Homepagina » Buitenland » ‘Veel van mijn patiënten hebben SPIJT dat ze de coronaprik hebben gehaald’
corona
Foto: Tim Reckmann CC BY 2.0

‘Veel van mijn patiënten hebben SPIJT dat ze de coronaprik hebben gehaald’

Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de spike-eiwitten die in het lichaam worden aangemaakt na coronavaccinatie je bloedvaten beschadigen. Er kunnen vervolgens bloedproppen en blauwe plekken ontstaan. Ook kunnen mensen een beroerte of longembolie krijgen. De spike-eiwitten zijn eigenlijk een soort gif en brengen schade toe, vatte arts Vladimir Zelenko samen tijdens een interview met One America News.

Hij wijst erop dat het eerder al misging toen men probeerde een vaccin tegen Sars-CoV-1 (het Sars-coronavirus) te ontwikkelen. Alle proefdieren die het vaccin kregen en later werden blootgesteld aan het virus, stierven als gevolg van een overreactie van het immuunsysteem. Dr. Zelenko benadrukte dat de coronavaccins niet goedgekeurd zijn. “Dat is een leugen.”

Hele slechte keuzes

Hij zei verder dat mensen hele slechte keuzes maken als ze uit angst handelen. “Veel van mijn patiënten hebben spijt dat ze het vaccin hebben genomen of hun ouders ertoe hebben aangezet om het te halen.” De arts zei dat er genoeg aanwijzingen zijn dat preventieve middelen en vroegbehandeling het risico op sterfte aanzienlijk verkleinen.

Zelenko, die corona als één van de eerste artsen ter wereld behandelde met hydroxychloroquine, is onlangs genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Uit zijn bevindingen, die later werden gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift, bleek dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de hoogrisicogroep met 84 procent afnam na de inzet van hydroxychloroquine.

4.5 104 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezond Verstand
Gezond Verstand
8 maanden geleden

Spijt komt altijd achteraf.

Katootje
Katootje
8 maanden geleden

Angst kan lelijk beïnvloeden

Annette
Annette
8 maanden geleden

Ik ben helemaal niet verbaasd over het feit, dat mensen achteraf spijt hebben van hun beslissing. Daar is natuurlijk ook een goede verklaring voor. Eerst een jaar lang iedere dag met het nieuws over dat zogenaamde killervirus, waarbij zoveel slachtoffers vielen (echt niet!), vervolgens komen zij dan met een oplossing: de spuit. Het erge is dat de meeste mensen niet eens een flauw idee hadden van wat er bij ze ingespoten werd. Dat was natuurlijk ook heel geraffineerd om het een vaccin te noemen, terwijl dat het niet was. Vaccins hebben voor de meeste mensen een geruststellende gedachte, iets dat ze GOED kan beschermen. Het tegendeel blijkt nu waar te zijn. Ook diegenen die de mensen hebben ingeënt, zijn ongelooflijk schuldig. Je MOET iemand goed informeren (informed consent) en dat is dus NIET gebeurd.
Ik kan er niets aan doen, maar ik heb toch wel medelijden met al die mensen, die nu spijt hebben. Het is een beetje te gemakkelijk om te zeggen: berouw komt na de zonde. Want kun je in dit geval van een zonde spreken?
Heel eerlijk: ik vind dat de druk op mensen zoals wij, die het dus pertinent NIET doen, heel erg wordt opgevoerd. Daarvoor moet je dus echt sterk in je schoenen staan.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
8 maanden geleden

Damn, als ik zo onwetend was geweest dat ik me liet vaccineren en daarna de echte waarheden te weten zou komen, je wilt echt niet in de schoenen van Covid-gevaccineerden staan.
Nee man, zoiets heel ergs gun ik niemand.

x

Check Also

advocaat

Advocaat: aantal miskramen en kankergevallen met 300% gestegen, 1000% meer neurologische problemen

Maandag organiseerde senator Ron Johnson een paneldiscussie ...

verpleegkundige

Verpleegkundige slaat alarm: ‘De mortuaria overstromen en dit is slechts het begin’

Er worden zoveel lijken binnengebracht in mortuaria ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

95
0
We lezen graag je reactie!x