CoronaBuitenland

6-jarige Rodrigo sterft na coronavaccin, meerdere onderzoeken gestart: ‘Gestikt in braaksel’

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

In Portugal is een 6-jarige jongen, Rodrigo, overleden na het mRNA-vaccin tegen corona. Nieuwszenders meldden dinsdagavond dat het jongetje hoogstwaarschijnlijk is gestikt in zijn eigen braaksel. Ze beweerden ook dat ‘het vaccin veilig is en dat de voordelen opwegen tegen de risico’s’.

De vraag is nu waarom de jongen is gestikt in zijn braaksel. Toen hij werd opgenomen in het Santa Maria-ziekenhuis in Lissabon testte Rodrigo positief op corona. Er zijn meerdere onderzoeken gestart om de toedracht van het incident te achterhalen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Autopsie

De krant Correio da Manha schrijft woensdag dat Rodrigo enkele dagen na de vaccinatie ziek werd. Hij was bleek, had donkere kringen onder zijn ogen, maar ging toch naar school. Lerares Liliana Leite zei dat Rodrigo niet het enige kind was dat ziek is geworden na de coronavaccinatie. Er waren volgens haar ‘minstens twee anderen’.

Volgens de krant zijn koorts en overgeven veelvoorkomende bijwerkingen van de prik. Dinsdag is er een autopsie uitgevoerd. De autoriteiten hebben gezegd dat ze de resultaten nog niet naar buiten kunnen brengen. Er is bovendien ‘aanvullend onderzoek’ nodig, dat een maand kan duren.

Openbaar Ministerie

De autopsieresultaten kunnen niet naar buiten worden gebracht vanwege het onderzoek dat is opgestart door het Openbaar Ministerie.

Het kind, dat geen onderliggende aandoeningen had, werd zaterdagmiddag levenloos binnengebracht in het ziekenhuis. Maandag bevestigde de Portugese geneesmiddelenautoriteit Infarmed een melding te hebben ontvangen van een vermoede bijwerking gerelateerd aan zijn overlijden.

[Portugal Resident]

4.7 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lanie
Lanie
2 jaren geleden

Misdadig dit.
Helaas is dit nog maar het begin

Yola
Yola
2 jaren geleden

Arm kind. Hoe triest.

T,A
T,A
2 jaren geleden

zo erg dit.

heb het met de ouders te doen.
ze zijn misleid door regering en medisch wetenschap en media.

de media die dit niet aan het licht brengt dat het vaccin niet veilig is die heeft hier het grootste aandeel in . dood door schuld.

hopelijk snel tribunalen

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 jaren geleden

Hoeveel dode kinderen halen niet de krant?

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x