CoronaBuitenland

Veel steun voor kritische arts die opnieuw 2 jaar dreigt te worden geschorst

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Zaterdag heeft de Belgische arts Anne Fierlafijn beroep aangetekend tegen een beslissing van de Orde der artsen, die haar voor de tweede keer twee jaar wil schorsen. De reden? Ze heeft op social media gepraat over ‘vermeende’ vaccinschade, en dit ondanks de vorige zware sanctie. “Iemand de mond snoeren noemen ze dat,” schrijft Fierlafijn op X.


De arts kan rekenen op massale steun. “Ondertussen, in het land van Marc van Ranst, worden artsen het zwijgen opgelegd die doodgewoon de waarheid vertellen,” merkt auteur en spreker Hans van Tellingen (BVNL) op.

Arts Leo Van den Bossche, die werd geschorst vanwege kritiek op het coronabeleid, voegt toe: “Twee jaar schorsing – de zwaarste sanctie – om kritisch na te denken en mensen te informeren over potentiële schadelijke nevenwerkingen van de mRNA-injecties. Dit is de ethische, morele, legale en vooral menselijke plicht van elke arts! De Orde zet zich buiten de wet!”

Heel klein beetje vertrouwen

“Nu weet u waarom de meerderheid van de artsen in België niets kritisch durft te zeggen over de coronaprik in het openbaar,” zegt huisarts Frank Peeters, die zelf ook opgejaagd wordt door de Orde. “Tot corona dacht ik dat we in een vrij land leven waar ook artsen vrijheid van meningsuiting hebben.”

“Het zijn donkere tijden voor artsen die rechtop blijven staan voor hun eed en hun patiënten. Ik en andere Nederlandse artsen zijn in onderzoek door de Inspectie. Ik ben er trots op. Heel veel mensen houden juist door artsen als jij nog een heel klein beetje vertrouwen,” zegt huisarts Els van Veen tegen Fierlafijn.

De Belgische arts ondertekende een brief van Docs4opendebate waarin werd opgeroepen tot een open debat met deskundigen uit diverse vakgebieden. Dat leidde tot een oproep van de Orde om te motiveren waarom ze de brief had ondertekend.

Klacht

Fierlafijn maakte samen met een aantal collega’s een videoreeks waarin ze mensen erop wijst dat de coronavaccins nog in de studiefase verkeren en adviseert zich goed te informeren. Vervolgens werd er een klacht tegen haar ingediend bij het medisch tuchtcollege, die resulteerde in een schorsing van twee jaar. Ze ging in hoger beroep en wist de schorsing terug te brengen tot zes maanden. Ze ging zelfs in cassatie.

In een uitgebreid interview met het magazine Psychologies zei Fierlafijn dat ze in haar praktijk veel vrouwen ziet met menstruatiestoornissen na vaccinatie. “Maar het gaat ook om ergere bijwerkingen zoals hartinfarcten, myocarditis, beroertes en hersenbloedingen.”

Hoogst uitzonderlijk

Ze ziet onder meer hersenbloedingen bij veertigers, wat ‘hoogst uitzonderlijk’ is. “Kijk naar al die sporters die myocarditis krijgen en die vaak nog heel jong zijn.”

Een patiënt zei tegen haar dat een nichtje een miskraam had gekregen na haar vaccin. Tien vriendinnen van Fierlafijn waren zwanger en acht daarvan kregen een miskraam. “Dat zijn er volgens mij te veel om toevallig te zijn.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 202 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leon
Leon
4 maanden geleden

De huisarts die geschorst wordt, heb ik liever dan een huisarts die blind prikken geeft.
( Want de meeste aartsen zijn blinde slaven. )

Spooked
Spooked
4 maanden geleden

Net als in WW2. We zitten nu in WW3.

Johannes
Johannes
4 maanden geleden

Ook hier hoor ik nog steeds niets over Reiner Fuellmich die in de gevangenis zit al vanaf 3oktober.

roel
roel
4 maanden geleden

belgische inquisitie ; mensenhaters hebben de teugels wereldwijd in handen kunnen nemen na jarenlange stapsgewijze succesvolle morele uitholling en vervreemding van de homo sapiens [degeneratus].

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x