UFO

UFO-files van NASA onthuld

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al sinds de zestiger jaren leggen de camera’s van NASA-astronauten vreemde verschijnselen vast. Tijdens het Mercury-, Gemini-, Skylab-, Apollo- en Spaceshuttleprogramma zagen zij ongewone lichten en objecten.

Hebben we hier te maken met ongeïdentificeerde vliegende objecten en is het mogelijk bewijs voor het bestaan van buitenaards leven?

Tijdens ruimtevlucht Gemini 4 op 3 juni 1965 zag commandant Jim McDivitt een ongewoon object in de ruimte. “Toen ik het zag zei ik dat zich iets buiten het ruimteschip bevond wat ik niet kon identificeren,” zei McDivitt in 1975. “Uit het object leek een cirkelvormig apparaat met een lange paal te komen.”

McDivitt greep zijn twee camera’s en begon foto’s te maken. Nadat hij samen met piloot Edward White in de Atlantische Oceaan was geland werd het beeldmateriaal naar Houston gevlogen om te worden ontwikkeld. De foto’s die werden vrijgegeven toonden niets van hetgeen McDivitt had gezien.

{qtube vid:=TkvUHfE22Qc}

Kilometers in omvang

Tijdens ruimtemissie STS-75 in 1996 trachtte de bemanning van spaceshuttle Columbia een satelliet aan een 19 kilometer lange kabel te koppelen. De kabel brak onverwachts en dreef weg van de shuttle. De camera’s legden daarop cirkelvormige objecten vast die rond de kabel vlogen.

“Het lijkt te gaan om vaartuigen die gemaakt zijn door een soort intelligentie,” zei fotoanalist Marc Dantonio, werkzaam voor de Amerikaanse marine en het Congres. “De kabel is 19 kilometer lang en deze objecten moeten dus kilometers in omvang zijn.”

Interstellair reizen

“We beginnen planeten te ontdekken die op de aarde lijken,” zei Seth Shostak van het SETI-project in Californië. “Alles wijst erop dat er waarschijnlijk leven is.” Ruimtetelescoop Kepler blijft aan de lopende band nieuwe planeten ontdekken waarvan vele zich in de zogeheten bewoonbare zone bevinden.

Story Musgrave is één van de meest ervaren astronauten in de geschiedenis. Hij is ervan overtuigd dat aardbewoners niet de enige intelligente wezens in het universum zijn. Hij maakte deel uit van zes spaceshuttlemissies en repareerde onder meer ruimtetelescoop Hubble. “Ik denk dat buitenaardsen overal in de ruimte leven en dat ze interstellair reizen,” besloot Musgrave.

{qtube vid:=mj_njCWUjy0}

NASA’s Unexplained Files – Science Channel

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x