Buitenaards

Voorzitter wereldschaakbond beweert te zijn meegenomen door aliens: “Ik bracht een hele dag in de ruimte door”

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kirsan Iljoemzhinov, de voormalige president van de Russische autonome republiek Kalmukkië en huidige voorzitter van de wereldschaakbond FIDE, overweegt mee te dingen naar het voorzitterschap van voetbalbond FIFA.

Toen Iljoemzhinov president van Kalmukkië was heeft hij naar eigen zeggen een ontmoeting gehad met buitenaardse wezens. De ontmoeting vond plaats in 1997, zo zei hij tijdens een interview met Al Jazeera in 2007. De aliens – mensachtige wezens in gele ruimtepakken, waarmee hij via telepathie communiceerde – pikten de president op in zijn appartement, gaven een rondleiding in hun ruimteschip en zetten hem de volgende ochtend netjes weer af.

“Het zijn mensen zoals wij. Ze denken hetzelfde en hebben dezelfde visie. Ik sprak met ze en ik zie nu in dat we niet alleen zijn, we zijn niet uniek,” zei Iljoemzhinov. Na een uitgebreide vertelling op de Russische televisie in 2010 vroeg het parlementslid Andre Lebedev de Russische president Medvedev na te gaan of hij nog wel in staat was om te regeren. Ook wilde Lebedev weten of Iljoemzhinov geen staatsgeheimen had doorverteld aan de aliens.

Voorzitter wereldschaakbond claimt te zijn meegenomen door aliens: "Ik bracht een hele dag in de ruimte door"
Iljoemzhinov schaakt met Gaddafi (RIA Novosti)

“Ik verzoek u om aan te geven of de leider van de republiek Kalmukkië een verslag heeft opgesteld over zijn contacten met een buitenaardse beschaving,” aldus Lebedev.

“Schaken komt uit de ruimte”

Volgens Iljoemzhinov komt schaken uit de ruimte. “Of je nu schaakt in Japan, in China, in Qatar, in Mongolië, in Afrika, de regels zijn hetzelfde. Waarom? Ik denk omdat het uit de ruimte komt,” zei hij.

De excentrieke Iljoemzhinov is niet zomaar iemand. Hij was 17 jaar lang president van een Russische republiek en is de afgelopen twee decennia voorzitter geweest van de wereldschaakbond. Nu wordt hij mogelijk de nieuwe voorzitter van de FIFA. Hij heeft een aantal belangrijke politieke connecties, waaronder de huidige Russische president Poetin.

We gingen naar een ruimteschip en ik werd kortademig. Ze gaven me een ruimtepak. Eén van de aliens wees in de richting van zijn borst en gaf aan dat ik de zuurstoftoevoer zelf kon regelen met een draaiknop. Het schip was enorm. Eén van de ruimtes was even groot als een voetbalveld. We landden op één van de planeten om apparatuur op te pikken. Ik vroeg of ze me weer terug naar de aarde wilden brengen en dat deden ze toen ook. Enkele dagen later liep ik over straat en dacht ik: “Waarom namen ze mij mee?” Ik had spijt dat ik verder geen vragen had gesteld. Maar ik denk dat het nog niet de tijd is voor ons om deze buitenaardse beschavingen te ontmoeten.

De FIFA zal in februari een nieuwe voorzitter kiezen. Eind mei werd de Zwitser Sepp Blatter herkozen als FIFA-preses, maar door een groot omkoop- en fraudeschandaal dat kort voor de verkiezing de kop opstak, stelde hij zijn functie enkele dagen later beschikbaar. Op voorhand lijkt UEFA-voorzitter Michel Platini de grootste kanshebber voor het voorzitterschap.

[Huffington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x