Binnenland

Waarom een stem op de VVD een stem op D66 is (en dit willen ze)

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

De VVD en D66 zijn één partij. Het zijn dependances van Volt en hun grote baas is Guy Verhofstadt in Brussel. Die bepaalt hoe zij stemmen, zegt financieel journalist Arno Wellens. Hij heeft hierover een filmpje opgenomen voor zijn kanaal Current Ratio.

“Je kunt kijken naar de geluiden die mensen uiten, maar je kunt ook kijken hoe ze stemmen bij wetsvoorstellen. Dan is het gewoon één identieke beweging,” aldus Wellens, die voorstelt dat Volt D66 en de VVD in zich opneemt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wat de VVD doet, is volgens hem heel oneerlijk. Het lijkt alsof het een andere partij is dan D66, terwijl het ‘één en dezelfde’ partij is. En ze hebben één grote baas en dat is Guy Verhofstadt. “Dat is een marxist die één grote Europese Unie wil waarin je de bezittende klasse elimineert, dat zegt-ie letterlijk.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Communistische superstaat

Verhofstadt wil dus in navolging van Spinelli een grote communistische superstaat. Deze Italiaanse politicus stond aan de wieg van het moderne Europa en was een communist.

Guy Verhofstadt wil verregaande voorstellen doordrukken. Op 22 november, de dag dat Nederland naar de stembus ging, werd er over deze voorstellen gestemd. Deze voorstellen, waaronder afschaffing van het vetorecht, zijn onderdeel van een poging om de EU te veranderen in een ondemocratische superstaat, waarschuwde het Poolse Europarlementslid Jacek Saryusz-Wolski eerder al.

Dictatuur van de revolutionaire partij

Het Europees Parlement heeft op 25 oktober een resolutie aangenomen met een verslag waarin de voorstellen staan. De auteurs van die resolutie verwijzen naar het Manifest van Ventotene van Spinelli. In dat manifest valt te lezen: ‘Door de dictatuur van de revolutionaire partij zal een nieuwe Staat worden gevormd en rond deze Staat zal een nieuwe, echte democratie opbloeien’.

Het Manifest zegt ook dat het een stabiele federale staat zal zijn met een Europees leger.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Isengrimm
Isengrimm
5 maanden geleden

Duuhhh, wordt ook 1tje wakker.
Het false left right paradigm , zoek dat maares. Het maakt de globalisten cabal niet uit wie er regeert hebben ze zelf gezegd.
Zolang ze maar de banken en media beheersen gebeurd alles wat zei willen.
De politiek is een poppekasje om het volk af te leiden.

Petra
Petra
5 maanden geleden

Dat de VVD nu op springen staat is volkomen logisch. Als de VVD kiezers hier achter komen en dat zullen ze dan blijft er electoraal gezien niets meer van over.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
5 maanden geleden

Guy Verhofstadt dat is de verrader van de Europese volkeren die samen met wijlen VVD’er Hans van Baalen in 2014 stonden te brallen op het Maidan plein in Kiev nadat via een CIA George Soros nazi Azov bataljon staatsgreep de legitieme regering van Oekraïne was overrompeld en deels vermoord. Dat gebeurde allemaal omdat deze legitieme Oekraïense regering vriendschappelijke banden wilden onderhouden met hun buurman Rusland.

https://www.youtube.com/watch?v=pkqY1YvQT0Y

Verzet is niet zomaar
Verzet is niet zomaar
5 maanden geleden

Waarom heeft NIEMAND geleerd dat facisten en marxisme altijd verliezen door hun minderheid. Ze zaaien alleen dood en verderf ‼️

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x