Buitenaards

De bijzondere boodschap van de Plejaden (video)

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eduard ‘Billy’ Meier had naar eigen zeggen vanaf 1975 contact met Semjase van de Plejaden of het Zevengesternte.

Billy maakte enkele van de meest duidelijke foto’s van vliegende schotels tot nu toe. Welke belangrijke boodschap hebben deze kosmische bezoekers voor de mensheid?

Komt het nieuwe wereldbeeld op basis van de kwantumfysica overeen met de inzichten die deze ruimtereizigers met ons te delen hebben?

Is hun boodschap een voorbode van een revolutionaire sociale en technologische transformatie van het menselijk ras? Beoordeel zelf het bewijs.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Viriato007
Viriato007
10 jaren geleden

In Lak´Ech:
Jammer dat de “prent”, gemaakt on 2011, zo´n oude beelden toont. Ik ken hem al een jaar. Jammer dat er geen actueler verfrissingen konden aangeboden woden met sommige participanten, gebruikt in de film.
Jammer dat “We are them. They are us. We all shared …” zo hard botst met de bittere strijd in mord:dor van nu. Waar ik woon heerst een afschuwelijke, sluipende terreur (Vanwege THEM who are US)die dagdagelijsk de macht tracht over te nemem … in mijn int.nat.park al dagenlang die aluminium chem:trail-laag over gans de regio, Portugal incluido. Voedsel dat je koopt of in restaurants krijgt behandeld of smakeloos. De tomaat is voor mij hét testmiddel. De terreur van een omhoogevallen flik hier teistert de streek. Onverschilligheid en moedeloosheid. Ach ja, de drug van Eurovoetbal is er nog. De bankiers en bilderbergers gaan stil verder.
Lucas 17:21 moet geüpdated hoor …
Sterkte.
Namasté

Patricia
Patricia
10 jaren geleden

Met deze man is het voor mij meer dan 30 jaar geleden, allemaal begonnen. Ik las het boek van Gary Kinder “Zij kwamen van 400 lichtjaren ver” waarin hij de verhalen van E.Meier documenteerd. Fascinerend! Mocht je dit boek nog ergens kunnen vinden dan is dat aan te bevelen! Inmiddels zijn er ook genoeg gefilmde docu’s over te vinden.

Delfia
Delfia
10 jaren geleden

De naam Semjase lijkt wel heel erg veel op de naam ShemYaza. Leider van de Grigori. By the way haShem betekent ook nog een keer ‘de naam’. Is er een connectie??

Sheyan
Sheyan
10 jaren geleden

Mooi! Meer hoeven we eigenlijk niet te weten. Als de mensheid is doordrongen van de inhoud van dit half uurtje video kunnen we eindelijk stoppen met dit hachelijke experiment in deze 3e dimensie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x