Mens en Dier

Krijgen we een digitale enkelband van Hugo de Jonge?

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Kamer wil dat mensen die gevaccineerd zijn en daarna positief worden getest op corona tijdelijk geen groen vinkje meer krijgen in hun CoronaCheck-app. Een motie die het kabinet oproept ervoor te zorgen dat de app op die manier wordt aangepast, kreeg steun van een Kamermeerderheid.

Mensen krijgen een QR-code nadat ze zijn gevaccineerd, maar kunnen nog steeds besmet raken en anderen besmetten. In dat geval wordt de QR-code niet aangepast. De Kamer wil daar verandering in brengen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Slimme digitale enkelband

Ron Roozendaal, directeur informatiebeleid van het ministerie van Volksgezondheid, doet op social media een beroep op de denkkracht van mensen voor het blokkeren van QR-codes in de CoronaCheck-app na een positieve test.

Natuurlijk kun je het vraagstuk van blokkeren op dezelfde manier oplossen als bij papieren bewijzen (met alle dilemma’s van dien). Dan zou je alle huidige codes moeten intrekken, opnieuw moeten laten aanmaken en dan wel statisch maken. Maar dan geef je wel veel privacymaatregelen op, stelt Roozendaal.

“Stel je voor dat je het slimmer wilt doen, kan dat? Kun je CoronaCheck maken tot een slimme digitale enkelband en blijven voldoen aan eisen van toegankelijkheid, veiligheid en privacy? Ik doe hierbij een beroep op jullie denkkracht,” aldus Roozendaal, die zijn bericht inmiddels heeft aangepast omdat mensen ‘aanstoot namen’ aan het woord enkelband.

Denkt u even mee?

“Zo gaaf! We krijgen een digitale enkelband van Hugo de Jonge,” twittert columnist Marianne Zwagerman.

Politicoloog Robin Fransman schrijft: “Het ministerie wil graag dat u meedenkt. ‘Hoe maken we van het QR-paspoort een slimme digitale enkelband?’ Denkt u even mee met Ron Roozendaal?”

4.5 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

174 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
M.Coolen
M.Coolen
2 jaren geleden

Mooi toch? Dan ervaren gevaxten dat ze beet zijn genomen en dat ze nog steeds het “virus” kunnen verspreiden. Laat hen maar voelen hoe het voelt buitengesloten te worden. Hopelijk worden ze dan wakker.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

DIGITALE SLAVENARMBAND

Daar is dat QR-COVID-1984-Totale-Controle-Social-Credit-System-Vaxxi-Nazi-Paspoort toch ook voor bedoeld? Zodat die Elite-Parasieten 24/7/365 kunnen Controleren waar elke individuele Slaaf uithangt…Als je in Thailand op vakantie bent moet je overal inchecken met je QR-Code…bliep…bliep…Als iedereen gewoon hun Volkomen zinloze QR-Oormerken in de Vuilnisbak gooien, is er Hélémáál NIETS! Allemaal Bangmakerij & Illusie…en het Slaafse Hersenloze Gepeupel Werkt gewoon Vrolijk aan de Totstandkoming van hun Digitale Slavenarmband mee…

CaSy
CaSy
2 jaren geleden

Je kan ook gewoon die nutteloze app afschaffen en het bespaarde geld aan de zorg geven!

mijn 2 cent
mijn 2 cent
2 jaren geleden

Heb op dit moment flinke keelpijn, snotter een eind weg en voel me niet lekker in het algemeen. Niets nieuws onder de zon dus.
Gewoon extra vit-c pil thuis blijven net zoals vroeger. Die stomme angsthazen die bij elke scheet omdat ze bang gemaakt zijn naar de teststraat lopen waar zelf een banaan positief is zorgen dat dit in stand blijft.
Bij griep denken ze oh is maar griepje, maar daar zit de grote FOUT, echte griep kan je doden zie 2018 10k doden in NL!

Back to top button
174
0
We lezen graag je reactie!x