Gezondheid

Vaccins: Antilichamen niet nodig om virussen onschadelijk te maken

Help mee door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Terwijl er steeds meer vaccins op de markt komen zijn de aannames over vaccinatie onjuist, zo blijkt uit een nieuwe studie die gepubliceerd is in het tijdschrift Immunity.

Onthuld wordt hoe de natuurlijke immuunsystemen van het lichaam samenwerken om ziektes te pareren zonder dat ze daar door vaccins aangemaakte antilichamen voor nodig hebben.

De theorie achter vaccins is dat ze een infectie nabootsen door de aanmaak van B-cellen, lymfocyten die een belangrijke rol spelen in het humorale immuunsysteem, te stimuleren zodat het adaptieve immuunsysteem antilichamen gaat produceren. Algemeen wordt aangenomen dat deze antilichamen het immuunsysteem leren hoe het moet reageren op een infectie voordat het lichaam eraan wordt blootgesteld.

Aangeboren immuunsysteem

Het nieuwe onderzoek benadrukt het feit dat het aangeboren immuunsysteem een belangrijke rol speelt in de strijd tegen infecties en mogelijk van groter belang is dan het adaptieve immuunsysteem. Uit experimenten bleek namelijk dat antilichamen afkomstig van het adaptieve immuunsysteem niet in staat zijn een infectie tegen te gaan. De theorie dat door vaccins aangemaakte antilichamen een infectie kunnen voorkomen of genezen houdt dus geen stand.

“Onze bevindingen druisen in tegen het huidige denkbeeld dat antilichamen noodzakelijk zijn om een virusziekte als vesiculaire stomatitis te overleven,” zei Dr. Uldrich H. Von Andrian van de Harvard Medical School. “Het is belangrijk de rol van antilichamen en interferonen bij immuniteit tegen gelijksoortige virussen die het zenuwstelsel aanvallen, zoals hondsdolheid, het West-Nijlvirus en encefalitis, verder te ontleden.”

Pseudowetenschap

Zoals neurochirurg Dr. Russell Blaylock onlangs aangaf werken vaccins niet zoals wordt aangegeven en brengen ze het aangeboren immuunsysteem van het lichaam zelfs schade toe. In plaats van dat ze het lichaam leren hoe het moet reageren op infecties, blokkeren ze de werking van het immuunsysteem.

Opnieuw levert een wetenschappelijke studie bewijs dat de ideologie achter vaccins valt onder verouderde pseudowetenschap.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x