Homepagina » Bewustzijn » Hoe het hart ons verbindt met de wereld om ons heen (video)
Hoe het hart ons verbindt met de wereld om ons heen

Hoe het hart ons verbindt met de wereld om ons heen (video)

Het hart kan worden gezien als een soort smartphone. Het verbindt ons op een onzichtbare manier met een uitgebreid informatienetwerk.

Door middel van onzichtbare energie wordt de mens verbonden met alle levende wezens. De energie van het hart verbindt ons letterlijk met elkaar.

Ieder hart draagt bij aan een collectief veld. Het belang van deze verbinding en hoe we bijdragen aan dit collectieve energieveld wordt uitgelegd in onderstaande video. Het energetische veld van het hart verbindt ons ook met de aarde zelf.

Wetenschappers van het Institute of HeartMath (IHM) hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de kracht van het hart, de connectie tussen het hart en de hersenen, hartintelligentie en practische intuïtie.

Of het nu gaat om persoonlijke relaties, sociale connecties of de samenleving, we zijn allemaal met elkaar verbonden door middel van een veld van elektromagnetische energie. Door te beseffen hoe dit veld werkt kunnen we de weg vrijmaken voor een duurzame toekomst.

Bron: YouTube.com/HeartMathInstitute

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Patricia v Moffeland schreef:

  Wat een vieze vergelijk, het hart en het smartphone. Het hart zendt zeker geen ziekmakende micropulsen-straling uit, je wordt er niet verslaafd ervan en de communicatie van hart tot hart zit op een veel diepere niet alleen maar mentale maar emotioneel niveau.

  0 likes
 • Edwin schreef:

  Blij dat jullie dit plaatsen.
  Dit interne web is veeeeeeel betrouwbaarder dan internet. Wisten jullie dat het internet een stoffelijke manifestatie van dit onzichtbare web is?

  Onze verre voorouders wisten dit al. De druides en wizards ( tsss what’s in a name?) noemden dit het “Web van Wyrd”.
  Ook vanuit de hindoestaanse literatuur staat dit bekend als “Het net van Indra”.

  Niemand is gescheiden van wat hi/zij ziet. Dat mensen dit niet willen accepteren is simpel: het houdt namelijk ook in dat AL onze gedachten door onze medemensen op een of ander niveau toch het bewustzijn binnenstroomt.Doen alsof je aardig bent , en van binnen slecht denken over die ander….kan je nooit voor je houden, EENS komt die ander er achter, op een “onverklaarbare” manier. Dit artikel wat jullie plaatsen legt netjes uit HOE dat komt. Goed stukkie hoorrr !
  Knuffellll en toedeledokieee

  0 likes
 • redice schreef:

  “sustainable peace” and “the next level of conscience” allemaal mooie woorden, zou tof zijn als dit waar kon zijn maar zolang er radicale geloofsovertuigingen zijn is dit ver van ons bed vrees ik.
  lees de nieuwsberichten op internet(niet de reguliere media)over wat er zich momenteel wereldwijd afspeelt, massamoord, genocide, etnische zuiveringen, noem het zoals je wilt maar voorlopig zijn “de slechten” aan het winnen op het goede!!!

  0 likes
 • wolfje schreef:

  wij zijn allemaal met elkaar verbonden. peper het ons nog even in

  0 likes
 • Charles schreef:

  [quote name=”redice”]”sustainable peace” and “the next level of conscience” allemaal mooie woorden, zou tof zijn als dit waar kon zijn maar zolang er radicale geloofsovertuigingen zijn is dit ver van ons bed vrees ik.
  lees de nieuwsberichten op internet(niet de reguliere media)over wat er zich momenteel wereldwijd afspeelt, massamoord, genocide, etnische zuiveringen, noem het zoals je wilt maar voorlopig zijn “de slechten” aan het winnen op het goede!!![/quote]
  @redice
  Als je plaats zou nemen in de wachtkamer van een tandarts, zou je na drie maanden concluderen dat het menselijke gebit niet op haar taak berekend is. Het gebit zit steeds vol met gaatjes, er ontstaan zelfs ontstekingen, tanden en kiezen moeten zelfs getrokken worden!

  Als je drie maanden met een kraamwerkster zou meedraaien, zou je dan de3zelfde conclusies over het menselijke gebit hebben?

  Alles bestaat, er bestaat haat er bestaat liefde er bestaat tekort er bestaat overvloed: waar richt jij je aandacht op?

  0 likes
 • Joris schreef:

  [quote name=”Charles”][quote name=”redice”]”sustainable peace” and “the next level of conscience” allemaal mooie woorden, zou tof zijn als dit waar kon zijn maar zolang er radicale geloofsovertuigingen zijn is dit ver van ons bed vrees ik.
  lees de nieuwsberichten op internet(niet de reguliere media)over wat er zich momenteel wereldwijd afspeelt, massamoord, genocide, etnische zuiveringen, noem het zoals je wilt maar voorlopig zijn “de slechten” aan het winnen op het goede!!![/quote]
  @redice
  Als je plaats zou nemen in de wachtkamer van een tandarts, zou je na drie maanden concluderen dat het menselijke gebit niet op haar taak berekend is. Het gebit zit steeds vol met gaatjes, er ontstaan zelfs ontstekingen, tanden en kiezen moeten zelfs getrokken worden!

  Als je drie maanden met een kraamwerkster zou meedraaien, zou je dan de3zelfde conclusies over het menselijke gebit hebben?

  Alles bestaat, er bestaat haat er bestaat liefde er bestaat tekort er bestaat overvloed: waar richt jij je aandacht op?[/quote]

  Hier: http://goldenageofgaia.com/ is veel aandacht voor het licht.

  Hier ook, juist vanuit iemand die het duister heeft ondervonden: http://www.askteal.com/

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Mooie babbels om te pogen je een onnozele collectivist te maken in plaats van een individualist.

  0 likes
 • carpa schreef:

  [quote name=”Patricia v Moffeland”]Wat een vieze vergelijk, het hart en het smartphone. Het hart zendt zeker geen ziekmakende micropulsen-straling uit, je wordt er niet verslaafd ervan en de communicatie van hart tot hart zit op een veel diepere niet alleen maar mentale maar emotioneel niveau.[/quote]

  Klopt, maar men refereert niet naar de negatieve polariteit van het toestel dan wel naar de mogelijkheden om te communiceren in al de vormen voorlopig voor ons gekend. Het is een analogie.
  Als men emotioneel is, zendt men ook berichten allerlei naar ‘een ander’ via dit ‘moderne’ communicatiemedium.

  Men wil gewoon raakpunten vinden waarbij mensen het eenvoudiger kunnen vinden om een link te kunnen leggen tussen wat gezegd wordt en wat voor ons bekend/gekend is zonder zich te richten op de negatieve polariteit ervan.

  Dat ‘vieze’ dat je eraan koppelt is deels een vaststelling en is correct, maar tegelijkertijd is er ook heel wat ‘moois’ aan dat ook zijn plek in de realiteit kent.
  Zijn zaken voor verbetering vatbaar? Absoluut! Dat kan door aan te stippen van wat niet op lange termijn constructief werkt en vol te gaan voor wat dan weer wél constructief is op lange termijn. Dit kan enkel plaatsvinden als mensen er 1: bewuster van worden én ‘t belangrijk genoeg vinden (focus) en 2: wanneer men bereid is om die ‘connectiviteit’ even naast zich neer te leggen via smartphones e.a. gadgets om een snellere manifestatie te bewerkstelligen.
  Waarom dit laatste? Als men zich als een ‘slaaf’ blijft overgeven en gedragen van zulke middelen, dan zullen veranderingen in positieve zin weinig doorgang kunnen vinden simpelweg omdat de ‘vraag’ niet groot genoed is. Bottom – Top. Nu laten we ons steeds blind meevoeren in ‘t omgekeerde.

  0 likes
 • carpa schreef:

  De presentatie is mooi gedaan, waarvoor dank aan de makers ervan. Het is wat ik vaak zeg, maar nooit een duidelijk audio-visieel iets aan kon koppelen. Eindelijk.

  0 likes
 • Edwin schreef:

  [quote name=”Aardebewoner”]Mooie babbels om te pogen je een onnozele collectivist te maken in plaats van een individualist.[/quote]
  Leuk, hoe mensen woorden gebruiken waar van ze de oorspronkelijke betekenis niet eens weten.
  Individu is een samengesteld woord:
  A:”IN” betekent “niet”
  B:”Dividu” afgeleid van het werkwoord “dividere” en betekent “delen”.

  Individu betekent juist “ondeelbaar”, en zoals jij het gebruikt is het precies het tegenovergestelde.is niet “jouw” fout hoor, die gedachte die je had was fout, maar jij zelf niet bent daar niet schuldig aan. Niemand is ooit schuldig, het Ego denkt dat ie gescheiden is van wat het Ego ziet, dat doet deze domme valse afgod al miljoenen jaren. De gedachte dat ego een “ding” is wat Echt is, is juist de oorzaak van alle ellende op deze aardkloot meneer de aardbewoner.Al miljoenen jaren beweer ik dat door middel van miljoenen filosofen en mystici, waar deze sukkelige schrijver dus ook EEN mee is (laten we vooral de duistere krachten niet vergeten, komen ook van MIJ af, niet leuk, maar ja).En wat is dat nou allemaal voor geblaf en geblaat tegen mensen die filosoferen, zijn die ECHT niet begaan met hun medemens denk je?Ik heb mensen in mijn leven zo vaak geholpen dat ik er zelf door bijna overleden ben.
  Een EEN-ling (iemand die het ENE kent en IS) , ziet alles als zijn/haar eigen lichaam.Wordt er iemand gezien die lijdt, dan ervaard de EEN-ling dit juist als zijn/haar eigen pijn, en helpt dus zonder te denken “ik moet helpen”.
  Inderdaad “Aardebewoner” hele mooie babbels, klinkt in ieder geval veel prettiger als ehmmm….hoe zou ik eigenlijk jouw gebabbel classificeren?
  En nu over mijn eigen gewauwel: vergeet alles wat er staat geschreven, het knorren van een varken heeft meer inhoud als deze woordenbrei/bagger. De enige waarheid leeft in, en ben je Zelf. Die diepe innerlijke Stille/woordloze aanwezigheid in je zelf, het Ene….laat die eens een stukkie meeschrijven alsjeblieft.

  0 likes
 • aly schreef:

  Ik zou zo graag een beroep willen doen
  aan alle mensen die NU leven op Aarde
  mensen kies voor Liefde, niet voor angst
  Waarheid is niet wat de wereld
  ons, mij wil doen geloven
  Waarheid, mijn en jullie eigen waarheid
  woont diep in mij, bevindt zich in ons
  wat waar is dat is Liefdevol
  dat klinkt toch logisch is het niet? want
  leugens verstrooien toch geen Liefde
  Onze waarheid is heel persoonlijk
  Waarheid, Liefde uit de oorspronkelijke Bron
  Contact leggen met ons Hartbewustzijn.
  maak de keus en stem je af.
  Het maakt je menszijn compleet
  Het is de zin van: Wie ben ik, wat doe ik hier en
  waar ga ik naar toe
  Het is de reis van ons aller Leven
  de reis is net zo belangrijk als het doel
  Allen zijn we mensen met een evoluerend bewustzijn
  om te leren en te groeien daarom
  kwamen we en zijn we hier
  Laten we onze kracht gebruiken
  en ons geen beperkingen meer op laten leggen
  Zo is het Leven juist niet bedoeld
  leven in je eigen Waarheid
  wat tevens de waarheid is van onze planeet Aarde
  dat brengt ons terug naar de Bron.
  Geen illusie van afgescheidenheid meer, maar
  samen op weg naar Eenheid en Liefde
  Laten we onszelf en de Aarde helen
  Negativiteit heeft al zoveel kapot gemaakt
  We mogen dit niet meer toelaten
  Ons Hartbewustzijn moeten we nu laten spreken
  Hiernaar luisteren is voor alles wat leeft van belang
  Laten we het Nieuwe Tijdperk binnengaan met
  een open Hart en een open Geest.
  Aly
  Dit gedicht maakte ik in verbondenheid in mei 2011 en vond het wel bij dit artikel passen

  0 likes
 • rsdm schreef:

  (rsdm)het is weer tijd.

  tot dan,

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  bonus

  Wél bonus voor managers, maar geen cent extra voor zorgmedewerkers: ‘Schandalig en schaamteloos’

  Verpleegkundigen van het Zaans Medisch Centrum zijn ...

  oud-parlementslid

  Oud-parlementslid: ‘Groot deel Vlaamse bevolking écht klaar voor totalitair regime’

  Enkele dagen geleden nam België nieuwe maatregelen ...

  >