Homepagina » Buitenland » Wat zit er achter de mysterieuze stapels bakstenen die relschoppers in Amerikaanse steden vinden?
bakstenen
Foto: .RGB. CC BY 2.0

Wat zit er achter de mysterieuze stapels bakstenen die relschoppers in Amerikaanse steden vinden?

Er zijn verschillende filmpjes opgedoken van grote pallets met bakstenen die zijn achtergelaten in Amerikaanse steden waar gewelddadige protesten plaatsvinden. De pallets doen vermoeden dat de protesten georganiseerd zijn.


De politie in Kansas City twitterde zondag dat ze stapels bakstenen hadden ontdekt die bestemd waren voor de rellen.

Politieke reden

Voormalig politiecommissaris van New York Bernie Kerik pleitte voor een FBI-onderzoek naar de financiers van ‘binnenlands terrorisme’ dat georkestreerd wordt door Antifa en Black Lives Matter.

Kerik deed in Breitbart News Tonight enkele opmerkelijke uitspraken:

“De FBI moet dit onderzoeken, met name omdat de acties in Minneapolis, Los Angeles, Houston en Atlanta op elkaar worden afgestemd. Dit wordt gecoördineerd. De leiders in Minneapolis waren jonge, witte mannen gekleed in het zwart die militaire communicatieapparatuur bij zich hadden. Kijk om je heen. In elke stad zie je hetzelfde gebeuren. Je ziet overal dezelfde protestleiders. Het zijn radicaal-linkse groepen als Antifa en Black Lives Matter die gefinancierd worden door mensen als [George] Soros en anderen. Ze doen dit met een politieke reden.”

Onderzoekster Elyse Cane beweert in een filmpje dat ze op Twitter plaatste dat de pallets met bakstenen zijn afgeleverd door Acme Brick, dat sinds 2000 eigendom is van Berkshire Hathaway en de Marmon Group, ook eigendom van Berkshire Hathaway. In het bestuur van deze investeringsmaatschappij zat tot voor kort miljardair Bill Gates. Onder meer RT schrijft over deze theorie.


Een journalist uit Texas besloot haar lokale overheid te bellen en kreeg te horen dat de stad Dallas eigenaar was van de stapels stenen. De politie van Frisco, een voorstad van Dallas, verklaarde dat de stenen bedoeld waren voor ‘een bouwproject’.


[Summit News]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. “bedoelt waren voor een bouwproject”??????Ha ha ha ja heeft wel humor…Buiten het feit dat het gros van de mensen alles gelooft en dus dit ook weer kan ik je zeggen als bouwvakker dat wij altijd bang zijn voor diefstal….ja ook voor stenen..zeker voor stenen…Maar goed ,als Hart van Zeverland een en anquete houd onder 3500 mensen en het merendeel van die 3500 mensen tegen stemt, dan hoor je dat het “MERENDEEL VAN NEDERLAND……..”…tegen stemt…Het merendeel van Vernederland of van die 3500 ondervraagde menesen…vind ik nogal een verschil…Be-la-che-lijk hoe hier de mensen voor de gek worden gehouden….En chemtrails komen van de vuile scheepvaart pfffff…ja mensen, ook die uitleg heb ik op Hart van Zeverland gezien..Het moet niet gekker worden

  27 likes
 2. Laat je niet beïnvloeden

  Ik ben anti discriminatie, 100%. Dat is alleen verdeel en heers. Dit komt
  uit de Soros hoek. Maar als wij zaterdag niet massaal komen
  opdagen. Jullie komen nog steeds niet, waarom nou niet?

  10 likes
  • Omdat het geen zin heeft. Je gaat met je giechel op de gezichtsherkennende camera, mag een uurtje staan voor de fotos van de msm en daarna wordt je mer grof geweld de stad uit gejaagd. Het is iedere keer hetzelfde. De staat mag even onbeperkt rammen onder het mom van orde handhaving. Demonstraties zoals deze kun je niet in een stad houden waar links (incl vvd) de scepter zwaait. De hele randstad valt af. Ik ben bij een paar demo’s geweest en ik hoef het echt niet nog een keer mee te maken. Je bereikt meer door te gaan flyeren ofzo. Bovendien verdwijnen de meeste nieuwsfeiten in het niets. ANP is van John de Mol. Telegraaf van de belgen. Het gewone nieuws kun je helemaal vergeten, behalve de beelden dat je wordt neergeknuppeld natuurlijk, lekker sappig. Een paginagrote advertentie kopen in de nrc of elk ander propagandablaadje was slimmer geweest

   7 likes
  • @ laat je niet beinvloeden

   meerdere steden misschien?
   OV muilkorf?
   niet iedereen kan wil niet vanuit het land naar den haag.
   als je iets organiseert door mensen die hier bedreven in zijn moet je dat op de zelfde dag doen in meerdere steden.
   je heb het gemerkt niet meer als 30 man en nog wordt je de bus ingedreven.
   als het over corona gaat wordt je meteen monddood gemaakt door de regering , kunnen het niet hebben dat hun geweldige plan wordt gedwarsboomd.

   1 likes
 3. Links (marxisme) is gevaarlijker dan rechts, vroeger was dat wel andersom.

  1 likes
 4. Er zijn dus heel veel mensen ontevreden over hun situatie in deze corrupte wereld, ik kan dat niet anders verklaren als er zoveel mensen op de been zijn tot het ochtendgloren. En ja er is ook een groep criminelen en thrillseekers bij die hier echt van genieten.

  0 likes
 5. Kan best dat het geweld gepland is. In de VS zou de Nation of Islam (zwarte moslims) hier achter kunnen zitten.

  0 likes
 6. Beelden spreken voor zich.
  Ze zijn gewoon te beroerd om het te verbergen.
  https://www.dailybuzz.nl/buzz/de-boston-politie-draagt-ook-wat-steentjes-bij.html

  0 likes
 7. Ze proberen een bepaalde bevolkingsgroep schrik aan te jagen omdat stapels stenen lijken of er gewerkt moet worden

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...