Homepagina » Het Complot » Epstein, zijn spoorloze rechterhand en de Mossad. Is dit toeval?
Epstein, zijn spoorloze rechterhand en de Mossad. Is dit toeval?

Epstein, zijn spoorloze rechterhand en de Mossad. Is dit toeval?

De rechterhand van ‘pedomiljardair’ Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, blijkt onvindbaar. Toeval of niet?

Epstein werkte overduidelijk voor Israël en Maxwell was zijn tussenpersoon van de Mossad, zo heeft de Amerikaanse onderzoeker en politiek analist Kevin Barrett gezegd.

Dr. Barrett reageerde hiermee op de uitspraak van de Amerikaanse minister van Justitie dat hij ‘tot op de bodem zou uitzoeken’ wat er met Epstein is gebeurd.

Israëlische spion

Hij zou zichzelf hebben verhangen in zijn cel in het Manhattan Correctional Center. Dat terwijl hij onder verscherpt toezicht stond.

“Jeffrey Epstein werkte overduidelijk voor Israël,” zei dr. Barrett. “De vader van Ghislaine Maxwell was een Israëlische spion die geëerd wordt door Israël.”

“Het is een spionnenfamilie en Maxwell was Epsteins tussenpersoon van de Mossad,” klonk het.

Chanteren

Epstein moest machtige Amerikanen chanteren met foto’s en filmpjes zodat ze door Israël konden worden beïnvloed, aldus Barrett.

Volgens hem had Epstein foto’s en filmpjes van Bill Clinton, Donald Trump en veel anderen.

Hij wees erop dat één van de vermeende slachtoffers claimt dat ze als 13-jarige werd verkracht door Trump en Epstein.

Gerechtigheid

“Ze heeft een rechtszaak aangespannen en is waarschijnlijk nog in leven,” zei Barrett.

Maar er zal nooit gerechtigheid komen, net als in het geval van 9/11, de moord op Kennedy, Operatie Gladio – waarbij het Pentagon duizenden onschuldigen in Europa vermoordde door middel van valse vlag-aanslagen – en MKUltra, besloot hij.

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eksegese schreef:

  Overtuigde zionisten, dat is wat die lui allemaal zijn. De protocollen worden nauwgezet uitgevoerd, dag in dag uit. Zionisten zijn nagenoeg allemaal joden of khazaarse joden liever gezegd, en kritiek op joden wordt zonder meer betiteld als antisemitisme en dat is weer wereldwijd bij wet verboden. Mijn God wat zit het sluw in mekaar allemaal.

  33 likes
 • Jelled schreef:

  Die khazaren zitten echt overal tussen. Grootste misdaad blijft wel 911 en de oplichting van de 99% met hun geldsysteem.

  20 likes
  • Gea Breuker schreef:

   911 is peanuts en maar een moment opname. dat gels systeem, denk even verder na over alternatieven en dat dat systeem ook jouw nieuwe auto en vooral de eerste wereld waarin je woont heeft gemaakt.
   dat wat ze doen met kinderen en afpersing, al sinds mensenheugenis, dat is niet eens een misdaad te noemen. het is gewoon een defect in hun denkraam, hun levensfilosofie, en normale, aardige mensen zouden en masse abnormaal en woedend moeten worden, de hele groep uit bed trekken en zonder aanziens des persoon ter plekke executeren. dat zou pas echte vrede geven.

   7 likes
 • Erde schreef:

  Ghislaine drinkt samen met Jeffrey een heerlijke Champagne en vieren het succes van hun perfect geslaagde theater stuk. Dit alles vind plaats in de Lolita U-boot.

  9 likes
  • NicoVilly schreef:

   Ghislaine had dan ook een licentie als duikboot kapitein.

   2 likes
   • Rob schreef:

    @NicoVilly

    Ja, en Epsteins eiland had een aanleg plaats voor….. een onderzeeër. Die kon dus ongezien aanleggen. Op tekeningen van Epsteins eiland was zelfs een ondergrondse tra – of metroglijn te zien. Wat moet je op zo’n eiland met een ondergrondse spoorverbinding? Toen bleek dat hij ook het naastgelegen eiland, Great St James Island, had gekocht en daar al aan het bouwen was.

    3 likes
 • mr slave schreef:

  Epstein is allen het gezicht en niet het brein achter de hele operatie. Het is idd de mossad die achter de schermen de controle hebben. Dit verklaart ook waarom Israël weg komt met dingen die je zou verwachten van Adolf Hitler.

  11 likes
 • Freba schreef:

  Zelfmoord? Natuurlijk niet. Als hij het goed heeft gedaan, liggen er nog wel een paar “openbaringen/foto’s/films” klaar om te publiceren na zijn dood. Of de inhoud wordt achtergehouden door anderen, die er vervolgens ook mee gaan chanteren. Mijn “boeren” oma zei het 60 jaar geleden al : “Een Jood en een zog hebben nooit genog”. Man met klein snorretje had volkomen gelijk in zijn boek rond de 30-tiger jaren. De originele NL-editie was voor mij een openbaring. Maar in een nationaal socialistische samenleving is geen plaats voor (Joodse) zakkenvullers. Vandaar de onderlinge haat. Wel met een (DUITSE) Porsche rondjes rijden in Laren als het mooi weer is; dat dan weer wel. Sjalom

  9 likes
 • Jelled schreef:

  Die Duitse man met een snorretje was de puppet vrees ik. Oorlog werd gefinancierd en ook de olie werd geleverd. Ook toen een grote misleiding.
  Meer en meer werd het duidelijk in welke leugen we leven. Puur manipulatie.

  Ze willen totale controle, alles en iedereen in hun macht. De massa slaapt, doet braafjes dat wat van hen wordt verwacht. Stellen zich geen vragen. Zijn totaal gebrainwashed door de door hun gecontroleerde media. Slikken zonder het te beseffen schadelijke chemicaliën of laten hun kostbare lichaam volspuiten met vergif.

  Dit systeem is door en door rot. Een collectieve burn-out is welkom.

  Epstein, is slechts het tipje van de ijsberg.

  7 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >