Gezondheid

Verbod op kwikvullingen in Europa. Is dit het begin van het einde?

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanaf 1 juli volgend jaar mogen tandartsen in heel Europa bij zwangere en zogende vrouwen en bij kinderen jonger dan 15 jaar geen amalgaamvullingen (die kwik bevatten) meer aanbrengen.

Onlangs heeft het Europees Parlement een wet van deze strekking aangenomen.

De gezondheidsinstanties van de lidstaten moeten daarnaast voor 1 juli 2019 een plan van aanpak indienen over hoe ze het gebruik van amalgaamvullingen bij de rest van de bevolking willen terugdringen.

Begin van het einde

Het verbod is een overwinning voor consumentenorganisaties, die de afgelopen zes jaar een belangrijke rol hebben gespeeld bij de totstandkoming ervan.

Groeperingen als de Wereldalliantie voor Kwikvrije Tandheelkunde voorspellen dat de regel in de ontwikkelde wereld het begin van het einde betekent voor amalgaamvullingen.

In Nederland gebruiken tandartsen nu al nauwelijks amalgaamvullingen meer.

Goedkoop

Amalgaam is een legering van kwik met zilver, tin en koper en wordt al meer dan 150 jaar door tandartsen gebruikt omdat het goedkoop en flexibel is.

Tandheelkundige verenigingen hebben altijd volgehouden dat het kwik ingesloten is en niet vrijkomt.

Beschadigen

Maar zoals Medisch Dossier eerder heeft onthuld, komt het kwik wel degelijk vrij en kan het hersenen, hart, nieren, longen en het afweersysteem beschadigen.

In de darmen wordt het kwik namelijk omgezet in het zeer giftige methylkwik.

[Medisch Dossier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dna
dna
5 jaren geleden

Dit wisten ze dus gewoon al 150 jaar, net als zoveel andere ziekmakende leugens.

Zijbrand
Zijbrand
5 jaren geleden

Wat voor ander gevaarlijk spul komt dan in de plaats? Want alle kunstmatige stofjes lijken wel een of andere ziekte te veroorzaken.

wakker
wakker
5 jaren geleden

Mijn vader was altijd metaaldeskundige bij TNO, en hij heeft MS. Hij vertelde mij dat amalgaam een risico kon vormen als het gaat om de ontwikkeling van het zenuwgestel op jonge leeftijd. (de zoektocht naar de oorsprong van MS…) Ik vertelde dit ook aan mijn tandarts maar hij verzékerde me ervan dat er absoluut geen kwalijke stoffen achter zouden blijven. Is dat nou belazerij of naief?

Maikel
Maikel
5 jaren geleden

De meeste tandartsen geloven simpelweg wat hun verteld wordt.
Mijn tandarts vertelde mij dat bij het verwijderen van de vullingen er gas vrij komt en dat hij dus hierbij gevaar loopt.
Daarom is afzuiging belangrijk bij het verwijderen want er komt dan gas vrij.
Kwik en zijn verbindingen zijn vooral giftig voor foetussen en jonge kinderen.
Vandaar dat het autisme zo in opspraak is bij vaccinaties en na een vaccinatie worden kinderen ziek.
Raar maar waar dit gif vind men terug in vaccinaties.
Het mag nu toch wel duidelijk zijn dat er een aanslag wordt gepleegd op het welzijn van de mens.
Kijk gewoon omhoog dan zie je op de ene dag dat we besproeid worden met vergif en op een andere dag met dezelfde luchtvochtigheid en temperatuur dat er niets aan de hand is?!
Chemtrails zijn bewezen en je kunt hier je hoofd niet voor in het zand steken dat dit normaal is want condens blijft geen uren hangen, dit is niet normaal.
Ook gewoon onlogisch om vergif in vaccinaties, voedsel, tandpasta, en vullingen te doen en zeker niet als het om de zware metalen gaat die gewoon letterlijk vergif zijn voor het menselijk lichaam.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x