Mens en Dier

Stopte overheid moord op Jeffrey Epstein in doofpot? Broer Mark doet heftig boekje open

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

De broer van Jeffrey Epstein sprak met Tucker Carlson over het rapport dat na de dood van de pedofiel is opgesteld. Een belangrijk stuk bewijs ontbreekt, en niemand lijkt te weten waar het is, zei Mark Epstein.

Mark heeft de afgelopen vier jaar geprobeerd te achterhalen in welke houding het lichaam van Jeffrey zich bevond op het moment dat hij gevonden werd. “Daar kregen we maar geen antwoord op.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Gewurgd

In het onderzoeksrapport van het Amerikaanse ministerie van Justitie wordt vermeld dat zijn lichaam zich in een zittende houding bevond en dat hij aan een strop hing die bovenaan het stapelbed was bevestigd.

In dat geval zou de strop achter zijn oren en langs zijn nek moeten zijn gegaan. Maar op de autopsiefoto’s zijn halverwege zijn nek wurgsporen te zien die recht naar achteren lopen, alsof iemand een touw om zijn nek heeft gedaan en hem heeft gewurgd, zoals Carlo in de Godfather, in de auto, zei Mark.

Geen vlekken

Carlson vroeg vervolgens waarom de onderzoekers het touw niet hebben onderzocht op sporen van Epsteins DNA, waarop Mark antwoordde dat ‘niemand lijkt te weten waar het is’.

Als Jeffrey zichzelf had opgehangen, zou het bloed als gevolg van de zwaartekracht naar de laagste delen van zijn lichaam moeten zijn gestroomd. Zijn benen en billen zouden vervolgens vlekkerig moeten zijn geworden. Op de autopsiefoto’s zijn geen vlekken te zien op zijn benen. Hij heeft dus zeker niet twee uur aan het stapelbed gehangen, benadrukte Mark.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Epstein leeft en zingt als een kanarie…

B.watervogel
B.watervogel
4 maanden geleden

Zou me niks verbazen als die vent nog leeft en ergens op een prive eiland’je’ verder is gegaan. Die pedos dekken zich letterlijk en figuurlijk overal.

Margie
Margie
4 maanden geleden

Die gast wist teveel. Niet dat ik dat erg vind. Maar hij wist veel te veel. Hij heeft dat gekregen wat hij verdiend heeft. Punt. Dat soort”mensen” moeten ze zo aanpakken.

Ron Swart
Ron Swart
4 maanden geleden

De Britse vereniging van republikeinen Republic wil na het bekend maken van de namenlijst van Jeffrey Epstein, dat Andrew hertog van York alsnog vervolgd gaat worden.
Dit is uiteraard ijdele hoop want ook in GB is de rechterlijke macht sinds jaar & dag volledig in handen van de vrijmetselaars.

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x