Mens en Dier

Twan Huys wordt in Buitenhof ‘helemaal weggeblazen’ door Thierry Baudet

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In aanloop naar de verkiezingen spreekt Buitenhof iedere week met één van de lijsttrekkers. Deze week was het de beurt aan Thierry Baudet van FVD. Hij werd onderworpen aan een soort kruisverhoor. Presentator Twan Huys liet hem amper uitspreken en beschuldigde Baudet er bovendien van leugens te verspreiden.

Het Kamerlid zei in Buitenhof onder andere dat er in 2020 – in tegenstelling tot wat de officiële instanties beweren – geen sprake was van oversterfte als gevolg van de coronacrisis. “Er zijn in 2020 11.500 mensen overleden met corona. In een stevig griepjaar, bijvoorbeeld 2017-2018, zijn bijna 10.000 mensen aan de griep overleden,” zei hij. Huys reageerde: “Meneer Baudet, u goochelt met cijfers, waar echt niets van klopt.” Toen de FVD-voorman hem vroeg wat er dan niet klopt, verschool Huys zich achter het CBS.


De aanval van de NPO op FVD lijkt een averechtse werking te hebben gehad. Veel mensen nemen het op voor Baudet, ook mensen die niet snel op hem zouden stemmen. Zo schrijft Elise De Windt: “U weet het, ik heb niet veel meer met Baudet, maar als je dan de walgelijke en vooringenomen manier van interviewen van Twan Huys ziet, alleen maar bedoeld om Baudet te laten struikelen – hetgeen overigens jammerlijk mislukte – dan weet je waar de echte vijand zit.”

“Overigens vermoed ik dat Twan Huys stiekem lid is van Forum voor Democratie en ze een handje wilde helpen. Want als er één manier is om de sympathy vote weer terug te winnen, dan is het wel op deze manier je journalistiek werk doen,” voegt ze toe.

Uitgebalanceerd en afgewogen optreden

Ook bankier Peter Verhaar neemt het op voor de FVD’er: “Mijn sympathie voor Baudet neemt exponentieel toe, nu Twan – Holleder is mijn vriend – Huys hem probeert te pakken op een rekensommetje.”

“Wat een uitgebalanceerd en afgewogen optreden van Baudet,” stelt journalist Joost Niemoller. Terwijl hij zat te kijken, twitterde hij: “Wow. Twan wordt helemaal weggeblazen door Baudet in Buitenhof.”

4.8 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
1 jaar geleden

Fijn he die NPO en daar moet u zelfs dik voor betalen, of u nu wilt of niet. Hier moet een einde aankomen dat de NPO een verlengstuk is voor het kabinet.

Akkafietje
Akkafietje
1 jaar geleden

Thierry is weer voor 100 % de ouwe, en veegt de vloer aan met dit linkse gedrocht.
Hij zal niet snel meer uitgenodigd worden

Gmonique
Gmonique
1 jaar geleden

Net nog die uitzending gekeken. Ik vind Twan huys vreselijk opbeschoft en heeft een irritante manier van intervieuwen. Je mag best iemand het vuur aan de schenen leggen,niks mis mee. Deze man kan maar beter weer de schoolbanken in voor les in communicatie.Van Thierry Baudet weet ik nog niet wat er van te moeten denken,ieder geval doet hij zijn best maar mist denk ik nog de ervaring en een goede stevige achterban,ik ben benieuwd of hij het gaat redden met de verkiezingen want tegenwoordig moet je toch wel van goede huize komen en goed beslagen op het ijs verschijnen anders red je het niet in deze (r)overheid.

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Twan Twan Twannetje toch..Als je met leugens iemand wil overmeesteren, bereid je dan een beetje voor jonge..Uitstekende aktie van Dhr Baudet, ga zo door..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

106
0
We lezen graag je reactie!x