijkt wel dat het enige wat jij wil doen is geloof onderuit halen zonder je eigen beeld te geven. En zondag is niet de oorspronkelijke rustdag, dit is sabbat Zaterdag. Nogmaals veel van jou info klopt inderdaad, maar niet alle gelovigen kun je over 1 kant scheren zoals jij in je manier van schrijven doet. Het gaat om de hartstoestand van de mensen, en hun bedoeling. Jou bedoeling lijkt het haaten van geloof tezijn wat totaal geen nut heeft net als het geloof waar jij over spreekt inderdaad ook totaal geen nut heeft. Hou je liever bezig met wat het wel is, inplaats van wat het niet is. En ja een naam is door mensen bedacht, maar even iets alles is door mensen bedacht om te kunnen communiceren, maar het gaat om het gevoel en de bedoeling erachter.

  0 likes
 • IWantToBelieve schreef:

  Ik vraag mij af waarom Billy wel zoveel foto’s heeft van die schepen, maar niet 1 van die semjase….

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”IWantToBelieve”]Ik vraag mij af waarom Billy wel zoveel foto’s heeft van die schepen, maar niet 1 van die semjase….[/quote]

  Ten eerste is Billy Meier een clevere hoaxer maar los daarvan for the sake of the argument Billy heeft in zijn werk verteld dat hij nooit fotos van Semjase mocht maken en dat het geheim moest blijven hoe ze eruit zag. Wel typisch overigens dat hij (van tv gefotografeerde modellen) fotos liet zien waarvan hij beweerde dat het de dames waren waarmee hij contact had. Die fotos zijn bewezen fake en er zijn meer fotos uit zijn zgn album zie YT ”Nasa album ” ofzoiets heet het die gefaked zijn. Forget Billy Meier.

  0 likes
 • Abel schreef:

  Volgens verschillende inlichtingendiensten en militairen waaronder wijlen luitenant-kolonel Wendelle Stevens is het werk van Billy Meier zonder twijfel authentiek.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  zweden

  Zweedse arts kondigt aan: ‘Corona is voorbij in Zweden’

  Zoals velen inmiddels zullen weten, ging Zweden ...

  >