Buitenland

President Trump: verkiezingsfraude groter dan ik dacht, dit was de misdaad van de eeuw

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De verkiezingsfraude is nog groter dan ik dacht, zei president Donald Trump naar aanleiding van de verkiezingsaudit die is uitgevoerd in de Amerikaanse staat Arizona. “Het waren nepverkiezingen, het waren vervalste verkiezingen. Ze hebben de verkiezingen vervalst en gestolen,” zei hij tegenover Christina Bobb van One America News. “Dit is crimineel en hier moet een einde aan worden gemaakt.”

“Ik hoor dat de cijfers gigantisch zijn,” voegde Trump toe. Bobb lichtte toe dat er 168.000 illegale stembiljetten zijn gebruikt en 74.000 poststemmen zijn ontvangen die nooit zijn verstuurd in Maricopa County, het grootste kiesdistrict van Arizona. Ergens in de komende weken wordt een definitief rapport verwacht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Iets in beweging gezet

De raad van toezicht in Maricopa County weigert de puinhoop die is gemaakt op te ruimen. “Ze hebben de enorme verschillen gezien en toch geven ze de routers niet.” Die zouden volgens Trump onomstotelijk aantonen dat er fraude is gepleegd.

“De senatoren in Arizona hebben iets in beweging gezet. Ook in Pennsylvania, Wisconsin en Georgia gaan ze los. Ik heb begrepen dat Texas een audit wil doen,” zei hij.

Belangrijkste onderwerp

Hij zei ook dat dit het belangrijkste onderwerp is voor zowel Democraten als Republikeinen. “Het is belangrijker dan de grens, het is belangrijker dan wat dan ook. Het was de misdaad van de eeuw. Er sterven mensen en ons land gaat naar de bliksem, vanwege vervalste verkiezingen. Het is een schande.”

4.7 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cosmic Sailor
Cosmic Sailor
2 jaren geleden

BLA BLA BLA , HE PLAYS HIS PART

Annette
Annette
2 jaren geleden

Yes!!!! Vanaf vorig jaar november heb ik 100% vertrouwen er in gehad, dat Donald Trump had gewonnen. De verkiezingen zijn op een schandalige manier gesaboteerd.
Dat kan alleen maar, omdat de Deep State hier achter zat. Met veel geld hebben zij heel veel mensen omgekocht.
Trouwens, ik ben er ook nog steeds zeker van dat ze dat geintje hier in Nederland ook geflikt hebben. Het gaat er uiteindelijk niet om hoe je stemt, maar wie de stemmen telt. Die bepaalt de uiteindelijke uitslag. Schandalig, maar waar.
Dit wordt een ware titanenslag, maar zéér belangrijk voor de hele wereld. Zelf denk ik niet zo zeer dat Donald terug komt, maar dan vast wel een goede opvolger van republikeinse huize. Donald zou dan eventueel een adviseursrol op zich kunnen nemen.
En als het dan zover is….. dan is zijn motto weer van toepassing: drain the swamp. En dan alsjeblieft zó goed, dat dat smerige tuig, dat de hele wereld nú gijzelt, voor altijd opgeruimd wordt. I have a dream!

Marcow
Marcow
2 jaren geleden

Ben benieuwd over een aantal weken.

Quibus
Quibus
2 jaren geleden

Het is niet alleen in de Verenigde Staten gebeurd, zeker weten in de EU het zelfde recept, Nederland met Rutte bekijk zijn leugenaars visage, geknipt voor aards leugenaar, en zo zijn er meer, hier moet een einde aan komen, en onze volksreferendum terug, terug met bindende uitslagen !

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x