Homepagina » Buitenaards » VIDEO: “Piramidestad op bodem Chinees meer is bewijs voor buitenaards bezoek”
VIDEO: "Piramidestad op bodem Chinees meer is bewijs voor buitenaards bezoek"

VIDEO: “Piramidestad op bodem Chinees meer is bewijs voor buitenaards bezoek”

Volgens sommige theoretici is het meest overtuigende bewijs voor buitenaards bezoek te vinden in China, het land van de vier grote uitvindingen: papier, boekdrukkunst, buskruit en het kompas. Dat bericht tv-zender History.

Nieuw bewijs dat is gevonden in het land van de Grote Muur en de Great Firewall suggereert dat zich in een ver verleden aliens onder ons bevonden en dat ze ook nu nog onder ons zijn.

Maya’s

In een meer in de Chinese zuidelijke provincie Yunnan hebben onderzoekers enkele jaren geleden drie bouwwerken gevonden die sterk lijken op de piramides die de Maya’s in Amerika bouwden, zo meldde de Chinese radio.

De archeologen troffen ze aan op de bodem van het Fuxian-meer, het op één na diepste meer van China. Het complex van bouwwerken beslaat in totaal 2,4 vierkante kilometer en telt acht prominente bouwwerken, waarvan er drie sterk op piramides lijken die in Midden- en Zuid-Amerika voorkomen.

Nog veel meer

De onderzoekers denken dat de overblijfselen 2000 jaar oud zijn. Ze denken nog veel meer in het meer aan te treffen, want alles wijst erop dat er een ruïne van een hele stad onder het wateroppervlak ligt. Volgens sommige theoretici was de verzonken stad vroeger een buitenaardse basis.

“Gezegd wordt dat de piramides net zo oud zijn als de Egyptische piramides en misschien nog wel hoger,” zegt schrijver Paul Stonehill. “Dit is een ongelooflijke ontdekking.”

[History]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Froukje schreef:

  De aarde heeft een hele andere geschiedenis dan ze ons willen laten geloven.

  15 likes
  • Henk schreef:

   Ik ben het helemaal met je eens.
   Weer willen ze ons het verhaal van buitenaardsen op dringen.
   Maar weer is er geen bewijs.

   4 likes
   • Sjaak schreef:

    Als je de bijbel goed leest staat er duidelijk over wie die buitenaardse wezen zijn. De bijbel verwijst ook op twee plekken naar the book of jasher waarin het 1 en ander beschreven wordt over de gevallen engelen en de reuzen. Reuzen zijn echte bouwers zoals we terug kunnen zien over de gehele wereld. Zoek steve quayle op youtube op hijs een expert op dat gebied

    3 likes
 • Elise49 schreef:

  De mens moet bewust worden van de natuurwetten.Om te beginnen met: aarde, vuur en water. Dat het een oneindige cycli is. Het kan geschieden in een kleine cycli(gebeuren bij een vulkaan bv.), maar ook in een mega cycli.(totale aardbreuk). Het leven is ontstaan uit as en het leven zal weer gaan als as. Tenzij je geluk hebt/goede schuilplaats.
  Evolutie van leven kun je indelen in drie groepen:1. Eukaryoten(mens, dier en plant/schimmels) 2. Earchaea(spinachtigen) 3. Bacteriën.
  De kleine organismen hebben de meeste overlevingskansen bij veranderingen van het klimaat/heftige natuurfenomenen. En dat zie je nu al gebeuren. Organismen/kleine dieren nemen het over. Ziektes bij mens, dier en plant met bacteriën en schimmels. Slakken overal. Veel insecten enz. Plagen dus.
  Dus niet alleen het mensen/financieel systeem wordt afgebroken, maar ook het systeem/rangorde van de natuur.
  Iedereen begrijpt toch wel, dat die natuur rangorde afbraak ernstige gevolgen zal gaan geven.

  2 likes
 • Kalki schreef:

  Met dit soort bewijzen zou de gehele wereld toch in ‘aliens’ moeten gaan geloven.

  7 likes
 • Ph schreef:

  Ik zie nergens geen bewijs van Aliens, zoals ze alleen met woorden proberen te bewijzen…niets meer en niets minder.

  Dat de menselijke beschaving veel ouder is dan de mainstream wetenschap beweert, daar bestaat wat mij persoonlijk betreft geen discussie over.

  Wat wel vreemd is, dat er van het ene moment op het andere, wereldwijd men begonnen is met het bouwen van piramides, die trouwens heden vandaag, niet zijn na te bouwen!!

  1 likes
 • Aluhoedje schreef:

  Jammer dat dit als clickbait wordt geplaatst. Een verzonken stad is toch al mooi? Ik verwacht een bijbel quote in 3..2..1.. eeeeen de discussie gaat weer nergens over

  1 likes
  • Henk schreef:

   Wacht even het staat nog niet vast dat het een stad is. op het filmpje ziet je water en stenen.
   het is ook een beetje vreemd dat het een afgelegen gebied betreft waar nog niets is aangetroffen van wat op een beschaving duid. ook is het vreemd dat sinds de ijstijd er geen noemenswaardige begroeiing op de stenen zit.

   Ik zeg voor als nog, een meer met stenen, niets meer niets minder.
   Pas als ik ga fantaseren is er een stad met bewijs voor alians.

   2 likes
   • Poes schreef:

    een stad is ook met water en stenen gebouwd dus dan is de conclusie toch dat het een stad is? we moeten logisch blijven fantaseren. het ligt onder water dus de verzonken stad.

    0 likes
  • Henk schreef:

   Ik ga mogen een bijbel kopen bij de kring loop.:-)

   2 likes
 • x

  Check Also

  chinese viroloog

  Chinese viroloog publiceert bewijs dat corona in lab is gemaakt: ‘Smoking gun’

  Enkele dagen geleden zei de Chinese viroloog ...

  viroloog

  Viroloog: ‘Ik ga bewijzen dat coronavirus door mensen gemaakt is’

  Een gerespecteerde viroloog zegt wetenschappelijk bewijs te ...

  >