Mens en Dier

Van Haga trekt hard van leer tegen kabinet: ‘We zijn getuige van een staatsgreep nieuwe stijl’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

We zijn getuige van een staatsgreep nieuwe stijl. Nieuwe stijl, omdat deze wordt uitgevoerd door een democratisch gelegitimeerd bestuur. Toch is er niets democratisch aan de plannen, zei Wybren van Haga (Belang van Nederland) dinsdag in de Tweede Kamer.

Is er een meerderheid in Nederland voor een EU-leger? BVNL denkt van niet. Is er een meerderheid voor het loskoppelen van de AOW van het minimumloon? BVNL denkt van niet. Is er een meerderheid voor het inzetten van crisiswetgeving voor het klimaat of voor het uitkopen van boeren? Natuurlijk niet. Dit zijn enorme besluiten die in geen enkel verkiezingsprogramma stonden. De Nederlanders kregen dus totaal iets anders dan waarvoor ze gestemd hebben, aldus Van Haga.


Met popcorn op de bank

Als je onvoldoendes haalt, blijf je zitten. Dat is precies wat het kabinet heeft gedaan. De mensen die verantwoordelijk waren voor de toeslagenaffaire, waarbij tienduizenden gezinnen werden vermorzeld door de Staat, zitten opnieuw in vak-K, zonder schaamte. De mensen die besloten om het gasveld in Groningen te sluiten en de Groningers jaren negeerden en niet compenseerden, gaan gewoon door, zonder berouw. De mensen die aan het hoofd stonden van de chaotische en amateuristische vlucht uit Afghanistan doen alsof er niets is gebeurd, zonder scrupules. En dezelfde mensen die een seizoensvirus hebben laten ontaarden in een ramp voor Nederland door te kiezen voor lockdowns, angst en repressie in plaats van voor gezond verstand en natuurlijke immuniteit, zitten er gewoon weer, alsof ze niet schuldig zijn aan deze ramp. Integendeel: gewoon even twitteren dat je met popcorn op de bank zit te kijken naar de verlenging van de lockdown waardoor menig horecaondernemer inmiddels zelfmoord overweegt, zei Van Haga.

De machthebbers kiezen hun eigen pad

“De coronamaatregelen hebben een enorme schade toegebracht en hebben ons land diep verdeeld. Ondernemers staan aan de rand van de afgrond. RIVM-modellen falen consequent. Vaccinatie blijkt niet de weg naar het beloofde land en toch wil het kabinet 2G invoeren en gezonde kinderen gaan vaccineren. Voor- en tegenstanders staan lijnrecht tegenover elkaar,” zei Kamerlid Van Haga.

“Al deze ontwikkelingen wijzen in één richting. De almachtige Staat wordt het waterhoofd van de samenleving. Het is een staatsgreep nieuwe stijl. De machthebbers kiezen hun eigen pad, losgezongen van de beloftes aan hun kiezers,” benadrukte Van Haga.

4.8 193 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kaar
Kaar
3 maanden geleden

Mee eens!!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 maanden geleden

Ooit waren we een “Democratie” maar dat was voordat Führer Rüttler & zijn Haagse Misdaad-Syndicaat besloten dat een Dictatuur hen beter uitkwam en dus maar gewoon een Staatsgreep hier in Nederland pleegden…hahahaha…Wie denken dat stelletje compleet doorgesnoven Levensgevaarlijk Gestoorde Haagse Psychopaten eigenlijk wel niet dat ze zijn?…Een Militair Tribunaal komt met de dag dichterbij… Heerlijk om te zien hoe dat hele Corona-Kaartenhuis implodeert & als een boemerang terugkeert recht in het gezicht van Führer Rüttler, zijn Haagse Misdaad-Syndicaat van Landverraders & Oorlogsmisdadigers, de MK-ULTRA-Mainstream-Media, het Koninklijke RIVM, het OMT & alle overige betrokkenen….Hoe gaat dit Satanische Ongedierte zich in vredesnaam redden uit deze Complete Puinhoop…Toenemende Burgelijke Ongehoorzaamheid van de Kudde Hersendode Gevaccineerde Schapen, dat volkomen onzinnige Stigmatiserende, Haatzaaiende Rascistische 2G kan eindelijk door de plee & weg ermee….Die 50% gezette Booster-Vaxxi-Nazis is een COMPLETE LEUGEN! En geeft alleen maar aan hoe WANHOPIG deze Satanische Parasieten zijn…De Ratten verlaten allemaal het ZINKENDE Schip of proberen wanhopig hun armzalige vege lijf te redden….Tevergeefs….Allemaal zullen ze de prijs betalen voor hun Hoogverraad, Oorlogsmisdaden & Misdaden tegen de Menselijkheid…alle Bekentenissen & Bewijsmateriaal staan KEIHARD op Beeldmateriaal….

Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Beseft Van Haga niet dat deze staatsgreep gepleegd wordt in opdracht van hogere wereldmachten, die om één of andere reden de plaatselijke trekpoppen volledig in hun macht hebben. Leg de link tussen de grootste doofpotoperaties en misschien wordt dan duidelijk, waarom ze niet anders kunnen dan gehoorzamen…

Leo
Leo
3 maanden geleden

Heel goed gezegd, oprotten vvd cda cu en d66 …nieuwe verkiezingen en dan kijken wat er gebeurd, we kunnen ook nog wachten, beter, want het wordt steeds erger voor deze 4 partijen !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

110
0
We lezen graag je reactie!x