Buitenland

Zorgminister bevraagd over explosie in aantal volledig geprikte vrouwen dat doodgeboren baby krijgt

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rick Nicholls, lid van het provinciale parlement van Ontario, confronteerde minister van Volksgezondheid van Ontario Christine Elliott met de scherpe stijging in het aantal volledig gevaccineerde vrouwen dat een doodgeboren baby krijgt.

Nicholls zei dat zijn dochter een gezonde baby op de wereld heeft gezet op een moment dat artsen zwangere vrouwen nog waarschuwden om de nieuwe mRNA-coronavaccins niet te nemen. Enkele maanden later zeiden artsen opeens dat zwangeren de experimentele vaccins gerust kunnen nemen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

86 doodgeboortes

“In en rond Waterloo hebben van januari tot juli 86 doodgeboortes plaatsgevonden,” zei Nicholls, waarna andere politici zich begonnen te roeren. “En normaal is dat één doodgeboorte per twee maanden. De moeders van de doodgeboren baby’s waren volledig gevaccineerd en u heeft meerdere keren gezegd dat de vaccins veilig zijn.”

“Wat zegt u tegen de artsen die tegen zwangere vrouwen hebben gezegd dat ze zich gerust konden laten vaccineren en wat zouden ze moeten zeggen tegen de moeders die zijn bevallen van een doodgeboren baby?” vroeg Nicholls aan de minister.

Hoogst ongebruikelijk

Minister Elliot beweerde – zonder daarbij te verwijzen naar data of statistieken – dat coronavaccins veilig zijn en worden aanbevolen voor vrouwen die in verwachting zijn.

Arts Daniel Nagase zegt in een video die in november is gepubliceerd dat in Waterloo in zes maanden tijd 86 doodgeboortes zijn gemeld. “Dat is hoogst ongebruikelijk,” stelt hij.

[Infowars]

Correctie: in een eerdere versie van dit artikel werd gesproken over miskramen.

4.8 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Martine
Martine
2 jaren geleden

Vroeger mocht een zwangere vrouw nog geen glas wijn drinken of roken nu allemaal aan de gentherapie want dat is het om met de woorden van Van Damme het is een wereldwijd medisch experiment, gezegd op tv,dus denk even na aub!!!!

Ilse
Ilse
2 jaren geleden

En de gynaecoloog uit het Erasmus maar zeggen dat vaccinatie van zwangeren geen kwaad kan. Hij is dan ook hoogst verantwoordelijk voor moord. Lekker he, dat Erasmus!!!

levitas
levitas
2 jaren geleden

het zijn moordenaars van het ergste soort (pontius pilatus)als u me begrijpt.

Moniek
Moniek
2 jaren geleden

Ongelooflijk is helemaal veilig en ze komen er nog mee weg ook

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x