Buitenaards

Vermeende resten buitenaards wezen onderzocht

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dr. Steven Greer heeft verslag uitgebracht van zijn bezoek aan het land waar het vermeende lichaam van een buitenaards wezen wordt bewaard.

Hij heeft er samen met Dr. Bravo en Emery Smith röntgen- en CT-scans gemaakt van het lichaam, zo meldt Greer op zijn blog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het DNA wordt momenteel bestudeerd door een vooraanstaand geneticus. De scans laten een biologisch humanoïde organisme zien dat geheel intact is. Het team was in staat verschillende organen te onderscheiden, zoals de longen en het hart.

Foetus

De opbouw van het skelet is volgens een tweede expert anders dan bij mensen. Het kan volgens hem niet gaan om een foetus die na circa 20 tot 22 weken is weggehaald bij de moeder, zoals eerst werd gedacht. Daarvoor bevatten de botten volgens hem te veel calcium.

Het team hoopt een deel van de resultaten en mogelijk ook de scans te laten zien in de film Sirius. Naar verwachting wordt in december van dit jaar de laatste hand gelegd aan de film.

Elite

De film, geregisseerd door Amardeep Kaleka en zijn team van Neverending Light Productions, onthult dat de aarde is bezocht door volken van andere werelden die ons goed gezind zijn, maar bezorgd zijn over de toekomst van de mensheid.

Ook wordt aangetoond dat een militaire, industriële en financiële elite dit contact en wat we ervan hebben geleerd al meer dan 60 jaar geheim heeft gehouden.

Bron: Disclosureproject.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
11 jaren geleden

Ach ja..hoe lok je kijkers naar je film :/

roland
roland
11 jaren geleden

[quote name=”Vonzie”]Ach ja..hoe lok je kijkers naar je film :/[/quote]
Hoe bereid je mensen voor op bestaan van buitenaards contact.

Naisz
Naisz
11 jaren geleden

[quote name=”Vonzie”]Ach ja..hoe lok je kijkers naar je film :/[/quote]

LOL hoe moet je anders je bevindingen delen in een wereld ( lees MAIN STREAM MEDIA )die dit soort onderzoeken helemaal niet behandeld?? Ga eens op onderzoek uit op het internet en verdiep je eens in het werk van deze Steven Greer.

max1
max1
11 jaren geleden

Niets ten nadele van dr. Greer, maar als hij echt een ET in zijn bezit heeft, zou dit onmiddelijk in beslag genomen worden door bepaalde lieden en mag hij blij zijn dat hij het er levend vanaf brengt. Misschien heb ik ongelijk, en heb ik teveel naar afleveringen van de serie x-files gekeken. Maar ik vind het zeer moeilijk voor te stellen dat hij (nog) resten van een ET in zijn bezit zou hebben.
Zeker gezien de publiciteit die hij er al maanden aan heeft gegeven.
Ik denk dat het een marketing-stunt voor zijn film is.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x