Homepagina » Financieel » Lord Rothschild opent speculatieve aanval op euro
Lord Rothschild

Lord Rothschild opent speculatieve aanval op euro

Terwijl de bezorgdheid over het einde van de eenheidsmunt toeneemt, heeft Lord Rothschild 130 miljoen pond uitgetrokken voor een speculatieve aanval tegen de euro.

Het lid van de internationale bankiersdynastie speculeert tegen de euro via RIT Capital Partners, een investeringstrust waar hij bestuursvoorzitter van is.

Door de zet van deze belangrijke telg van de Rothschild-familie zal de euro nog verder onder druk komen te staan. Afgelopen week gaf de Finse minister van Buitenlandse Zaken al te kennen dat het land zich voorbereidt op het uiteenvallen van de eurozone.

Drie maanden

Ingewijden stellen dat RIT, sinds 1988 geleid door Lord Rothschild, inspeelt op de zwakke positie van de munt. In 2008 anticipeerde RIT ook al op de voortslepende recessies in Europese landen.

Eind mei werd RIT voor 37 procent eigenaar van Rockefeller Financial Services. In juni zei miljardair George Soros dat Europese leiders op dat moment nog ‘drie maanden hadden om de euro te redden’.

Daarnaast gaat de Franse investeringsbank Rothschild een fonds openen om geld te lenen aan kleine en middelgrote Europese bedrijven. Daarmee wil de familie het gat opvullen dat door de bankencrisis is ontstaan. Er wordt in eerste instantie ongeveer 500 miljoen euro in het fonds gestoken.

Ineenstorting

Terwijl alle ogen gericht zijn op de Libor-affaire neemt deze veel minder bekende speler in alle stilte de markt over. Het aandeel van Rothschild op de private equitymarkt is tussen 2007 en 2009 bijvoorbeeld meer dan verdubbeld van 15,8 naar 41,6 procent.

Medewerkers van de Bank of England waren eind vorig jaar ‘zo bezorgd’ over een aanstaande financiële crisis dat het hele bankwezen werd gewaarschuwd voor een algehele ineenstorting ‘voor de Kerst’. Paul Tucker, vicegouverneur van de Bank of England, zei tijdens een bijeenkomst tussen bestuursvoorzitters van de grootste Britse banken in oktober dat de kans groot was dat hun bank het einde van het jaar niet zou halen.

Memo

Uit gepubliceerde stukken is gebleken dat men rekening hield met een grotere crisis dan het omvallen van de Lehman Brothers in 2008. Na de vergadering werden werkgroepen in het leven geroepen om de kansen van een volledige ineenstorting van het financiële systeem in kaart te brengen.

Afgelopen maand ontkende Tucker nog dat hij op de hoogte was van de rentemanipulatie door Barclays nadat de bank een memo had vrijgegeven waaruit bleek dat hij en oud-bestuursvoorzitter van Barclays Bob Diamond over het onderwerp hadden gesproken.

De internationale Rothschild-dynastie van Duits-joodse oorsprong is vooral bekend door haar werk op financieel gebied, zoals bankieren. In Oostenrijk en Groot-Brittannië hebben veel leden van de familie adellijke titels. Zij werken rechtstreeks voor de 13 Italiaans-Britse bloedlijnen van de Illuminati.

Bronnen: Telegraph.co.uk, Reuters.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • blocki schreef:

  Wie gaat dit eindelijk eens rechtzetten? Deze ouwe lul speelt met euro’s of dat het gewoon Monopoly geld is…. Dattie lekker dood valt!

  1 likes
 • Vonzie schreef:

  Zie het kwijl eens uit zijn mondhoeken vandaan komen.

  0 likes
 • Z-PiLL schreef:

  Daar gaan we dan, de familie trekt (wederom) de touwtjes aan en zij hebben een geschiedenis dat als dit gebeurt er dingen omvallen waardoor “zij” via slinkse wegen hun belangen nog verder kunnen vergroten..
  Shorten op de euro… Het is ook niet eens alsof ze stiekem zijn over hun bedoelingen ofzo.
  Een verachtelijke club fossielen is het!

  0 likes
 • jay schreef:

  eigen gewin staat nog immer bovenaan bij hen…

  0 likes
 • Abel schreef:

  [quote name=”Vonzie”]Zie het kwijl eens uit zijn mondhoeken vandaan komen.[/quote]

  Haha, ja dat viel mij ook gelijk op. Had Bernard dat ook niet? Een grote club ouwe kwijlers.

  0 likes
 • Jan schreef:

  130 miljoen pond whahah, da’s ter vergelijking een euro uit jouw zak betalen. 130 miljoen pond is voor hun echt helemaal niks….

  0 likes
 • Whatshenneping schreef:

  [quote name=”Abel”][quote name=”Vonzie”]Zie het kwijl eens uit zijn mondhoeken vandaan komen.[/quote]

  Haha, ja dat viel mij ook gelijk op. Had Bernard dat ook niet? Een grote club ouwe kwijlers.[/quote]

  al die lizards kwijlen

  hier nog zo 1
  http://articles.nydailynews.com/2008-07-27/news/17902852_1_disabled-american-veterans-dick-cheney-las-vegas

  0 likes
 • Hoff schreef:

  Behold :the face of thou enemy….figuren die nu rijker willen gaan worden door te speculeren op de val van een munt terwijl ze zelf het startschot gaan geven voor die val.
  Een echte financiële collaps gebeurt pas als dat tuig er klaar voor is…
  De hoogste boom in met die figuren,ik zie de dag naderen dat de goedwillenden de touwtjes in handen gaan nemen…

  0 likes
 • Mieke schreef:

  [quote name=”blocki”]Wie gaat dit eindelijk eens rechtzetten? Deze ouwe lul speelt met euro’s of dat het gewoon Monopoly geld is…. Dattie lekker dood valt![/quote]
  wie weet zien ze ons als een monopoly spel dit geloof ik gelijk . en lijkt wel dat al die fam niet goed bij zijn met hun bloedlijn een normaal mens zou hier niet trots op zijn .

  0 likes
 • Giliola schreef:

  ..weet je..ook deze man draagt bij aan t geheel, wel of niet in een “mooie “rol(laat jezelf niet de kuil der dualiteit en oordelen vallen ;-))…ook hij draagt ertoe bij dat wij als mensen bewuster kunnen worden en kunnen evolueren. Kijk eens naar de interactie van jezelf op situaties? reageer je?/ laat je je meeslepen?of handel je vanuit een innerlijke kracht…als dat laatste een noodzaak voor je is om te cultiveren, kunnen er nog duizenden Roodschilden komen…it doesn’t matter anymore…je creert zelf. I love you all! 🙂

  0 likes
 • Peter schreef:

  130 miljoen…?? dat is in die markt nog niet eens een druppel op een gloeiende plaat… pffff

  0 likes
 • terpstra schreef:

  gore illimunatie idioten duivels gebroed laat ze op slokken door een sinkholes

  0 likes
 • John schreef:

  De grootste Schoftenkliek van Criminelen die op onze aarde rondkruipen, ze zijn zo arrogant en zelfingenomen dat ze het begrip “mens” niet meer weten in te vullen, überhaupt weten dit soort wezens geen enkel begrip meer in stand te houden,
  met uitzondering van het begrip geld, wat binnenkort hun ondergang zal worden..
  Wie het laatst lacht….hehe

  0 likes
 • lezertje2002 schreef:

  Nou als dát geen bewijs dat je overál wel een complot in kunt zien…eerst waren ‘t de Illuminati die ons de Euro door de strot dreven, nou zijn ‘t weer de Illuminatie die de Euro willen afbreken! Ja, zó kunnen we wel aan de gang blijven natuurlijk!

  0 likes
 • legaal schreef:

  hallo allemaal,het is toch niet te geloven wat die bende van een rothschild en koningin elisabeth de iluminatie allemaal doen maar blijf positief ze zijn er om ons kwaad te maken ze leven van onze negatiefe energie draai dat AUB,om naar positiefe energie het is moeilijk maar wij zijn de 99% die positief uitstraalt laat je niet klein krijgen je weet toch als je negatief uit straalt je het dubbule hier van terug krijgt.eigenlijk moeten wij met zijn alle zeggen dit zijn voor jullie de laatste dagen voor angst te zaaien mind control NWO komt niet dat moeten wij in onze gedachten naar ze toe zenden het klinkt mischien raar wat ik schrijf ik doe het in ieder geval wel baat het niet dan schaat het niet maar zo kunnen wij iets proberen tegen de iluminatie.

  0 likes
 • adriaan schreef:

  [quote name=”Mieke”][quote name=”blocki”]Wie gaat dit eindelijk eens rechtzetten? Deze ouwe lul speelt met euro’s of dat het gewoon Monopoly geld is…. Dattie lekker dood valt![/quote]
  wie weet zien ze ons als een monopoly spel dit geloof ik gelijk . en lijkt wel dat al die fam niet goed bij zijn met hun bloedlijn een normaal mens zou hier niet trots op zijn .[/quote]
  Volgens mij is het gewoon inteelt.

  0 likes
 • JustMe schreef:

  Zo rijk maar o zo arm als zij hun aardse lichaam achterlaten.

  Met hun plannen proberen ze de mensheid te beheersen maar vergeten voor het gemak dat zij na dit leven terecht komen in de sfeer van hun afstemming.

  Leven is slapen, sterven is ontwaken…

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Het laatste gewaad (lijkgewaad) heeft geen zakken. Ga toch lekker vissen Jacob of lekker een wijntje drinken van chateau Lafitte (Rothschilds chateau). Lekker met pensioen en als hobby woestijnen groen maken regenwouden herplanten met die Kreaanse oud-ambassadeur. Is leuk en dankbaar werk hoor en de centjes heb je voor dit soort projecten in reusachtige overvloed.

  0 likes
 • Mieke schreef:

  [quote name=”adriaan”][quote name=”Mieke”][quote name=”blocki”]Wie gaat dit eindelijk eens rechtzetten? Deze ouwe lul speelt met euro’s of dat het gewoon Monopoly geld is…. Dattie lekker dood valt![/quote]
  wie weet zien ze ons als een monopoly spel dit geloof ik gelijk . en lijkt wel dat al die fam niet goed bij zijn met hun bloedlijn een normaal mens zou hier niet trots op zijn .[/quote]
  Volgens mij is het gewoon inteelt.[/quote]
  ja ik denk het ook

  0 likes
 • Meniertje schreef:

  [quote name=”JustMe”]Zo rijk maar o zo arm als zij hun aardse lichaam achterlaten.

  Met hun plannen proberen ze de mensheid te beheersen maar vergeten voor het gemak dat zij na dit leven terecht komen in de sfeer van hun afstemming.

  Leven is slapen, sterven is ontwaken…[/quote]

  Zelfde gedachten alleen u sprak ze uit.

  0 likes
 • Soul to soul schreef:

  [quote name=”Giliola”]..weet je..ook deze man draagt bij aan t geheel, wel of niet in een “mooie “rol(laat jezelf niet de kuil der dualiteit en oordelen vallen ;-))…ook hij draagt ertoe bij dat wij als mensen bewuster kunnen worden en kunnen evolueren. Kijk eens naar de interactie van jezelf op situaties? reageer je?/ laat je je meeslepen?of handel je vanuit een innerlijke kracht…als dat laatste een noodzaak voor je is om te cultiveren, kunnen er nog duizenden Roodschilden komen…it doesn’t matter anymore…je creert zelf. I love you all! :-)[/quote]
  Idd. Ik lees het en laat het gelijk weer los. Ga daar mijn energie niet voor opofferen. Want geloof maar, dat zij een schik hebben als wij er ons kwaad en druk over maken.

  0 likes
 • pietje schreef:

  arme rijke mensen zonder hun geld gaan ze het nooit redden wij arme mensen wel want wij hebben elkaar !

  0 likes
 • gallicflower schreef:

  Exopolitiek: alle 27 lidstaten zijn het niet eens over de huidige stand van zaken binnen de Eurozone en de huidige werking van ECB,de beurs Wallstreet, London City, en de (corrupte) investeringsbanken..
  Begin september 2012 valt het zwaard van damocles op welke wijze voor wie en voor wat, even geduld…
  Hoe runnen kosmoscivilisatie buiten de Aarde de gang van zaken op de thuisplaneet, zeer leerrijk interessant…

  0 likes
 • Ugh. schreef:

  [quote name=”lezertje2002″]Nou als dát geen bewijs dat je overál wel een complot in kunt zien…eerst waren ‘t de Illuminati die ons de Euro door de strot dreven, nou zijn ‘t weer de Illuminatie die de Euro willen afbreken! Ja, zó kunnen we wel aan de gang blijven natuurlijk![/quote]
  Dit gebeuren zal net zo lang doorgaan zolang het nodig is, todat er weer iets nieuws in de maak ik, binnenkort komt er ook een buitenaardse invasie, een fals flag wel te verstaan. 1 ding kunnen ze zeker, en dat is ons ‘ vermaken ‘, hoedan ook.

  0 likes
 • Marlon brandnetel schreef:

  [quote name=”Soul to soul”][quote name=”Giliola”]..weet je..ook deze man draagt bij aan t geheel, wel of niet in een “mooie “rol(laat jezelf niet de kuil der dualiteit en oordelen vallen ;-))…ook hij draagt ertoe bij dat wij als mensen bewuster kunnen worden en kunnen evolueren. [/quote]

  Mag ik dan ter plekke even evolueren naar wat Jesus ooit zei. In een doodshemd zitten geen zakken maar dan in de vorm van een naald en een kameel. Logisch dat zij dat niet geloven, je zou geen oog meer dicht doen. Dus geloven ze het niet. Punt. Maar dacht je dat ik daar van wakker lag? Mooi niet.

  0 likes
 • nella schreef:

  Die naam alleen zegt al genoeg!

  0 likes
 • adriaan schreef:

  [quote name=”Whatshenneping”][quote name=”Abel”][quote name=”Vonzie”]Zie het kwijl eens uit zijn mondhoeken vandaan komen.[/quote]

  Haha, ja dat viel mij ook gelijk op. Had Bernard dat ook niet? Een grote club ouwe kwijlers.[/quote]

  al die lizards kwijlen

  hier nog zo 1
  http://articles.nydailynews.com/2008-07-27/news/17902852_1_disabled-american-veterans-dick-cheney-las-vegas%5B/quote%5D
  By the way.Hebbie die muil van VanRompuy wel eens goed bekeken.Toch echt een vampier ofzo hoor.

  0 likes
 • De Realist schreef:

  [quote name=”lezertje2002″]Nou als dát geen bewijs dat je overál wel een complot in kunt zien…eerst waren ‘t de Illuminati die ons de Euro door de strot dreven, nou zijn ‘t weer de Illuminatie die de Euro willen afbreken! Ja, zó kunnen we wel aan de gang blijven natuurlijk![/quote]
  Het grote plan van de Illuminati is een wereld munt invoeren als onderdeel van een nieuwe wereld orde. Daarvoor moesten eerst de oude munten verdwijnen. De euro heeft daarvoor gezorgd. Nu moet de euro en de dollar verdwijnen om plaats te maken voor de nieuwe wereld munt.

  0 likes
 • Giliola schreef:

  [quote name=”Soul to soul”][quote name=”Giliola”]..weet je..ook deze man draagt bij aan t geheel, wel of niet in een “mooie “rol(laat jezelf niet de kuil der dualiteit en oordelen vallen ;-))…ook hij draagt ertoe bij dat wij als mensen bewuster kunnen worden en kunnen evolueren. Kijk eens naar de interactie van jezelf op situaties? reageer je?/ laat je je meeslepen?of handel je vanuit een innerlijke kracht…als dat laatste een noodzaak voor je is om te cultiveren, kunnen er nog duizenden Roodschilden komen…it doesn’t matter anymore…je creert zelf. I love you all! :-)[/quote]
  Idd. Ik lees het en laat het gelijk weer los. Ga daar mijn energie niet voor opofferen. Want geloof maar, dat zij een schik hebben als wij er ons kwaad en druk over maken.[/quote]
  dus..Offer jij je energie op aan gedachten over dat zij schik hebben dat “wij”ons er eventueel kwaad of druk over maken? dan hebben zij idd bereikt wat ze willen. Jou op de plaats waar zij dat willen..

  0 likes
 • Giliola schreef:

  [quote name=”Marlon brandnetel”][quote name=”Soul to soul”][quote name=”Giliola”]..weet je..ook deze man draagt bij aan t geheel, wel of niet in een “mooie “rol(laat jezelf niet de kuil der dualiteit en oordelen vallen ;-))…ook hij draagt ertoe bij dat wij als mensen bewuster kunnen worden en kunnen evolueren. [/quote]

  Mag ik dan ter plekke even evolueren naar wat Jesus ooit zei. In een doodshemd zitten geen zakken maar dan in de vorm van een naald en een kameel. Logisch dat zij dat niet geloven, je zou geen oog meer dicht doen. Dus geloven ze het niet. Punt. Maar dacht je dat ik daar van wakker lag? Mooi niet.[/quote]

  Zo kun je “evolueren”ook interpreteren ja 🙂 maar zo bedoelde ik het niet..

  0 likes
 • gunnar schreef:

  kunnen we die vent niet gewoon verkopen!

  0 likes
 • Marlon Brandnetel schreef:

  [quote name=”Giliola”][quote]

  Zo kun je “evolueren”ook interpreteren ja 🙂 maar zo bedoelde ik het niet..[/quote]
  Zo bedoelde ik het wel. En ik bedoelde deze: nog eerder zal een kameel door het oog van een naald kruipen dan dat de rijken de helemel in zullen gaan. Maar nogmaals ik lig er niet wakker van.

  0 likes
 • Aaltje schreef:

  [quote name=”Giliola”]..weet je..ook deze man draagt bij aan t geheel, wel of niet in een “mooie “rol(laat jezelf niet de kuil der dualiteit en oordelen vallen ;-))…ook hij draagt ertoe bij dat wij als mensen bewuster kunnen worden en kunnen evolueren. Kijk eens naar de interactie van jezelf op situaties? reageer je?/ laat je je meeslepen?of handel je vanuit een innerlijke kracht…als dat laatste een noodzaak voor je is om te cultiveren, kunnen er nog duizenden Roodschilden komen…it doesn’t matter anymore…je creert zelf. I love you all! :-)[/quote]
  Idd.

  Reactie op Soul to Soul: Ik ben het juist eens met Gilliola! Dualiteit (licht en donker naast elkaar)is waarvoor we gekozen hebben en zo ontwikkelen wij ons.
  We kunnen proberen deze mensen te vergeven.Door ze te vergeven, kom je ook meer in harmonie met je eigen donkere deel. Want ieder mens op aarde draagt het lichte en het donkere nog in zich anders was je klaar met je ontwikkeling.

  0 likes
 • Aaltje schreef:

  [quote name=”Giliola”]..weet je..ook deze man draagt bij aan t geheel, wel of niet in een “mooie “rol(laat jezelf niet de kuil der dualiteit en oordelen vallen ;-))…ook hij draagt ertoe bij dat wij als mensen bewuster kunnen worden en kunnen evolueren. Kijk eens naar de interactie van jezelf op situaties? reageer je?/ laat je je meeslepen?of handel je vanuit een innerlijke kracht…als dat laatste een noodzaak voor je is om te cultiveren, kunnen er nog duizenden Roodschilden komen…it doesn’t matter anymore…je creert zelf. I love you all! :-)[/quote]

  Gilliola, ik ben het helemaal met je eens. Door je tegen het kwaad te verzetten voedt je ze alleen maar. Vergeven en beseffen dat dit soort mensen/praktijken er nu nog zijn ter vergrooting van ons (de meer bewuste mens) bewustzijn. Uiteindelijk gaan dit soort mensen zich ook nog nog wel eens ontwikkelen, ze zitten binnen het bewustwordingsproces gewoon nog in een andere fase. Dat denk ik ten minste.

  0 likes
 • Marlon Brandnetel schreef:

  [quote name=”Aaltje”][quote name=”Giliola”][/quote]

  Gilliola, ik ben het helemaal met je eens. Door je tegen het kwaad te verzetten voedt je ze alleen maar. Vergeven en beseffen dat dit soort mensen/praktijken er nu nog zijn ter vergrooting van ons (de meer bewuste mens) bewustzijn. Uiteindelijk gaan dit soort mensen zich ook nog nog wel eens ontwikkelen, ze zitten binnen het bewustwordingsproces gewoon nog in een andere fase. Dat denk ik ten minste.[/quote]

  Maar waarom zou ik ze moeten vergeven? Ik ben nooit boos op ze geweest. Je kan maar een geldgeile machtswellusteling zonder hersens zijn en werkelijk denken dat de wereld van jou is. Dieptriest ben je dan zijns inziens. Medelijden heb ik wel met ze als ze denken dat ze alleen maar hun geld kwijt gaan raken. Dan hebben ze nog steeds geen woord van Salusa begrepen en da’s ook mijn zorg niet.

  0 likes
 • tomaat schreef:

  een grote pleister op zijn mond en in een kakstoel zetten zo dat hij van uit dat ding kan kaken zo veel hij maar wil de kakerlak die horen wij dan toch niet meer .dat hij het eens bij zijn eigen kakerleken fam doet het geld aan vallen
  en niet meer bij ons wat deze al jaren doet

  0 likes
 • tomaat schreef:

  [quote name=”adriaan”][quote name=”Whatshenneping”][quote name=”Abel”][quote name=”Vonzie”]Zie het kwijl eens uit zijn mondhoeken vandaan komen.[/quote]

  Haha, ja dat viel mij ook gelijk op. Had Bernard dat ook niet? Een grote club ouwe kwijlers.[/quote]

  al die lizards kwijlen

  hier nog zo 1
  http://articles.nydailynews.com/2008-07-27/news/17902852_1_disabled-american-veterans-dick-cheney-las-vegas%5B/quote%5D
  By the way.Hebbie die muil van VanRompuy wel eens goed bekeken.Toch echt een vampier ofzo hoor.[/quote]
  ja dat mag je wel zeggen ja .volgens mij eet die geld ah ja anders is het ook geen vampier he

  0 likes
 • Aaltje schreef:

  [quote name=”Marlon Brandnetel”][quote name=”Giliola”][quote]

  Zo kun je “evolueren”ook interpreteren ja 🙂 maar zo bedoelde ik het niet..[/quote]
  Zo bedoelde ik het wel. En ik bedoelde deze: nog eerder zal een kameel door het oog van een naald kruipen dan dat de rijken de helemel in zullen gaan. Maar nogmaals ik lig er niet wakker van.[/quote]

  Je denkt dat wij denken dat je er misschien wakker van ligt? Wel nee hoor!

  0 likes
 • Ries B. schreef:

  [quote name=”De Realist”]Het grote plan van de Illuminati is een wereld munt invoeren als onderdeel van een nieuwe wereld orde. Daarvoor moesten eerst de oude munten verdwijnen. De euro heeft daarvoor gezorgd. Nu moet de euro en de dollar verdwijnen om plaats te maken voor de nieuwe wereld munt.[/quote]

  Een zeer wijze uitspraak, dit is waar het
  allemaal echt om draait.
  “Ze” laten de boel langzaam instorten, in de hoop dat iedereen vraagt om een oplossing, deze komt er dan in de vorm van een nieuwe wereldmunt/wereldorde.
  AKTIE -> REACTIE -> OPLOSSING
  Dit is geen complottheorie, we zitten momenteel midden in “hun” feestje.
  Doe uw voordeel met wat zelfonderzoek!
  Mvg,
  Ries B.

  0 likes
 • fair schreef:

  Is die het nieuwe” Marshallplan”, de oude is afgelopen, dus moet weer wat anders verzinnen om meer binnen te halen!

  0 likes
 • gallicflower schreef:

  Exopolitiek: de Eurozone heeft een monetaire grote kuis binnen zichzelf nodig zodat de Eurolidstaten spotgoedkoop kunnen geld lenen vd ECB,zoals de privébanken ipv met peperdure rente op de financiële vrije markt wie wordt daar beter van geen als jan met de pet.Wie tovert er geld uit het niets de London City en WallStreet-Beursgoeroes, zonder dekking en priramidespelen,witte boord -corrupties en criminaliteit ten top, wie laat dit toe en speelt het spel mee, Eurostat hielp Griekenland via vals blazoen toetreden tot Eurozone en Goldman Sachs, buiten in binnen de interbanciaire renteschandelen. Wie laat dit ongestraft toe,tot september met gepaste voorstel-len op de tafel,dan vallen ander lijken uit kast…Met Extraterrestrials samenwerken in dit huidig Aards monetair systeem, zonder problemen zoals andere vb van KMO’s en bedrijven….De oude knepen en nieuwe knepen van de financiële markten zijn, van die markten zijn andere thuis het wordt spannend, welk imagoverlies…

  0 likes
 • jan jaap schreef:

  Hier moeten nu een globale wet voor komen, dit soort lui moeten ze arresteren i.p.v. Assange ophangen aan de hoogste boom en er en pignata van maken.

  0 likes
 • Hollander schreef:

  Deze meneer zat laatst in Etten Leur in de struiken met een heleboel andere kakkerlakken.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  coronavirus

  Coronavirus heel makkelijk te doden met ivermectine, zegt professor: ‘Een echte killer’

  Professor Thomas Borody zegt dat ivermectine het ...

  virus

  De echte reden waarom het virus ‘bezig is aan een gevaarlijke opmars’

  “We hoopten allemaal op een stille zomer, ...

  >