Buitenaards

DNA van Ata is niet menselijk

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De resten van het kleine humanoïde wezen dat enige jaren geleden in de Atacama-woestijn zou zijn gevonden blijken niet menselijk te zijn.

Het wezen, Ata genaamd, was een tijdlang eigendom van een kroegeigenaar uit de Chileense stad Iquique, waarna het werd verkocht aan de rijke Spaanse ondernemer Ramón Navia-Osorio.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Navia-Osorio is directeur van een UFO-onderzoeksgroep die in 1975 is opgericht. Hij heeft het wezen laten onderzoeken door vooraanstaande wetenschappers en artsen. De meesten van hen reageerden terughoudend of bleven liever anoniem.

Gemummificeerd lichaam

Ene Dr. Etxeberria schreef: “Het betreft een gemummificeerd lichaam en heeft alle karakteristieken van een foetus. Het lichaam heeft een lengte van 14 centimeter en bevat alle aanhechtingspunten voor het hoofd, de romp en de ledematen.” Hij omschrijft vervolgens elk lichaamsdeel, maar komt uiteindelijk tot de conclusie dat het lichaam al te ver was ontwikkeld om een foetus te kunnen zijn.

Na een aantal DNA-tests oordeelden onderzoekers dat het DNA van het humanoïde wezen afwijkt van dat van bekende soorten.

Groot nieuws

Waarom zijn buitenaardse ruimteschepen zo groot als de wezens zelf niet veel groter zijn dan een mobiele telefoon? Waarom horen we het nu pas als er jaren geleden een buitenaards lichaam in de Zuid-Amerikaanse woestijn is gevonden? Waarom werd het destijds niet gebracht als groot nieuws?

Waarom zijn er jaren geleden geen wetenschappelijke onderzoeken gedaan om te bewijzen of het al dan niet om een buitenaards wezen gaat? En wat doet een buitenaards wezen moederziel alleen in de woestijn?

Bron: Worldnewstomorrow.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wicman
wicman
10 jaren geleden

Ok. En nu?

anoniem
anoniem
10 jaren geleden

waarom vliegen piloten in een vliegtuig wij zijn vergeleken met een vliegtuig ook heel klein ….???!!

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

alleen bestemd voor degene die elfen en of kabouters kunnen waarnemen,kabouters of liever gezegd aardmensen leven hier maar in een andere dimensie en voor zover mijn waarnemingen .zijn die zo ongeveer van die lengte.15 tot 20 cm.groot

RvdW
RvdW
10 jaren geleden

Ik ben zeer benieuwd naar de Sirius Film.
Dit kan toch geen HOAX zijn mensen..?!

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x