BuitenlandCorona

Beangstigend: bijna 354.000 gevallen van vermoede bijwerkingen coronavaccins in EU-database

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 24 april bevatte de database van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) bijna 354.000 gevallen van vermoede bijwerkingen bij coronavaccins. Bijwerkingen doen zich vooral voor in de groep van 18-64 jaar en bij vrouwen.

De meeste gevallen hebben betrekking op het AstraZeneca-vaccin (184.833), gevolgd door Pfizer (151.306) en Moderna (17.265). In het geval van Moderna en Pfizer zijn het vooral zorgmedewerkers die last krijgen van bijwerkingen. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat veel artsen en verpleegkundigen het AstraZeneca-vaccin weigerden na berichten over bloedstolsels.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Verband

Het EMA stelde vast dat er een verband is tussen de AstraZeneca-prik en een combinatie van bloedstolsels (trombose) en een laag aantal bloedplaatjes, maar is ervan overtuigd ‘dat de voordelen opwegen tegen de risico’s’.

Denemarken is inmiddels helemaal gestopt met dit vaccin. Noorwegen is van plan om de doses die nog op de plank liggen uit te lenen of weg te geven aan omringende landen.

Ook problemen met Janssen

Er zijn ook 413 gevallen van vermoede bijwerkingen bij het Janssen-vaccin opgenomen in de database. Dit vaccin werd op 11 maart voorwaardelijk goedgekeurd door de Europese Commissie, maar fabrikant Johnson & Johnson pauzeerde de uitrol van de prik na meldingen over bloedproppen.

In de Verenigde Staten kregen tenminste zes vrouwen ernstige bloedstolsels. Eén van hen overleed en een andere vrouw ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Het Janssen-vaccin hoeft maar één keer te worden gegeven. Door de tijdelijke vaccinatiestop heeft de reputatie van de farmaceut een flinke deuk opgeslopen.

[Wochenblick]

4.7 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Bijna 354.000 bijwerkingen gemeld bij de EU-database! Als je dan bedenkt dat dit waarschijnlijk het topje van de ijsberg is… Men veronderstelt dat 1% wordt gemeld en de andere 99% niet. In dat geval zou het nu dus al gaan om miljoenen gevallen. Onvoorstelbaar. Wat een leed wordt de Europese bevolking aangedaan vanwege een zogenaamd virus dat een IFR heeft van 0,15%. Wanneer gaan de slaapkoppen nu eens eindelijk wakker worden (mits ze natuurlijk nog niet die prik hebben gehaald)? Dit is ook nog nooit eerder in de geschiedenis gebeurd. Dit krijg je er dus van, als een middel, zonder intensief getest te zijn, zomaar losgelaten wordt op de mensheid. Dit is een buitenproportionele schande!

W Appie??
W Appie??
2 jaren geleden

En vrolijk verder spuiten voordelen wegen niet op tegen de nadelen Zeker niet vanuit hun oogpunt daar heeft t voordelen Maar niet voor de burgers daar hoor je ze niet over??Dus wie nog smeekt om een vaccin be my gast als je dan nog twijfelt en niet wakker word slaap dan maar voor altijd Ik hoop dat nu na zoveel negatieve berichten de ogen open gaan??

pien
pien
2 jaren geleden

Behalve de cijfers ook al bekend, gewoon NIET doen is de beste optie

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

De World Doctors Alliance heeft alle documentatie, dat Rothchilds in 2015 en 2017 patenteerde op de Covid-19 biometrische test. De informatie afkomstig is van officiële patentregisters in Nederland en de VS !!!

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x