CoronaMens en Dier

Van Haga komt met platform om vaccinatieschade te verhalen op overheid: ‘Doofpot gaat open’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

Wybren van Haga kondigt aan dat zijn partij BVNL bezig is met het opzetten van een platform waarmee hij allerhande vormen van coronaschade op de overheid gaat verhalen. Vaccinatieschade is hier een belangrijk onderdeel van.

“Dit is geen ‘collateral damage’, of ‘eigen verantwoordelijkheid’. Dit is de verantwoordelijkheid van de overheid,” stelt hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Van Haga merkt op dat de vaccinatieschade-doofpot opengaat. “Er is bewust door de overheid gespeeld met levens. Maar dat spelletje is zo langzamerhand wel uitgespeeld.”

Het halve land de ziektewet in geprikt

Minister Hugo de Jonge zei: “Over de bijwerkingen kan ik kort zijn, die zijn er niet.” Hij ging ‘van wijk tot wijk, van deur tot deur en van arm tot arm’ om zijn ‘veilige en effectieve’ frikandel door ieders strot te duwen. Het kabinet heeft straks het halve land de ziektewet in geprikt, aldus Van Haga.

Een wereldwijd medisch experiment moest de geschiedenisboeken ingaan als een daverend succes, maar de golf van hartaanvallen, hersenbloedingen, turbokanker en onverklaarbaar overlijden gooit roet in het eten.

Dat is misleiding en het verspreiden van desinformatie

“De overheid heeft willens en wetens de autonomie over het leven en de lichamelijke integriteit van mensen afgenomen, zonder hen eerlijk te informeren over het risico. Dat is misleiding en het verspreiden van desinformatie,” benadrukt het oud-Kamerlid.

“In andere landen durven steeds meer volksvertegenwoordigers, artsen en wetenschappers het rookgordijn van de Pandeminati op te trekken. Maar Nederland is, zoals altijd, het braafste collectivistje van de klas en dus niet in staat om toe te geven dat het bewust spelen met de levens van je onderdanen misschien toch niet zo’n goed idee was.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 272 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bezorgde Nederlander
Bezorgde Nederlander
2 maanden geleden

Bravo helden van BVNL

Rop
Rop
2 maanden geleden

En terecht feit ,schade verhalen, op.de overheid en een onterecht feit als dit niet gebeurt

Margie
Margie
2 maanden geleden

Pak ze maar aan hr van Haga. Dat zal tijd worden. Misschien worden de meeste Hollandertjes dan eens een keer wakker. Die demissionaire rotzooi moet op de knieën. En wel heel snel. Ik kan niet wachten. Ik wil een vergoeding voor de discriminatie van ons ongevaccineerden.

Juan
Juan
2 maanden geleden

Hulde voor Wybren ! Hij verdient ons aller steun !

Back to top button
145
0
We lezen graag je reactie!x