Bewustzijn

Hoe het hart ons verbindt met de wereld om ons heen (video)

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het hart kan worden gezien als een soort smartphone. Het verbindt ons op een onzichtbare manier met een uitgebreid informatienetwerk.

Door middel van onzichtbare energie wordt de mens verbonden met alle levende wezens. De energie van het hart verbindt ons letterlijk met elkaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ieder hart draagt bij aan een collectief veld. Het belang van deze verbinding en hoe we bijdragen aan dit collectieve energieveld wordt uitgelegd in onderstaande video. Het energetische veld van het hart verbindt ons ook met de aarde zelf.

Wetenschappers van het Institute of HeartMath (IHM) hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de kracht van het hart, de connectie tussen het hart en de hersenen, hartintelligentie en practische intuïtie.

Of het nu gaat om persoonlijke relaties, sociale connecties of de samenleving, we zijn allemaal met elkaar verbonden door middel van een veld van elektromagnetische energie. Door te beseffen hoe dit veld werkt kunnen we de weg vrijmaken voor een duurzame toekomst.

Bron: YouTube.com/HeartMathInstitute

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patricia v Moffeland
Patricia v Moffeland
10 jaren geleden

Wat een vieze vergelijk, het hart en het smartphone. Het hart zendt zeker geen ziekmakende micropulsen-straling uit, je wordt er niet verslaafd ervan en de communicatie van hart tot hart zit op een veel diepere niet alleen maar mentale maar emotioneel niveau.

Edwin
Edwin
10 jaren geleden

Blij dat jullie dit plaatsen.
Dit interne web is veeeeeeel betrouwbaarder dan internet. Wisten jullie dat het internet een stoffelijke manifestatie van dit onzichtbare web is?

Onze verre voorouders wisten dit al. De druides en wizards ( tsss what’s in a name?) noemden dit het “Web van Wyrd”.
Ook vanuit de hindoestaanse literatuur staat dit bekend als “Het net van Indra”.

Niemand is gescheiden van wat hi/zij ziet. Dat mensen dit niet willen accepteren is simpel: het houdt namelijk ook in dat AL onze gedachten door onze medemensen op een of ander niveau toch het bewustzijn binnenstroomt.Doen alsof je aardig bent , en van binnen slecht denken over die ander….kan je nooit voor je houden, EENS komt die ander er achter, op een “onverklaarbare” manier. Dit artikel wat jullie plaatsen legt netjes uit HOE dat komt. Goed stukkie hoorrr !
Knuffellll en toedeledokieee

redice
redice
10 jaren geleden

“sustainable peace” and “the next level of conscience” allemaal mooie woorden, zou tof zijn als dit waar kon zijn maar zolang er radicale geloofsovertuigingen zijn is dit ver van ons bed vrees ik.
lees de nieuwsberichten op internet(niet de reguliere media)over wat er zich momenteel wereldwijd afspeelt, massamoord, genocide, etnische zuiveringen, noem het zoals je wilt maar voorlopig zijn “de slechten” aan het winnen op het goede!!!

wolfje
wolfje
10 jaren geleden

wij zijn allemaal met elkaar verbonden. peper het ons nog even in

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x