Homepagina » Buitenland » Beangstigend: bijna 354.000 gevallen van vermoede bijwerkingen coronavaccins in EU-database
gevallen
Foto: Unsplash

Beangstigend: bijna 354.000 gevallen van vermoede bijwerkingen coronavaccins in EU-database

Op 24 april bevatte de database van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) bijna 354.000 gevallen van vermoede bijwerkingen bij coronavaccins. Bijwerkingen doen zich vooral voor in de groep van 18-64 jaar en bij vrouwen.

De meeste gevallen hebben betrekking op het AstraZeneca-vaccin (184.833), gevolgd door Pfizer (151.306) en Moderna (17.265). In het geval van Moderna en Pfizer zijn het vooral zorgmedewerkers die last krijgen van bijwerkingen. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat veel artsen en verpleegkundigen het AstraZeneca-vaccin weigerden na berichten over bloedstolsels.

Verband

Het EMA stelde vast dat er een verband is tussen de AstraZeneca-prik en een combinatie van bloedstolsels (trombose) en een laag aantal bloedplaatjes, maar is ervan overtuigd ‘dat de voordelen opwegen tegen de risico’s’.

Denemarken is inmiddels helemaal gestopt met dit vaccin. Noorwegen is van plan om de doses die nog op de plank liggen uit te lenen of weg te geven aan omringende landen.

Ook problemen met Janssen

Er zijn ook 413 gevallen van vermoede bijwerkingen bij het Janssen-vaccin opgenomen in de database. Dit vaccin werd op 11 maart voorwaardelijk goedgekeurd door de Europese Commissie, maar fabrikant Johnson & Johnson pauzeerde de uitrol van de prik na meldingen over bloedproppen.

In de Verenigde Staten kregen tenminste zes vrouwen ernstige bloedstolsels. Eén van hen overleed en een andere vrouw ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Het Janssen-vaccin hoeft maar één keer te worden gegeven. Door de tijdelijke vaccinatiestop heeft de reputatie van de farmaceut een flinke deuk opgeslopen.

[Wochenblick]
4.7 53 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
13 dagen geleden

Bijna 354.000 bijwerkingen gemeld bij de EU-database! Als je dan bedenkt dat dit waarschijnlijk het topje van de ijsberg is… Men veronderstelt dat 1% wordt gemeld en de andere 99% niet. In dat geval zou het nu dus al gaan om miljoenen gevallen. Onvoorstelbaar. Wat een leed wordt de Europese bevolking aangedaan vanwege een zogenaamd virus dat een IFR heeft van 0,15%. Wanneer gaan de slaapkoppen nu eens eindelijk wakker worden (mits ze natuurlijk nog niet die prik hebben gehaald)? Dit is ook nog nooit eerder in de geschiedenis gebeurd. Dit krijg je er dus van, als een middel, zonder intensief getest te zijn, zomaar losgelaten wordt op de mensheid. Dit is een buitenproportionele schande!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Annette
13 dagen geleden

In 2006 heeft George Bush gezegt dat de volgende RAMP is 9/11 NIETS wat er komen zal.. En het wordt BIO-WAPEN !!

jtprf
jtprf
Reactie op  Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

Bush zei in video : … and we will succeed” betrekking op de amerikaanse agenda, die wat ik al lang van verdenk, alle registers trekt om het machts monopolie te redden, al is het samen met de chinesen vooralsnog! China zit overal in de wereld en koopt zich massaal in. Het nieuwe grote rode gevaar, immers ze zijn extreem links communistisch. Hun leger marcheerd op de seconde en cm precies.

Crazyworldupsidedown
Crazyworldupsidedown
Reactie op  jtprf
12 dagen geleden

Bush praatte uit naam van de New World Order. Niet uit naam van Amerika. Ook Rutte heeft dit benoemd in de kamer en WEF nieuwjaar speech
Quote David Icke;; KNOW THE OUTCOME AND YOU’LL SEE THE JOURNEY. End quote

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Crazyworldupsidedown
12 dagen geleden

De bedoeling is de uitrol van de door hun GEPLANDE Great Reset, het Wereldcommunisme.
Dus een wereldregering, waarin niemand iets bezit alles huurt en gelukkig is!
Hier is nu nog de geplande natuurramp voor nodig zodat we allemaal honger lijden en vrijwillig ons hele bezit afstaan voor een sober basisinkomen.
We mogen dan allemaal digitale slaven zijn voor de wereld elite! Zij zullen ons bezit afnemen en ruilen tegen de schulden die in de hele wereld zijn opgebouwd!
Zij hebben dan alles en wij niets meer!
Denk niet dat kan toch niet!!! Ze hebben dit al jaren gepland en zijn het nu aan het uitrollen!
Vraag maar aan de leden van het WEF, of lees de plannen van Klaus Schwab!
Niets is toeval, alles is zorgvuldig gepland!

R W
R W
Reactie op  Annette
13 dagen geleden

Niet vergeten, een ONAANGETOOND virus! In mijn ogen bestaat het hele virus niet en is het 100% broodje aap.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  R W
13 dagen geleden

Het hele virus is nooit geïsoleerd, maar dan zeggen de priklovers dat dat ene deeltje naar wat gezocht wordt wel uniek is. Maar waarom kunnen ze dan niet met dat hele ding komen? Anders bestrijdt je alleen maar een stukje RNA, waarom eigenlijk? Wat is de logica daarachter? De hele wereld bestaat daaruit!

Karelvl
Karelvl
Reactie op  Annette
13 dagen geleden

Bijwerkingen bestaan niet met vaccins, zelfs niet in de kleinste percentages. Vaccins hebben alleen werkingen (zonder ‘bij’ dus). Ze creëren alleen maar iets en helpen tegen niets. Zoek maar op: germ theory – terrain theory

exegese
exegese
Reactie op  Karelvl
13 dagen geleden

Scherp opgemerkt @Karelvl ! Er zijn inderdaad alleen maar werkingen, gewenst dan wel ongewenst. Voor de gewenste werking is dan ook nog geen enkel bewijs geleverd. Men is niet zeker of het beschermt, men is niet zeker of men na vaccinatie nog besmettelijk is, men is niet zeker wat de gevolgen op langere termijn zullen zijn, kortom men weet helemaal niets en toch moet de hele wereld gevaccineerd worden tegen een virus wat op geen enkele wijze is aangetoond en het resultaat wordt met de dag duidelijk alarmerender.En nog wordt er bij geen enkele persconferentie, bij geen enkel kamerdebat de eis gesteld dat er wetenschappelijk bewijs op tafel komt voordat de hele wereldbevolking in de ellende wordt gestort. Hoe is dat in Gods naam mogelijk ? Hoe kan het dat ze hier mee weg blijven komen zonder 1 spaan aan bewijs ? Dit is nog nooit vertoond in de wereldgeschiedenis !

Oeioei
Oeioei
Reactie op  exegese
13 dagen geleden

Jij hebt zeer zeker de laatste zin van karelvl niet begrepen. Het verschil tussen germ theory en terrain theory. Mocht je deze materie wel begrepen hebben, dan zou je weten dat geen enkel vaccin ooit bescherming tegen iets geboden heeft. Vaccins kunnen maar 2 werkingen hebben: negatieve of geen (placebo effect)

exegese
exegese
Reactie op  Oeioei
13 dagen geleden

klopt in principe dat vaccins niet kunnen werken. Ik ben de laatste die gelooft dat het anders is. Zij beweren dat het werkt. Dat is hun excuus om de wereldpopulatie te willen vaccineren, toch ?Het punt wat ik onder de aandacht wil brengen is het vereiste bewijs van de bedriegers voor hun bewering dat het virus bestaat, dat het besmettelijk is en dat vaccins daar tegen werken. Zij beweren….. en wie beweert bewijst ! zo hoort het te gaan toch ?

Crazyworldupsidedown
Crazyworldupsidedown
Reactie op  exegese
12 dagen geleden

Ref; Ouder stel, beiden volledig “gevaccineerd”, moeten om een dagje naar de Keukenhof te gaan allebei een negatiev e test overleggen om toegang te krijgen. Dat er voor velen dan nog geen lampje gaat branden! Of zou 1jaar Tele-Visie Programming zijn werk gedaan hebben?

Skalenski
Skalenski
Reactie op  exegese
12 dagen geleden

Omdat zon beetje 95% van de kamer zo corrupt is als t maar zijn kan. De enige die een volwaardig tegengeluid laat horen is Dhr. van Haga. Het is 1 groot spel de hele politiek. Hun taak is simpel. Wat krom is recht lullen tegenover het schaapjesvolk. T zijn allemaal vertegwnwoordigers van de WEF-agenda. Ze maken er 1 groot spel van, terwijl jaren geleden al vast lag dat Sigrid Kaag op een sleutelpositie terecht zou komen. Je wordt niet voor niks uitgenodigd door de Bilderbergers en de WEF sekte.

Isabeau
Isabeau
Reactie op  Annette
13 dagen geleden

Mensen hebben ook ZELF verantwoordelijkheid. We zijn nu ruim een jaar verder met alle maatregelen. Als je nou nog steeds domweg in de shit van de kudde wilt blijven lopen, heb je het toch echt OOK aan jezelf te danken. Mensen die zich laten gen-therapeutiseren voelen zich een held, want ze doen het voor een ander.
Maar laat ze ajb uit mijn buurt blijven! Ik vond de 1,5 m altijd lulkoek, maar ik ga die nu in winkels ècht handhaven!

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
13 dagen geleden

En vrolijk verder spuiten voordelen wegen niet op tegen de nadelen Zeker niet vanuit hun oogpunt daar heeft t voordelen Maar niet voor de burgers daar hoor je ze niet over🤔🤔Dus wie nog smeekt om een vaccin be my gast als je dan nog twijfelt en niet wakker word slaap dan maar voor altijd Ik hoop dat nu na zoveel negatieve berichten de ogen open gaan🙏🙏

jolien
jolien
Reactie op  W Appie🤔😁
13 dagen geleden

Dat will ik ook hopen want dit gaat gewoon te ver anders is de hele mensheid zo uitgeroeid

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  jolien
13 dagen geleden

Mensen schijnen hardleers te zijn of te goedgelovig en t denken altijd uit handen hebben gegeven dit kost hun nu de kop🤯😩

jolien
jolien
Reactie op  W Appie🤔😁
13 dagen geleden

Inderdaad het is triest.

Rob
Rob
Reactie op  W Appie🤔😁
13 dagen geleden

De voordelen zijn voor de elite, de nadelen voor de bevolking. Het voordeel voor de elite is dat er grote hoeveelheden mensen dood gaan en dat is het nadeel voor de bevolking.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Rob
12 dagen geleden

Nou ik bekijk het positief. Alleen domme mensen laten zich volspuiten met die troep.

pien
pien
13 dagen geleden

Behalve de cijfers ook al bekend, gewoon NIET doen is de beste optie

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

De World Doctors Alliance heeft alle documentatie, dat Rothchilds in 2015 en 2017 patenteerde op de Covid-19 biometrische test. De informatie afkomstig is van officiële patentregisters in Nederland en de VS !!!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
13 dagen geleden

Wie nu nog vertrouwen heeft in de farmaceutische industrie is of onwetend, dom of niet geïnteresseerd. Voor alle categorieën geldt, dat het hoognodig tijd wordt om op onderzoek uit te gaan.

Doet men dat niet en vertrouwd men op de overheid, landelijke gezondheidsorganisaties en het WHO, dan is 1 ding zeker; de toekomst ziet er niet goed uit.

Zeker nu bekend is dat PCR-tests niets anders zijn dan hulpmiddelen om de bevolking te elimineren, genocide dus. Wanneer dit alleen al de test betreft, dan zegt dit genoeg over de vaccinatie met prionen, want die zal nog vele malen erger zijn.

https://eindtijdnieuws.com/breaking-news-na-medische-analyse-pcr-tests-blijken-hulpmiddel-te-zijn-voor-genocide/

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  serieuze aangelegenheid
13 dagen geleden

Helemaal mee eens en zo als t anderhalf jaar geleden was zal ook nooit terugkomen zelfs niet door r nemen van t vaccin dat is de giftige wortel die ze de ezels voorhouden omdat ze t nog steeds geloven dan word t weer normaal Tis een gebed zonder einde tis ieder voor zich als een ander zich zelf niet kan redden dan wij ook niet Die lopen blindelings de afgrond in helaas🤧😰

Porselijntje
Porselijntje
Reactie op  serieuze aangelegenheid
13 dagen geleden

Dank je wel voor deze link.
Het geeft zoveel nieuw inzicht.

ProAsfalt
ProAsfalt
13 dagen geleden

Maar ja, wij willen wel onze vrijheid terug, dus offeren wij ons op voor . . . . . .

Voor de Cabal denk ik maar want voor de medemens hoef je het niet te doen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  ProAsfalt
13 dagen geleden

Je doet het in ieder geval voor een ander.

Crazyworldupsidedown
Crazyworldupsidedown
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
12 dagen geleden

Scherpe!

Herman de Graaf
Herman de Graaf
13 dagen geleden

citaat :
“maar is ervan overtuigd dat de voordelen opwegen tegen de risico’s”

Stel je bent gezond, en je hebt daarom geen argument je te laten vaccineren.
Wat zijn dan die veronderstelde voordelen van het juist wél vaccineren in dat geval?
M.a.w. wat mis je wanneer je niet meedoet in de vaccinatie gekte?

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  Herman de Graaf
13 dagen geleden

Je mist in inieder geval dat je dna niet veranderd en dat je zware bijwerkingen krijgt of dood gaat De rest zal zich uitwijzen 😩😤

R W
R W
Reactie op  Herman de Graaf
13 dagen geleden

Je doet het voor je oma, opa, buurvrouw blablabla. Je doet het niet voor jezelf maar voor de ander. Ja amehoela, die ander betaald ook mijn belastingen niet zeker. Ik doe niks wat mij kan schaden voor “een ander”.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  R W
13 dagen geleden

Inderdaad waarheid als een koe dus niet dom👍

Arie N
Arie N
Reactie op  R W
13 dagen geleden

Ga eens kijken hoeveel Opa’s en Oma’s er al onnodig het leven gelaten hebben door toediening van dat vaccin?

linda
linda
Reactie op  Herman de Graaf
13 dagen geleden

de DOOD!

Marianna
Marianna
Reactie op  Herman de Graaf
13 dagen geleden

deze actie is opgezet door reclame bureaus, die als sinds jaar en dag succes hebben met hun acties

Bas
Bas
Reactie op  Herman de Graaf
13 dagen geleden

Lees “dat de groepsvoordelen opwegen tegen de individuele risico’s”.

Anne
Anne
13 dagen geleden

Het is te gek voor woorden dat ze hier mee door gaan. Sommige mensen hoor ik blij zeggen in mei ben ik volledig gevaccineerd. Nou, je doet maar.
Wat een wereld.

Debbie
Debbie
13 dagen geleden

Koningsdag 2021
Interviewer: “U gaat ook een vaccin nemen?”
Willem Alexander: “Uiteraard. Als ik aan de beurt ben.”
Wat wil zeggen dat hij dus niet aan de beurt komt.
Staaltje vaccinatie propaganda op koninklijk niveau.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  Debbie
13 dagen geleden

Dit soort lui horen voorrang te krijgen is in andere gevallen ook aan de orde🤔😤waarom nu niet 🤣😂omdat ze weten wat erin zit om ontvolking te bespoedigen 👹

Nina-
Nina-
Reactie op  Debbie
13 dagen geleden

Altijd dat soort dubbele antwoorden, vroeger ook zo’n vraag over de hpv voor zijn dochter:
Mijn dochter zijn goed beschermd, lees: zonder vaccin.

ProAsfalt
ProAsfalt
13 dagen geleden

Ach waar hebben wij het over zegt het parlement.
Als je naar het buitenland wil en terug wil komen dan hoef je niet meer in detentie als u uw prikje heeft gehad.
Houd gij zich niet aan de detentie dan volgt er een boete van e 400 nog wat.
Handhaving geschiedt middels de telefoon. Als er wordt opgenomen dan wordt er gecontroleerd op achtergrondgeluiden dat bepaalt of gij zich heeft opgesloten in eigen woning.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2125647120/gevaccineerden-uitgezonderd-van-quarantaineplicht

Daar heeft het volk met 80% tot 95% voor gestemd.

Als ik de grens over ga dan wordt het een enkeltje.

In een fascistisch land, dat binnen een jaar tijd volledig totalitair en fascistisch is geworden, inclusief de rechtelijke macht (en de reguliere media), biedt geen enkele toekomstperspectief.

Diep en diep triest.

En het volk, die staat massaal in de rij voor de terras en de winkels alsof er helemaal niets aan de hand is.
https://www.telegraaf.nl/video/1325556820/zien-mega-rijen-in-winkelstraten
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1670228571/uitzinnige-taferelen-bij-openen-terrassen-oooooh-hij-glijdt-er-lekker-in-zeg (betaalmuur)

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  ProAsfalt
13 dagen geleden

Tis een zielige vertoning dat dit gebeurt boycotten deze manier van vrijheid terug geven 🤯 we laten ons mooi in de kaart spelen door dat te doen wat ze eerst hebben afgenomen en dan zoals zij t wensen🥵🥵Dan laat je mooi met je sollen en dat word normaal Nou doe ik nietaan mee😤😤

x

Check Also

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

bijsluiter

Bizar: apotheker ontdekt dat bijsluiter Janssen-vaccin volledig blanco is!

Op social media circuleert een filmpje waarin ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

67
0
We lezen graag je reactie!x