Buitenland

Wat hebben Biden, Klaus Schwab & CIA te maken met Amerikaanse biolabs in Oekraïne?

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

Maandag zei het Russische leger tijdens een persconferentie dat er meer dan 30 Amerikaanse biolabs in Oekraïne staan. Daar werkt het Amerikaanse bedrijf Black & Veatch volgens de Russen samen met het Pentagon aan geheime projecten.

Het bedrijf, waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord, onderhoudt banden met het Amerikaanse ministerie van Defensie en werkt al sinds 2003 met het Pentagon. Black & Veatch heeft niet alleen in Oekraïne laboratoria gebouwd, maar ook in Azerbeidzjan, Kameroen, Thailand, Ethiopië, Vietnam en Armenië.

Hetzelfde kantoor

In 2014 werd het bedrijf Metabiota – dat gespecialiseerd is in het detecteren, volgen en analyseren van ziekte-uitbraken – bij de projecten in Georgië en Oekraïne betrokken. De twee bedrijven zitten in hetzelfde kantoor in Kiev.

Metabiota is opgezet met hulp van de zoon van president Joe Biden, Hunter Biden, en zijn investeringsfirma Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP).

Young Global Leader

In juni vorig jaar onthulde The National Pulse dat de firma van Biden Metabiota heeft gefinancierd. RSTP gaf het bedrijf 30 miljoen dollar om te helpen ‘de wereld te beschermen tegen de verspreiding van epidemieën’.

Metabiota werkt ook samen met In-Q-Tel, de investeringstak van de CIA. Oprichter van Metabiota, Nathan Wolfe, is bovendien een Young Global Leader van het World Economic Forum van Klaus Schwab.

En zo is de cirkel weer rond.

(Video verwijderd? Klik hier...)

4.8 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Portugee
Portugee
10 maanden geleden

We worden gewoon belazerd door tuig van de richel. Oppakken en levenslang op water en brood.

Unknown
Unknown
10 maanden geleden

De cirkel is rond. De tentakels van een klein groepje mensen is zodanig geïnfiltreerd en geïntegreerd in de huidige globalisten wereld dat we ons moeten afvragen of we hier wel uit gaan komen? Dit kan enkel door een wereldwijde revolte. Ik hoop het, maar ben er bang voor. Het zou helpen als ze Klaas Schwaap oppakken en wat kornuiten daaromheen.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
10 maanden geleden

BUSTED!!
Stelletje viezerikken. Financieel plukken, allemaal.

Mikkel
Mikkel
10 maanden geleden

Is het Hunter Biden die zoveel bereikt heeft of alleen zijn naam, op papier? Anders best knap voor een totale junkie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

90
0
We lezen graag je reactie!x