Buitenland

Verontrustende video: stuiptrekkende man per brancard afgevoerd bij vaccinatiecentrum

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beelden die uit Rusland afkomstig lijken te zijn, tonen mensen die in de rij staan om een coronavaccin te halen terwijl een stuiptrekkende man per brancard uit het vaccinatiecentrum wordt gereden.

Het lijkt erop dat de mensen wachten bij een mobiele vaccinatiekliniek. Sommigen van hen dragen een mondkapje. Het slachtoffer, wiens been schokkende bewegingen maakt, wordt per brancard afgevoerd terwijl vrijwel niemand ook maar een spier vertrekt.

Veel social media-gebruikers noemen de mensen in de video ‘schapen’. Het feit dat niemand onmiddellijk rechtsomkeert maakt, laat zien dat de op angst gebaseerde propagandacampagne rond coronavaccinaties bijzonder effectief is, schrijft website Infowars.

4.9 41 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

In WOII liet iedereen zich ook gedwee afvoeren…er is sinds die tijd niet veel verandert…Dat blijkt maar weer eens…

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Gelukkig heb ik in mijn diensttijd goed opgelet tijdens een oefening over propaganda en media misleiding in tijden van oorlog.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Als je de Hersendode Kudde de Pil van Drion geeft en zegt dat het goed voor ze is nemen ze hem ook…De Schapen verkeren allemaal in een Vegetatieve Toestand…nietsvermoedend vrolijk herkauwend, hun weg vervolgend richting het Abattoir…

dna
dna
1 jaar geleden

Russische roulette

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

40
0
We lezen graag je reactie!x