Mens en DierCorona

Vernon Coleman: ‘De coronatest kan dodelijk zijn en worden gebruikt om je te vaccineren’

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

PCR-tests kunnen erg gevaarlijk zijn en ondraaglijke pijn veroorzaken, waarschuwt arts Vernon Coleman in een nieuwe video.

In oktober vorig jaar maakte Coleman melding van een gezonde vrouw die na de PCR-test hersenvocht uit haar neus zag lopen. Dit vocht beschermt de hersenen. De vrouw, een 40-plusser, klaagde later bij haar dokter over overgeven, een snotneus, hoofdpijn en een stijve nek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ook bij een gezonde 67-jarige vrouw liep hersenvocht uit de neus na de PCR-test. Ze vertoonde symptomen van hersenvliesontsteking. “Hoeveel mensen worden er gedood – met name in verzorgingstehuizen – door deze nutteloze en gevaarlijke test?” vraagt Coleman.

Dit zijn geen veilige tests

In de Indiase deelstaat Tripura bloedde een 3-jarig jongetje dood na de coronatest. In Saoedi-Arabië stierf een 18 maanden oude baby nadat het wattenstaafje was afgebroken in zijn neusholte. “Dit zijn geen veilige tests. Kinderen worden getraumatiseerd. Dit zijn geen veilige procedures en ze worden vaak uitgevoerd door mensen die net zoveel verstand hebben van geneeskunde en de menselijke anatomie als ik van het besturen van een onderzeeër.”

Daarnaast hebben onderzoekers van de Johns Hopkins-universiteit een studie gepubliceerd over een piepklein, stervormig apparaatje waarmee een medicijn kan worden afgeleverd. Deze apparaatjes zijn niet groter dan een stofkorrel.

“Ik denk dat deze technologie gebruikt kan worden om mensen door middel van de PCR-test te vaccineren. Is dit waarom er nu ook anale tests zijn? De procedure werkt het beste bij darmweefsel,” zei arts Coleman. “Mensen die denken dat ze getest worden, krijgen misschien wel het mRNA-vaccin.”

We kunnen alleen elkaar vertrouwen

Er zijn al nasale vaccins tegen de griep in omloop en ook worden er bij koeien vaccins via de neus toegediend, merkte hij op.

“Gaat dit gebeuren? Hoe zouden we erachter kunnen komen? De autoriteiten houden al lijsten bij van mensen die het vaccin weigeren. We kunnen de overheid en haar adviseurs niet vertrouwen. We kunnen de media niet vertrouwen. Zij hebben ons lang geleden verraden. We kunnen alleen elkaar vertrouwen.”

Bekijk de video hier in zijn geheel.

Volg ons op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

4.8 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Volgens politici – incl de PVV – is er niets aan de hand en moeten zelfs kleine kinderen geloven aan de PCR-test, zie https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/wat-bijna-alle-partijen-stemmen-tegen-motie-om-kinderen-uit-te-zonderen-van-coronatests/

Het wordt gekker, gekker en nog gekker.

Der Stef
Der Stef
3 jaren geleden

Deze ” MAN IN AN OLD CHAIR “is de wijsheid puur in deze donkere tijden .
Wat hij ook zegt , het klopt tot in de puntjes !
Chapeau voor deze man !!!

Hier de Link van zijn Channel : https://brandnewtube.com/@DrVernonColeman

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Is de Noodwet, Spoedwet, Avondklokwet ondertekend ? Kan iemand dit uitzoeken ?
Want als het NIET ondertekend is dan is het NIET rechtsgeldig !!

Henk R
Henk R
3 jaren geleden

Hier waren al vele bang voor. En daarom de regering zo aandringt op testen. Zo meteen hele klassen met kleine kinderen te gelijk. Gewoon crimineel deze leiders met misschien een mooi globalistisch baantje in het vooruitzicht. Ja, we worden geleid door veeartsen, wees u een schaap? Nee , niet laten testen ,dan maar wat langer in quarantaine. En laat deze lui van de kinderen afblijven.

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x