Het Complot

Epstein, zijn spoorloze rechterhand en de Mossad. Is dit toeval?

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De rechterhand van ‘pedomiljardair’ Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, blijkt onvindbaar. Toeval of niet?

Epstein werkte overduidelijk voor Israël en Maxwell was zijn tussenpersoon van de Mossad, zo heeft de Amerikaanse onderzoeker en politiek analist Kevin Barrett gezegd.

Dr. Barrett reageerde hiermee op de uitspraak van de Amerikaanse minister van Justitie dat hij ‘tot op de bodem zou uitzoeken’ wat er met Epstein is gebeurd.

Israëlische spion

Hij zou zichzelf hebben verhangen in zijn cel in het Manhattan Correctional Center. Dat terwijl hij onder verscherpt toezicht stond.

“Jeffrey Epstein werkte overduidelijk voor Israël,” zei dr. Barrett. “De vader van Ghislaine Maxwell was een Israëlische spion die geëerd wordt door Israël.”

“Het is een spionnenfamilie en Maxwell was Epsteins tussenpersoon van de Mossad,” klonk het.

Chanteren

Epstein moest machtige Amerikanen chanteren met foto’s en filmpjes zodat ze door Israël konden worden beïnvloed, aldus Barrett.

Volgens hem had Epstein foto’s en filmpjes van Bill Clinton, Donald Trump en veel anderen.

Hij wees erop dat één van de vermeende slachtoffers claimt dat ze als 13-jarige werd verkracht door Trump en Epstein.

Gerechtigheid

“Ze heeft een rechtszaak aangespannen en is waarschijnlijk nog in leven,” zei Barrett.

Maar er zal nooit gerechtigheid komen, net als in het geval van 9/11, de moord op Kennedy, Operatie Gladio – waarbij het Pentagon duizenden onschuldigen in Europa vermoordde door middel van valse vlag-aanslagen – en MKUltra, besloot hij.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Overtuigde zionisten, dat is wat die lui allemaal zijn. De protocollen worden nauwgezet uitgevoerd, dag in dag uit. Zionisten zijn nagenoeg allemaal joden of khazaarse joden liever gezegd, en kritiek op joden wordt zonder meer betiteld als antisemitisme en dat is weer wereldwijd bij wet verboden. Mijn God wat zit het sluw in mekaar allemaal.

Jelled
Jelled
2 jaren geleden

Die khazaren zitten echt overal tussen. Grootste misdaad blijft wel 911 en de oplichting van de 99% met hun geldsysteem.

mr slave
mr slave
2 jaren geleden

Epstein is allen het gezicht en niet het brein achter de hele operatie. Het is idd de mossad die achter de schermen de controle hebben. Dit verklaart ook waarom Israël weg komt met dingen die je zou verwachten van Adolf Hitler.

Erde
Erde
2 jaren geleden

Ghislaine drinkt samen met Jeffrey een heerlijke Champagne en vieren het succes van hun perfect geslaagde theater stuk. Dit alles vind plaats in de Lolita U-boot.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x