Gezondheid

Vaccins: Antilichamen niet nodig om virussen onschadelijk te maken

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Terwijl er steeds meer vaccins op de markt komen zijn de aannames over vaccinatie onjuist, zo blijkt uit een nieuwe studie die gepubliceerd is in het tijdschrift Immunity.

Onthuld wordt hoe de natuurlijke immuunsystemen van het lichaam samenwerken om ziektes te pareren zonder dat ze daar door vaccins aangemaakte antilichamen voor nodig hebben.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De theorie achter vaccins is dat ze een infectie nabootsen door de aanmaak van B-cellen, lymfocyten die een belangrijke rol spelen in het humorale immuunsysteem, te stimuleren zodat het adaptieve immuunsysteem antilichamen gaat produceren. Algemeen wordt aangenomen dat deze antilichamen het immuunsysteem leren hoe het moet reageren op een infectie voordat het lichaam eraan wordt blootgesteld.

Aangeboren immuunsysteem

Het nieuwe onderzoek benadrukt het feit dat het aangeboren immuunsysteem een belangrijke rol speelt in de strijd tegen infecties en mogelijk van groter belang is dan het adaptieve immuunsysteem. Uit experimenten bleek namelijk dat antilichamen afkomstig van het adaptieve immuunsysteem niet in staat zijn een infectie tegen te gaan. De theorie dat door vaccins aangemaakte antilichamen een infectie kunnen voorkomen of genezen houdt dus geen stand.

“Onze bevindingen druisen in tegen het huidige denkbeeld dat antilichamen noodzakelijk zijn om een virusziekte als vesiculaire stomatitis te overleven,” zei Dr. Uldrich H. Von Andrian van de Harvard Medical School. “Het is belangrijk de rol van antilichamen en interferonen bij immuniteit tegen gelijksoortige virussen die het zenuwstelsel aanvallen, zoals hondsdolheid, het West-Nijlvirus en encefalitis, verder te ontleden.”

Pseudowetenschap

Zoals neurochirurg Dr. Russell Blaylock onlangs aangaf werken vaccins niet zoals wordt aangegeven en brengen ze het aangeboren immuunsysteem van het lichaam zelfs schade toe. In plaats van dat ze het lichaam leren hoe het moet reageren op infecties, blokkeren ze de werking van het immuunsysteem.

Opnieuw levert een wetenschappelijke studie bewijs dat de ideologie achter vaccins valt onder verouderde pseudowetenschap.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x