Mens en Dier

Vergeet de Epstein-lijst, dit is waar het allemaal om draait

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Een Amerikaanse rechter heeft een lijst met namen vrijgegeven van mensen die banden hadden met pedofiel Jeffrey Epstein. In de documenten komen namen voor van verschillende invloedrijke personen, waaronder prins Andrew en oud-president Clinton.

Glenn Beck wees er in zijn show op dat het beruchte zwarte boekje van Epstein in het bezit van de FBI is. De veiligheidsdienst heeft al het bewijs en waarschijnlijk alle video-opnames, aangezien agenten alles hebben meegenomen uit Epsteins huis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De directeur van de FBI heeft al deze informatie tot zijn beschikking. Hoogstwaarschijnlijk voerde Epstein een inlichtingenoperatie uit voor een land, waarschijnlijk de Verenigde Staten, zei Beck. “Hij chanteerde mensen. Daarom zegt niemand iets over hem. Hij zou bijna overal mee weg kunnen komen.”

Ongelooflijk gevaarlijk

Beck vraagt zich af waarom één iemand binnen de overheid toegang heeft tot al deze informatie. “Zouden we niet allemaal toegang moeten hebben, aangezien het hier rijken, machtigen en mensen met politieke connecties betreft?”

Waarom geeft de FBI niet gewoon alles vrij? Om hun eigen mensen te beschermen, zeggen ze. “Dit is zo ongelooflijk gevaarlijk. Stalin zou zijn vingers hierbij aflikken.”

De informatie van Epstein bevat waarschijnlijk meer belastende dingen over mensen dan J. Edgar Hoover in zijn 37 jaar als FBI-directeur heeft verzameld.

Laptop van Hunter Biden

Beck vindt dat we het niet langer moeten hebben over de namen op de Epstein-lijst die nu is vrijgegeven en die verder niets onthult. We moeten het vooral hebben over de vraag waarom de FBI niet alles openbaar maakt.

Dit is dezelfde FBI die de laptop van Hunter Biden al twee jaar in bezit had toen er verhalen over naar buiten begonnen te komen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 177 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
joost
joost
6 maanden geleden

Hoogstwaarschijnlijk voerde Epstein een inlichtingenoperatie uit voor een land, waarschijnlijk de Verenigde Staten? Laat me niet lachen, het land waar het allemaal om draait mag gewoon niet genoemd worden !

Vlinder
Vlinder
6 maanden geleden

We weten dus al genoeg. Vul de namen zelf maar in ,is niet zo moeilijk.

Anja Heij
Anja Heij
6 maanden geleden

Heel simpel: de FBI doet gezellig mee met de kliek. Net zoals de CIA.

NooT
NooT
6 maanden geleden

‘Stalin zou zijn vingers erbij aflikken’ had van mij achterwege kunnen blijven.
Amerikanen, zelfs kritische, blijven de Russen gebruiken als ijkpunt voor mate van slechtheid.

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x