Homepagina » Paranormaal » Bijna 100 leerlingen van Peruaanse spookschool ‘bezeten door demonen’
Bijna 100 leerlingen van Peruaanse spookschool 'bezeten door demonen'

Bijna 100 leerlingen van Peruaanse spookschool ‘bezeten door demonen’

Tientallen leerlingen van een school in Peru krijgen sinds vorige maand stuiptrekkingen en visioenen van een enge man in het zwart. Volgens lokale bewoners zijn de kinderen ‘bezeten door demonen’.

Er zijn beelden opgedoken van zo’n 80 leerlingen die liggen te stuiptrekken, schreeuwen en flauwvallen in een schoolgebouw in de Peruaanse stad Tarapoto. Experts hebben geen verklaring voor het incident op de school, die gebouwd zou zijn op een maffiabegraafplaats.

Sinds april hebben tientallen kinderen last gehad van de ‘aandoening’, die alleen leerlingen tussen de 11 en 14 jaar lijkt te treffen. Dokter Anthony Choy vertelde aan Panamericana TV: “We begrijpen niet hoe dit kan blijven gebeuren. Het begon op 29 april en gebeurt nog steeds. Zo’n 80 leerlingen zijn erdoor getroffen.”

Achtervolgen

Elsa de Pizango, de moeder van één van de slachtoffers, zei: “Ze viel flauw op school. Ze zeiden niets in het ziekenhuis. Ze viel zomaar flauw. Ze blijft schuim spugen.”

Een leerling zei: “Ik wil er liever niet over nadenken. Het was alsof iemand me bleef achtervolgen. Het was een lange man in het zwart met een grote baard. Het voelde alsof hij me probeerde te wurgen. Mijn vrienden zeiden dat ik schreeuwde, maar ik herinner me er weinig meer van.”

Een ander meisje zei dat ze moeite had met ademhalen en wanhopig naar haar hals greep alsof iemand probeerde haar te wurgen. Volgens haar vrienden bleef ze schreeuwen.

Stemmen

Een 13-jarige leerlinge vertelde aan lokale media: “Kinderen uit verschillende klassen vielen tegelijkertijd flauw. Ik werd misselijk en begon over te geven. Ik hoorde stemmen. Een man in het zwart achtervolgde me en wilde me aanraken.”

Parapsycholoog Franklin Steiner zei: “Het is bekend dat hier jaren geleden veel slachtoffers van terrorisme waren. Toen deze school werd gebouwd zijn er naar verluidt botten en lichamen gevonden.”

Lokale bewoners menen dat dit het werk is van demonen. Ze denken dat de kinderen spelletjes hebben gespeeld waarbij demonen worden opgeroepen. Vooralsnog is er geen rationele of officiële verklaring voor het fenomeen.

[MailOnline, IBTimes UK]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Porter
Porter
5 jaren geleden

Dit verschijnsel komt ook (vaker) in Suriname voor en wel op verschillende scholen. Heeft dus ogenschijnlijk niets te maken met locatie of occulte spelletjes.

Wim
Wim
5 jaren geleden

Shaman roepen.

pleiadian
pleiadian
5 jaren geleden

massa psychose is een krachtig verschijnsel

Wim
Wim
5 jaren geleden

Dat zal ze leren, niet meer doen.

x

Check Also

india

‘Ongelofelijk effect’ in India door behandeling van corona met ivermectine

Onlangs kondigden verschillende Indiase deelstaten, waaronder Goa ...

geld

Ons zuurverdiende geld gaat via EU naar Italiaanse maffia: ‘Rutte moet zich kapot schamen’

Italië kreeg tussen 2015 en 2020 een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x