Buitenland

Wat zit er achter de mysterieuze stapels bakstenen die relschoppers in Amerikaanse steden vinden?

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn verschillende filmpjes opgedoken van grote pallets met bakstenen die zijn achtergelaten in Amerikaanse steden waar gewelddadige protesten plaatsvinden. De pallets doen vermoeden dat de protesten georganiseerd zijn.


De politie in Kansas City twitterde zondag dat ze stapels bakstenen hadden ontdekt die bestemd waren voor de rellen.

Politieke reden

Voormalig politiecommissaris van New York Bernie Kerik pleitte voor een FBI-onderzoek naar de financiers van ‘binnenlands terrorisme’ dat georkestreerd wordt door Antifa en Black Lives Matter.

Kerik deed in Breitbart News Tonight enkele opmerkelijke uitspraken:

“De FBI moet dit onderzoeken, met name omdat de acties in Minneapolis, Los Angeles, Houston en Atlanta op elkaar worden afgestemd. Dit wordt gecoördineerd. De leiders in Minneapolis waren jonge, witte mannen gekleed in het zwart die militaire communicatieapparatuur bij zich hadden. Kijk om je heen. In elke stad zie je hetzelfde gebeuren. Je ziet overal dezelfde protestleiders. Het zijn radicaal-linkse groepen als Antifa en Black Lives Matter die gefinancierd worden door mensen als [George] Soros en anderen. Ze doen dit met een politieke reden.”

Onderzoekster Elyse Cane beweert in een filmpje dat ze op Twitter plaatste dat de pallets met bakstenen zijn afgeleverd door Acme Brick, dat sinds 2000 eigendom is van Berkshire Hathaway en de Marmon Group, ook eigendom van Berkshire Hathaway. In het bestuur van deze investeringsmaatschappij zat tot voor kort miljardair Bill Gates. Onder meer RT schrijft over deze theorie.


Een journalist uit Texas besloot haar lokale overheid te bellen en kreeg te horen dat de stad Dallas eigenaar was van de stapels stenen. De politie van Frisco, een voorstad van Dallas, verklaarde dat de stenen bedoeld waren voor ‘een bouwproject’.


[Summit News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

“bedoelt waren voor een bouwproject”??????Ha ha ha ja heeft wel humor…Buiten het feit dat het gros van de mensen alles gelooft en dus dit ook weer kan ik je zeggen als bouwvakker dat wij altijd bang zijn voor diefstal….ja ook voor stenen..zeker voor stenen…Maar goed ,als Hart van Zeverland een en anquete houd onder 3500 mensen en het merendeel van die 3500 mensen tegen stemt, dan hoor je dat het “MERENDEEL VAN NEDERLAND……..”…tegen stemt…Het merendeel van Vernederland of van die 3500 ondervraagde menesen…vind ik nogal een verschil…Be-la-che-lijk hoe hier de mensen voor de gek worden gehouden….En chemtrails komen van de vuile scheepvaart pfffff…ja mensen, ook die uitleg heb ik op Hart van Zeverland gezien..Het moet niet gekker worden

Philip
Philip
2 jaren geleden
Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
2 jaren geleden

Ik ben anti discriminatie, 100%. Dat is alleen verdeel en heers. Dit komt
uit de Soros hoek. Maar als wij zaterdag niet massaal komen
opdagen. Jullie komen nog steeds niet, waarom nou niet?

d1rty
d1rty
2 jaren geleden

Er zijn dus heel veel mensen ontevreden over hun situatie in deze corrupte wereld, ik kan dat niet anders verklaren als er zoveel mensen op de been zijn tot het ochtendgloren. En ja er is ook een groep criminelen en thrillseekers bij die hier echt van genieten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x