Financieel

‘Euro-Titanic heeft te weinig reddingsboten’ (video)

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Spanje is voor 100 miljard euro uitgekocht nu Europese landen hebben toegezegd leningen te verstrekken om de ondergang van de bankensector in het land te voorkomen.

Dat de Europese ministers van Financiën akkoord gaan is volgens de Spaanse premier Mariano Rajoy een reflectie van het succes van de eurozone.

Volgens Nigel Farage, leider van de eurosceptische fractie Europa van Vrijheid en Democratie in het Europarlement, is de Spaanse minister-president één van de meest onbekwame leiders van de Europese Unie omdat hij de afgelopen weken nog verkondigde dat er geen uitkoop zou komen.

Gefaald

De Lissabonstrategie, een actie- en ontwikkelingsplan van en voor de Europese Unie, stelde in 2000 dat met de euro in 2010 sprake zou zijn van volledige werkgelegenheid en dat Europa hét dynamische machtscentrum van de wereld zou zijn. Volgens Farage heeft de euro in alle opzichten gefaald.

Door de Spaanse uitkoop wordt de situatie alleen maar erger, aldus de Europarlementariër. Van de 100 miljard voor de Spaanse banken komt namelijk 20 procent uit Italië. Het geld wordt tegen drie procent geleend aan Spanje, maar om het geld te krijgen moeten de Italianen het eerst tegen zeven procent lenen op de markten. Op deze manier wordt Italië weer richting een uitkoop gedreven.

Farage besloot: De euro-Titanic is in aanvaring gekomen met een ijsberg en er zijn simpelweg niet genoeg reddingsboten.

Bron: YouTube/UKIPmeps

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bert
Bert
10 jaren geleden

Heerlijke kerel die Nigel, zegt waar het werkelijk op staat.
En dan die pro euro pipo Guy Verhofstad, die er maar doorheen loopt te schreeuwen, een teken van machteloosheid.
Dat het hele zaakje maar snel omvalt.

Groetjes Bert

Blup
Blup
10 jaren geleden

Nigel zegt al jaren waar het op staat.
En al jaren zijn er heel veel mensen het met hem eens. Nigel vertelt als het ware daar, wat de mensen hier zien, horen en denken.
Maar het helpt niets.. Waarom niet?
Nigel is ook een puppet. Net als al die anderen.

gallicflower
gallicflower
10 jaren geleden

Het is Europese project is mooi,maar louter politiek en niet economische, de creatie van de € werd bedacht binnen de bilderbergconferenties,deze elite op dit niveau fouten en mislukkingen toegeven, aatsmoeilijk.De FUD-creatie van de paniekstrategie:angst,onzekerheid en twijfel, de leugens verspreidt door politici, sinds de €-intro is het leven duurder geworden. De nationale en regionale zullen altijd primeren bij de politici, ook bij de introductie van Extraterrestrials, zonder medewerking van een bepaald soort dommeriken

Piet
Piet
10 jaren geleden

Zou verhofstad ook een vrijmetselaar zijn zoals Karel De Gucht? Allesinds triestig dat hij Nigel z’n tijd niet gunt zonder erdoor te roepen…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x