Gezondheid

Pfizer stuurt ‘meest zieke tweet van de 21e eeuw’ de wereld in

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hugo de Jonge, de buikspreekpop van Pfizer, zei woensdag dat ‘we ons zullen voorbereiden op een jaarlijks vaccinatieprogramma’. “Het is onze inzet om er daarbij op voorhand van uit te gaan dat we voor de hele bevolking weer twee prikken zullen moeten zetten, dus een volledige vaccinatie zullen moeten doen. Wij gaan ervan uit dat dat vanaf 12 jaar zal zijn, om de rekensommen zo groot mogelijk te maken; vanaf 12 jaar volledig vaccineren, jaarlijks.”

Farmareus Pfizer kreeg afgelopen week in de Verenigde Staten toestemming om kinderen vanaf 12 jaar te vaccineren. De NOS sorteert alvast voor op goedkeuring in Europa: “Kinderartsen vinden dat kinderen vanaf 12 jaar gevaccineerd zouden moeten worden, zodra het Europees Medicijnagentschap (EMA) vaccins heeft goedgekeurd voor toediening aan kinderen. Dat zegt Karoly Illy, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde en OMT-lid, tegen het NOS Jeugdjournaal.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Hallucinant filmpje

Enkele dagen geleden zette Pfizer een hallucinant filmpje op Twitter waarin de 2260 12- tot 15-jarige vrijwilligers die deelnamen aan het vaccinonderzoek worden bedankt. Deze vrijwilligers ‘helpen ons om terug te keren naar een wereld waarin kinderen weer de dingen kunnen doen die ze leuk vinden’.

“Bedankt dat jullie je hebben aangemeld als vrijwilliger zodat kinderen van mijn leeftijd het vaccin ook kunnen krijgen,” zegt een meisje in de video. “Jullie hebben een verschil gemaakt in de wereld,” zegt een ander meisje.

Crimineel

Kinderarts Angelina Farella zei eerder deze maand tijdens een hoorzitting in Texas dat kinderen 99,997 procent kans hebben om corona te overleven en de ziekte bovendien niet verspreiden. “Wat we onze kinderen op dit moment aandoen, is crimineel.”

Naomi Wolf, voormalig campagne-adviseur van Bill Clinton, haalt fel uit naar Pfizer: “Waarschijnlijk de meest zieke tweet van de 21e eeuw.”

4.7 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Wanneer instanties, clubs, of hoe je het noemen wil niet worden teruggefloten dan wordt het gekker, gekker en nog gekker.

No name
No name
3 jaren geleden

Karoly Illy. Maakt deel uit van het WEF – complot. Van hem kunnen we niets anders verwachten. Neurenberg 2 !!!!

Elst
Elst
3 jaren geleden

Wat moet je hier nu nog op zeggen. Zoveel kennis gebrek. Nu ook al bij de jeugd.

Frans
Frans
3 jaren geleden

En nóg worden de schapen niet wakker.

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x