Homepagina » Natuur en Milieu » Rivier in China kleurt plotseling bloedrood
Rivier in China kleurt plotseling bloedrood

Rivier in China kleurt plotseling bloedrood

Een rivier in het oosten van China heeft een mysterieuze rode kleur gekregen. Inwoners van de provincie Zhejiang zeiden dat de rivier op donderdagochtend om 05.00 uur nog normaal kleurde, maar in minder dan een uur tijd een bloedrode kleur kreeg. Er kwamen ook meldingen binnen van een vreemde geur.

Een bewoner die al heel zijn leven in Wenzhou woont zei dat hij dit nog nooit gezien heeft en dat er geen chemische fabrieken zijn langs de rivier die dit zouden kunnen veroorzaken. Inspecteurs van de lokale overheidsdienst voor milieubescherming hebben watermonsters genomen om de oorzaak van deze ongebruikelijke kleur te achterhalen. In eerste instantie wordt gedacht dat de verdachte kleur te maken heeft met illegale lozing.

Rivier in China kleurt plotseling bloedrood“We vermoeden dat iemand kunstmatige kleurstoffen in het water heeft gedumpt,” vertelde hoofd van het milieubeschermingsbureau Jianfeng Xiao aan China News. “De persoon in kwestie dacht waarschijnlijk dat een tyfoon zware regenbuien zou veroorzaken, zodat niemand het zou merken. De zware regen bleef uit, waardoor de kleurstoffen niet werden weggespoeld.”

Xiao zei dat langs de rivier een papierfabriek, een voedselfabriek en een kledingmaker staan. Het onderzoek loopt nog.

[ABC News]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nunki
nunki
6 jaren geleden

Giflozing fabriek.

Karel Lerelijer
Karel Lerelijer
Reactie op  nunki
6 jaren geleden

Dit lijkt wel heel erg op een paranormaal verschijnsel!

roeland
roeland
6 jaren geleden

Dit fenomeen is al veel vaker voor gekomen… Vorige keer in India geloof ik, toen was het nog veel gekker. De regen was rood…
Toen werd het veroorzaakt door een schimmel ofzo, en een andere stelde weer dat het door een meteoriet kwam…

Hoe dan ook. Het schijnt normaal te zijn op planeet Aarde dat er af een toe een riviertje bloed rood kleurt. De Egyptenaren schreven er ook al over.

Martin
Martin
6 jaren geleden

Jezus kwam langs en heeft het water in wijn veranderd. Alleen maakte ie een foutje in zijn toverspreuk en nu is het water wel rood maar niet te zuipen. Yup, mysterie opgelost!

Jonathan Archer
Jonathan Archer
Reactie op  Martin
6 jaren geleden

Hahaha jij hebt zeker de Bijbel van achter naar voor gelezen? haha.. nee maar even zonder dollen.. dit is een (tussen haakjes) “normaal” verschijnsel.. het komt meer voor. Zoals er al hierboven in een comment staat, is het in India ook al eens gebeurt maar toen kwam er rode regen uit de lucht… niemand die het antwoord kan geven… Maar eerlijk is eerlijk, als iemand voor de gein kleurstof heeft toegevoegd aan de rivier.. vind ik dat best een stunt!

Maar nog wat anders, in de Bijbel staat iets in de trant van: “En de zeeën zullen rood worden. Rood als bloed”. Dit wordt door velen gelinkt aan een voorteken van de komende gigantische wereldse aardbeving (die tekst uit de Bijbel moet je niet zo letterlijk nemen want in de Bijbel bedoelen ze, dat als er een ramp komt (zoals een tsunami) dan zullen er een hoop lijken in het water liggen, en die bevatten natuurlijk nog genoeg bloed…

Bovendien staat Nibiru ook nog aan de deur te dribbelen… Die is ook rood.. Misschien drijf ik door met mijn gedachten… Dat zou heel goed kunnen.. Maar wie weet, is dit wel een manier van Moeder Aarde om ons duidelijk te maken dat we op onze hoede moeten zijn…

Want hoe je het ook went of keert, die wereldbeving en Nibiru komen er aan. Daar valt weinig over te discusseren.

ben
ben
6 jaren geleden

lollig in de papier kleding en voedsel industrie kunnen alle drie kleurstoffen worden gebruikt
dussssssssssssssssssssssssssssss

Dimmer
Dimmer
6 jaren geleden

ik denk dat er een groepje ongestelde vrouwen hebben gezwommen 😉

x

Check Also

corona

Corona piekt in 4 van de 5 meest gevaccineerde landen. Moeten we ons zorgen maken?

De koplopers in het vaccinatieklassement, waaronder vier ...

chin

‘China bereidde zich afgelopen 6 jaar voor op Derde Wereldoorlog met biowapens, waaronder corona’

Chinese wetenschappers hebben zich de afgelopen zes ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x