Het Complot

Bilderbergclub neemt stilletjes het Britse defensiebudget over

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het militair-industrieel complex heeft zijn grip op het Britse defensiebudget verstevigd nu parlementslid Rory Stewart de nieuwe voorzitter is geworden van de invloedrijke Defence Select Committee, een Britse parlementaire commissie.

In 2011 nam Stewart deel aan de beruchte Bilderbergconferentie. Columnist Charlie Skelton schreef in de Britse krant The Guardian dat er waarschijnlijk een promotie aan zat te komen voor Stewart, en zowaar. De Bilderbergclub heeft zeggenschap gekregen over een parlementaire commissie die toezicht houdt op de werkzaamheden van het Britse ministerie van Defensie en verwante bestuursorganen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Machtigste privéclub ter wereld

In 1987 omschreef het invloedrijke opinieblad The Economist Bilderberg als ‘Ne Plus Ultra’, oftewel de machtigste privéclub ter wereld. Bij de Bilderbergconferentie zijn ieder jaar machtige bankiers, wapenhandelaars, oliebaronnen, mediamagnaten en leden van het koninklijk huis aanwezig.

Prins Bernhard, de eerste voorzitter van de Bilderbergconferentie, was lid van de Duitse nazi-partij en heeft aangegeven dat hij aspirant-lid is geweest van de SA en de paramilitaire Schutzstaffel. Toen Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog Nederland binnenviel, vluchtte de prins met zijn gezin naar Londen.

Eind 1940 werd Bernhard verbindingsofficier tussen de Nederlandse en Britse strijdkrachten. Nadat de Slag om Arnhem was verloren werd de Nederlandse dubbelspion Christiaan Lindemans alias King Kong op 28 oktober 1944 gearresteerd door de Britten. Lindemans zou kennis over Operation Market Garden hebben doorgespeeld aan de Duitsers.

Die kennis zou hij hebben opgedaan op het hoofdkwartier van prins Bernhard, en daarmee zou de prins indirect mede schuldig zijn aan het mislukken van de Slag om Arnhem. Lindemans werd ontmaskerd door de Nederlandse contraspionage-expert in Britse dienst Oreste Pinto.

Aanvankelijk werd door de Duitsers weinig geloof gehecht aan het verhaal van Lindemans. Toen de operatie van start ging, concludeerden ze dat hij toch gelijk had. In allerijl werd getracht de opmars van de geallieerden in Zuid-Nederland te vertragen. Juist het trage oprukken door het 30e Legerkorps, het Britse landleger, bleek fataal voor de operatie.

Pas na zeven dagen bereikte het 30e Legerkorps de Britse en Poolse parachutisten bij Arnhem. Toen waren de parachutisten al bij de brug in Arnhem door de Duitsers verdreven. Dat Lindemans zijn kennis over het grondoffensief had opgedaan op het hoofdkwartier van prins Bernhard staat vast. Hij stond op goede voet met een naaste medewerker van de prins, Kas de Graaf, die hij eens het leven had gered.

Lindemans ging door de linies naar Eindhoven, waar hij vervolgens op een Duits hoofdkwartier in Driebergen-Rijsenburg vertelde wat hij wist. Bernhard ontkende altijd dat Lindemans al voor de Slag om Arnhem op zijn hoofdkwartier is geweest. Frits Philips meldt in 1978 echter in zijn memoires dat Lindemans tijdens het eten aan tafel zat.

Op de begraafplaats in Oosterbeek liggen meer dan 1750 geallieerde militairen begraven, die zijn gesneuveld tijdens de Slag om Arnhem. In de perimeter rond Oosterbeek werd zwaar gevochten. Uitgerekend in Oosterbeek, waar bijna 10.000 Britse soldaten het leven lieten tijdens één van de laatste bloedbaden van de Tweede Wereldoorlog, organiseerde Bernhard de Bilderbergconferentie van 1954.

De conferentie resulteerde drie jaar later in de ondertekening van het Verdrag van Rome, waarmee de Europese Economische Gemeenschap werd gevestigd. De prins hoopte dat niemand erachter zou komen waarom hij Oosterbeek had gekozen. Tien jaar na de oorlog waren de nazi’s weer terug van weggeweest.

Het Bilderbergproject is bijna voltooid

Zeventig jaar na de slachtpartij in Arnhem en zestig jaar na de eerste Bilderbergconferentie werd de Europese Economische Gemeenschap omgevormd tot de Europese Unie. De nieuwe feudale oligarchie van westerse bankiers en multinationals bezit inmiddels zo’n beetje alles aan beide kanten van de Atlantische Oceaan.

Sommigen zagen het aankomen: de belangrijke SS-generaal Paul Hausser, die voorzitter werd van het HIAG (Hilfsgemeinschaft auf Gegenseitigkeit der Angehörigen der ehemaligen Waffen-SS), stelde dat SS-eenheden aan de basis stonden van het leger van de NAVO.

Anderen omschreven de transformatie van een militair naar een economisch nazi-rijk, zoals voormalig CBS News-correspondent Paul Manning in 1981 in zijn boek Martin Bormann: Nazi in Exile. Het nieuwste plannetje van de Bilderbergclub is het Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP), waardoor stemmen in feite zinloos is geworden omdat dit handelsverdrag multinationals in staat stelt overheden aan te klagen.

Natiestaten worden prefecturen en de Europese Commissie wordt de ongekozen regering van de Verenigde Staten van Europa. De gewone mensen in Europa en Amerika roepen om basisrechten als vers drinkwater, voedsel, gezondheidszorg en werk, maar worden nauwelijks gehoord door de media. Zo werkt de Bilderbergclub namelijk niet. In plaats daarvan drukken deze fascisten ons steeds dieper in de schulden, stelen ze onze vrije tijd en blijven ze banken uitkopen op kosten van de belastingbetaler.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

De bilderberggroep is door en door corrupt o.a.. Ze hebben stichtingen die veel voor de mensen DEDEN, het gewone volk, volledig onderuit gehaald. Ook zijn ze absoluut tegen rampenbestrijding en omdat ze genocide-plannen koesteren.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

De bilderberggroep is er ook op tegen dat wij een type-1, of 2, of 3 beschaving gaan worden en willen zij dat wij een type-0 beschaving blijven.

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x