Homepagina » Mens en Dier » Verpleegkundige laat zich vaccineren tegen corona en wordt ziek: ‘Corona!’
corona

Verpleegkundige laat zich vaccineren tegen corona en wordt ziek: ‘Corona!’

Verpleegkundige Barbara haalde op 10 januari haar coronavaccin. “Zo, die zit!” schreef ze vol trots op social media. Gisteren testte ze positief op corona. “K*T. Ziek. Benauwd. Sneltest. Corona!” aldus Barbara, die haar profiel inmiddels heeft afgeschermd.

Het bericht verspreidde zich als een lopend vuurtje en de verpleegkundige kreeg veel vragen en opmerkingen over het nut van de vaccinatie. “Ik sla die over en ga er niet op in. Sommigen pakken alles aan voor discussie. Geen zin in,” schrijft ze. Ook blijkt ze druk bezig te zijn om mensen te blokkeren: “Mijn blokkeerknop moet even afkoelen nu.”

Het is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk dat er nu opeens allerlei corona-uitbraken zijn op plekken waar mensen pas zijn gevaccineerd. Zo kampt zorgcentrum Heelwijk in Heesch met een grote uitbraak. Zeker 20 van de 30 bewoners en een aantal medewerkers van de afdeling kleinschalig wonen zijn besmet. Vorige week woensdag kregen alle bewoners van deze afdeling juist hun eerste inenting tegen het virus.

Na de tweede prik wel beschermd?

Bij onze zuiderburen gebeurt hetzelfde. In een woonzorgcentrum in Kapellen zijn 41 van de 98 bewoners en 18 medewerkers besmet met het coronavirus. Twee weken geleden kregen alle bewoners de eerste vaccinatieprik. De directeur van het centrum zei dat de tweede prik voorlopig on hold wordt gezet.

Het valt nog te bezien of deze mensen na hun tweede prik wel volledig beschermd zijn tegen corona. In Israël, wereldwijd koploper op vaccinatiegebied, blijft het aantal besmettingen stijgen, tot verbazing van gezondheidsexperts.

Veel minder effectief dan verwacht

Meer dan een kwart van het totale aantal coronadoden in Israël is deze maand geregistreerd. Dat terwijl er strenge lockdownmaatregelen van kracht zijn en er op grote schaal wordt gevaccineerd. Meer dan een miljoen Israëliërs hebben ook hun tweede dosis al gehad.

De vaccinatiecampagne zou wel eens op een grote mislukking uit kunnen lopen. Enkele dagen geleden schreef Elisabeth Mahase in medisch vakblad The BMJ dat de berichten uit Israël suggereren dat de eerste dosis van het Pfizer-vaccin veel minder effectief is dan verwacht.

4.8 56 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
2 maanden geleden

Ze had beter moeten weten, het is geen vaccin maar een mRNA injectie. Geen medelijden met dit soort mensen.

wim bierman
wim bierman
Reactie op  Marcel
2 maanden geleden

MRNA infectie

Ludo
Ludo
Reactie op  wim bierman
2 maanden geleden

Lezen is moeilijk

Realistic
Realistic
Reactie op  Ludo
2 maanden geleden

Moet je beter opletten en niet zoveel kletsen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Marcel
2 maanden geleden

Rudolf Steiner heeft het geschreven, ze gaan de Ame de Ziel van de mensen doden door vaccineren maar niet met een vaccin, vooruitziendeblik, Senielle Debielle Claus zegt het ook, de Ziel moet dood, Schapen !

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Jenne Sr.
2 maanden geleden

Klopt, ik herinner me dat ik me rot schrok toen ik dat las.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Marcel
2 maanden geleden

De 1e spuit tast je immuunsysteem aan dmv het hybride mRNA gen. Dat nestelt zich in alle cellen van je lijf. De 2e spuit is de fatale. Het activeert een auto immuun overeactie door dat alle cellen nu het (natuurlijke) virus gen gaan aanvallen. Hierbij zullen organen uitvallen. Je immuunsysteem valt het lichaam zelf dus dan aan. Kijk de info van Dr. Carrie Madej, prof Pierre Capel, Dolores Cahill.

Petrus
Petrus
Reactie op  Marcel
2 maanden geleden

Juist wel medelijden, want ze is volledig van het padje af.

NicoVilly
NicoVilly
2 maanden geleden

Dat was met de griepprik toch ook zo?

rop
rop
2 maanden geleden

Dat is ook de bedoeling van vaccineren, de oudjes laten geloven dat ze beschermt zijn, en toch nog corona krijgen, Ze worden denk ik zo langzaamaan onder de naam corona om zeep gebracht.

Bullhead
Bullhead
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Met deze stelling ben ik het helemaal eens.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Je vraagt je af waar de autopsie rapporten ondertussen blijven… Oh ja, ik las erover, het duurt een week of 14 voor het naar buiten gebracht kan worden, in het belang van het onderzoek kan het niet eerder…
Jaja, en ondertussen nog miljoenen extra doden.
Mensen, dit houdt niet op, niet vanzelf.
En alle regeringen zijn ervoor verantwoordelijk, en alle hoge ambtenaren, en die daaronder ook, en vele anderen ook. Het probleem zit zo diep, dat eigenlijk wereldwijd de gehele ambtelijke bestuurslaag het kanker van de samenleving genoemd mag worden. En dat moet of weggesneden worden, of behandeld, maar het is ondertussen overduidelijk dat het systeem kapot nee zelfs dodelijk is. En dat moet vervangen worden. ‘Positief’ nieuws uit Zimbabwe vandaag overigens, en als je de reacties erop leest is het Volk daar superblij mee. Het kan dus wel, van binnenuit reinigen.

Johan
Johan
2 maanden geleden

Lekker dan… een reden de wereld nog langer ‘on hold’ te zetten.

Nogmaals je immuunsysteem versterken lijkt de enige uitweg en de meest gezonde.
Kom uit die stoel en doe de tv het raam uit!

Of toch liever kiezen voor de angstporno van de NOS, Jinek etc..?. …dan gaan voor het ‘ultieme prikje’……..

salvar
salvar
Reactie op  Johan
2 maanden geleden

is gewoon griep , je krijgt het of je krijgt het niet.

C, De Mantre
C, De Mantre
2 maanden geleden

Misschien even wachten na het vaccineren om überhaubt iets te posten, gezien alle bijwerkingen ,toch twijfelachtig hoe het gaat uitpakken. Dit is pech omdat ze nu alles moet gaan afschermen. Ik zou het niet gedurfd hebben. Wie iets vroeg prijst verzoekt de goden, heb ik vaak ervaren, vandaar!

John
John
Reactie op  C, De Mantre
2 maanden geleden

Gewoon geen privézaken posten.
Geen foto’s, filmpjes, geen namen noemen.
Ik heb een fb account, maar ik gebruik niet eens mijn eigen naam.

Henk R
Henk R
2 maanden geleden

Ik geloof niet dat de lezers van deze site enige effectiviteit van dit “vaccin ” hadden verwacht. In ieder geval niet tegen de ziekte. Maar hoe effectief is in depopulatie moet nog blijken. Al zien we steeds meer hoe goed het hier voor werkt .

Wytske
Wytske
Reactie op  Henk R
2 maanden geleden

Google op Covid deaths UK. Op 8 december zijn ze begonnen. Kijk naar het sterftecijfer op deze datum. Nu kun je goed zien hoeveel mensen per dag overlijden aan het vaccin. Op het moment 1200 PER DAG. VERMOORD.

Henk R
Henk R
Reactie op  Wytske
2 maanden geleden

In Groot Brittannië speelt nog een ander verhaal. Hier zijn ze ook gretig geweest met de griepprik. Ook deze vaccinatie is interessant om in de gaten te houden. Ook zijn ze er hier van 50+ mee begonnen. Zijn de doden 10 jaar jonger dan zou het wel eens de griepprik kunnen zijn. Naast de doden die dit covid vaccin teweeg heeft gebracht. Dus hier dubbel op .

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Henk R
2 maanden geleden

Oh, jawel hoor. De theorie is duidelijk en coherent. Het is alleen dat het puntje van het virus gesynthetiseerd wordt. Aan de ene kant heb je geen rem (om de productie van die puntjes af te laten nemen) en aan de andere kant laat je een wit bloedlichaampje alleen detectie te laten leren via een klein stukje, alsof je auto moet herkennen alleen aan het spatbord.

De vaccine kan door de placenta barrière. Een wit bloedlichaampje kan een normale cel zien als een vijand als het al die puntjes afstoot. Cellen die te veel mRNA binnen krijgen kunnen minder “eigen” proteïnes synthetiseren, hierdoor de-reguleer je de homeostase, de cel kan dan minder.

Thoughtful
Thoughtful
2 maanden geleden

Voor mij is dit het bewijs dat een z.g. virus een product van het eigen lichaam is.
De opruimers van gifstoffen in je lichaam.
Hoe meer troep in je lichaam, des te meer virussen.

No worries
No worries
Reactie op  Thoughtful
2 maanden geleden
Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Thoughtful
2 maanden geleden

Je moet je lichaam neutre houden, dat heet geen hoge zuurgraad, zuur lichaam met veel champions kans op Kanker groot ook andere ziektes, in dit geval hoog vitamine D en C plus levertraan en zink tabletten, smorgens water met Citroen er in paar druppels appel acijn, je voelt je beter je dikke buik gaat ook weg, senne thé ga je goed naar de wc erg belangrijk groet en hou er de moed maar in !

stressless
stressless
Reactie op  Jenne Sr.
2 maanden geleden

Senne peulen? Om te ontgiften? Niet lang gebruiken das voor dieet. Bsking soda om zuurgraad te verlagen 1 glas per dag. bio appel azijn, theekruiden en Ayurvedische theekruiden op basis van lichaamstype. Etc etc genoeg producten. Zoekt en men zult vinden

R W
R W
Reactie op  Thoughtful
2 maanden geleden

Precies. Dit. Was iedereen maar zo ‘wakker’.

Simon
Simon
Reactie op  Thoughtful
2 maanden geleden

Nee, echt niet, het virus is in een lab gemaakt. Als je goed Engels kunt verstaan is deze video aan te raden: https://video.foxnews.com/v/6225847837001#sp=show-clips
“Gain of function” onderzoek bij virussen. Fauci heeft hier een zeer dubieuze rol in gespeeld.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Simon
2 maanden geleden

Het virus komt niet uit een lab, het komt uit een vergaderzaal.

John
John
Reactie op  Simon
2 maanden geleden

Niks lab.
Het was een politieke beslissing om maatregelen te nemen tegen een virus dat niet erger is dan de griep.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
2 maanden geleden

Wel of niet beschermd? Met de dood als bijwerking van het ‘vaccin’ ben je natuurlijk voor eeuwig beschermd tegen fop virussen.

De oren klapperen aan je hoofd bij het lezen van sommige mainstream berichten, over wappies gesproken. Hoe er een punt aandraaien?

…”Als een vaccin niet kan voorkomen dat je besmet raakt, kan het misschien wel voorkomen dat je ernstig ziek wordt. Alle vaccinstudies laten zien dat ze behoorlijk goed beschermen tegen ernstige infecties, ook de vaccins van AstraZeneca en Janssen. Dat betekent dat ook een minder effectief vaccin de druk op de zorg flink kan laten dalen, omdat minder mensen in het ziekenhuis belanden”….

https://nos.nl/artikel/2366702-hoe-effectief-een-vaccin-is-is-maar-van-beperkt-belang.html

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Het leugentijdperk
2 maanden geleden

Misschien ontgaat mensen het artikel om te begrijpen waar deze reactie precies over gaat en hoe absurd de mainstream media het zogenaamde ‘vaccin’ van een wel heel vreemde kant het goed probeert te praten. Jammer, want in het artikel maken ze feitelijk duidelijk dat het ‘vaccin’ waardeloos is.

John
John
Reactie op  Het leugentijdperk
2 maanden geleden

Dus eerst focussen ze op infecties, maar als je ‘gevaccineerd’ bent maken infecties niet meer uit?

De kluit belazerd
De kluit belazerd
2 maanden geleden

Wat velen al wisten , of vermoeden. https://zenodo.org/record/4477081#.YBaLFS2ZNQI

Lucky
Lucky
2 maanden geleden

Het verbaast mij dat mensendaat verbaast over zijn. Dat krijg je met al die onwetende vaccinatiegeile idioten,die denken dat ze alles beter weten.

x

Check Also

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

wor

World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!

De globalistische denktank van Klaus Schwab, het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

55
0
We lezen graag je reactie!x