UFO

Nog nooit zoiets gezien. Luister hier naar de geluidsopnames van een UFO-incident waarbij straaljagers werden ingezet

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 25 oktober 2017 verscheen op klaarlichte dag een UFO boven de Amerikaanse staat Oregon. Er werden straaljagers op afgestuurd, maar die konden niets vinden.

Het onbekende vliegtuig werd rond 16.30 uur lokale tijd opgepikt op de radar, meldde website The Drive.

Het object bevond zich op ruim 11 kilometer hoogte en bewoog zich met grote snelheid voort. Het reageerde niet op radio-oproepen.

Niet traceren

Het kwam aangevlogen vanuit het noorden van Californië, begaf zich vervolgens onder het commerciële luchtverkeer en verdween uiteindelijk van de radar.

Kort daarop maakten diverse piloten bij de luchtverkeersleiding melding van een wit vaartuig op ongeveer 11 kilometer hoogte.

Vanuit Portland stegen F-15’s op om het object te onderscheppen, maar die konden het mysterieuze toestel niet traceren.

Gestoord

De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA en luchtmacht hebben bevestigd dat dit voorval zich daadwerkelijk heeft voorgedaan.

Uit geluidsopnames blijkt dat de autoriteiten grote moeite hadden om te begrijpen waar ze mee te maken hadden.

Een luchtverkeersleider maakte melding van een object ‘dat zeer snel bewoog op een hoogte van 11 kilometer’. “Dit is gestoord,” klonk het.

Nog nooit

Eén van de piloten merkte op dat hij gedurende zijn hele carrière nog nooit zoiets had gezien. “Het was een wit vliegtuig en het was groot,” zei hij.

Sommigen speculeren dat de UFO mogelijk een geheim militair stealthvliegtuig was. Maar het zou niet logisch zijn om zo’n vliegtuig te testen in een gebied waar ook lijnvliegtuigen vliegen.

Beluister de geluidsopnames hieronder:

[Gaia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Was Rodebos
Was Rodebos
4 jaren geleden

En waar is die o zo alwetende wetenschap nu dan? Hoe lang worden UFO-waarnemingen door getrainde waarnemers nog genegeerd om de elite machtig te kunnen houden?

Bas van Schie
Bas van Schie
4 jaren geleden

Ze hebben het over een ufo dat staat buiten kijf.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Er zijn buitenaardse Ufo’s en aardse replica, ook zijn er diverse Ufo-basissen op Aarde, zo ook schijnt er volgens sommige een ufo-basis op de Veluwe te zijn in Nederland, onder een militaire-vliegbasis te Deelen; wie wil met mij dit alles verder onderzoeken?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x