CoronaBuitenland

Israëlische vaccinchef biecht op: ‘We hebben fouten gemaakt’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Uit een Israëlische studie blijkt dat een vierde coronaprik niet werkt tegen omikron. Professor Cyrille Cohen van de Bar-Ilan Universiteit en lid van de commissie die de Israëlische overheid adviseert over vaccins, zegt nu dat er fouten zijn gemaakt.

Hij zei in gesprek met Freddie Sayers van UnHerd dat de vaccinatiebewijzen niet langer relevant zijn in het omikrontijdperk en afgeschaft moeten worden. Cohen zei ook dat het doormaken van de ziekte betere bescherming biedt dan het vaccin.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Grootste fout

Cohen en zijn collega’s waren ‘verrast en teleurgesteld’ dat de vaccins transmissie niet voorkomen.

De grootste fout die tijdens de pandemie is gemaakt in Israël is het sluiten van de scholen, zei hij. Cohen bood hiervoor zijn verontschuldigingen aan. “We hebben één fout gemaakt en daar heb ik heel veel spijt van. We hebben een aantal fouten gemaakt, maar ik doel op onderwijs. We hadden ons niet moeten bemoeien met onderwijs. Nooit,” zei hij.

Nergens ter wereld

Door omikron is de pandemie aanbeland in de endemische fase, waarin corona ‘een soort griep’ zal zijn, aldus de vaccinchef. Mensen zullen op grote schaal besmet raken, wat zal leiden tot groepsimmuniteit.

Nergens ter wereld zijn meer ‘coronagevallen’ dan in Israël, waar mensen viervoudig gevaccineerd zijn, mondkapjes dragen en een coronapas moeten tonen:

4.9 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Monumentenzorg
Monumentenzorg
2 jaren geleden

Zeg Stenen vrouw,
Eigenlijk tob ik al sinds de invoering ervan over die mondkapjes. En toen wist ik nog niet eens wat ik nu wel weet. Maar toen al vond ik iets heel raars aan die dwangmaatregel.
Ik heb deze gedachten nooit geuit maar tegen u kan ik alles zeggen. Ik doe dat bij deze omdat die krengen maar niet uit het straatbeeld lijken te verdwijnen.
Stenen vrouw, mondkapjes kende ik hiervoor eigenlijk alleen als attribuut voor chirurgen. Ik vond altijd dat deze mensen zich echt opofferden voor hun patiënten. Ik dacht namelijk altijd dat ze die dingen droegen omdat absoluut voorkomen moest worden dat hun schadelijke besmettelijke wasem in contact kwam met de patiënt die opengesneden voor hun lag. Die opoffering zat hem voor mijn gevoel dan daarin, dat zij bereid waren urenlang hun eigen besmettelijke dampen zelf in te ademen om hun patiënt niet de dood in te jagen. En dat iedere werkdag!
Het leek me dan toch echt een aanwijzing dat de uitstootadem van een mens zeer ongezond is. Zeker om dat steeds opnieuw terug je longen in te zuigen.
Ik dacht toen echt: als iedereen dit zo ziet als ik , zet echt niemand zo’n ding op.
Helaas Stenen vrouw, velen zien dat kennelijk niet zo en vrezen niets. Wellicht heb ik ongelijk. Dat zie ik om me heen. Ze dragen ze gewoon. Ik zie mensen alleen in hun tuintje werken met een mondkapje op. Ik zie mensen alleen in de auto met een mondkapje op. Ik zie mensen in winkels of als buschauffeur die niet hun baan opzeggen maar ervoor kiezen om de hele dag te leven met een mondkapje op. Baan opzeggen? Dan vraag je nogal wat van de mens! Je geld belangrijker vinden dan je leven? Is dat het dan?
Ik begrijp er allemaal niet veel meer van. Ik ga maar weer eens Stenen vrouw. Tot de volgende keer.

Verontruste burger
Verontruste burger
2 jaren geleden

’teleurgesteld dat het niet werkt’ klinkt alsof deze ‘wetenschapper’ een staatslot koopt en volledig verbaasd is als hij de jackpot niet wint.
Wetenschappers die hopen op, we proberen het, zijn geen wetenschappers maar russisch roulette spelers.

Spike
Spike
2 jaren geleden

De Engelse minister-president heeft ook bekend gemaakt dat alle maatregelen van tafel gaan.
Geen injecties meer, geen mondkapjes meer, geen andere maatregelen meer vanaf morgen heb ik begrepen.
WIE VOLGT??? Nederland? Neeeee hoor.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 jaren geleden

Over de hele wereld zie hoor en lees je van dit soort berichten. Trap er niet in. Dit zijn gecoördineerde berichten komende van het wereldwijde centraal aangestuurde misdaad syndicaat NWO. Wellicht een teken dat er iets groots staat te gebeuren. Dat groots zal niet in het voordeel zijn van de wereld bevolking. De manipulaties zullen intensiever worden.

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x