Homepagina » Buitenland » Verpleegster betrokken bij vaccinatieprogramma spreekt zich uit: ‘Dit is genocide’
vaccin

Verpleegster betrokken bij vaccinatieprogramma spreekt zich uit: ‘Dit is genocide’

Een klokkenluider en verpleegster die al 23 jaar voor het Britse gezondheidsinstituut NHS werkt, deed woensdag bij UK Column News een boekje open over het vaccinatieprogramma tegen corona. De verpleegkundige is rechtstreeks betrokken bij dit programma. Ze is verantwoordelijk voor de documenten die zorgmedewerkers nodig hebben om de vaccins te kunnen toedienen.

Ze kwam al vrij snel tot de ontdekking dat het vaccinonderzoek van Pfizer vol fouten zat. Er werden bovendien vrijwel geen veiligheidsdata over de coronavaccins naar buiten gebracht. De beweringen van de farmaceuten over de effectiviteit van de vaccins zijn misleidend, aldus de klokkenluider, die zei dat in het Pfizer-vaccin onder andere antivries zit.

Waar is het vaccinatieprogramma van de overheid werkelijk voor bedoeld? Het zijn in ieder geval geen vaccins, stelde de vrouw. Waarom grijpt niemand in? “Iedereen doet wat hem of haar wordt opgedragen en er zijn maar weinig mensen die vragen stellen. Mensen die ingeënt worden, krijgen niet te horen dat ze deelnemen aan een lopend klinisch onderzoek.”

Genocide

Zodra de verpleegster zich begon uit te spreken tegen de vaccins, werd ze weggezet als antivaxxer en complotgekkie. Ze werd geridiculiseerd en uitgelachen. Ook kreeg ze te horen dat ze ‘moest oppassen’.

De hoge piefen binnen de NHS weten volgens haar maar al te goed wat de risico’s zijn. Toen ze haar manager vroeg waarom ze het niet erg vinden om deel te nemen aan genocide, kreeg ze te horen ‘dat we ons werk moeten doen en onze mond moeten houden’.

Ze sprak veel verpleegkundigen die doorhebben dat er iets niet in de haak is, maar die nergens kunnen aankloppen. Ze worden niet gehoord. Er zijn ook zorgmedewerkers die weten wat er speelt, maar die zich niet in de discussie willen mengen. Zij melden zich veelal ziek.

Ik haat mijn baan. Ik schaam me om verpleegster te zijn

Sommigen zeggen dat deze mensen medeplichtig zijn aan de gruweldaden en zich zouden moeten uitspreken. “Zij hebben geen sympathie voor ons als we gedaagd worden in een soort Neurenbergproces. Ik heb een hypotheek, twee jonge kinderen en allemaal rekeningen die ik moet betalen. Mijn partner is vorig jaar overcompleet verklaard. Ik kan me niet uitspreken. Ik zou nergens meer aan de bak komen.”

“Ik haat mijn baan. Ik schaam me om verpleegster te zijn. Ik ben medeplichtig.”

Als deze genocide ooit aan het licht komt, dan zou ik – als ik word aangeklaagd – geen seconde twijfelen om te getuigen tegen de mensen in machtsposities die het tij hadden kunnen keren, aldus de verpleegster.

[UK Column News]
4.8 77 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alwine
Alwine
25 dagen geleden

Waarom stopt ze er dan niet mee?

Annette
Annette
Reactie op  Alwine
25 dagen geleden

Ik heb uit het verhaal gelezen dat zij een man zonder werk heeft en een hypotheek en 2 kinderen. Een beetje te gemakkelijk om te zeggen dat zij er maar mee moet stoppen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Annette
25 dagen geleden

Als je weet wat je weet en gaat toch door omdat je anders je baan verliest ben je niet beter dan die NSBers die in de WW2 onderduikers aan de gestapo verraadde zodat je meer voedselbonnen kreeg. De omschrijving zoals zij geeft maakt iedereen vroeg of laat in het leven. Ik begrijp dat het moeilijke beslissingen zijn maar daarom is dit ook de test der testen. Laat je hert geweten prevaleren of kies je voor de financieel meer zekere maar dodelijke weg en zeg je strak “ik heb het niet geweten en het kwam door de leiding gevende”, een staaltje van iedereen is schuldig dus niemand is schuldig.

Rob
Rob
Reactie op  MdeFilosoof
25 dagen geleden

Dan heb je het alleen over haar persoonlijk. Maar hoe leg je je kinderen uit dat ze op straat komen te staan als je stopt met je werk omdat je dan geen inkomen meer hebt? Dan hebben ze ook geen voedsel meer en de kans is groot dat de staat de kinderen rooft die vervolgens in de kinderhandel terecht komen. Die kunnen zelfs in satanische rituelen eindigen. Moet je dat dan op je geweten hebben als je je werk niet meer wilt doen? Het is altijd gemakkelijk praten als het om iemand anders gaat maar welke keus zou jij in zo’n situatie maken?

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Rob
25 dagen geleden

Nu heb je het alleen over je eigen leiden en gaat voorbij aan het feit wat voor ethische grenzen daarvoor moet breken. Ja en hoe leg je je kinderen uit dat je heb meegewerkt aan genocide om hun te voeden. Dus als het voor de zorg van het eigen (gezin) gaat, is moord toegestaan? Kennelijk doet het geestelijke welzijn van kinderen er dan niet toe dan. Wat een bizarre immorele uitleg van een feitelijke ontwijking van eigen verantwoording en gewoon een afschuif methodiek. Misschien kan je dan ook wel drugs gaan smokkelen dan of een hit man worden. In principe kan je op dergelijke manier al het immorele gedrag van de grootste (oorlog)misdadigers goed praten. Neem je verantwoordelijkheid en verschuil je niet achter immorele onethische principes ‘van ik moet mn hypotheekje betalen’ Want als dat het niveau van je geweten is dan heb je er geen. En btw ik heb een werkgever nooit voor mij een morele keuze laten maken. Die heb ik altijd zelf bepaald. En ja dat heeft weleens een baan gekost. Maar het gaat niet over mij nu, maar over mensen die morele keuzes moeten maken.
En nogmaals het gaat nu niet om basale dingen zoals een dokter die iemand een veel te dure behandeling heeft aangesmeerd of een veel te hoger rekening sturen, vervelende arbeidsvoorwaarden. Het gaat over het willens en wetens beëindigen van mensenlevens!! Ik zeg niet dat het makkelijk is, maar als je het geld accepteert, weet dat het bloedgeld is en indien je dan toch nog over een geweten beschikt, zal dit jou en je kinderen altijd achtervolgen.

Stefan
Stefan
Reactie op  MdeFilosoof
24 dagen geleden

Het is altijd makkelijk anderen kastanjes uit het vuur te laten halen met alle mogelijke (negatieve) gevolgen van dien, als het jezelf niet raakt. Ga ZELF eens aan de slag en leg JOUW baan en toekomst in de waagschaal. Gillen naar anderen en zelf op je kont blijven zitten en dan straks zegen “dat hebben WE weer mooi voor elkaar gekregen”.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Stefan
24 dagen geleden

Wie zegt dat dat al niet gebeurd is. Genocide op dergelijke wijze goedpraten zegt genoeg over je morele verantwoordelijkheid. GENOCIDE is not done. Voor geen enkele reden. Als je dat niet kan begrijpen omdat je wellicht zelf ook verkeerde dingen doet om een inkomen te verkrijgen ben je ver heen.

Luister eens het verhaal van Dr. VERNON COLEMAN.
https://www.bitchute.com/video/fD9WejJNi4I5/

Daar heb ik eigenlijk niks meer aan toe te voegen.

Stefan
Stefan
Reactie op  MdeFilosoof
23 dagen geleden

Nogmaals, lekker makkelijk een ander jouw problemen te laten oplossen met alle gevolgen van dien en lekker laf aan de zijlijn naar hem of haar te schoppen. Iedereen hier is ervan overtuigd dat er iets niet klopt, maar er is NIEMAND die het voortouw neemt. Ga jij nu je baas (als je die al hebt) voor z’n bek slaan omdat hij dingen doet waarvan jij eigenlijk vindt dat dat niet goed gaat met alle gevolgen van dien? Iedereen, ook jij, denkt eerst aan zijn eigen hachje. Hoe vaak worden klokkenluiders na hun openbaringen niet verguist en na getrapt, door mensen die later de veren in hun eigen kont steken en er wel persoonlijk van profiteren ZONDER er zelf ook maar een reet aan te hebben gedaan. Voorbeelden te over….

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Stefan
24 dagen geleden

En als jou baas jou een pistool geeft en zegt: “die daar! Schiet ‘m dood of ik ontsla je!” Doe je dat dan ook?

Er zijn meer bazen dan kerkhoven.

johannes
johannes
Reactie op  MdeFilosoof
24 dagen geleden

bullshit , zo houd je dus de ongein in stand , ze kan ook andere werkzaamheden gaan zoeken waarmee ze de kost verdient en anders maar op kleinere voet leven , ook mijn keuze twintig jaar geleden om zonder uitkering of financien door het leven te gaan maar mezelf wel aan te kunnen kijken in de spiegel en iedereen op straat in plaats van ja en amen te knikken en te zwijgen.

silence like a cancer grows !

Peter
Peter
Reactie op  Annette
25 dagen geleden

Zo worden ze onder grote druk gezet. En dat weten die gewetenloze schurken.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Annette
25 dagen geleden

Dat is hoe erg dan ook eigenlijk de reden dat wij gewoon gechanteerd worden. Niet alleen het verplegend personeel maar ook de stukadoor of timmerman, vakkenvuller bij ah. Kortom alle slachtoffers van een hypotheek. Wij worden gewoon allemaal gechanteerd. Dit is een chantage kabinet, meer niet!

johannes
johannes
Reactie op  Annette
24 dagen geleden

ja joh dus vanwege de lafhartigheid van de een , mogen velen de ellende wel ingestort worden zeker , mooie fatale mentaliteit dan waarvan ik weet dat die vooral in randstedelijk gebied normaal is geworden.
Welkom in de real life zeg ik dan tegen deze mensen, je kan je toch laten omscholen voor ander en wel eerlijk werk (al is dit steeds moeilijker te vinden) of zoals velen uit de hoogte spreken : begin je toch voor jezelf

maar dat geldt schijnbaar alleen voor de ander, terwijl er inmiddels duizenden gedwonggen zo bij zitten dankzij dit soort lafbekken

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  johannes
23 dagen geleden

Wat een domme kortzichtige reacties lees ik hier.
Dat valt me erg tegen van een aantal mensen.

Val déze mensen aan. Dit zijn n.l. de échte lafbekken en verraders:

‘Zodra de verpleegster zich begon uit te spreken tegen de vaccins, werd ze weggezet als antivaxxer en complotgekkie. Ze werd geridiculiseerd en uitgelachen. Ook kreeg ze te horen dat ze ‘moest oppassen’.

De hoge piefen binnen de NHS weten volgens haar maar al te goed wat de risico’s zijn. Toen ze haar manager vroeg waarom ze het niet erg vinden om deel te nemen aan genocide, kreeg ze te horen ‘dat we ons werk moeten doen en onze mond moeten houden’.

Zij heeft tenminste nog het lef haar mond open te doen, met alle gevolgen van dien, in tegenstelling tot haar meerderen en collega’s. Maar daar hoor ik niemand hier over….

*Don’t shoot the messenger*

Nog meer lafbekken om aan te vallen:

‘ Dit zijn de artiesten die meewerken aan medische apartheid en meewerken aan misdaad tegen de menselijkheid. Vergeet deze namen NIET!’

https://twitter.com/Momootjem2/status/1382590377572581377/photo/1

Barbara
Barbara
Reactie op  Alwine
25 dagen geleden

Dat is nog niet zo makkelijk om te stoppen met werken. Je mist dan je inkomsten en je kan ook nergens naar toe met je verhaal. In een ‘normale’ samenleving zou het wel kunnen. Je zou de boel wat kunnen saboteren en vastleggen wie er verantwoordelijk zijn.

Dubito
Dubito
Reactie op  Barbara
25 dagen geleden

Bedenk ook wat voor referentie ze over haar geven als ze naar een nieuwe baan solliciteert: lastig, kritisch, dwarsligger, niet loyaal naar collega’s, onruststookster, complottheoretica etc. etc.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Dubito
25 dagen geleden

En? Dus bang voor slechte referenties van een fascistische werkgever en gewoon maar doorgaan met waarvan je weet dat het genocide is? Te gek voor woorden. Ik heb nog nooit van een dergelijk laag moraal besef gehoord. Om je baantje te redden gewoon maar doorgaan met MOORDEN. Of zoals bij de orde troepen van de politie onschuldige burgers in elkaar rammen en voor de ME bus gooien. Wat een geestelijk armoedig verhaal.

Rob
Rob
Reactie op  MdeFilosoof
25 dagen geleden

Als je ergens in je eentje mee rond loopt dan kom je daar niet zomaar uit. Alleen al het feit dat ze nergens met haar verhaal naartoe kan geeft dat aan. Ik heb het zelf ook meegemaakt met iemand die nergens naartoe kon met zijn verhaal. Dan loop je vast en kun je zeker geen beslissingen nemen. Het is altijd gemakkelijk om over een ander te oordelen vanwege zijn of haar situatie. Maar wat ik zo heb meegemaakt met die persoon maak je in wezen niet een verandering in je eentje als je in een benarde situatie zit. Als je het dan over lockdowns hebt dan ben je zelf va binnen in lockdown en zit je ook opgesloten. Mensen hebben elkaar nog steeds nodig en zeker in extreme situaties. Wat ik de afgelopen tijd hier in de omgeving heb gezien is dat er niemand geïnteresseerd was in het verhaal of de situatie van degene waar ik mee te maken had. Het is hier gemakkelijk oordelen zo op berihten maar ik ben wel benieuwd naar wie of hoeveel mensen in deze discussies wel eens de tijd hebben genomen om iemands verhaal aan te horen die in een moeilijke situatie zat.

jtprf
jtprf
Reactie op  MdeFilosoof
25 dagen geleden

Van MdeFilosoof tot aan Barbara toe; het is nu eenmaal én toch begrijpelijk wat Barbara beschreef, in mijn verwoording; dat het voor sommige mensen een lastige situatie is. je kunt hier niet zo gemakkelijk over oordelen, tenzij je zelf alle situaties kent. Ik als voorbeeld, heb geen verantwoording tegenover anderen, ik heb het gemakkelijker om te beslissen tegen een werkgever, immers ik ben alleen en schaad verder niemand. Maar met gezin ligt dat wel even anders. Kun je wel grootspraak doen, maar je verantwoording tegenover jouw gezin dan?

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  jtprf
25 dagen geleden

Ik kan best begrijpen dat beslissingen moeilijk zijn. Maar wanneer je op een gegeven moment je willens en wetens meewerkt aan iets wat je zelf ook al van constateerde dat het genocide is. Nee dat gaat me te ver. Het is mij juist te makkelijk om te zeggen nee ik moet mijn inkomen behouden voor wat de reden dan ook is. Zo kan je namelijk alle misdaad, moord en GENOCIDE wel weg rationaliseren. Dat laaste wat precies in de lijn van die stel psychopaten wat zich kabinet noemt. Want daar geef je dan ook meteen draagvlak aan om lekker door te gaan.

Rob
Rob
Reactie op  MdeFilosoof
24 dagen geleden

In dit soort discussies is het gemakkelijk om over anderen te praten, te oordelen enz. Maar geef nou eens aan wat jij in zo’n situatie zou doen? Beeld je nou eens in in dat jij in zo’n organisatie werkt en je komt er achter wat er gaande is. Je hebt een gezin met een paar kleine kinderen, een hoge hypotheek en dus een schuld aan de bank, enz. Als je ontslag neemt wil een volgende werkgever weten waarom je ontslag hebt genomen. Ga je dan liegen om daar die baan te krijgen of ga je de waarheid vertellen met een grote tot zekere kans dat je die baan niet krijgt. En als je werkgever jou al niet moet omdat je weet wat er gaande is krijg je ook geen recensie die je bij je volgende baan helpt. In deze tijd hoef je maar iemand aan te kijken of een opmerking te maken en je bent letterlijk de lul. Al da corrupte gaaies voelt zich al beledigd als je hun naam kent en doen er alles aan om je met behulp van de politiek en de rechtspraak kapot te krijgen zodat hun positie veilig blijft. Kortom, je wordt omringt door corruptie, machtsmisbruik van types die bij de meest walgelijke zaken betrokken zijn enz. Hoe denk je dat jij daar uit zou kunnen komen, een fatsoenlijke baan zou kunnen krijgen en je gezin bij elkaar te houden. In andere woorden: hoe denk jij persoonlijk dat je een fatsoenlijke baan kunt krijgen als je eigenlijk ontdekt dat je in de hel zit waar jij, zonder dat je het eerst wist, een rol speelde. Dit is geen toespeling of zo, ik ben echt geïnteresseerd in hoe jij denkt uit zo’n situatie te kunnen komen als je in het duister zit en jij door je ontdekking als het ware een soort licht bent die ineens aan gaat, de waarheid ziet maar als reactie wel alles wat in het duister zat in paniek ziet raken omdat het gezien wordt en er alles aan doet om dat te beschermen en jou dus probeert kapot te maken. Want dat dat gebeurt hebben we al zo vaak gezien en gelezen in berichten over mensen die de waarheid kennen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Rob
24 dagen geleden

Ik zou de verplichting om de injectie spuit geven categorisch weigeren, mij daarna eventueel ziek melden en het op gewetensbezwaar gooien. Dan volgt er wellicht inderdaad op lange duur ontslag. Ik hoef me trouwens niks in te beelden want heb al eens gewerkt voor een dergelijke organisatie die onderhevig was aan immoreel handelen in combinatie met groepsdruk. Dat heeft me mijn baan gekost. Maar dat is altijd beter om in reine te blijven met het geweten. En nu gaat het zelfs over MOORD. Wat diegene zelf ook al genocide bestempelde. Meer immoreel of lager zinken als mens kan je niet.

Luister eens het verhaal van Dr. VERNON COLEMAN.
https://www.bitchute.com/video/fD9WejJNi4I5/

Daar heb ik eigenlijk niks meer aan toe te voegen.

Rob
Rob
Reactie op  MdeFilosoof
24 dagen geleden

Dat zou een mogelijkheid zijn. Het zou ook een mogelijkheid zijn om iedereen waarvan je hoort dat die het moeilijk hebben te mobiliseren en massaal weigeren. Dan sta je er niet alleen voor en dan wordt je ook geen doelwit van fascisten want meestal is een doelwit een enkele persoon. Het is echter altijd gemakkelijk praten over situaties waar je zelf niet in zit. Daarbij, als mensen gemakkelijk vatbaar zijn voor angstzaaierij en bedreiging dan ligt dat niet zo gemakkelijk als het hier in de discussies besproken wordt. Ik heb hier onlangs zelf meegemaakt wat een 5 agenten voor impact hebben op een situatie. Die zetten door hun machtsvertoon een enorm spanningsveld neer waar de hele omgeving op reageert. Een man waar ik bij betrokken was klapte volledig dicht, mijn hele lichaam reageerde er ontzettend heftig op,, voorbijgangers kijken angstvallig om, andere kijken niet op of om en lopen angstvallig door enz. Dat was dan nog maar iets wat buiten gebeurde in het openbaar. Ik kan een heel verhaal vertellen over wat er allemaal gebeurde in die situatie want dat is veel meer dan wat je met je ogen ziet gebeuren. Zo’n situatie is in de open lucht en tijdelijk. Als je baan hebt dan maak je deel uit van een heel macht systeem waar je een functie in hebt. Dat geldt voor iedereen die een diploma heeft, van putjesschepper tot microbioloog, wetenschapper enz. Jij zegt wat je ZOU doen in zo’n situatie als in het artikel beschreven is. Het is altijd gemakkelijk om als bv vrachtwagenchauffeur te zeggen wat je zou doen als in een dergelijke situatie zou zitten. Maar je zit niet in die situatie en je weet dus ook niet wat het is om in zo’n situatie te zitten. Daarom is het altijd zo gemakkelijk praten omdat je in een gemakkelijkere situatie zit. Je kent ook niet alle omstandigheden van zo iemand, je kent het leven van zo iemand niet, net zo min als ik jouw situatie, leven, enz niet ken en jij dat van mij niet. Een situatie houdt veel meer in dan alleen dat moment. Daar zit een heel verleden, een heel leven enz achter. Weet jij veel wat zo iemand in haar leven heeft meegemaakt waardoor ze is zoals ze is en en handelt zoals ze handelt. Daar zitten o.a. ook familie patronen en in en ik weet dat dat door generaties heen werkt. Als dat iets is wat al eeuwen zo gaat door generaties heen dan stap je daar niet zomaar uit. Dat wordt van generatie op generatie zwaarder. Je loopt dan met gigantisch zware lading rond omdat er nooit iemand is die daar uit is gekomen. Daar kom jij dan ook niet zomaar vanaf maar het wel DAT waardoor je o.a. vast zit in je eigen leven, in situaties, in je baan enz. Het is allemaal het effect van deze wereld die altijd gebaseerd is geweest op macht en controle. Daar maakt iedereen deel van uit. De één heeft alleen een hogere positie dan de ander. Dat zijn de machtsverhoudingen. Maar ieders leven, werk, situatie kan in wezen nooit vergeleken worden met dat van jeZelf of van een ander. Het is in dit geval al een een openbaring voor zo’n verpleegster dan ze überhaupt ziet wat er gaande is. Maar door zaken die door generaties heen werken stap je daar niet zomaar uit. Dat is een persoonlijke bewustwording, ontwikkeling als je daar uit wilt komen. Dat werkt voor iedereen op zijn / haar eigen manier en tijd. En voor de één is het gemakkelijker dan voor de ander. Sommigen komen er uit maar velen ook niet en daar zit dus veel meer achter dan je je kunt voorstellen.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Rob
24 dagen geleden

Mensen met zo’n slavenmentaliteit zijn het probleem. Je moet niet beginnen aan kinderen en hypotheken als je dat niet kunt opbrengen in een worst case scenario.

Rob
Rob
Reactie op  Lange Fries
24 dagen geleden

Dus zeg je eigenlijk dat je nooit kinderen moet nemen voor het geval er een worst case scenario zou kunnen ontstaan ergens in de toekomst. Als we zo gaan denken zou de mensheid vanzelf een keer van de planeet verdwijnen want dan worden er geen kinderen meer geboren. Als je dan een worst case scenario aan wilt zien komen dan moet je de toekomst kunnen voorspellen en dat kan niemand. Je weet niet wat er over een jaar, twee jaar enz gaat gebeuren. Als je kinderen hebt die nu een jaar of vier zijn dan zag je vier jaar geleden niet aankomen wat er nu gaande is want wat er nu gaande is is net iets meer dan een jaar geleden begonnen. Het enige wat je dan nu krijgt is ‘achteraf praten’ maar een paar jaar geleden was wat er nu gaande is er niet. Niemand kon voorspellen dat er een zooitje addergebroed met het idee van corona, covid-19 en ander machtsvertoon aan zou komen. Dat wordt pas zichtbaar wanneer dat gebeurt, niet wanneer het niet gebeurt. Er was een informatie over de NWO en andere zaken maar de manier waarop dat gepland was was nog helemaal niet zichtbaar.Het enige waardoor dat een keer duidelijk wordt is de tijd. Er wordt niet voor niets gezegd ‘de tijd zal het leren’. En dat is altijd ons probleem, mensen gaan achteraf denken ‘should have, would have, could have’. Maar dat werkt niet. ‘Dan had je maar geen kinderen moeten nemen’ is net zo. Maar dat is een oordeel over de ander en dat gebeurd ook altijd pas achteraf als er iets gebeurd is. Maar zo werkt het leven niet en kinderen gaan over het leven, niet over je werk. Als we nu massaal zouden gaan doen wat jij zegt dan hoeft de elite alleenmaar te wachten tot de mens vanzelf van de planeet is verdwenen want dan zou niemand nog kinderen moeten nemen voor het geval er zich nog andere ‘ worst case scenario’s zouden kunnen voor doen.

jtprf
jtprf
Reactie op  Rob
20 dagen geleden

Rob, lange Fries, MdeFilosoof; kernpunt is je eigen gezin en existentie; Wat kies je? Dat is mijn punt! je hebt wel of geen gezin, en als je een gezin hebt, heb je een verantwoording tegenover deze. Zo simpel is dat. Echter het is NIET zo simpel om dan maar onder bepaalde eigen overtuigingen een beslissing te nemen die jouw gezin in gevaar brengen kan. En laat ik jullie duidelijk maken, je weet nooit tevoren wat speelt; de natuurlijke drang om voortplanting blijft! ( bij velen ) Dus aan alle hierboven genoemden, even bedenk tijd gewenst. het is niet zo simpel, en ik wil Rob hier in een stuk gelijk mogen geven. Ga er maar aan staan en beslis maar…

Peter
Peter
Reactie op  Dubito
25 dagen geleden

Precies

Peter
Peter
Reactie op  Barbara
25 dagen geleden

Een andere baan in de zorg zit er dan niet in. Het is makkelijk lullen, M de filosoof.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Peter
25 dagen geleden

Het is zeker niet makkelijk lullen. Principes hebben is namelijk helemaal niet makkelijk. En het gaat nu over MOORD. Dat is iets anders als vervelende arbeidsomstandigheden.

Kate
Kate
Reactie op  MdeFilosoof
24 dagen geleden

MdeFilosoof Ik ben het helemaal met je eens. Mijn integriteit is mij veel meer waard dan een vergankelijke woning of een tijdelijke baan. Heel gauw zullen wij toch allen slaven zijn van het systeem dat de machtigen der aarde aan het implementeren zijn. ‘You will own nothing and you will like it.’ Waar blijft zo’n verpleegkundige dan? Geen huis maar ook geen principes.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Peter
24 dagen geleden

Ik heb wel eens een taak geweigerd bij een werkgever omdat het tegen mijn principes was. Hij dreigde met mogelijk ontslag. Maar hij deed het niet omdat ‘ie donders goed wist hoeveel gedonder het is om een ander te vinden.

Mijn principes zijn niet te koop. Mijn geweten is brandschoon.

Kate
Kate
Reactie op  Lange Fries
24 dagen geleden

Na een soortgelijke ervaring vond ik een nieuwe, betere baan (meer uitdaging, hoger salaris). In de tastbare wereld loont het niet integer te zijn, maar Hij die onze gewetens binnenstebuiten kent (onze motieven kunnen wij soms voor mensen verbergen maar nóóit voor Hem) beloont ons voor het hebben van waarden en normen.

Henkie
Henkie
Reactie op  Alwine
25 dagen geleden

Zo werkt het systeem, hypotheek, kinderen, man zonder werk dus ben je kostwinner en stoppen betekent geen inkomen meer, dus huis uit en levenslange hypotheekschuld. Het is makkelijk gezegd om te stoppen, maar als niemand luistert wat dan?? Enige mogelijkheid is nog ziekmelden.

Philip
Philip
Reactie op  Henkie
25 dagen geleden

Juist, net zoals de andere regeerders die het begrepen hebben.
Het is allemaal zo simpel niet, je komt niet meer aan de bak in een andere zorginstelling en men vraagt met eventueel andere job..wat is de reden van het ontslag.
De rekeningen moeten betaald worden (blijven betaald worden) ook al heb je geen job meer.
Vandaar dat de meeste mensen in ge gezondheidszorg goed beseffen wat er gaande is, maar we hebben niet echt veel keuze.
Het is volgen of vervolgd worden, we moeten ons trouwens ook houden aan het medisch geheim.
Vandaar dat de meeste getuigenissen ook anoniem gebeuren, want anders schenden we ook het medisch beroeps geheim.

Ik heb het zelf meegemaakt hoe men personeel chanteerde om toch maar die moord spuit te nemen.
Er gaan zelfs stemmen op om geen personeel aan te nemen die niet gevaccineerd zijn, terwijl kampt de gehele sector al met een personeel te kort.
Zo mag/moet het gevaccineerd personeel een gewoon chirurgisch mondmasker dragen, terwijl ik als niet gevaccineerde een FFP2 muilkorf aan moet (ademt niet lekker)

Dus neen het is allemaal zo zwart wit niet, anders was het gemakkelijk geweest en kwamen we allemaal open en bloot in opstand!!

MGTOW
MGTOW
Reactie op  Henkie
25 dagen geleden

En dus dan is er toch iets wat haar medeplichtigheid goed praat. Daar ga ik niet in mee. We hebben het wel over genocide.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  MGTOW
25 dagen geleden

Precies ik vind het te veel lijken op Wir habben das nicht gewusst want we hadden hypotheek en dat soort gel*l. Dan kan je net zo goed bij een drugsbende gaan en mensen vermoorden dat doe je ook voor je inkomen. Anders mensen gaan dood so what! Wat een geestelijk verval om te constateren dat vele genocide verdedigen om een inkomen te rechtvaardigen… bizar. Het is bloedgeld besef dat wel.

Frans
Frans
Reactie op  MdeFilosoof
25 dagen geleden

Dus u geeft uw baan rustig op. Het is te makkelijk allemaal. Het gaat om vertrouwen in elkaar. En die is er niet. dus gaan de meeste gewoon verder omdat, is al eerder aangehaald, je toch zelf voor alle rekeningen op blijft draaien. Niemand gaat nu jouw rekeningen betalen omdat jij je zo verantwoordelijk voelde voor je medemens en je baan er voor hebt op gegeven. Het ligt een stuk moeilijker dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Tegen zorgvragers rustig zeggen: val dood ik werk niet meer mee aan dit systeem!” Dat is echt te zwartwit gezien. Stel je staat met minstens 80% op en legt het werk neer, dat zet zode aan de dijk. Maar zolang je de minderheid ben, mag je rustig dood vallen.

Het is met een heel simpel voorbeeld al te zien. Een oudere dame of heer wordt beroofd van haar/zijn bezittingen. Hoeveel zullen nu achter de dader aan gaan en het slachtoffer gaan helpen? De meeste zullen zelfs alleen maar een filmpje maken of snel weg lopen. En wat doe je als de dader ook nog een wapen heeft en deze zal gebruiken? Hoe moedig zijn dan de mensen nog?

Begrijp het systeem hoe het werkt.

MGTOW
MGTOW
Reactie op  Frans
25 dagen geleden

Degeneratie ten top dit. Dat mensen zoals jij dit nog kan verdedigen, een GENOCIDE nog wel.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Frans
25 dagen geleden

En meewerken (willens en wetens) want daar gaat het hier over, maakt dat allemaal beter? Lijkt me niet. Het is de projectie van groepsdruk, groepsneurose en angst voor het onbekende. Precies dat wat er voor heeft gezorgd dat een stel psychopaten deze stunt voor mekaar heeft gekregen. Het is de test der test voor de mensen individueel en voor de mensheid. Iedereen wordt getest op een bepaald niveau. Laat je het geweten prevaleren of je inkomen. Wanneer je dat laatste doet dan heeft het beest gewonnen. Zalig die vervolgd worden om gerechtigheid, want hun behoort het Rijk der hemelen. (Mat. 5:10)

Johnny
Johnny
Reactie op  Alwine
25 dagen geleden

Heb je het hele interview beluisterd? Want dit artikel is niet voor niets aangevuld met de hele video van UK column. Zodat je wat achtergrond hebt. Luister het interview en je zult zien dat zij ook hierover genoeg te zeggen heeft en het prima uitlegt.

Michel R.
Michel R.
Reactie op  Alwine
25 dagen geleden

Het beste wat zulke mensen kunnen doen, is (voorlopig) zwijgen, ondertussen van binnenuit een sterk en onomstotelijk dossier samenstellen met zoveel mogelijk bewijs, en dit bezorgen aan een jurist zoals Reyner Fuellmich, die weet dan verder wel wat hij ermee aan moet.

Peter
Peter
Reactie op  Michel R.
25 dagen geleden

That is the way!

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Alwine
25 dagen geleden

dat legt ze in het artikel haarfijn uit, gans.

ProAsfalt
ProAsfalt
25 dagen geleden

Maar goed, zolang als de massa de propaganda gelooft en het verdomd om zich beter te laten informeren dan houdt het op.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
25 dagen geleden

De Pfizer-bijsluiter die naar ELKE behandelend arts komt: “Er is GEEN door de VS-FDA goedgekeurd vaccin om COVID19 te voorkomen. Het Pfizer COVID19-vaccin beschermt mogelijk niet iedereen. “

Kate
Kate
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Joyce Ramgatie Heeft u Surinaamse roots? In Suriname zijn inmiddels twee bejaarde vrouwen na vaccinatie gestorven, maar de autoriteiten ontkennen het met man en macht.

Arnold
Arnold
25 dagen geleden

Ik hoop dat meer verpleegkundigen/zorgmedewerkers zich uitspreken tegen deze wereldwijde genocide.

Anna
Anna
Reactie op  Arnold
25 dagen geleden

Kunnen deze mensen nergens heen, een commissie of zo waar ze hun verhaal kwijt kunnen? Net zoals de politieagenten nu kunnen. Al het materiaal verzamelen en er iets mee doen.

tweelingziel
tweelingziel
Reactie op  Anna
25 dagen geleden

op Anna: men kan terecht bij de groep van dr Reiner Fuellmich, Amerikaans-Duits advocaat: zij bereiden een internationaal Neurenberg 2 Tribunaal voor, ivm misdaden tegen de mensheid
middels het ‘virusgedoe’: straf- en civiel-rechtelijk. site: fuellmich.com

Jolan
Jolan
Reactie op  tweelingziel
24 dagen geleden

Hugo de jonge heeft zelf gezegt dat hij zijn kids niet laat vaccineren( hoe helder kan t zijn) en koningshuizen worden altijd bijna 100 dussss

Peter
Peter
Reactie op  Anna
25 dagen geleden

Lees eens op de website http://www.bpoc2020.nl de verhoren. Het is het kabinet bekend, desalniettemin volharden ze in hun satanische leugens

johan
johan
25 dagen geleden

Complot denkers is gecreëerd in 1960door de CIA , alle overheden in de wereld hebben dit overgenomen.
En nu is het volk volgens de verharden de wappies en complot denkers.
Verzuipen jullie a.u.b. in je eigen complotten en complottheorieën.

pien
pien
25 dagen geleden

Wat een moedige vrouw

Marianna
Marianna
Reactie op  pien
25 dagen geleden

kijk naar de video in deze rubriek

Loeske
Loeske
25 dagen geleden

Zo erg. Wat goed dat ze zich uitspreekt. Er komt steeds meer vuiligheid naar boven, net als bij een etterende zweer. En nog weten die achterlijken niet hoe snel ze het “vaccin” moeten halen.

Just a nobody with a brain
Just a nobody with a brain
25 dagen geleden

Goed dat er nog van dit soort mensen rondlopen die het kwaad aanhef licht brengen

jan
jan
25 dagen geleden

Ikzelf ben al 10 maand. Geleden begonnen met het roepen murder bij vaccin Groetjes uit Maastricht

Jolan
Jolan
Reactie op  jan
24 dagen geleden

Zeker weten

R. Meijer
R. Meijer
25 dagen geleden

Om dan ook nog eens proberen strafvermindering te krijgen in een evt. tweede Neurenberger proces. Grotere ratten kan ik mij niet voorstellen. Je eigen collega’s dan ook nog verraden.

MGTOW
MGTOW
Reactie op  R. Meijer
25 dagen geleden

Vooral ook dat ze weet dat ze medeplichtig is en toch niet gestopt is.
Ik zeg ook: geen strafvermindering

MGTOW
MGTOW
Reactie op  MGTOW
25 dagen geleden

Aan minners: wat valt er nog goed te praten aan deze medeplichtigheid aan genocide?
Daar heb ik anders wel bijzonder veel moeite mee.

x

Check Also

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

101
0
We lezen graag je reactie!x