Homepagina » Paranormaal » Bijna 100 leerlingen van Peruaanse spookschool ‘bezeten door demonen’
Bijna 100 leerlingen van Peruaanse spookschool 'bezeten door demonen'

Bijna 100 leerlingen van Peruaanse spookschool ‘bezeten door demonen’

Tientallen leerlingen van een school in Peru krijgen sinds vorige maand stuiptrekkingen en visioenen van een enge man in het zwart. Volgens lokale bewoners zijn de kinderen ‘bezeten door demonen’.

Er zijn beelden opgedoken van zo’n 80 leerlingen die liggen te stuiptrekken, schreeuwen en flauwvallen in een schoolgebouw in de Peruaanse stad Tarapoto. Experts hebben geen verklaring voor het incident op de school, die gebouwd zou zijn op een maffiabegraafplaats.

Sinds april hebben tientallen kinderen last gehad van de ‘aandoening’, die alleen leerlingen tussen de 11 en 14 jaar lijkt te treffen. Dokter Anthony Choy vertelde aan Panamericana TV: “We begrijpen niet hoe dit kan blijven gebeuren. Het begon op 29 april en gebeurt nog steeds. Zo’n 80 leerlingen zijn erdoor getroffen.”

Achtervolgen

Elsa de Pizango, de moeder van één van de slachtoffers, zei: “Ze viel flauw op school. Ze zeiden niets in het ziekenhuis. Ze viel zomaar flauw. Ze blijft schuim spugen.”

Een leerling zei: “Ik wil er liever niet over nadenken. Het was alsof iemand me bleef achtervolgen. Het was een lange man in het zwart met een grote baard. Het voelde alsof hij me probeerde te wurgen. Mijn vrienden zeiden dat ik schreeuwde, maar ik herinner me er weinig meer van.”

Een ander meisje zei dat ze moeite had met ademhalen en wanhopig naar haar hals greep alsof iemand probeerde haar te wurgen. Volgens haar vrienden bleef ze schreeuwen.

Stemmen

Een 13-jarige leerlinge vertelde aan lokale media: “Kinderen uit verschillende klassen vielen tegelijkertijd flauw. Ik werd misselijk en begon over te geven. Ik hoorde stemmen. Een man in het zwart achtervolgde me en wilde me aanraken.”

Parapsycholoog Franklin Steiner zei: “Het is bekend dat hier jaren geleden veel slachtoffers van terrorisme waren. Toen deze school werd gebouwd zijn er naar verluidt botten en lichamen gevonden.”

Lokale bewoners menen dat dit het werk is van demonen. Ze denken dat de kinderen spelletjes hebben gespeeld waarbij demonen worden opgeroepen. Vooralsnog is er geen rationele of officiële verklaring voor het fenomeen.

[MailOnline, IBTimes UK]


Vind je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Dit heeft niks met demonen te maken in dat filmpje, maar deze meisjes waren ingeënt met een griepvaccinatie en kregen daar stuiptrekkingen van Zo smerig zijn de vaccinaties!!!!

  10 likes
 2. Dat is geen demon, maar een boogey man of plaaggeest. Die zoeken altijd mensen met een zwak lichtpunt (en angst). Kwestie van je lichtpunt verhogen en hij gaat weg.

  2 likes
 3. Massa hysterie, komt wel vaker voor!!

  6 likes
 4. massa psychose is een krachtig verschijnsel

  5 likes
 5. Demonen olv. de antichrist hebben hier IN Nederland ook de Christus en zijn aanhangers aangevallen.

  2 likes
 6. Dit verschijnsel komt ook (vaker) in Suriname voor en wel op verschillende scholen. Heeft dus ogenschijnlijk niets te maken met locatie of occulte spelletjes.

  2 likes
 7. Shaman roepen.

  2 likes
 8. De maffiabegraafplaats is op zich interessant om te onderzoeken omdat locaties met een duister verleden vaker slechte geesten aantrekken. Als de personen die er liggen begraven er nog rondwanen worden ze meestal in de greep gehouden, aangespoord door een dominante geest. Mogelijk de lange man in het zwart. Het zou kunnen verklaren waarom zoveel kinderen werden getroffen.

  Dominante geesten met slechte bedoelingen zijn veelal de trigger om demonen aan te trekken. Demonen die zelf groepen aanvallen is na mijn weten onbekend. Demonen pogen individuen te beïnvloeden en uit te spelen tegenover huisgenoten. Als de isolatie en frustratie groot genoeg is word het slachtoffer overgenomen. Voor een demoon is maar een doel heilig. Het veroorzaken van pijn, leed en totale destructie.

  Een exorcist die in het verleden veelvuldig werd geïnterviewd was Malachi Martin. Hij werkte vele jaren voor het Vaticaan als duiveluitdrijver. Nam in zijn latere jaren afstand en stond rolmodel voor de film The Exorcist (1973) met o.a. Max von Sydow die hem naspeelde als de exorcist.

  https://www.youtube.com/watch?v=DEDXYPgsp9M

  2 likes
 9. Kan van alles zijn natuurlijk, echt of nep, moeilijk te zeggen zodra ze daar een show en spektakel van gaan maken.
  Jammer, geen opinie van een christelijke priester, of nog beter exorcist.

  2 likes
 10. Dat zal ze leren, niet meer doen.

  1 likes
 11. Die willen gewoon niet meer naar school.

  1 likes
 12. de kinderen van die leeftijd een baarmoederhalskankervaccinatie gehad misschien?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

beschaving

Bewijs voor mysterieuze wereldomvattende beschaving die aarde beheerste? 250+ verbluffende foto’s

Volgens Jimmy van het populaire YouTube-kanaal Bright ...

Mysterieus wezen met vierkant hoofd en dinosaurus. Deze geogliefen zijn zojuist ontdekt in Peru

Mysterieus wezen met vierkant hoofd en dinosaurus. Deze geogliefen zijn zojuist ontdekt in Peru

Onderzoekers van de Japanse Yamagata University hebben ...