CoronaBuitenland

Verbijsterend: Arts blaast het vaccinatienarratief aan flarden – ongelooflijke cijfers

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse kinderarts Paul Thomas heeft een expert ingehuurd en alle gegevens over al zijn patiënten verzameld. Daarvan waren 2700 gevaccineerd en 560 ongevaccineerd. Vervolgens vergeleek hij die groepen met elkaar.

Wat bleek? Gevaccineerde kinderen kregen veel vaker astma, eczeem, ADHD, ademhalingsproblemen, gedragsproblemen en allerlei andere aandoeningen dan ongevaccineerde kinderen. Vaccins veroorzaken allergieën en auto-immuniteit, aldus de arts. In 10 jaar tijd heeft hij nog nooit een ongevaccineerd kind met ADHD in zijn praktijk gehad. “Dat is ongelooflijk.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dokterslicentie ingetrokken

Nadat Thomas zijn onderzoeksresultaten bekend had gemaakt, werd zijn dokterslicentie ingetrokken.

De arts verwijst naar verschillende andere studies die hebben uitgewezen dat gevaccineerde kinderen veel vaker allergieën, autisme, astma, ADHD en andere aandoeningen krijgen dan ongevaccineerde kinderen.

Thomas somt ook de uitkomsten op van een onderzoek naar ongevaccineerde Amerikanen, The Control Group geheten. Daaruit blijkt dat 60 procent van de gevaccineerden chronische aandoeningen heeft, tegenover 5,71 procent van de ongevaccineerden. Verder:

Artritis: 16,67 procent / 0 procent
Hartziekte: 48 procent / 0 procent
Diabetes: 10 procent / 0 procent
Astma: 7,7 procent / 0 procent
Autisme: 2,5 procent / 0 procent
ADHD: 9,4 procent / 0,47 procent
Kanker: 6 procent / 0 procent

Krankzinnig

“Dit is verbijsterend,” zei hij. Inmiddels zijn meer dan 26.000 Amerikanen overleden na het coronavaccin. De meeste mensen sterven één of twee dagen na het vaccin. Nog eens 143.554 Amerikanen zijn na de prik in het ziekenhuis beland. “Het is krankzinnig. Het doodt mensen. Punt uit.”

4.9 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
2 jaren geleden

De dokters die de waarheid boven tafel brengen worden van hun licentie ontdaan… de genocidetrein dendert door… en nog staan de (schapen) in de rij voor de 4de (5de) booster… de finale euthanasie prik… vraag ne af met hoeveel (ongevaxineerden) we over blijven…

Hugo de jonge
Hugo de jonge
2 jaren geleden

Ik zei toch vaccineren doe je voor een ander!

Annette
Annette
2 jaren geleden

HIER gaat het dus niet om de experimentele gentechinjecties, want die bestonden tien jaar geleden nog niet.

Dit gaat dus om een scala van vaccinaties. Ik neem aan dat het dan gaat om de bekende DKTP injecties en wat de farmaceuten er de afgelopen jaren nog allemaal bij gerommeld hebben.

Ik moet eerlijk zeggen, dat dit toch best een schok voor mij is. Wat betreft de laatste “vaccinaties” heb en had ik natuurlijk geen enkele twijfel, maar dat nu ook de andere prikken zoveel ellende hebben veroorzaakt. Nee…. dat is toch wel schrikken.

Wat ik wel van de week las, is dat er bijvoorbeeld in Japan geen enkel kind onder de 2 jaar wordt ingeënt. Daar komt bijvoorbeeld zo’n fenomeen als “wiegendood” nauwelijks voor.

Toen er de laatste jaren steeds meer vaccinaties werden uitgedeeld, bijvoorbeeld tegen de mazelen, rode hond en de bof, begon ik mij wel af te vragen waar dat allemaal goed voor was.

Natuurlijk weet ik dondersgoed dat je van deze bekende kinderziektes goed ziek kan worden, maar moet je daarvoor ALLE kinderen dan maar prikken geven?

En de laatste idioterie om JONGENS een prik te geven tegen baarmoederhalskanker…. Ja toen vielen de schellen van mijn ogen.

Voor MIJ is in ieder geval één ding duidelijk: de ouders die dus zéér argwanend zijn tegenover vaccinaties, om wat voor reden dan ook, beginnen dus toch het gelijk aan hun kant te krijgen.

Even off topic:

Gisteren schreef ik nog over de krankzinnige wereld, waarin wij inmiddels met z’n allen terechtgekomen zijn.

Dit alles gaat je natuurlijk niet in je kouwe kleren zitten. Het veroorzaakt stress.

Om die stress het hoofd te bieden heb ik twee manieren gevonden, die voor mijn man en mij zéér goed werken:

Bijna iedere dag luisteren wij naar prachtige klassieke muziek. Dat is altijd al een gezamenlijke liefde van ons geweest. Het was het eerste waar wij het over hadden, toen wij elkaar 53 jaar geleden leerden kennen.

Ik had drie jaar gewerkt op de administratie van Het Concertgebouw in Amsterdam en mijn man was ook altijd al gek geweest op klassiek. Héél bijzonder in de zestiger jaren.

Wij luisteren dan naar Brahms, Beethoven, Bruch, Mozart en uiteraard de Russische componisten, zoals Tsjaikovski, Mussorgski, Rimski-Korsakov.

Wij noemen deze muziek altijd “balsem voor de ziel”. Het gaat ook NOOIT vervelen.

Verder spelen wij iedere dag Microsoft Solitaire. Het gaat dan om dag uitdagingen en een evenement in de vorm van een wedstrijd.

Zó lukt het ons om ons hoofd boven water te houden.

Helga
Helga
2 jaren geleden

Iedereen laat het gebeuren, ze zijn al langer dan 2 jaar gewezen op de dubbele agenda, maar ze willen niet luisteren. Ook mijn familie en vrienden niet. Mijn grootvader zei altijd …wie niet horen wil, moet dan maar voelen. Nu heb ik weinig vrienden en familie meer over om me druk over te maken. En er zullen er nog meer verdwijnen …

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x