Homepagina » Buitenaards » DNA van Ata is niet menselijk
DNA van Ata is niet menselijk

DNA van Ata is niet menselijk

De resten van het kleine humanoïde wezen dat enige jaren geleden in de Atacama-woestijn zou zijn gevonden blijken niet menselijk te zijn.

Het wezen, Ata genaamd, was een tijdlang eigendom van een kroegeigenaar uit de Chileense stad Iquique, waarna het werd verkocht aan de rijke Spaanse ondernemer Ramón Navia-Osorio.

Navia-Osorio is directeur van een UFO-onderzoeksgroep die in 1975 is opgericht. Hij heeft het wezen laten onderzoeken door vooraanstaande wetenschappers en artsen. De meesten van hen reageerden terughoudend of bleven liever anoniem.

Gemummificeerd lichaam

Ene Dr. Etxeberria schreef: “Het betreft een gemummificeerd lichaam en heeft alle karakteristieken van een foetus. Het lichaam heeft een lengte van 14 centimeter en bevat alle aanhechtingspunten voor het hoofd, de romp en de ledematen.” Hij omschrijft vervolgens elk lichaamsdeel, maar komt uiteindelijk tot de conclusie dat het lichaam al te ver was ontwikkeld om een foetus te kunnen zijn.

Na een aantal DNA-tests oordeelden onderzoekers dat het DNA van het humanoïde wezen afwijkt van dat van bekende soorten.

Groot nieuws

Waarom zijn buitenaardse ruimteschepen zo groot als de wezens zelf niet veel groter zijn dan een mobiele telefoon? Waarom horen we het nu pas als er jaren geleden een buitenaards lichaam in de Zuid-Amerikaanse woestijn is gevonden? Waarom werd het destijds niet gebracht als groot nieuws?

Waarom zijn er jaren geleden geen wetenschappelijke onderzoeken gedaan om te bewijzen of het al dan niet om een buitenaards wezen gaat? En wat doet een buitenaards wezen moederziel alleen in de woestijn?

Bron: Worldnewstomorrow.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • RvdW schreef:

  Ik ben zeer benieuwd naar de Sirius Film.
  Dit kan toch geen HOAX zijn mensen..?!

  1 likes
 • wicman schreef:

  Ok. En nu?

  0 likes
 • anoniem schreef:

  waarom vliegen piloten in een vliegtuig wij zijn vergeleken met een vliegtuig ook heel klein ….???!!

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  alleen bestemd voor degene die elfen en of kabouters kunnen waarnemen,kabouters of liever gezegd aardmensen leven hier maar in een andere dimensie en voor zover mijn waarnemingen .zijn die zo ongeveer van die lengte.15 tot 20 cm.groot

  0 likes
 • Audrey schreef:

  En wie geeft ons de zekerheid dat het wezen moederziel alleen was.Misschien zijn die andere wel gevangen genomen.En waar is de UFO gebleven,lig die ook nog in de woestijn?.Of is die Alieen uit de lucht komen vallen.De waarheid zal misschien wel eens boven tafel komen.

  0 likes
 • Peter II schreef:

  ‘ DNA van Ata is niet menselijk ‘

  Dan is het vanaf nu bewezen dat we buitenaards bezoek krijgen ! Geen discussie meer mogelijk ?
  Nu de rest van de media er nog bovenop…

  0 likes
 • Knn schreef:

  Vreemd allemaal hoor! :O

  0 likes
 • silversurfer schreef:

  Vandaag de 22 in welke bioscoop draait hij?
  Hier in ieder geval niet. De wereld wijde impact zal wel mee vallen.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”silversurfer”]Vandaag de 22 in welke bioscoop draait hij?
  Hier in ieder geval niet. De wereld wijde impact zal wel mee vallen.[/quote]Speciaal voor u, de documantaire is ook online te bekijken. http://www.sirius.neverendinglight.com/ Deze documantaire gaat het bewijs van buitenaards DNA bewijzen.Ik ben super nieuwsgierig.Ik zit ff met een iphone en kan ff niet bij favorieten komen,maar eigenlijk is het buitenaardse leven al bewezen door een meteoriet gevonden op 29 december 2012.Het AD en diverse andere bladen hebben hier over geschreven.Onder favorieten had ik de linken staan,als het lukt en u wilt ze zien, zal ik proberen ze onder dit artikel te plaatsen, maar dit wordt dan morgen 24-4-2013 gedaan.Morgen dinsdag dus.Het ging om een alg.cq algen.Zoals wij ze in de prehistorie hadden.

  0 likes
 • lauke schreef:

  topje van de ijsberg!! en nu die berg eronder in zicht krijgen,, laat amerika nu maar eens op de proppen komen met de waarheid!! wat ik niet zie gebeuren,, wil weten wat er allemaal precies speelt en niet om de hete brei heen draaien

  0 likes
 • Edjuh schreef:

  als dit, deze film iedereen wakker maakt waarom word deze dan niet gratis vertoont maar moet je ervoor betalen?. werkt dat zo? naar waarheid moet men betalen?. niet zo netjes toch?.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”silversurfer”]Vandaag de 22 in welke bioscoop draait hij?
  Hier in ieder geval niet. De wereld wijde impact zal wel mee vallen.[/quote]Speciaal voor u, de documantaire is ook online te bekijken. http://www.sirius.neverendinglight.com/ Deze documantaire gaat het bewijs van buitenaards DNA bewijzen.Ik ben super nieuwsgierig.Ik zit ff met een iphone en kan ff niet bij favorieten komen,maar eigenlijk is het buitenaardse leven al bewezen door een meteoriet gevonden op 29 december 2012.Het AD en diverse andere bladen hebben hier over geschreven.Onder favorieten had ik de linken staan,als het lukt en u wilt ze zien, zal ik proberen ze onder dit artikel te plaatsen, maar dit wordt dan morgen 24-4-2013 gedaan.Morgen dinsdag dus.Het ging om een alg.cq algen.Zoals wij ze in de prehistorie hadden.[/quote]

  Dat zijn wel wat te snelle conclusies. Als het inderdaad algen zijn die in de ruimte hebben vertoefd, kan het ook nog een brokstuk geweest zijn die van de aarde loskwam na een meteorietinslag en uiteindelijk weer terugkeerde.

  Het idee van panspermia gaat in geval van deze meteoriet niet op voor het ontstaan van leven op aarde als blijkt dat ze volledig gefossiliseerd neerkomen.

  We moeten echt meer informatie krijgen. De laatste berichten hierover zijn dat de monsters door onafhankelijken wordt getest.

  0 likes
 • Peter schreef:

  Wacht even. Wie zegt dat dat figuurtje per definitie buitenaards is?
  Wat nou als dit mannetje gewoon uit de Aarde komt en het eerste echte bewijs van het bestaan van kabouters is? Ik herinner me een verhaal hier op niburu, van een groep kinderen en een schooljuf, die kleine mannetjes uit een waterafvoerpijp zagen komen. Vergeet dan even het beeld van kabouters met rode mutsjes en blauwe jasjes. Als kabouters er nu eens zó uit zien. Wat op zich ook al boeiend is natuurlijk. Maar mijn punt; er leeft meer in/op de Aarde wat we nog niet eerder gezien hebben. Ik verwijs graag naar de “stickfigure aliens” die gefilmd zijn in Fresno, CA.
  Ook dat zijn niet persé buitenaardsen.

  0 likes
 • Plien schreef:

  ‘ DNA van Ata is niet menselijk ‘

  Maar wel dierlijk waarschijnlijk?

  Wat een wereld nieuws! ik ben in shock.

  0 likes
 • DNA schreef:

  Mysterie Foofighters ook gelijk opgelost 🙂

  0 likes
 • Dreamfall schreef:

  Wel over vrije energie praten maar de docu niet vrij/gratis aanbieden.

  Dit is nogal hypocriet.

  Ik weet niet hoe jullie erover denken maar bij mij gaan de alarmbellen rinkellen.

  Desondanks ben ik wel blij dat Greer dit in de media heeft gekregen.
  Maar ik ben bang dat dit heel hard gedebunked gaat worden en de disclosure straks helemaal niet meer Sirius word genomen.

  Hopelijk zit ik er totaal naast!

  0 likes
 • Biko Steve schreef:

  [quote name=”RvdW”]Ik ben zeer benieuwd naar de Sirius Film.
  Dit kan toch geen HOAX zijn mensen..?![/quote]

  Hoezo kan dit geen hoax zijn?

  0 likes
 • [quote name=”Edjuh”]als dit, deze film iedereen wakker maakt waarom word deze dan niet gratis vertoont maar moet je ervoor betalen?. werkt dat zo? naar waarheid moet men betalen?. niet zo netjes toch?.[/quote]

  15x ‘vind ik leuk’ voor de opmerking van Edjuh. Mijn broek zakt er een klein beetje ervan af. Er heerst een economische crisis, dat klopt, maar een bioscoopkaartje zit er toch nog wel in voor sommigen?

  Voor 9,99 dollar (volgens http://www.wisselkoersen.nl/ is dat 7,66 € ) kun je de documentaire downloaden naar je privé-bioscoop thuis, of op z’n minst naar je computer/laptop. Kun je nog ‘s ff je buren trakteren op een – hopelijk – spannende en gespreksrijke avond. Vraag dan entree als je dat per se wil…

  “De waarheid hoort gratis te zijn”… wat is dat voor nonsense? Dus voor een avondje bios-vermaak wel betalen, voor “de waarheid” niet?!? Is nog maar de vraag of de documentaire net zo goed is als ‘ie belooft, maar goed, de documentairemakers moeten hun productiekosten ook binnenhalen, of niet soms?

  Jeetje mina, kom op zeg.

  0 likes
 • Jan schreef:

  Is niet menselijk…dus dierlijk…? Wat een nieuws zeg.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”Plien”]’ DNA van Ata is niet menselijk ‘

  Maar wel dierlijk waarschijnlijk?

  Wat een wereld nieuws! ik ben in shock.[/quote]
  Ook niet het DNA van dieren, want in de trailer kun je al opmaken, dat het om DNA gaat, die op aarde niet voorkomt.Kom dus maar weer uit je shock!!Kun je het wereld nieuws toch nog zien!!

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Dit wordt over de ducumantaire gezegd: Dat is dan ook precies wat de resultaten van het DNA onderzoek zeggen. Er is geen enkele match te maken met welk DNA dan ook wat hier op aarde voorkomt. Omdat dit het geval is betekent dit ook dat het wezen en zijn genetische code, afkomstig zijn van een planeet buiten deze aarde.

  Vanwegen dit gegeven zal de filmpremière van Sirius shockeffecten onder mensen over de hele aarde veroorzaken. Het wetenschappelijk bewijs dat er buitenaards leven bestaat!

  0 likes
 • bliss schreef:

  [quote name=”Jan”]Is niet menselijk…dus dierlijk…? Wat een nieuws zeg.[/quote]
  Oooo Waauuuwww, zo’n kortzichtige redenering……….. Het grote probleem van de mensheid is dat we alles willen verklaren, en wat we niet kunnen verklaren, daar geven we dan een eigen interpretatie aan.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”silversurfer”]Vandaag de 22 in welke bioscoop draait hij?
  Hier in ieder geval niet. De wereld wijde impact zal wel mee vallen.[/quote]Speciaal voor u, de documantaire is ook online te bekijken. http://www.sirius.neverendinglight.com/ Deze documantaire gaat het bewijs van buitenaards DNA bewijzen.Ik ben super nieuwsgierig.Ik zit ff met een iphone en kan ff niet bij favorieten komen,maar eigenlijk is het buitenaardse leven al bewezen door een meteoriet gevonden op 29 december 2012.Het AD en diverse andere bladen hebben hier over geschreven.Onder favorieten had ik de linken staan,als het lukt en u wilt ze zien, zal ik proberen ze onder dit artikel te plaatsen, maar dit wordt dan morgen 24-4-2013 gedaan.Morgen dinsdag dus.Het ging om een alg.cq algen.Zoals wij ze in de prehistorie hadden.[/quote]
  Ik kom altijd mijn belofte,s na dus hier zijn de linken. http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/1566905/2013/01/22/Britse-professor-Meteoriet-bewijst-dat-aliens-bestaan.dhtml En deze link bevat het pdf bestand van het gevonden leven wat van elders kwam, en op aarde zijn sporen naliet!Door dat ze gevonden en onderzocht werd. http://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/1303/1303.1845.pdf met groet!!

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  De dodumantaire zou ook online te bezien zijn.Nou ik heb vanochtend me scheel gezocht,maar niets kunnen vinden helaas. Dus wie weet, en heeft een link???Of team Niburu, als iemand hem dan ook maar heeft graag plaatsen, of mailen naar [email protected] Alvast mijn hartelijke dank.

  0 likes
 • Bert schreef:

  “De meesten van hen reageerden terughoudend of bleven liever anoniem.”

  Dit is toch wel weer vreemd. Het is natuurlijk weer een mooie dekmantel om echt onderzoek te verdoezelen waarvan ik me ook afvraag of dit echt wel gedaan is.. Ook de vragen in de laatste alinea bevestigen een ander beeld.

  Ook inderdaad het feit dat je ervoor moet betalen. Als het echt zo baanbrekend zou zijn zouden er tal van zenders staan te trappelen om deze primeur te kunnen en mogen uitzenden wat dus ook duidelijk niet het geval is.. Het is dus weer een slappe documentaire vol met youtube filmpjes en hier en daar wat commentaar van zogenaamde vooraanstaande die met geen mogelijkheid te verifiëren zijn.

  0 likes
 • Cybertronian schreef:

  [quote name=”[email protected]”][quote name=”Edjuh”]als dit, deze film iedereen wakker maakt waarom word deze dan niet gratis vertoont maar moet je ervoor betalen?. werkt dat zo? naar waarheid moet men betalen?. niet zo netjes toch?.[/quote]

  15x ‘vind ik leuk’ voor de opmerking van Edjuh. Mijn broek zakt er een klein beetje ervan af. Er heerst een economische crisis, dat klopt, maar een bioscoopkaartje zit er toch nog wel in voor sommigen?

  Voor 9,99 dollar (volgens http://www.wisselkoersen.nl/ is dat 7,66 € ) kun je de documentaire downloaden naar je privé-bioscoop thuis, of op z’n minst naar je computer/laptop. Kun je nog ‘s ff je buren trakteren op een – hopelijk – spannende en gespreksrijke avond. Vraag dan entree als je dat per se wil…

  “De waarheid hoort gratis te zijn”… wat is dat voor nonsense? Dus voor een avondje bios-vermaak wel betalen, voor “de waarheid” niet?!? Is nog maar de vraag of de documentaire net zo goed is als ‘ie belooft, maar goed, de documentairemakers moeten hun productiekosten ook binnenhalen, of niet soms?

  Jeetje mina, kom op zeg.[/quote]

  Die productiekosten zijn allang binnen geharkt dmv het bedelen om donaties, anders was deze docu er sowieso nooit gekomen. Nu is het tijd om geld te gaan verdienen.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  Als het zo zeker geen menselijk DNA is, wat belet ze dan om samples naar verschillende laboratoria over de hele wereld te sturen voor een contra expertise zoals gebruikelijk is.

  Nee, nu wordt het gekocht door een rijke zakenman met een ufocentrum. Daar zal waarschijnlijk een flinke som voor zijn betaald. Die laat het onderzoeken, en tada het is niet menselijk. Dit genereert veel aandacht voor hem, zijn ufocentrum en zijn investering dus geldelijk gewin. Maar andere wetenschappers mogen het niet onderzoeken, dat zou argwaan moeten wekken.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”RvdW”]Ik ben zeer benieuwd naar de Sirius Film.
  Dit kan toch geen HOAX zijn mensen..?![/quote]En hoezo kan dat niet?
  Omdat je zo graag wilt dat het echt is?

  Het kan een hoax zijn, het kan ook echt zijn. Als je van één van beiden al bent overtuigd, heeft de film kijken dan nog zin?

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Dreamfall”]Wel over vrije energie praten maar de docu niet vrij/gratis aanbieden.

  Dit is nogal hypocriet.

  Ik weet niet hoe jullie erover denken maar bij mij gaan de alarmbellen rinkellen.

  Desondanks ben ik wel blij dat Greer dit in de media heeft gekregen.
  Maar ik ben bang dat dit heel hard gedebunked gaat worden en de disclosure straks helemaal niet meer Sirius word genomen.

  Hopelijk zit ik er totaal naast![/quote]
  Dat vind ik ook nogal verdacht.

  wat ik mij dan afvraag is of je de waarheid daadwerkelijk wilt delen of dat je snel geld wilt verdienen.

  Als jij als allereerste onomstotelijk kunt aantonen een buitenaards lichaam in bezit te hebben zul je de rest van je leven niet meer hoeven werken, en zul je rijk worden.

  Waarom dan nu geld vragen voor die film? Zou het dan toch allemaal wel meevallen met dat onomstotelijk bewijs?

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”[email protected]”][quote name=”Edjuh”]als dit, deze film iedereen wakker maakt waarom word deze dan niet gratis vertoont maar moet je ervoor betalen?. werkt dat zo? naar waarheid moet men betalen?. niet zo netjes toch?.[/quote]

  15x ‘vind ik leuk’ voor de opmerking van Edjuh. Mijn broek zakt er een klein beetje ervan af. Er heerst een economische crisis, dat klopt, maar een bioscoopkaartje zit er toch nog wel in voor sommigen?

  Voor 9,99 dollar (volgens http://www.wisselkoersen.nl/ is dat 7,66 € ) kun je de documentaire downloaden naar je privé-bioscoop thuis, of op z’n minst naar je computer/laptop. Kun je nog ‘s ff je buren trakteren op een – hopelijk – spannende en gespreksrijke avond. Vraag dan entree als je dat per se wil…

  “De waarheid hoort gratis te zijn”… wat is dat voor nonsense? Dus voor een avondje bios-vermaak wel betalen, voor “de waarheid” niet?!? Is nog maar de vraag of de documentaire net zo goed is als ‘ie belooft, maar goed, de documentairemakers moeten hun productiekosten ook binnenhalen, of niet soms?

  Jeetje mina, kom op zeg.[/quote]
  Als hij een onomstotelijk bewijs kan leveren dat hij een buitenaards lichaam heeft kan hij zijn productiekosten wel 1000X eruit halen, zonder zijn film tegen betaling aan te hoeven bieden.

  0 likes
 • kengai schreef:

  Sorry, maar de mens behoort tot de dieren, dus dan ook niet dierlijk.
  En dan altijd dat nederlands gezeur dat wij nergens voor willen betalen, waarom zijn bijbels dan niet gratis, is toch zogenaamd ook de waarheid.
  Wat denkt je wat het kost om zoiets te maken en je wil toch zelf ook wel wat betaalt krijgen voor al je werk.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”days of our lives”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”silversurfer”]Vandaag de 22 in welke bioscoop draait hij?
  Hier in ieder geval niet. De wereld wijde impact zal wel mee vallen.[/quote]Speciaal voor u, de documantaire is ook online te bekijken. http://www.sirius.neverendinglight.com/ Deze documantaire gaat het bewijs van buitenaards DNA bewijzen.Ik ben super nieuwsgierig.Ik zit ff met een iphone en kan ff niet bij favorieten komen,maar eigenlijk is het buitenaardse leven al bewezen door een meteoriet gevonden op 29 december 2012.Het AD en diverse andere bladen hebben hier over geschreven.Onder favorieten had ik de linken staan,als het lukt en u wilt ze zien, zal ik proberen ze onder dit artikel te plaatsen, maar dit wordt dan morgen 24-4-2013 gedaan.Morgen dinsdag dus.Het ging om een alg.cq algen.Zoals wij ze in de prehistorie hadden.[/quote]

  Dat zijn wel wat te snelle conclusies. Als het inderdaad algen zijn die in de ruimte hebben vertoefd, kan het ook nog een brokstuk geweest zijn die van de aarde loskwam na een meteorietinslag en uiteindelijk weer terugkeerde.

  Het idee van panspermia gaat in geval van deze meteoriet niet op voor het ontstaan van leven op aarde als blijkt dat ze volledig gefossiliseerd neerkomen.

  We moeten echt meer informatie krijgen. De laatste berichten hierover zijn dat de monsters door onafhankelijken wordt getest.[/quote]
  Heb je de linkjes al gelezen??Roep nooit te vroeg!!!

  0 likes
 • Pascal schreef:

  Even een vraagje! Ik dacht dat deze docu te zien was voor iedereen na de 22 maar moet ik hem bestellen of kan ik hem op het Internet ergens bekijken?

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Wat een optimistische reaktie,s zie ik hier staan zeg!!Terwijl de documantaire juist gaat bewijzen dat het DNA niet menselijk of dierlijk, maar onbekend buitenaards DNA is!!Maar ja de meeste meningen die ik lees,zijn hetzelfde als een mening over de bijbel geven, maar hem NOOIT te hebben gelezen!Tenslotte heeft niemand de documantaire al gezien:)

  0 likes
 • Crayon schreef:

  [quote name=”[email protected]”]15x ‘vind ik leuk’ voor de opmerking van Edjuh. Mijn broek zakt er een klein beetje ervan af. Er heerst een economische crisis, dat klopt, maar een bioscoopkaartje zit er toch nog wel in voor sommigen?

  Voor 9,99 dollar (volgens http://www.wisselkoersen.nl/ is dat 7,66 € ) kun je de documentaire downloaden naar je privé-bioscoop thuis, of op z’n minst naar je computer/laptop. Kun je nog ‘s ff je buren trakteren op een – hopelijk – spannende en gespreksrijke avond. Vraag dan entree als je dat per se wil…

  “De waarheid hoort gratis te zijn”… wat is dat voor nonsense? Dus voor een avondje bios-vermaak wel betalen, voor “de waarheid” niet?!? Is nog maar de vraag of de documentaire net zo goed is als ‘ie belooft, maar goed, de documentairemakers moeten hun productiekosten ook binnenhalen, of niet soms?

  Jeetje mina, kom op zeg.[/quote]

  Nou, nou.. ik vind het ook aardig dubieus dat er voor betaald moet worden. Dit komt meer over zoals het gaat bij die oplichters van scientology of andere sektes waar je eerst lekker voor moet betalen om ‘de waarheid’ te mogen horen. Ik zeg overigens niet dat dit het werk is van een sekte, begrijp me niet verkeerd, ik vind het alleen vreemd dat voor zulk -volgens de makers- belangrijk en wereldschokkend nieuws betaald moet worden.

  Dat doet voor mij helaas al af aan de betrouwbaarheid, ze hadden de docu ook kunnen verkopen aan een tv-zender of op YouTube kunnen zetten.

  Je kan veel zeggen over Loose Change (en inhoudelijk hierover discusseren is off-topic), maar de makers bieden die documentaire tenminste wel gratis aan, waarmee de makers hun publiek wel vergroten.

  Waarom mensen laten betalen voor informatie?

  0 likes
 • lauke schreef:

  [quote name=”Jan”]Is niet menselijk…dus dierlijk…? Wat een nieuws zeg.[/quote]
  als iets niet menselijk is hoeft het nog niet dierlijk te zijn,, hier op aarde is dat mischien zo,, maar als ik dit wezen bekijk lijkt het me niet aards,, hier op aarde is 1+1 is 2,, maar buiten de aarde is 1+1 mischien wel 6,, twvens de natuurkundige wetten hier aards zijn vervallen ze al buiten de aarde

  0 likes
 • Guy schreef:

  [quote name=”Edjuh”]als dit, deze film iedereen wakker maakt waarom word deze dan niet gratis vertoont maar moet je ervoor betalen?. werkt dat zo? naar waarheid moet men betalen?. niet zo netjes toch?.[/quote]

  Ok, probeer jij dan eens zo’n film gratis te maken èn te promoten!

  0 likes
 • elem schreef:

  [quote name=”Jan”]Is niet menselijk…dus dierlijk…? Wat een nieuws zeg.[/quote]

  Niet dierlijk, niet menselijk maar humanoïde. (zie artikel, en verder op http://siriusdisclosure.com/ )
  Voor de mensen die zich afvragen wat
  humanoïde is; Een verwijzing naar de structuur / lichaamsbouw dat lijkt op die van een mens.

  0 likes
 • Guy schreef:

  Heb de Film gezien. De bedoeling van de film is naar mijn mening het voor iedereen bespreekbaar maken van hetgeen er allemaal gebeurd in de wereld. En het “afval DNA” van Ata, waarover ze het in de film hebben, moet nog meer onderzocht worden om uitsluitsel te geven naar de oorsprong van dit wezentje.

  0 likes
 • Woepsa la schreef:

  [quote name=”[email protected]”][quote name=”Edjuh”]als dit, deze film iedereen wakker maakt waarom word deze dan niet gratis vertoont maar moet je ervoor betalen?. werkt dat zo? naar waarheid moet men betalen?. niet zo netjes toch?.[/quote]

  15x ‘vind ik leuk’ voor de opmerking van Edjuh. Mijn broek zakt er een klein beetje ervan af. Er heerst een economische crisis, dat klopt, maar een bioscoopkaartje zit er toch nog wel in voor sommigen?

  Voor 9,99 dollar (volgens http://www.wisselkoersen.nl/ is dat 7,66 € ) kun je de documentaire downloaden naar je privé-bioscoop thuis, of op z’n minst naar je computer/laptop. Kun je nog ‘s ff je buren trakteren op een – hopelijk – spannende en gespreksrijke avond. Vraag dan entree als je dat per se wil…

  “De waarheid hoort gratis te zijn”… wat is dat voor nonsense? Dus voor een avondje bios-vermaak wel betalen, voor “de waarheid” niet?!? Is nog maar de vraag of de documentaire net zo goed is als ‘ie belooft, maar goed, de documentairemakers moeten hun productiekosten ook binnenhalen, of niet soms?

  Jeetje mina, kom op zeg.[/quote]

  Misschien vragen ze er geld voor om o.a hun Free Energy laboratorium mee te financieren? Zoiets heb ik gelezen. En dat is toch een nobel iets ;).

  0 likes
 • Roland schreef:

  [quote name=”Edjuh”]als dit, deze film iedereen wakker maakt waarom word deze dan niet gratis vertoont maar moet je ervoor betalen?. werkt dat zo? naar waarheid moet men betalen?. niet zo netjes toch?.[/quote]

  Werk jij voor nop, en zijn jouw middelen gratis?

  0 likes
 • bumblebee schreef:

  volgens mij kosten de onderzoeken en het maken film de film ook geld.
  Is het niet logisch dat iedereen daar een bijdrage aan levert d.m.v. dat bioscoopkaartje? Lijkt mij wel.

  0 likes
 • RRR schreef:

  [quote name=”Edjuh”]als dit, deze film iedereen wakker maakt waarom word deze dan niet gratis vertoont maar moet je ervoor betalen?. werkt dat zo? naar waarheid moet men betalen?. niet zo netjes toch?.[/quote]

  Alles heeft zijn prijs maatje, of het nu waarheid is of niet. Voor niks gaat de Zon op ? !

  0 likes
 • lauke schreef:

  [quote name=”Pascal”]Even een vraagje! Ik dacht dat deze docu te zien was voor iedereen na de 22 maar moet ik hem bestellen of kan ik hem op het Internet ergens bekijken?[/quote]
  mischien via torrent te halen? maar goed wil mm graag zien en wat is nou 9 dollar,, ben wel benieuwd maar nu nog de complete waarheid,, wil graag wel eens een levende zien! of beschikking krijgen over dw vrije energie, anti zwaartekracht ect…..

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Roland”][quote name=”Edjuh”]als dit, deze film iedereen wakker maakt waarom word deze dan niet gratis vertoont maar moet je ervoor betalen?. werkt dat zo? naar waarheid moet men betalen?. niet zo netjes toch?.[/quote]

  Werk jij voor nop, en zijn jouw middelen gratis?[/quote]
  Hij zal waarschijnlijk niet voor nop werken maar zonder hem te kennen denk ik dat hij tenminste wel toe durft te geven dat hij het voor het geld doet en niet voor de lol.

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  ja wat voor een dna het ook mag hebben het heeft dna …..Misschien moeten ze nog meer onderzoeken om meer te ontdekken en sommigen dingen duren gewoon lang voor het definitief gaat zijn .hoelang zijn ze over de piramides bezig en nog weten ze er niet veel van .ik denk dat ze te vroeg met conclusie komen de tijd moet met maar uitwezen

  0 likes
 • SytseFlyge schreef:

  Dat het wezen een dna structuur heeft an sich is spreekt al vele UFO verhalen tegen. Ik zou daaruit eerder concluderen dat het toch iets aards is, de conclusie dat het buitenaards is omdat het een ander dnastructuurtje heeft lijkt me heel erg voorbarig.

  En nogmaals, als dit echt hard bewijs zo zijn zou dr Greer de film met alle plezier gratis tonen. Met zo’n “ontdekking” rolt het geld echt wel binnen. Feit dat hij er geld voor vraagt geeft ook al aan dat hij zelf niet zo zeker is als hij doet overkomen.

  0 likes
 • silversurfer schreef:

  Ik denk als er ergens op de wereld een ufo zou landen met aliens er in, handjes schudden en zo.
  Dat twee dagen daarna, iedereen over gaat op de orde van de dag.
  Slapie, slapie, gaap, gaap.

  De week daarop liggen de aliens keurig gefileerd in het koelvak.
  De aandrijving heeft iemand uit zijn handen laten vallen en die is stuk.

  Zand er over, net doen of er niets gebeurt is.
  en vooral niet tegen moeder zeggen.

  Dus Tja, dat beetje DNA.
  (rijmt)

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Woepsa la”][quote name=”[email protected]”][quote name=”Edjuh”]als dit, deze film iedereen wakker maakt waarom word deze dan niet gratis vertoont maar moet je ervoor betalen?. werkt dat zo? naar waarheid moet men betalen?. niet zo netjes toch?.[/quote]

  15x ‘vind ik leuk’ voor de opmerking van Edjuh. Mijn broek zakt er een klein beetje ervan af. Er heerst een economische crisis, dat klopt, maar een bioscoopkaartje zit er toch nog wel in voor sommigen?

  Voor 9,99 dollar (volgens http://www.wisselkoersen.nl/ is dat 7,66 € ) kun je de documentaire downloaden naar je privé-bioscoop thuis, of op z’n minst naar je computer/laptop. Kun je nog ‘s ff je buren trakteren op een – hopelijk – spannende en gespreksrijke avond. Vraag dan entree als je dat per se wil…

  “De waarheid hoort gratis te zijn”… wat is dat voor nonsense? Dus voor een avondje bios-vermaak wel betalen, voor “de waarheid” niet?!? Is nog maar de vraag of de documentaire net zo goed is als ‘ie belooft, maar goed, de documentairemakers moeten hun productiekosten ook binnenhalen, of niet soms?

  Jeetje mina, kom op zeg.[/quote]

  Misschien vragen ze er geld voor om o.a hun Free Energy laboratorium mee te financieren? Zoiets heb ik gelezen. En dat is toch een nobel iets ;).[/quote]
  Dat het geld in een oncontroleerbaar zwart gat verdwijnt dat waarschijnlijk nooit een resultaat zal opleveren vind jij een nobel iets?

  Hij zou toch ook baanbrekende technieken in zijn film demonstreren? Als dat zo baanbrekend is als hij beweert, dan neemt hij toch patent op die technieken en is hij volgend jaar multimiljardair.

  0 likes
 • Edjuh schreef:

  Ik vind het belachelijk dat als jij informatie hebt keiharde feiten die jou en mij wakker schudden en dan zelfs informatie bezit wat jaren mischien eeuwen verborgen is gehouden door de ELITE de slavendrijvers de hersenspoelers de bedenkers van het al zo duivelsachtige spelletjes wat geld heet, Als jij die informatie bezit en jij kan een einde maken aan die zo lang durende leugen? Dan deel je dat met je medemens en vraag je er niks voor! als ik die info zou bezitten is het vrije informatie voor iedereen. de mens heeft al lang genoeg in een leugen geleeft en dan nu, nu dat er wat los komt vragen ze er geld voor. Vraag ik erom om een dure film in elkaar te zetten? nee ik ben al die poes pas niet nodig. wat ik wel nodig ben is de waarheid en niets anders dan de waarheid en als mij dat nou in een oude loods bij de buurman word verteld en opgenomen word zou me dat niets kunnen schelen. geld maakt alles kapot en we hebben het toch altijd over vrije energie en noem maar op? dan vind ik het belachelijk dat je voor de waarheid wel wil betalen en dat je zeurt over vrije energie. en dan lees ik ook nog voor niets gaat de zon op? kom op zeg waar zitten we dan over te klagen als geld moet rollen. ik vind het allemaal maar 1 grote poppenkast. ik zou zeggen doe er lekker aan mee, maar geef mijn bot maar aan fikkie! fijne dag allemaal.

  0 likes
 • lange hans schreef:

  voor dat aliens landen laten ze een mini alien de boel verkennen zo klein wezentje valt niet op of een is zijn barbie pop vergeten mee te nemen

  0 likes
 • kengai schreef:

  Hij is boos, en ik zei niks.

  0 likes
 • fox schreef:

  Volgens de docu heeft het dus wel een aardse moeder uit Chili(herleid van de DNA)
  Enkel is er voor de mannelijke kant geen verklaring dat is al het geweldige bewijs wat iedereen moest overtuigen.
  Nou als ik hiermee naar de buurman ga praat ik hem nog steeds niet met 100% bewijs onder de tafel.
  Wat een tegenvaller zeg er zal wel weer een ronde komen van ik heb centjes nodig voor verder onderzoek….

  0 likes
 • Dugeirio schreef:

  voor de praters…en nu lekker kijken!

  0 likes
 • Dugeirio schreef:

  http://www.youtube.com/watch?v=gtyq4ACcbQ4
  sorry ik vergat de link..Enjoy!

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Dugeirio”]http://www.youtube.com/watch?v=gtyq4ACcbQ4
  sorry ik vergat de link..Enjoy![/quote]
  Bedankt voor de link!

  Vanavond even kijken op mijn tv.

  Ben benieuwd,.

  0 likes
 • Plien schreef:

  Na het zien van de docu kan het mij nog steeds niet boeien, wellicht heb ik al teveel informatie in mij opgenomen dan er nu in deze documentaire te zien is.

  Dus voor mij was er niets nieuws te bespeuren. Jammer! want hoopte toch wel iets bijzonders te zien en te horen.

  0 likes
 • biko steve schreef:

  Jammer dat die gedebunkte belgische foto erin zit. Iedereen weet nu toch alweer een paar jaar dat de maker toegegeven heeft dat het een piepschuim driehoek was met lampjes?

  0 likes
 • Sytse Flyge schreef:

  Het ergste is nog dat alles weer wordt gebracht onder het kopje “absolute proof” en dat ook de film zelf aangeprezen werd als “baanbrekende ontdekkingen”.

  “You keep using that words absolute proof, but i don’t think it means what you think it means…”

  0 likes
 • biko steve schreef:

  Ik weet niet hoe het met jullie Engels gesteld is maar ik hoor niemand in de docu een conclusie trekken over het DNA van Ata.

  0 likes
 • ultrafox schreef:

  vind het schandalig dat die vent voor die docu geld vraagt om er een slaatje uit te slaan. Werkelijk te bizar voor woorden.

  0 likes
 • Jan schreef:

  [quote name=”bliss”][quote name=”Jan”]Is niet menselijk…dus dierlijk…? Wat een nieuws zeg.[/quote]
  Oooo Waauuuwww, zo’n kortzichtige redenering……….. Het grote probleem van de mensheid is dat we alles willen verklaren, en wat we niet kunnen verklaren, daar geven we dan een eigen interpretatie aan.[/quote]

  Neen, objectief zijn. Onzin verhalen worden er genoeg verteld.

  0 likes
 • Evert Smid schreef:

  [quote name=”Jan”][quote name=”bliss”][quote name=”Jan”]Is niet menselijk…dus dierlijk…? Wat een nieuws zeg.[/quote]
  Oooo Waauuuwww, zo’n kortzichtige redenering……….. Het grote probleem van de mensheid is dat we alles willen verklaren, en wat we niet kunnen verklaren, daar geven we dan een eigen interpretatie aan.[/quote]

  Neen, objectief zijn. Onzin verhalen worden er genoeg verteld.[/quote]

  Onzin of niet… Alsof vragen stellen plots vreemde eigenschap is?? Ooit van Gallileo Gallilei gehoord?

  Jij zou een goede Paus maken, ouwe onverschillige. . .

  0 likes
 • Tayakani schreef:

  [quote name=”Guy”][quote name=”Edjuh”]als dit, deze film iedereen wakker maakt waarom word deze dan niet gratis vertoont maar moet je ervoor betalen?. werkt dat zo? naar waarheid moet men betalen?. niet zo netjes toch?.[/quote]

  Ok, probeer jij dan eens zo’n film gratis te maken èn te promoten![/quote]

  Ik weet niet of iemand dat hier al vermeld heeft maar de film is tijdens het maken ervan meer dan volledig gefinanciëerd via donaties (volgensmij was het via kickstarter). Ik heb overwogen om zelf ook te doneren maar had nog wat argwaan richting al dit en helaas is dat sterker geworden door het prijskaartje.

  Het is niet veel maar komop zeg.. volledig gefinanciëerd en toch geld vragen voor iets wat zo belangrijk moet zijn. Als het echt goed is gaat een donatie knop echt wel goed gebruikt worden en halen ze misschien wel meer binnen met deze onzin.

  Maarja ik ga het binnenkort wel bekijken waarschijnlijk met een paar mensen.

  0 likes
 • antonio schreef:

  Het originele artikel van Ramón Navia-Osorio is vrij makkelijk te vinden: https://realidadovniargentina.wordpress.com/2013/04/05/el-ser-antropomorfico-de-atacama/
  Opvallend is dat dr. Etxeberria hier zegt dat het zonder enige twijfel een menselijke foetus van ongeveer 15 weken betreft.
  (En su conjunto, la proporcionalidad de las estructuras anatómicas (esqueléticas y de partes blandas), el grado de desarrollo de cada uno de los huesos y su confi guración macroscópica, permiten interpretar, fuera de toda duda, que se trata de un feto humano momificado completamente normal.)

  In het kort noemt hij dat in de film Sirius wordt getoond dat het hier om afwijkend DNA gaat; ik ben benieuwd naar wat we daar te zien krijgen…

  0 likes
 • Jan schreef:

  [quote name=”Evert Smid”][quote name=”Jan”][quote name=”bliss”][quote name=”Jan”]Is niet menselijk…dus dierlijk…? Wat een nieuws zeg.[/quote]
  Oooo Waauuuwww, zo’n kortzichtige redenering……….. Het grote probleem van de mensheid is dat we alles willen verklaren, en wat we niet kunnen verklaren, daar geven we dan een eigen interpretatie aan.[/quote]

  Neen, objectief zijn. Onzin verhalen worden er genoeg verteld.[/quote]

  Onzin of niet… Alsof vragen stellen plots vreemde eigenschap is?? Ooit van Gallileo Gallilei gehoord?

  Jij zou een goede Paus maken, ouwe onverschillige. . .[/quote]

  Wauh…wat een onzin verhaal bij je kan oproepen… 🙂

  0 likes
 • bliss schreef:

  [quote name=”Jan”][quote name=”bliss”][quote name=”Jan”]Is niet menselijk…dus dierlijk…? Wat een nieuws zeg.[/quote]
  Oooo Waauuuwww, zo’n kortzichtige redenering……….. Het grote probleem van de mensheid is dat we alles willen verklaren, en wat we niet kunnen verklaren, daar geven we dan een eigen interpretatie aan.[/quote]

  Neen, objectief zijn. Onzin verhalen worden er genoeg verteld.[/quote]
  hoe kun je je op feiten baseren als de feiten nog ongekend zijn?? Het is niet omdat we op deze aarde geboren zijn dat we nota bene alles op aarde kunnen verklaren, we willen het wel en dan maken we subjectieve redeneringen die we verkopen als een objectiviteit

  0 likes
 • Bodhi schreef:

  Ik heb gisteren de film gezien (betaald via paypal en laten streamen) Vol verwachting klopte mijn hart… Maar helaas de film blijkt een combinatie van Ancient Aliens, vrije energie (en het tegenwerken door elites) en het wezentje staat min of meer cebtraal door de film heen, waar je aan het einde van de film mag achter komen dat het menselijk DNA heeft, met een aantal afwijkingen, ineens moet we volgens de wetenschapper het computerprogramma maar eens betwijfelen die het DNA berekend, Yeah right! het is niet dat ik niet in buitenaards leven geloof.. ik heb zoiets van als het zo bedoeld is komt er vanzelf wel contact.. Ik weet niet wat het verschil is met deze club of een club mensen die maar met alles proberen te bewijzen dat God bestaat…

  0 likes
 • Pascal schreef:

  Mensen die meer info willen hebben over ATA kunnen zich inschrijven bij CSETI en dan krijg je mail van hun met nieuwe vindingen. Zo heb ik vannacht een mail gehad over ATA met verbluffende mooie haarscherpe foto’s waar te zien is dat hij 5 vingers en tenen heeft. Voor de vrouwen is ook te zien wat voor PIPO hij heeft hahaha

  Daar is over het gehele programma veel meer te zien!

  Over de betaalde film wil ik zeggen dat het heel duur is om zoiets te maken en het onbereikbare blijft het interessantste!! Voor een betaald iets krijg je dus meer aandacht!

  0 likes
 • John schreef:

  Waarom staat dit nu in de telegraaf ???

  Alien blijkt toch mens

  Even leek het erop dat buitenaards leven voor het eerst bewezen zou worden. Vele UFO-fans keken reikhalzend uit naar wat een baanbrekende documentaire moest worden op het gebied van aliens. Er gingen vele speculaties rond over Ata, die met zijn grote hoofd zo uit de ruimte leek te komen. Wetenschappers van de Stanford University tonen nu op basis van DNA-testen aan dat het niet om een aap, foetus of alien gaat, maar om een gemuteerde mens.

  0 likes
 • Peter II schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Dugeirio”]http://www.youtube.com/watch?v=gtyq4ACcbQ4
  sorry ik vergat de link..Enjoy![/quote]
  Bedankt voor de link!

  Vanavond even kijken op mijn tv.

  Ben benieuwd,.[/quote]

  Pffffttt… ik wordt er zo moe van he. Eindelijk een link… allerlei snoep en chips in huis gehaald, om het te bekijken met zijn allen… hebben ze het verwijderd ! Weet je wat de waarheid is ? Dat is geld. Commercie en mensen de laatste centen uit hun zak schudden, om een docu, waar de hele wereld van op zijn kop zou moeten staan hahaha.

  0 likes
 • Pascal schreef:

  [quote name=”Plien”]Puff,nepperij.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21508454/__Alien_blijkt__toch_mens__.html%5B/quote%5D

  Ik denk dat vele wel weten dat de Telegraaf en de Volkskrant fascistische Elitaire kranten zijn die geheel gestuurd worden door de Vrijmetselarij die hun Renteslaaf systeem willen beschermen.

  0 likes
 • v.d.snats schreef:

  [quote name=”biko steve”]Jammer dat die gedebunkte belgische foto erin zit. Iedereen weet nu toch alweer een paar jaar dat de maker toegegeven heeft dat het een piepschuim driehoek was met lampjes?[/quote]Hoe weet je zeker dat het de maker was? Trouwens, interessante naam heb je.

  0 likes
 • auke schreef:

  Ik heb de de hele doc gezien op vmeo hier de link http://vimeo.com/64655063 ik had er wat meer van verwacht ik vondt zelf dat er weinig nieuwe dingen in waren en een boel zaken die in andere docu’s ook zitten en die 13 cm ? het is voor mij nog steeds een ?

  http://vimeo.com/64655063

  0 likes
 • Alex Donkers schreef:

  Aan het begin van de documentaire omschrijft Greer Ata als een buitenaards wezen dat in de woestijn werd gevonden. De mensen achter Sirius schiepen hoge verwachtingen, maar het DNA-onderzoek in de film toont aan dat Ata menselijk was.

  KAN DIT ARTIKEL WEG?

  0 likes
 • Jan schreef:

  Onzin of niet… Alsof vragen stellen plots vreemde eigenschap is?? Ooit van Gallileo Gallilei gehoord?

  Jij zou een goede Paus maken, ouwe onverschillige. . .[/quote]

  Het is stil aan de o………..LOL

  0 likes
 • Peter II schreef:

  [quote name=”auke”]Ik heb de de hele doc gezien op vmeo hier de link http://vimeo.com/64655063 ik had er wat meer van verwacht ik vondt zelf dat er weinig nieuwe dingen in waren en een boel zaken die in andere docu’s ook zitten en die 13 cm ? het is voor mij nog steeds een ?

  http://vimeo.com/64655063%5B/quote%5D

  Bedankt voor je tip auke, maar de film is er inmiddels al van af gehaald. Dit zie je nu:

  Page not found

  Sorry, “Sirius Movie (Full Documentary)” was deleted at 11:56:13 Wed Apr 24, 2013.

  Kennelijk heeft youtroep en andere filmpjesbrengers er ook belangen bij ?
  Of zou het ook zo kunnen zijn dat de opdracht daar toe is gegeven, omdat men anders een geweldig bedrag misloopt ?
  Het doet me steeds meer en meer denken, aan die bank-directeurs. Doen alsof ze er zijn voor de klant, maar o wee als het op de centen aankomt 🙂

  0 likes
 • biko steve schreef:

  [quote name=”v.d.snats”][quote name=”biko steve”]Jammer dat die gedebunkte belgische foto erin zit. Iedereen weet nu toch alweer een paar jaar dat de maker toegegeven heeft dat het een piepschuim driehoek was met lampjes?[/quote]Hoe weet je zeker dat het de maker was? Trouwens, interessante naam heb je.[/quote]

  Hij is met naam en toenaam destijds, na het maken van de foto, en onlangs, met zijn confessie, naar buiten getreden.
  Het was dus al 20 jaar bekend wie de foto maakte. De foto die 20 jaar als smoking gun te boek stond is dus niet echt.

  0 likes
 • Net heb ik eveneens de documentaire bekeken via de streaming link (en daarvoor mijn € 7,68 betaald), en ja, wat een ontnuchtering. Niet van de documentaire, maar van de meeste reacties hier.

  Hoe is het toch telkens mogelijk dat het levenswerk van een individu op het moment dat het wordt gepresenteerd aan een breder publiek, voor het merendeel ‘lauwe’ respons oogst? Een persoon die alles op alles zet en tegen alle obstakels en tegenslagen in blijft doorgaan, vecht, streeft, voet bij stuk houdt, en dan… dit. Hier. Op deze site. Het is te treurig voor woorden.

  Maar zo is het nu eenmaal. Dit is de reden waarom ‘de massa’ de eenlingen, de doorbijters, de visionairs nodig heeft: ze kan het zelf namelijk niet. Te lui, te laf, te vol van hun ego, en daarom altijd het woordje klaar om diegene die wel iets presteert domweg af te maken en zo snel mogelijk bij het grof vuil te zetten. Is het omdat de vanuit de luie stoel gekoesterde verwachtingen omtrent de prestaties van een ander niet waar worden gemaakt? Of is het doodgewoon projectie (als er überhaupt wel begrepen wordt wat ik ermee bedoel hier in deze samenhang)? Het eigen leven is miserabele sh…t, en daarom mag het leven van een ander niet de glorie worden gegund die het heeft verdient?

  De feiten ( https://en.wikipedia.org/wiki/Steven_M._Greer ): vanaf 1990 heeft Steven Greer met CSETI de eerste stap gedaan om vorm te geven aan zijn ideeën, in 1993 is hij begonnen aan het Disclosure Project ( http://www.disclosureproject.org/background.shtml ) . Nu, na 23 jaar, is zijn volgende stap het Orion Project ( http://www.theorionproject.org/en/ ): het in Virginia opzetten van een locatie waar hij aan wetenschappers uit de hele wereld een ‘safe haven’ wil kunnen bieden om aan vrije energie technologie te werken. De opbrengst van de internet-release van de documentaire Sirius wordt gebruikt om dit project te kunnen financieren.

  0 likes
 • Even over het “menselijke” van Ata: ja, het wordt zo benoemd in de docu. In een enkele zin. Daarna komen er nog een heleboel andere zinnen, tientallen. Daar gaat het o.a. over junk-DNA die het computersysteem rechtstreeks naar de prullenbak verwijst. De onderzoeker zegt daarover: als je daar niet oplet, loop je het risico het kind met het badwater weg te gooien. En hij zegt dat hij eigenlijk nog veel meer zou willen zeggen, maar dat doet ‘ie niet omdat hij vreest dat hij dan niet meer serieus zal worden genomen. Het feit dat hij zijn bevindingen op het internet zal zetten waardoor anderen verder kunnen gaan waar hij (voorlopig) mee gestopt is, wat zegt dat? Enig idee misschien vanuit ‘de massa’?

  Ik was vanochtend bij mijn tandarts, er moest een kies eruit. Tijdens het wachten totdat de verdoving werkt heb ik mijn tandarts even spontaan aan de tand gevoeld. Ik heb hem wel recht aangekeken bij het stellen van mijn vraag over zijn bevindingen aangaande buitenaards leven. Hij legde binnen 8 minuten zijn gedachten neer, waaronder “dat het weer eens een typisch voorbeeld van menselijke arrogantie is ervan uit te gaan dat wij de enige intelligente ras zouden zijn in dit gigantisch universum. Alhoewel, intelligent…” en hij maakte zijn zin niet af.

  En wat de Telegraaf betreft en andere media: er hoeft desbetreffend geen ‘actieve’ controle meer te worden uitgeoefend door de venijnig nare mind-controlling elite. Het journalistenvolk en het lezerspubliek is al zo braaf slaafs, daar hebben ze geen werk meer aan.

  Mocht overigens iemand vinden dat ik erg negatief overkom in deze twee posts, dan klopt dat. Het is omdat ik weer eens besef hoe moeilijk het is om door de sluier heen te leren kijken die daar gelegd is.

  In ieder geval STERKTE met het zelf leren denken en het treffen van de maatregelen ervoor.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”[email protected]”]Even over het “menselijke” van Ata: ja, het wordt zo benoemd in de docu. In een enkele zin. Daarna komen er nog een heleboel andere zinnen, tientallen. Daar gaat het o.a. over junk-DNA die het computersysteem rechtstreeks naar de prullenbak verwijst. De onderzoeker zegt daarover: als je daar niet oplet, loop je het risico het kind met het badwater weg te gooien. En hij zegt dat hij eigenlijk nog veel meer zou willen zeggen, maar dat doet ‘ie niet omdat hij vreest dat hij dan niet meer serieus zal worden genomen. Het feit dat hij zijn bevindingen op het internet zal zetten waardoor anderen verder kunnen gaan waar hij (voorlopig) mee gestopt is, wat zegt dat? Enig idee misschien vanuit ‘de massa’?

  Ik was vanochtend bij mijn tandarts, er moest een kies eruit. Tijdens het wachten totdat de verdoving werkt heb ik mijn tandarts even spontaan aan de tand gevoeld. Ik heb hem wel recht aangekeken bij het stellen van mijn vraag over zijn bevindingen aangaande buitenaards leven. Hij legde binnen 8 minuten zijn gedachten neer, waaronder “dat het weer eens een typisch voorbeeld van menselijke arrogantie is ervan uit te gaan dat wij de enige intelligente ras zouden zijn in dit gigantisch universum. Alhoewel, intelligent…” en hij maakte zijn zin niet af.

  En wat de Telegraaf betreft en andere media: er hoeft desbetreffend geen ‘actieve’ controle meer te worden uitgeoefend door de venijnig nare mind-controlling elite. Het journalistenvolk en het lezerspubliek is al zo braaf slaafs, daar hebben ze geen werk meer aan.

  Mocht overigens iemand vinden dat ik erg negatief overkom in deze twee posts, dan klopt dat. Het is omdat ik weer eens besef hoe moeilijk het is om door de sluier heen te leren kijken die daar gelegd is.

  In ieder geval STERKTE met het zelf leren denken en het treffen van de maatregelen ervoor.[/quote]
  nee hoor ik ben het met je eens.

  0 likes
 • Thnx legaal, ik ook met jou 😉

  0 likes
 • Tristan de Reus schreef:

  typ allemaal is chupacabra in bij google afbeeldingen

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  griepseizoen

  Heel opmerkelijk: géén griepseizoen op zuidelijk halfrond. Hoe kan dat?

  In Zuid-Afrika begint het griepseizoen al 36 ...

  duitse

  Het tij keert: Duitse volk zegt massaal ‘nein’ tegen beperkingen

  Afgelopen weekend demonstreerden tienduizenden mensen (de schattingen ...

  >