CoronaBuitenland

Huisarts weigert te zwijgen over gevaren coronavaccins, dit ziet ze in haar praktijk

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Ook in de mainstream begint er ruimte te komen voor kritische geluiden over de coronavaccinaties en de gevolgen ervan. Het magazine Psychologies sprak met een huisarts die weigert te zwijgen over de gevaren.

Anne Fierlafijn werkt als huisarts in een groepspraktijk in het Belgische Schoten. In haar praktijk ziet ze veel vrouwen met menstruatiestoornissen na vaccinatie, zegt ze in een uitgebreid interview met het magazine. “Maar het gaat ook om ernstigere bijwerkingen zoals hartinfarcten, myocarditis, beroertes en hersenbloedingen.”

Te veel om toevallig te zijn

Fierlafijn, die er vanaf het begin al een slecht gevoel bij had, ziet onder meer hersenbloedingen bij veertigers, wat ‘hoogst uitzonderlijk’ is. “Kijk naar al die sporters die myocarditis krijgen en die vaak nog heel jong zijn.”

Er doen zich ook heel veel miskramen voor. Zo vertelde een patiënt aan haar dat een nichtje een miskraam kreeg na haar vaccin. Tien vriendinnen van huisarts Fierlafijn waren zwanger en acht daarvan kregen een miskraam. “Dat zijn er volgens mij te veel om toevallig te zijn.”

Gaat alleen nog toenemen

Ze vreest dat we de komende maanden nog duidelijker gaan zien wat de effecten zijn van de prikken. “We zitten wereldwijd met een oversterfte bij de jongere populatie en dat gaat volgens een flink aantal immunologie-experten alleen nog toenemen.”

Fierlafijn zei in november 2020 in een filmpje van de World Doctors Alliance dat het vaccin de studiefase nog niet achter de rug heeft, dat farmaceutische bedrijven geen verantwoordelijkheid nemen voor bijwerkingen, dat we geen zicht hebben op de langetermijneffecten en dat ze zich daar zorgen over maakt. Vervolgens werd ze geschorst door de Orde van Geneesheren.

4.9 143 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
La Fini
La Fini
2 maanden geleden

Ook in de mainstream begint er ruimte te komen voor kritische geluiden over de coronavaccinaties en de gevolgen ervan.
IK KAN NIET WACHTEN.
Blijf de waarheid vertellen 👍👍

Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Dan is de orde der geneesheren in feite verantwoordelijk voor de negatieve gevolgen van de spuiten. Ik snap echter niet dat de artsen zich collectief blijven laten de mond snoeren door deze misdadige bende. Ik snap niet hoe die artsen zichzelf nog kunnen aankijken in de spiegel zonder een diep gevoel van schaamte en schuld. Mijn vertrouwen in artsen is compleet verdwenen.

Teun
Teun
2 maanden geleden

Deze huisarts heeft én veel vriendinnen, én ook nog veel zwangere vriendinnen.
Aangezien ze de miskramen wijt aan vaccinatie heeft deze kritische huisarts weinig overtuigingskracht naar haar vriendinnen……

William
William
2 maanden geleden

Dit spuitje is niet experimenteel! Dit is doelbewust gebrouwen voor depopulatie, en als dat nu nog steeds niet doordringt bij de mensen, dan gaan we zeker allemaal het loodje leggen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

81
0
We lezen graag je reactie!x