Buitenaards

VIDEO: “Piramidestad op bodem Chinees meer is bewijs voor buitenaards bezoek”

Help door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens sommige theoretici is het meest overtuigende bewijs voor buitenaards bezoek te vinden in China, het land van de vier grote uitvindingen: papier, boekdrukkunst, buskruit en het kompas. Dat bericht tv-zender History.

Nieuw bewijs dat is gevonden in het land van de Grote Muur en de Great Firewall suggereert dat zich in een ver verleden aliens onder ons bevonden en dat ze ook nu nog onder ons zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Maya’s

In een meer in de Chinese zuidelijke provincie Yunnan hebben onderzoekers enkele jaren geleden drie bouwwerken gevonden die sterk lijken op de piramides die de Maya’s in Amerika bouwden, zo meldde de Chinese radio.

De archeologen troffen ze aan op de bodem van het Fuxian-meer, het op één na diepste meer van China. Het complex van bouwwerken beslaat in totaal 2,4 vierkante kilometer en telt acht prominente bouwwerken, waarvan er drie sterk op piramides lijken die in Midden- en Zuid-Amerika voorkomen.

Nog veel meer

De onderzoekers denken dat de overblijfselen 2000 jaar oud zijn. Ze denken nog veel meer in het meer aan te treffen, want alles wijst erop dat er een ruïne van een hele stad onder het wateroppervlak ligt. Volgens sommige theoretici was de verzonken stad vroeger een buitenaardse basis.

“Gezegd wordt dat de piramides net zo oud zijn als de Egyptische piramides en misschien nog wel hoger,” zegt schrijver Paul Stonehill. “Dit is een ongelooflijke ontdekking.”

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Met dit soort bewijzen zou de gehele wereld toch in ‘aliens’ moeten gaan geloven.

Froukje
Froukje
7 jaren geleden

De aarde heeft een hele andere geschiedenis dan ze ons willen laten geloven.

Aluhoedje
Aluhoedje
7 jaren geleden

Jammer dat dit als clickbait wordt geplaatst. Een verzonken stad is toch al mooi? Ik verwacht een bijbel quote in 3..2..1.. eeeeen de discussie gaat weer nergens over

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

De mens moet bewust worden van de natuurwetten.Om te beginnen met: aarde, vuur en water. Dat het een oneindige cycli is. Het kan geschieden in een kleine cycli(gebeuren bij een vulkaan bv.), maar ook in een mega cycli.(totale aardbreuk). Het leven is ontstaan uit as en het leven zal weer gaan als as. Tenzij je geluk hebt/goede schuilplaats.
Evolutie van leven kun je indelen in drie groepen:1. Eukaryoten(mens, dier en plant/schimmels) 2. Earchaea(spinachtigen) 3. Bacteriën.
De kleine organismen hebben de meeste overlevingskansen bij veranderingen van het klimaat/heftige natuurfenomenen. En dat zie je nu al gebeuren. Organismen/kleine dieren nemen het over. Ziektes bij mens, dier en plant met bacteriën en schimmels. Slakken overal. Veel insecten enz. Plagen dus.
Dus niet alleen het mensen/financieel systeem wordt afgebroken, maar ook het systeem/rangorde van de natuur.
Iedereen begrijpt toch wel, dat die natuur rangorde afbraak ernstige gevolgen zal gaan geven.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x