BuitenlandCorona

‘Veel van mijn patiënten hebben SPIJT dat ze de coronaprik hebben gehaald’

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de spike-eiwitten die in het lichaam worden aangemaakt na coronavaccinatie je bloedvaten beschadigen. Er kunnen vervolgens bloedproppen en blauwe plekken ontstaan. Ook kunnen mensen een beroerte of longembolie krijgen. De spike-eiwitten zijn eigenlijk een soort gif en brengen schade toe, vatte arts Vladimir Zelenko samen tijdens een interview met One America News.

Hij wijst erop dat het eerder al misging toen men probeerde een vaccin tegen Sars-CoV-1 (het Sars-coronavirus) te ontwikkelen. Alle proefdieren die het vaccin kregen en later werden blootgesteld aan het virus, stierven als gevolg van een overreactie van het immuunsysteem. Dr. Zelenko benadrukte dat de coronavaccins niet goedgekeurd zijn. “Dat is een leugen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Hele slechte keuzes

Hij zei verder dat mensen hele slechte keuzes maken als ze uit angst handelen. “Veel van mijn patiënten hebben spijt dat ze het vaccin hebben genomen of hun ouders ertoe hebben aangezet om het te halen.” De arts zei dat er genoeg aanwijzingen zijn dat preventieve middelen en vroegbehandeling het risico op sterfte aanzienlijk verkleinen.

Zelenko, die corona als één van de eerste artsen ter wereld behandelde met hydroxychloroquine, is onlangs genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Uit zijn bevindingen, die later werden gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift, bleek dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de hoogrisicogroep met 84 procent afnam na de inzet van hydroxychloroquine.

4.5 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezond Verstand
Gezond Verstand
3 jaren geleden

Spijt komt altijd achteraf.

Katootje
Katootje
3 jaren geleden

Angst kan lelijk beïnvloeden

Annette
Annette
3 jaren geleden

Ik ben helemaal niet verbaasd over het feit, dat mensen achteraf spijt hebben van hun beslissing. Daar is natuurlijk ook een goede verklaring voor. Eerst een jaar lang iedere dag met het nieuws over dat zogenaamde killervirus, waarbij zoveel slachtoffers vielen (echt niet!), vervolgens komen zij dan met een oplossing: de spuit. Het erge is dat de meeste mensen niet eens een flauw idee hadden van wat er bij ze ingespoten werd. Dat was natuurlijk ook heel geraffineerd om het een vaccin te noemen, terwijl dat het niet was. Vaccins hebben voor de meeste mensen een geruststellende gedachte, iets dat ze GOED kan beschermen. Het tegendeel blijkt nu waar te zijn. Ook diegenen die de mensen hebben ingeënt, zijn ongelooflijk schuldig. Je MOET iemand goed informeren (informed consent) en dat is dus NIET gebeurd.
Ik kan er niets aan doen, maar ik heb toch wel medelijden met al die mensen, die nu spijt hebben. Het is een beetje te gemakkelijk om te zeggen: berouw komt na de zonde. Want kun je in dit geval van een zonde spreken?
Heel eerlijk: ik vind dat de druk op mensen zoals wij, die het dus pertinent NIET doen, heel erg wordt opgevoerd. Daarvoor moet je dus echt sterk in je schoenen staan.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
3 jaren geleden

Damn, als ik zo onwetend was geweest dat ik me liet vaccineren en daarna de echte waarheden te weten zou komen, je wilt echt niet in de schoenen van Covid-gevaccineerden staan.
Nee man, zoiets heel ergs gun ik niemand.

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x