Het Complot

Valse vlagoperatie USS Enterprise?

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Waarom vaart een Amerikaans vliegdekschip dat binnenkort zal worden ontmanteld naar de Perzische Golf?

Het oudste Amerikaanse vliegdekschip, de USS Enterprise, komt in maart aan in de Perzische Golf. Wil men niet de USS Vincennes, maar de USS Enterprise gaan opofferen?

De Amerikaanse oorlogsretoriek neemt toe om Iran te dwingen alle activiteiten met betrekking tot het vreedzame kernprogramma te staken. De dreigementen volgen op mislukte sancties tegen het regime in Teheran.

Valse vlag

In zijn ‘troonrede’ in januari zei president Obama dat Amerika vastbesloten is te voorkomen dat Iran een kernwapen zal ontwikkelen en alle opties openhoudt om dat doel te bereiken.

Verschillende bronnen hebben laten weten dat de VS onder invloed van Israël een operatie onder valse vlag willen uitvoeren waarbij het land één van haar eigen oorlogsschepen opoffert en de schuld op Iran zal proberen af te schuiven.

USS Liberty-incident

In eerste instantie werd gedacht dat het ging om de USS Vincennes. Het marineschip haalde in 1988 een Iraans passagiergsvliegtuig uit de lucht. De VS zeiden indertijd te denken dat het ging om een F-14 gevechtstoestel.

Het ontmantelen van vliegdekschepen brengt veel kosten met zich mee. Bovendien is de USS Enterprise het eerste vliegdekschip met kernaandrijving dat wordt ontmanteld. Het zou goedkoper zijn om het schip te laten zinken en de schuld op een ander land af te schuiven. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten.

Een dergelijke actie komt overeen met de false flag aanval op de WTC torens op 11 september 2001. Uit beide gebouwen moest al het asbest verwijderd gaan worden wat bijna evenveel zou gaan kosten als de torens toen waard waren. Het zorgvuldig en gecontroleerd vernietigen van de gebouwen heeft niet alleen kosten bespaard, maar ook veel verzekeringsgeld opgeleverd.

Dat een zo goed als afgedankt vliegdekschip op weg is naar de Perzische Golf doet ook denken aan het USS Liberty-incident. Tijdens de Zesdaagse Oorlog werd op 8 juni 1967 het Amerikaanse marineschip USS Liberty aangevallen door de loopjongens van het bankensyndicaat; de zionisten (Israëlische Mossad en CIA-agenten). Het schip bevond zich op dat moment in internationale wateren ten noorden van de Sinaï.

{qtube vid:=Ufdw21ltc-8}

Bron: Presstv.ir

Lees ook: Your 26 last days of life…

Gerelateerd: Mondiale machtsverschuivingen worden zichtbaar

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x